Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
All hail the double x!
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
practitioner of the forbidden arts of death
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
13:11 viper007: hülye sajtósok
13:11 viper007: utálom õket
13:11 viper007: az ember nyakára akaszkodnak állandóan
13:11 viper007: fõleg ilyen melegbe
13:11 Frosty01: te kocsis. amúgy mit dolgozol hogy ennyi idõd van?
13:11 viper007: tud idegesíteni
13:11 Kata: semmit 😊
13:11 clio1616v: fornettis 😄
13:11 viper007: autókereskedelem
még egy reg
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[/cserf][/fülünyúl]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
14:03 1szabina1: kutrva nay-átk
14:03 1szabina1: egcicicicc
14:03 1szabina1: puncinyaló kulákkookk
14:03 1szabina1: elfogytak az alregeimmm
14:03 1szabina1: nintööbbb nukuuuuu
14:03 1szabina1: végevaaaaan
14:04 1szabina1: ma is vertem a faszom
14:04 1szabina1: a geci a monitoron csorog
14:04 1szabina1: hali
14:04 1szabina1: kérnék egy logót
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Üzenõfalról:
21:56 RoyalPredator: Miközben itt bájcsevegük, plít klikk erre az oldalra. Kell a fame.😊 iRevolution.eu
Forza.
2.Majd a neved alatt "beállítások" menüpont kattints rá
3."A chat a jobb alsó sarokban megjelenik" (kipipál)
...És megkérnék egy moderátort hogy ezt a hozzászólást linkelje be a fejlécbe, mert úgy látom aktuálissá vált ez,köszönöm.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
elolvassa, mérlegel, méltányol és döntést hoz
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
No comment, keep up the good work :/
1 hónap kínkeserves bûnhõdés után szeretném ha végre levennétek a chatbanom 😊
Köszi elõre is
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)