Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Általánosan ott van a sokszázmillió Facebookos + az FB connect, amivel egyre több helyen lehet egy klikkbõl regisztrálni.

Ott pedig önként és dalolva adják fel a legtöbben az anonimitásukat 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[NST]Cifu
Félreérted, én nem az SG esetében, hanem általánosan mondom. 😊

De igen, tény, hogy oda-vissza végig van rágva a téma.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Dzsini
Komoly visszaesés lenne a látogatottságban/fórumozók számában bármilyen korlátozás bevezetése, ráadásul adatkezelési szempontból érdekes kérdéseket vet fel, ha valahogy az álneves regisztrációt korlátoznád (személyi igazolvány/mobiltelefon/akármi) - errõl rengetegszer tárgyaltunk a mi kellene topicban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[NST]Cifu
Igen, a trollok arról híresek, hogy ha nem figyelnek oda rájuk, akkor elcsendesednek... Sok helyen olvastam, hogy ez a "megoldás". A saját tapasztalatom az, hogy a legtöbb esetben nem megoldás...

Személy szerint én ezért támogatnám az internetes anonimitás korlátozását. Arc / név felvállalásával rögtön nem lenne ekkora mellénye a sok marharépának... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Dzsini
Éveken át ignorálta, nem számított.

Fabio Capello
Pénzbírság (tudtommal) csak akkor jön, ha az érintettnek ebbõl személyes hátránya, kára származott (teszem azt, XY-ról nyitnak egy topikot, hogy lusta, nem dolgozik, utál mindenkit, stb, emiatt a munkahelyen ahova jó eséllyel jelentkezik nem veszik fel végül).

Amúgy nem ellened/szekából mondom, de ami közted és az alreghadsereg között zajlik, az már-már kabaréba illõ, nem feltétlenül a te hibádból...

Jó lenne kezdeni ezzel valamit, a privátüzit is emiatt zárták be, és lassan már nincs olyan topik ahol ne ez menne... :/ Megértem, hogy frusztrál, de miért nem próbálod meg szimplán ignorálni az ilyen gyökereket? Szerintem nem telne el sok idõ, és elcsitulnának az indulatok (remélhetõleg...)

Dzsini
Folyamatos és állandó flame, egy politikus feljelentése egy kép miatt, bezárás.

Hegi90
politika fórumon mi történt?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

gergely1991
Én speciel ezért nem osztok meg képeket mert még visszalátom néhány idétlen webhelyen(nem reklámoznék úgy.n.:fikaoldalakat). Ugyanis mikor feltesszük valahova azzal kijelentjük hogy saját magunk felelünk ezekért senki más nem.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

piros mogyi
Végre egy nõi moderátor!

Ne etesd a trollt!

tomsolo
Nem egészen. 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
Tomsolo Frigyes vádlott! A budapesti Legfelsõbb Bíróság öt évre eltiltja önt az sg.hu weboldal és összes aloldalának látogatásától! <#zavart1>

(ez olyan, mint a közügyektõl való eltiltás?)

tomsolo
Eltilthat, de mindegy.

thomson002
Üdv !
Valaki betenné ezt a bannert ebbe a topikba?

Elõre is köszönöm !

http://indafoto.hu/Thomson

Efreet
Egy olyan komoly esetnél, mint az érettségi kiszivárogtatása ezen indultak el (mókás, hogy már a felhasználónév sem létezik 😊 )

"A mai napon fokozott a bulvármédia érdeklõdése. A kérdés a tegnapi szál továbbgörgetése: kikérte már a nyomozóhatóság az IP-címet? Igen, mindenki megnyugodhat, hivatalos hatósági felszólítást kaptunk, és törvényi kötelezettségeinknek eleget téve kiadtuk az IP-címet."
cikk

Szerintem egy ilyen esetben - te felnõtt, 18. évedet betöltött ember vagy, legalább egy ideig nyilvánosan elérhetõ volt több személyes adatod is, amelyeket te tettél nyilvánossá (közösségi hálón, stb.). Késõbb ezt használták fel a kigúnyolásodra, valótlan állításokat hozzáfûzve - nem fognak veled foglalkozni, fõleg azért, mert semmilyen konkrét anyagi vagy erkölcsi károd nem keletkezett - például nem buktál el állást azért, mert itt páran nem normálisak.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

clio1616v
nem nagyon látok rá esélyt, hogy ismeretlen nicknév alapján feljelentést tehetnek és ráadásul még foglalkoznak is vele

hogyan néz már ki, hogy immovable, Büdös Bohóc és Frosty01 felhasználók ellen teszek feljelentést... bár egy próbát megér

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Efreet
HA ez mûködik, akkor úgy mûködik, hogy megteszed a feljelentést, és a rendõrség (ha eljut odáig az ügy) kikéri a hozzászóló IP címét az SG-tõl. A politika fórum bezárása elõtt történt ilyen, ahogy az 5-6 évvel ezelõtti érettségi-kiszivárgáskor is gondolom.

