24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
clio1616v #22391 Rendben, köszönöm. -
Kapott egy figyelmeztetést és ígéretet dupla büntipontra, ha folytatja a személyeskedést. Amennyiben nem bír a vérével, úgy jelezd majd. -
clio1616v #22389 javítás 20250-re -
clio1616v #22388 20251 -
Most már látszik. Eddig valamiért ez sem látszott. -
clio1616v #22386 -
ctrl+F5 azt hiszem IE alatt, vagy cache törlés segíthet, beragadhatott nálad egy előző verziós css vagy ilyesmi (tegnap hasonlót magyarázott Robaj a mi kellene topicban) - kell ott lennie egy gombnak, ami átkapcsol a teljes kedvenclista és az olvasatlanok megjelenítése között -
Nem működik itt a céges gépen az IE alatt. Az otthoni FF alatt meg mes sem jelenik.
Nagyon érdekesre sikeredett ez az új külső... -
Próbáld ki a kis ikont a kedvencek felirat mellett - azzal tudod kinyitni vagy becsukni a teljes topiclistát. -
Miért van az, hogy az IE alatt csak azok a kedvenc fórumok látszanak, ahol van új hozzászólás? Kicsit vicces, hogy keresővel kell eljutni egyes topikokig, mert oldalt nincs kilistázva... -
Garfield #22381 52655 -
Garfield #22380 52649
(Magyarázat http://adf.ly/ jobboldalon) -
Rendben,Köszönöm! -
Ne vedd figyelembe, egy "Rendszer üzenet" nevű felhasználó írta be, aki ilyesmivel éli ki magát. Ha valami hasonló valaha lesz, azt nem a chaten fogják kiírni, hogy pár tucat ember lássa. -
Sziasztok! Kis segítséget kérnék,ezt az üzenetet chat-en látam, igazi?
Rendszer üzenet : az SG.hu születésnapja alkalmából ingyenes VIP kódok! Ha írtok egy e-mailt a regisztrált címetekről a [email protected] címre VIP tárggyal.
-
gyanús troll alreg
a névben L helyett nagy i van. -
-
Kérhetnék egy kedves moderátort, hogy a Éjféltől tölthetők ki a népszámlálási kérdőívek az interneten cíkkhez tartozó fórum #18-as hozzászólását törölni szíveskedjenek?
Mea culpa, elbénáztam. Köszönöm előre is. -
pzs #22373 Töröltétek a hozzászólásomat vagy csak nem küldtem el ?
-
sikerb #22372 Jó ez a pontozás he : )))))) látszik ki kit utál : )))))) -
Szerintem a legtöbben biztosak voltunk benne, de így működés közben jobban lehetett a hibákat megtalálni - nullázni meg egy mozdulat a pontszámokat. -
Szinte biztos voltam benne, hogy ez lesz a vége. Ahogy ezt reggel/délelőtt le is írtam a másik topikban. -
Van, akinek továbbra sincs jobb dolga, minthogy X vagy Y fórumozó hozzászólásait - tartalomtól függetlenül - mínuszolgassa, szimpátia alapon. A felirat a gombon azt írja, hogy "hasznos" vagy "nem hasznos" hozzászólás, egyelőre ez sokaknak talán nem tűnt fel... sajnos nem is lehet sokkal jobbat várni egy jól érzékelhető részétől a fórumozóknak, de majd a rendszer finomhangolásával az ilyen kampányok hatását talán ki lehet pucolni, majd kiderül, hogy a programozó milyen megoldást talál ki, kapott néhány ötletet. -
Téged nem nagyon kedvelnek. Hiába nulláztak, nem túl jó az arányod :D
-
clio1616v #22367 köszönhetően a nullázásnak :) -
azóta feltörtél -60ig (3-12) :) -
...vagy időnként gyerekmenü. :) -
clio1616v #22364 nálam is az van mint a McDonaldsban volt göröghetek -
clio1616v #22363 na erre muszáj voltam adni egy lájkot :D -
Értem, köszi. :) -
Fogod látni, amint van 5 értékelés egy hozzászólásodon, a sajátodra nem tudsz pontot adni. -
Most nem látni, hogy saját hsz-ekre milyen értékelést kapok.
Ez így marad, vagy majd fogom látni én is, melyik megnyilvánulásomat mennyire nem szeretik? -
Igen, sajnos - bár most már 1 embertől 1 személy csak napi 1 pontot kap (a hozzászólás többet is).
Clio jelenleg -100-on van, tehát a 99 alá került... -
99-re raktam rögtön, de clio hsz-ét görgethetem így is. :D
Úgy tűnik elsősorban ezek a lájkok személynek szólnak, semmint a hozzászólás hasznosságának mérésére, ahogy eredetileg szánták. :) -
Te állítod be magadnál, hogy milyen pontszámok alatti hozzászólásokat akarsz olvasni - nézz körül a profilod beállításainál. Ha engedékeny vagy -99-re állítod, és akkor nem kell görgetni. -
clio1616v #22356 miért romboljátok szét a topikot ilyen módon mint a Kata is szól hozzá meg a Molni gyerek és le kell gördítenem, ahhoz hogy elolvassam?
mire jó ez? -
Elmondod, te hogy ismered? Légyszi! :) -
Én ezt a mondást nem így ismertem, de lehet mert vidéki vagyok. -
Nem, kedves Juduka, a bant azért kaptad mert beszóltál egy moderátornak (nem nekem).
Mellesleg bagoly ne mondjon dolgokat a verébnek, mert ugye mire fel. ;) -
Juduka #22352 Na lejárt a büntim!!Engedjen már ki valaki:)
ilyenért jár bünti , hogy Katanak azt írtam el van szállva magától????????Szerintem mások jobban megérdemlik ! Kedves moderátok figyeljetek már jobban oda