24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Palinko
    53445
  • clio1616v
    92408 köszönöm előre is
  • davidka003
    Link

278484

Kérném törölni, bocsesz.
  • Rikcsoo
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1277554239--> Ezen a fórumon Tamás98 nevezetű tag állandóan beleköt másokba ha visszanéztek 1-2 oldalt meglátjátok!
    Szeretném ha rászólna vagy elküldeni a BANN-amákra az egyik moderátor köszönöm!
  • Ariakus
    Teljesen jogos az a comment, ráadásul nézd meg, hogy melyikőtök hozzászólása kapott mínuszt , illetve pluszt. De csak égesd magad továbbra is mint eddig.
  • clio1616v
    92327 felesleges és személyes sértegetés
  • IXEMGabeo
    ha nem vetted volna észre, egyáltalán nem szidásnak szántam...

FAIL
  • clio1616v
    20274 ez nem ide való
  • LeWyTy
    MINECRAFT

Retimester csak velem kötözködni és flamelni jár fel sg-re.

Önként vállalom a büntetésem mer része voltam a flamenek... de ő kezdte.Én befejeztem.
  • tommygear
    ambrus, ban
  • nandorb
    Vki. torolhetne+ bannolhatna a kocsogot. Benyomta vagy 20 topikba.
  • Narxis
  • Narxis
    Link

#12 és #17

Kegyeletsértés, hullagyalázás minden van amit ilyen hírnél el lehet képzelni.
  • Noodlee
    true
  • immovable
    A plusz mínusz a hozzászólás hasznosságát jelenti nem kedvességet, de mint tudjuk a tények sosem zavartak meg a trollkodásban. :)
  • clio1616v
    Nem ő nem látja, hanem más nem látja az ő hozzászólásait.
    Ha ő beállítja a saját profiljában a tűréshatárt, akkor az csak azt befolyásolja, hogy ő a mennyire lepontozottak üzeneteit láthassa.

PS: Azért kedvességből te is nyomtál neki egy mínuszt.
  • immovable
    Állítsd a profilbeállítás oldalon a tűréshatárt, mondjuk -99-re és minden látszani fog.
  • tommygear
    +1
  • Dzsini
    Itt van a szomszédban a "Mi kellene az SG-nek?" című fejlesztői téma, a moderátoroknak semmi közük az oldal fejlesztéséhez.
  • w77d
    nem tudom ki volt az a pihent, aki bevezette ezt a minuszos rendszert, de azért mert sok hülye poénból leminuszoz nem látszanak a hsz-eim.. eddig jó fórumnak tartottam az sg-t, fizettem is lelkismeretesen a VIP díjat, de asszem ez pontot tett a végére, van sok más fórum is, ahol átgondolnak pár új dolgot, mielőtt a pórnépre szabadítanak egy olyan lehetőséget, amivel nem tud becsületesen élni..
  • BoneDragon
    Hopp, bocsi benéztem!
  • [NST]Cifu
    Ott van a bannerban....

Neked ez kell...

Továbbá kérjük a bannerben lévőket elolvasni. Ne a hozzászólást, hanem a topicot linkeld, a hozzászólások számával...
  • BoneDragon
    Kezd elszabadulni ismét a pokol az swtor topicban.
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=13205]#13205[/URL]
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=13221]#13221[/URL]
  • Dzsini
    Már régóta nem látogatom. Pedig most van az évfordulója, hogy belátogattam oda (vörösiszap-katasztrófa).
  • Juduka
    Na valaki engedjen már szabadon...........:)))
  • immovable
    Mostanában a hír topik elég nyugodt. (hál'isten)
  • morcosqtya
    (OFF)
    Pedig van rá esély, hogy előrébb tartana a társadalom ha tanítanák (akár kisiskolás kortól már valami alap "szemléletmód-kialakítás" szintjén. (nyitottság kialakítása, büszkeség/sértettség levetkőzése, célok elmagyarázása, VITA fogalma stb)
    ON
  • Dzsini
    Mert a vita célja nem a meggyőzés (kellene, hogy legyen), hanem az érvek ütköztetése, és az ütköztetésből származó tanulságok levonása, minden vitázó félnél, és egy objektív igazsághoz való közelebb kerülés, vagy legalább annak a perspektívának a megmutatása. Az álláspontot, indokokat kellene támadni, nem azt, aki mögötte ül - ideális esetben akár anonim is lehetne egy vita, mert lényegtelen, hogy egy érvet ki mond. Nem kellene félni attól, hogy valakinek azt mondja az egyik résztvevő: "igen, ebben van valami, ezen érdemes elgondolkodni". Volt ilyenre lehetőségem egy-két emberrel itt a fórumon.

Sajnos vitakultúrát, érvelést (dialektikát) sem tanítanak egyetlen középiskolában sem, így pedig nem csoda, hogy sokak számára a vita azzal kezdődik és ér véget, hogy "különben is a te anyád".
  • ManoNegra
    Értem. Akkor inkább csöndben maradok.
  • [NST]Cifu
    Vékony a határmesgye a között, amikor valaki akkurátusan próbálja meggyőzni a másik a saját véleményének a helyességéről, és a között, amikor ez már fájdalmas kategóriába csúszik át, és a másik fél provokációnak éli meg.

Nehéz értelmes vitát szülni ott, ahol két teljesen más nézeteket valló ember próbálja a másikat meggyőzni a saját véleményéről, és közben rámutatni a másik fél véleményének a vélt vagy valós hibáira...
  • ManoNegra
    Azért van különbség a vita és személyeskedő fröcsögés között.Az nem feltétlen baj, ha vitázik egymással két ellentétes véleményen levő ember, kultúrált keretek között.
  • [NST]Cifu
    Ez az, amikor már szankcionálni kell a népeket. :)
  • Dzsini
    Kivéve, hogy továbbra is átjárnak beszólni a másiknak - a hírek topicnál sem sikerült felfogni az oda írogatóknak, hogy nyugodtabban lehet úgy fórumozni, ha hasonló vélekedésű emberek beszélik meg a dolgokat.
  • [NST]Cifu
    Szerintem már párszor kifejtettem, nem feltétlenül kell gyűlölködő hangnemben egymást húzni.

Ha én képes vagyok normális hangnemben szólni olyanhoz, akivel amúgy messze nem értek egyett, mint például veled, akkor szerintem más is képes lehet erre. Nem hinném, hogy annyira különleges, egyedülálló eme képességem, vagy legalábbis nagyon remélem, hogy nem az.

Alternatív megoldásként a témát szét lehet bontani olyan altémákra, ahol nem zavarják egymást a népek, lásd a játékoknál az Offtopic / Warez topickok, vagy a Gazdasági világválság vs. Világgazdasági válság topicok... Így aztán a különböző nézetű emberek nem zavarják egymás köreit.
  • remark #22397
    "Mondjuk a közel-keleti topic is előbb-utóbb arra a sorsra fog jutni, mint a Holdraszállás topic - lakat alá kerül..."

És mit lehetne tenni annak érdekében, hogy ez ne történjen meg?
  • immovable
    Oké. Láttam.

Közel-keletet csak olvasom, nem akarok beszállni a "cionista, nem cionista" játszmába.
  • [NST]Cifu
    Figyelmeztettem miatta, most meg mivel folytatta, kapta a jutalmát.

Mondjuk a közel-keleti topic is előbb-utóbb arra a sorsra fog jutni, mint a Holdraszállás topic - lakat alá kerül...
  • immovable
    Modis topik tudományosban

Nem mind. A Többi csak a tendencia miatt van.
  • [NST]Cifu
    Nyilván, ha nem linkelik a tudományosba, akkor nem történik semmi. Ha linkelik, akkor történik.
  • immovable
    Ide linkelem, mert a tudományosba hiába linkelik többen is, nem történik semmi. Ez most már megengedett stílus? Csak kérdezem, mert én szívesen elküldenék egy-két embert a rákba ha lehet, na nem ilyen notóriusan mint a példában említett ember, de jól esne néha.

ITT #5858
    ITT #410
    ITT #5701