Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---- vagy te Gergõ.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
és köszi qtya =)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Szeretnék ban-t kérni "Looooser" nevû júzerre, PM-ben anyázásért. Ennyi.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1019331381&no=259462
Szeretnék kérni egy bant erre az illetõre, bár nem nekem jött, de úgy érzem, hogy egy alapvetõ stílust azért illenék tartani a fórumban.
████████████████████████████
Indoklás:
Fórumképtelen magatartás."
PM-re nem kaptam választ, hogy ez mit jelent, a ban elõtt napokkal posztoltam utoljára. Kötekedni meg nem szoktam, vitákat el se olvasom, csak képet posztolok (esetleg néha apple-csiklandozósat, de semmi komoly). Pofára, vagy?
"The trees move. Do you not see it?"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"The trees move. Do you not see it?"
[/cserf][/fülünyúl]
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
15:48 Büdös Bohóc: de a picsám azért kinyaltad
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Esetleg próbálj meg egy emailt írni az st kukac sg.hu címre, hátha õ tud segíteni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
All hail the double x!
19:22 5100194: anmyátok picsáját kurom mustáros fasszal
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
az õ alregje
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1222413418
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Nem csak engem, másokat is! Folyton jön az idióta dolgaival..😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
am miért zavar? semmi oda nem illõt nem ír, max fárasztó, de az meg már más kérdés, nem ütközik semmilyen szabályba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem lehetne onnan is bannolni?!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
akkor futok még egy kört
bocsánatot meg nem kell kérnie senkienk, miért kellene?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."
Ha benne volt, akkor másold be ide a levelet, és intézkedem egy bocsánatkéréssel együtt 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[/cserf][/fülünyúl]
Józsi2113