Mi moderátorként nem adhatunk ki személyes adatot (e-mail cím vagy IP), még ha hozzáférünk sem.

clio1616v
ha ez mûködik, akkor szívesen veszem azoknak az adatait, akik a múltkor ellenem követték el a becsületsértést, akár példát is lehetne velük statuálni

nem biztos, hogy utána olyan felszabadultan menne a krvaanyázás és a cigányozás, meg a más fotójának a beszúrkálása, becsmérlése

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Efreet
Valószínûleg 1 emberrõl volt szó, a stílus és a kiszemelt célpont alapján. Bíróság pedig nem tilthat el szerintem weboldaltól 😊

(bár az is igaz, hogy csak Shadoweyes valódi nevét ismerte, de õ és a képei kaptak bõven)

Kata
Pedig gazdag ember lehetne. 100 embernél ha csak 100ezer Ft-os bírsággal is számolunk, az 10 milla adómentes jövedelem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ha meg tudjátok írni az adatait, hogy ki ez, akkor miért ne. Gondolom ha ennyire ráér, ráérne tárgyalásokra is járni.

[/cserf][/fülünyúl]

Efreet
Ilyen alapon Shadoweyes feljelenthetett volna legalább 100 regisztrációt a gyakorlatilag minden este elõforduló idióta topicok miatt (alkalmanként Pheel is, én is, kaptunk mindannyian).

Elpucoljuk, de nem ül itt 24/7 moderátor.

tomsolo
Most pihen.

Ellenben sikeresen túllépett egy határt: én azt javaslom jelentsd fel becsületsértésért.

Kata
Vagy adjatok moderátori jogot és majd én pucolgatom ambrus barátunk kamureg áradatát.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Továbbá örülnék végre, ha az efféle söpredéket a moderátorok végre kitakarítanák innen az sg-rõl, véglegesen, zéró toleranciával:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307979979

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207147355&no=88027#263

[/cserf][/fülünyúl]

Fabio Capello

nyuny01
Ha valaki rendet tenne azt megköszönném!

Modern Warfare topik!Folyamatosan trollkodnak!

1.
2.

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

tmp
rossz voltam büntessetek meg 😞

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

WHAT?! An interference pattern?!

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

(más kérdés, hogy késõbb borg stílusán be sokaltam és ki lett banolva az elõzõ regem)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dzsini
Téged is kérlek, hogy az ilyesmit inkább privátban intézd.

Kata
Szerintem te sem létezõ ember vagy. Idióta...

Esetleg kérdezz körbe a Fórumozók fényképei topikban a korábbi SG találkozókkal kapcsolatosan mielõtt ekkora förtelmes baromságokat írsz.

Miért zavar téged hogy nem tükörben fényképezett fotóim vannak?
Meg karót nyelt népség? Nem vagy te egy kicsit fasz? Úgy nagyon.

Annyit mozgolódok amennyi jólesik, nem rád tartozik. Kérdezhetném én is mi a jó .....-at hemzsegsz egyfolytában.

[/cserf][/fülünyúl]

kakimakifsz
Hát neki nem mondhatjuk ki a nevét és a válasza úgy is nem<#rinya>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Dzsini
Majd aki felrakta rád eldönti.

kakimakifsz
OK
és #21807?

Dzsini
Udvarlást légy szíves privát üzenetben intézd, ne a moderátori topicban.

kakimakifsz
Ez felhívás keringõre, vagy ajánlattétel?
(élõben lehet veled találkozni?, mert szerintem nem igazi ember vagy) pl. túl mûvésziek a fotók, meg az orvosok, vegyészek (biomérnököt nem ismerek) akit ismerek azok karót nyelt népség, te meg ilyen aktív arc vagy.
Ha igaziak a fotók, meg igazi vagy, akkor OK.
Csak annyit mozgolódsz, hogy szerintem akarsz valamit.

kakimakifsz
chatbannlevétel próbaidõre?
nem zsidózok, judezok, buzizok.
Ha más nem, megint rám rakjátok és törlitek ami aggályos.
Go srácok Go😊

pxxl
de jobb mintha nõbe 😊

All hail the double x!

clio1616v
jobb mintha igazi nõkre csinálnák

Sir Quno Jedi
Videókra azé jobb, mégiscsak 2011-et írunk, a digitális mozgókép ím nem álom már... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kata
sõt, hülyeséget írok, mert életkortól függetlenül is 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
😄
Ahogy látom ebben a fórumban elég sok hím életkortól függõen még mindig csak képekre veri... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Sippie
"© nobodyattis
ma 14:16 | privát | válasz erre | #41026
Figyelj kis 15 éves hülye gyerek még pucér nõs képre vered a faszod ne buziz le senkit
mert te nem tudsz artyval játszani"

World of Tanks topik
Ulvar
Multi reg gyanús Zheka - Runstedt17-el akit korábban Cifu bannolt. Ugyanúgy írogat és ugyanarról mint anno... Ráadásul 1 hetes friss reg...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Narxis
Hír topik

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tv mozi részlegben modi topicba irtam be ,szóval elnézhettek oda is!
az egész eddigi megnyílvánulása remélem elég az emberkének arra hogy 1 hétre elutazzon és kipihenje magát!
személyeskedés? - #150143 fogadás topic!
#262514 Stílus.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -