24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • [NST]Cifu
    E téren olvasgasd a "Mi kellene az SG-nek" topicot...
  • A Kaszas
    úgy látszik a ban megkerülése itt nem gond
  • A Kaszas
    19:37 LexusIS350: egyébként clio vagyok és vegyészmérnök

ban?
  • A Kaszas
    cseten nyomja már megint 1 újabb regjével
  • A Kaszas
    ismét clio
  • Freeda Krueger
    a hír topikba is betette :(
    56979
  • cselt
    Szimulátor cockpitfórumban #10009-es hsz, megint valami idióta. Valaki törölje légyszi.
  • Frosty01
    és újra ott van!
  • gergely1991
    Alreg/ban megkerülés témában mindegy.
  • Bronx South
    22523 - "Ráadásképpen ott is van moderátori topic."
  • immovable
    Újra. Most épp IDE szemetel.
  • immovable
    +1
  • A Kaszas
    clio
  • ikegami2
    Sziasztok!

Kérlek rakjátok be ezt az új bannert ebbe a topikba.

Köszi!
  • [NST]Cifu
    Megbocsáss, téged más miatt is meg lehet szólni. Van kemény 71 hozzászólásod az egész fórumban, de már nyitottál öt topicot, és ismét nyitottál egyet úgy, hogy erősen kétlem, hogy ha egy picit is akarnád, akkor ne találnál olyan topicot, ahol a kérdés értelmet nyerne.

Kiváncsiságból átrakom a felhasználóiba...

Viszont egyben tekintsd úgy, hogy figyelmeztetve lettél, a következő felesleges topicnyitásodért büntipontot helyezek kilátásba...
  • olivaoil
    Elnézést, az alábbi új témáról lenne szó:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1323118400

Szóltak, hogy itt nem lesz jó helye, úgyhogy ha szépen megkérem, átraknátok oda, ahova kell (?? - egyszer már rám szóltak, hogy ilyeneket az általánosba írjak, úgyhogy most már nem igazán tudom, hogy hol lehet helye az ilyennek, bocsi, ezért került ide)

Előre is köszönöm!
  • [NST]Cifu
    Legközelebb légy oly szíves a TV fórumrész saját modi topicjába jelezd az ilyesmit.

A fenti "Általános eszmecsere nem egyenlő Játékosok fóruma" kép nem kizárólagos, hanem általános jelző. Minden fórumrészben van saját moderátori topic...
  • ikegami2
    Sziasztok!

Kérlek tegyétek be ezt a bannert ebbe a topikba, mert csináltam a egy új bannert a régim helyett!

Köszi!
  • tomsolo
    Na akkor reagálnék, csakhogy kristálytisztán lássál.

1. A gumiba rengeteg minden megvan engedve, lévén az a szelep ami lehetőséget biztosít az idejáró jóembereknek, hogy kiengedjék OTT a gőzt és ne máshol szemeteljenek.

2. NINCS MINDEN megengedve azért ott sem, ha valaki full gyökér ott is megkapja a büntijét, még egyszerűbben fogalmazva aki már onnan is kilóg hamar banra kerül, ráadásul ott egyszerűsített moderáció van, vagyis nagyon könnyen repül az öt pont BÁRMIÉRT amit annak ítélünk. Tovább bonyolítja, hogy vannak régi "bejáratott" topikok amik olyanok amilyenek, ha valakinek nem tetszik ne írjon oda (pl. Szóld le az előtted írót").

3. Önmagában azzal, hogy valakit vagy topikot/témát nem szeretnek ott - pláne a Best Of-ban, nem tudunk mit kezdeni, mert ez része a vélemény nyilvánításnak egészen addig míg nem sért valamilyen másik jogot. Az [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1077118181&no=9123]ilyen "jelentésekkel"[/URL] ezért nem tudunk mit kezdeni.

Viszont már én is javasoltam, hogy talán abba kéne hagynod ezt a nagy nyüzsgést, mert egyre jobban rezeg a nálad léc és ahogy látom ha sokat NWO-ztok itt, a topiknál is. Régen egyébként az ilyen topikokat nem is töröltük hanem a bedobódtak a gumiba a törzsközönség nagy örömére míg végül ők maguk kérték a törlést.
  • Bronx South
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hagy tisztázzam a helyzetet. Én az NWO -t sokáig csak olvastam, de már jó rég óta írkálok is oda, az utóbbi időben a topikot, és az oda írkáló személyeket ért nevetséges támadásokat én valamivel túlreagálva kezeltem a többieknél, ugyan is zavar hogy nem írhatom le a gondolataimat a Hír topikban, mert egyből NWO -val jön a sárdobálás feleslegesen, és ezt megfűszerezve a Best Of topikban is elkezdték az NWO -sokat szapulni, ritkán az NWO -ba is átnyújtózva. Lehet úgy látszik hogy a közösség nevében beszélek, de ha döntéseket akartok hozni, akkor a HG véleménye az ami számít és nem az amit én leírok.
  • Efreet
    Így utólag nem tudom megmondani.
  • remark #22531
    Megvalósíthatatlant kérsz.

A kérdésemet átfogalmaznám ha lehet: leellenőriztétek volna/le fogjátok ellenőrizni, hogy Bronx South egy közösség nevében beszél-e?
  • Efreet
    Kérdés, hogy Bronx South tényleg a közösség nevében beszél-e, vagy csak fogadatlan prókátor.

Ha az előbbi, akkor igen, bezárnám - felajánlottam egy megoldást egy problémára, és ő elfogadta.

Ha az utóbbi, akkor a topic közössége gondolkodjon el azon, hogy mit jelent az, ha valaki a nyilvánosság előtt egy közösség nevében nyilatkozik, a közösség arcaként szerepel, és beszélje meg vele, hogy ha ilyen módon kíván a továbbiakban beszélni, akkor mit és mit ne mondjon, mert a közszereplésnek következményei vannak.
  • remark #22529
    Egyetlen ember kapcsán bezárnátok egy egész topikot? Nem akartam én ebbe az egész vitába belefolyni mert - hiába gondolják is itt ezt többen is - nem érzem hogy érintve lennék, de azért erre a "zárjuk be az NWO topikot" dologra felkaptam a fejemet.

Ha most Bronx South azt írná, hogy neki megfelel ha az egész sg-rõl törlitek az NWO témájú topikokat és hsz-eket, akkor ezt szó nélkül megtennétek? Vagy ez a kijelentés csak valami körmönfont retorika része?
  • Efreet
    Gumiszobás problémákat a gumiszobában, az ottani moderátori topicban - szerintem nem túl bonyolult az összefüggés, és már az elején felhívták erre a figyelmedet, de nem sikerült oda átmenni. Ha az NWO topiccal kapcsolatban szeretnél bármit, akkor arra pedig ott van a tudományos főtéma moderátori topicja.

Emellett felvetettél valamit a 22-es hozzászólásban, arra leírtam, hogy szerintem milyen módon megoldható - ha megfelel (tehát az NWO teljeskörű és általános kitiltása a fórumról) szólj, ha nem felel meg, akkor nincs miről beszélni ebben az esetben.

És még egy apróság, ha már nekiállsz önjelölt jogászkodni: a fórumon alapelvek vannak, nem szabályzat, részletesebben kifejtve a tudományos részleg moderátori topicját olvasd vissza egy kicsit.

És akkor ahogy az öreg székely a szekéren mondta: "Kettő."
  • Bronx South
    "további hozzászólásokat a témában törlöm/büntetem"

Tehát hogy ha én ezt a hozzászólásod lereagálnám a dolog kapcsán is, kapnák egy bant, azt problem solved ?

De hát ez van a szabályzatban nem ?

"A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek."

Én csak egy kéréssel fordultam a moderátorokhoz, teljesen kulturált formában, de amint látom a gumiba moderátorok is bejárnak ökörködni elég aktívan, lehet nem kéne csodálkoznom azon ahogy le lettem reagálva. Minden esetre azt megsúghatnád, hogy ha erre a dologra itt nem lehet válaszolni, akkor még is hol lehet ? A szabályzat szerint ahogy látom itt is lehetne.
  • [NST]Cifu
    Supported.
  • Efreet
    Kicsit emlékeztet a 22-es hozzászólásod a középkori egyház nézetére -"Senkinek sem áll jogában olyan dolgokról kijelenteni hogy hülyeség, amiről nem tudja megállapítani hogy valóban az-e, csak a világnézete, és az aktuális közösségben való elhelyezkedése ezt diktálja" - tehát ha bárki gúnyolódik az NWO-n, akkor azt büntessük meg, mert csak, sőt tiltsuk be egyáltalán a lehetőségét, hogy valaki gúnyt űzzön csak ebből a világnézetből.

Az én interpretációm: ha a best ofban MINDENT ki lehet gúnyolni, KIVÉVE az NWO-sokat, akkor (Mátyás király és a gyevi bíró módjára) az SG-n MINDENRŐL lehet írni, KIVÉVE az NWO-ról - bezárjuk a témát, és ha meglátunk bármi ilyesmit (pl. valaki linkeli a best of topicba), a hozzászólót azonnal kitiltjuk a fórumról. Így megszűnik a probléma, nem fognak gúnyolódni rajtatok. Megfelel így is?

Miért lenne kivételezett az NWO topic (vagy az a nézetvilág) bármelyik másikkal szemben? Hogy képzeled ezt egyáltalán?!

Ezt sürgősen felejtsd el, és itt az általánosban ezt a témát lezárom, a további hozzászólásokat a témában törlöm/büntetem.
  • Bronx South
    Ez nem bizonyos személyekről, rólam, vagy akárkiről szól, hanem egy topik fórumon betöltött helyzetéről, szerepéről. Semmiben nem különbözik ez a helyzet mint ahogy te kezeled a fórumnak az ügyeit, vagy ahogy egy moderátor jár el mikor intézkedik. Egy fórumozó kéréssel fordult a moderátorokhoz. Továbbá azért írtam ide ez ügyben mert itt volt felhozva a topik.
  • Dzsini
    Ha te a Gumiszobát bármilyen szinten komolyan veszed (pláne megsértődsz azon, hogy ott kinevetnek-kigúnyolnak valakit vagy valamilyen nézetet, ráadásul nekiállsz magyarázni a bizonyítványod ott), akkor az internet nem neked való közeg.

