24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • clio1616v
    Rendben, köszönöm.
  • [NST]Cifu
    Kapott egy figyelmeztetést és ígéretet dupla büntipontra, ha folytatja a személyeskedést. Amennyiben nem bír a vérével, úgy jelezd majd.
  • clio1616v
    javítás 20250-re
  • clio1616v
    20251
  • Molnibalage
    Most már látszik. Eddig valamiért ez sem látszott.
  • clio1616v
  • Dzsini
    ctrl+F5 azt hiszem IE alatt, vagy cache törlés segíthet, beragadhatott nálad egy előző verziós css vagy ilyesmi (tegnap hasonlót magyarázott Robaj a mi kellene topicban) - kell ott lennie egy gombnak, ami átkapcsol a teljes kedvenclista és az olvasatlanok megjelenítése között
  • Molnibalage
    Nem működik itt a céges gépen az IE alatt. Az otthoni FF alatt meg mes sem jelenik.

Nagyon érdekesre sikeredett ez az új külső...
  • Dzsini
    Próbáld ki a kis ikont a kedvencek felirat mellett - azzal tudod kinyitni vagy becsukni a teljes topiclistát.
  • Molnibalage
    Miért van az, hogy az IE alatt csak azok a kedvenc fórumok látszanak, ahol van új hozzászólás? Kicsit vicces, hogy keresővel kell eljutni egyes topikokig, mert oldalt nincs kilistázva...
  • Garfield
    52655
  • Garfield
    52649

(Magyarázat http://adf.ly/ jobboldalon)
  • tuzfal3
    Rendben,Köszönöm!
  • Dzsini
    Ne vedd figyelembe, egy "Rendszer üzenet" nevű felhasználó írta be, aki ilyesmivel éli ki magát. Ha valami hasonló valaha lesz, azt nem a chaten fogják kiírni, hogy pár tucat ember lássa.
  • tuzfal3
    Sziasztok! Kis segítséget kérnék,ezt az üzenetet chat-en látam, igazi?
    Rendszer üzenet : az SG.hu születésnapja alkalmából ingyenes VIP kódok! Ha írtok egy e-mailt a regisztrált címetekről a [email protected] címre VIP tárggyal.
  • Calver
    gyanús troll alreg
    a névben L helyett nagy i van.
  • Efreet
  • Dj Faustus #22374
    Kérhetnék egy kedves moderátort, hogy a Éjféltől tölthetők ki a népszámlálási kérdőívek az interneten cíkkhez tartozó fórum #18-as hozzászólását törölni szíveskedjenek?
    Mea culpa, elbénáztam. Köszönöm előre is.
  • pzs
    Töröltétek a hozzászólásomat vagy csak nem küldtem el ?
  • sikerb
    Jó ez a pontozás he : )))))) látszik ki kit utál : ))))))
  • Dzsini
    Szerintem a legtöbben biztosak voltunk benne, de így működés közben jobban lehetett a hibákat megtalálni - nullázni meg egy mozdulat a pontszámokat.
  • Peter1
    Szinte biztos voltam benne, hogy ez lesz a vége. Ahogy ezt reggel/délelőtt le is írtam a másik topikban.
  • Dzsini
    Van, akinek továbbra sincs jobb dolga, minthogy X vagy Y fórumozó hozzászólásait - tartalomtól függetlenül - mínuszolgassa, szimpátia alapon. A felirat a gombon azt írja, hogy "hasznos" vagy "nem hasznos" hozzászólás, egyelőre ez sokaknak talán nem tűnt fel... sajnos nem is lehet sokkal jobbat várni egy jól érzékelhető részétől a fórumozóknak, de majd a rendszer finomhangolásával az ilyen kampányok hatását talán ki lehet pucolni, majd kiderül, hogy a programozó milyen megoldást talál ki, kapott néhány ötletet.
  • Peter1
    Téged nem nagyon kedvelnek. Hiába nulláztak, nem túl jó az arányod :D
  • clio1616v
    köszönhetően a nullázásnak :)
  • Dzsini
    azóta feltörtél -60ig (3-12) :)
  • morcosqtya
    ...vagy időnként gyerekmenü. :)
  • clio1616v
    nálam is az van mint a McDonaldsban volt göröghetek
  • clio1616v
    na erre muszáj voltam adni egy lájkot :D
  • chhaya #22362
    Értem, köszi. :)
  • Dzsini
    Fogod látni, amint van 5 értékelés egy hozzászólásodon, a sajátodra nem tudsz pontot adni.
  • chhaya #22360
    Most nem látni, hogy saját hsz-ekre milyen értékelést kapok.
    Ez így marad, vagy majd fogom látni én is, melyik megnyilvánulásomat mennyire nem szeretik?
  • Dzsini
    Igen, sajnos - bár most már 1 embertől 1 személy csak napi 1 pontot kap (a hozzászólás többet is).

Clio jelenleg -100-on van, tehát a 99 alá került...
  • chhaya #22358
    99-re raktam rögtön, de clio hsz-ét görgethetem így is. :D

Úgy tűnik elsősorban ezek a lájkok személynek szólnak, semmint a hozzászólás hasznosságának mérésére, ahogy eredetileg szánták. :)
  • Dzsini
    Te állítod be magadnál, hogy milyen pontszámok alatti hozzászólásokat akarsz olvasni - nézz körül a profilod beállításainál. Ha engedékeny vagy -99-re állítod, és akkor nem kell görgetni.
  • clio1616v
    miért romboljátok szét a topikot ilyen módon mint a Kata is szól hozzá meg a Molni gyerek és le kell gördítenem, ahhoz hogy elolvassam?

mire jó ez?
  • Kata
    Elmondod, te hogy ismered? Légyszi! :)
  • jazzy
    Én ezt a mondást nem így ismertem, de lehet mert vidéki vagyok.
  • Kata
    Nem, kedves Juduka, a bant azért kaptad mert beszóltál egy moderátornak (nem nekem).

Mellesleg bagoly ne mondjon dolgokat a verébnek, mert ugye mire fel. ;)
  • Juduka
    Na lejárt a büntim!!Engedjen már ki valaki:)
    ilyenért jár bünti , hogy Katanak azt írtam el van szállva magától????????Szerintem mások jobban megérdemlik ! Kedves moderátok figyeljetek már jobban oda