Ráadásképpen ott is van moderátori topic.
  • Bronx South
    Ha lehetne két, szerintem teljesíthető kérésem, akkor a Best Of topikra egy tilalmat lehetne kivetni, aminek a lényege az lenne hogy az NWO -ból tilos oda linkelni, ha a tilalmat valaki megszegi esetleg szankcionálni, továbbá a pár napja a gumiban nyílt HAARP topik bezárását.

Értem én hogy vannak az NWO -ban esetleg meghökkentő, szélsőséges dolgok is, ami első olvasatra bárkinek hihetetlen vagy hülyeség, de a téma részben ezekről is szól. Senkinek sem áll jogában olyan dolgokról kijelenteni hogy hülyeség, amiről nem tudja megállapítani hogy valóban az-e, csak a világnézete, és az aktuális közösségben való elhelyezkedése ezt diktálja.

Tehát ha kérhetném az NWO topikban leírt dolgokat ne általánosítsuk, az SG bármely más topikjában elhangzó valóban idióta hsz-ekkel, beszólásokkal, kocsmatöltelék stílussal, és ez ügyben lépne valamelyik moderátor is, elsősorban rád gondoltam.
  • [NST]Cifu
    Akkor innentől a konteos, NWO-s cuccok az NWO-s topicban lesznek. Amennyiben ezt valaki megszegi, azt kivágom. Hogy mi minősül megszegésnek, az a modi egyéni döntésétől függ.

Kezd a púpom tele lenni az NWO-s topiccal és a Hír topiccal is.

Ha nem tudtok némi toleranciát magatokra erőltetni bezárom mindkettőt, és (szó szerint) téma lezárva!
  • immovable
    Azért óvatosan azzal a kötözködő, feszültségkeltő és nwo-s kommentekkel, nem vagy szent.:) Link1; Link2; Link3 Stílusodat pedig majd megítélik a moderátorok, a lenti hozzászólásod alapján nem lesz nehéz dolguk.

És igen aktuális hírek vannak bent, ugyanis erről szól a topik és persze politikáról, ami nem megengedett hivatalosan, de megtűrt, míg a topikon belül és normális hangnemben zajlik. Ez eddig ment is, nem sok dolga volt ott moderátornak az utóbbi időkben. Feszültség volt eddig is, mivel elég vegyes a társaság, de mily meglepő, mostanában egyre több, ami egy adott társaság megjelenésével arányos.
  • Bronx South
    Aktuális hírekkel ? :D Ilyenre gondoltál ? Esetleg ilyen ? Vagy ilyen ? Ez NWO ? És ez ? Esetleg ez ? Ehhez, vagy ehhez hasonló kötözködő megnyílvánulásokat miért lehet ? Ki vagy te egyáltalán hogy megszabd, ki írhat oda vagy nem ? Miért hazudozol az érdekeid érvényesítése céljából ? Semmi, de semmi nwo nem került abban a topikban közzétételre, akkor mi a jó francról fírkálsz te itt ? JAA hogy letiltottál és nem látod mit írtam, akkor ez egy "költői" hsz volt.
  • immovable
    Pláne, hogy a többség betartja a dzsini által adott tanácsot, miszerint ne menjünk az nwo-ba "trollkodni", hagyjuk meg az ő játszóterüket.
  • Garfield
    Gyakorlatilag szalontrollkodás, ami ott folyik, mert bármi a téma, előbb-utóbb a jól ismert linkek és témafelvetések jönnek elő újra meg újra. Semmi gond nem lenne, ha aktuális hírekkel jönnének akárhonnan, de az elmúlt napokban a nekik szimpatikus humorista videóitól kezdve már minden volt.
  • Garfield
    Teljesen egyetértek. Az NWO-sok menjenek vissza a topikjukba, és a témáikat vitassák meg ott, erre nyílt. Külön vicces, hogy az NWO topik [b]házigazdája[/i] is a hírtopikba jár igét hirdetni.
  • Bronx South
    És hogy súlyosbítsam a helyzetet, azonkívül hogy néha beszúrsz valami idióta fideszes linket egy értelmetlen tőmondat társaságában, folyamatosan trollkodsz, flamet szítasz a topikban, szóval a felháborodásod akár félre is teheted.
  • Bronx South
    Reklám - 56761

#22513: Akkor fogalmazzuk át kicsit a hszed. Nem NWO -s marhasággal van tele, hanem az NWO -ból jött át pár ember oda agyalni, és ez nem tetszik a topik masszájának. Aktuális hírek pedig ha nem lennének, valószínűleg eszmecsere se lenne a topikban.
  • immovable
    Valaki benézhetne a Hír topikba. Tele lett NWO-s marhasággal, aktuális hírek alig vannak. Annak van saját topikja, miért kell szét OFF-olni egy másikat?