Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tippmix topik #157615, #157616...

Tippmix topik #157612 , Bgreg másodregje....

Büdös Bohóc
már nem azért, de egy ilyen beszólásért modtopikban nem jár bünti?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Modik! Banoltátok fórumról Bgreg nevû illetõt eleg durva viselkedés miatt. Falatkenyér név a másodregje, vagy kitudja, hogy hanyadik, ezt õ maga is bevallotta.

Tippmix topik #157606

Kérlek intézkedjetek, mert állandóan csak kelti a feszkót! Tippet sose ad, értelmesen hozzászólni sose szól...

Nekem meg már az életbe se derül ki, h ki bannolt...

SHADOWEYES7
Jajjmár,hiszen "csak" 3 éve regisztrált. 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

[NST]Cifu
Ha még csak azt sem árulod el, melyek azok a "mindenféle csatornák" (a hsz.-ek számáról nem is szólva), akkor mi alapján döntsünk?

Vagy elvárod, hogy Sherlock Holmes mintára nyálazzuk végig a topicokat egyesével, hogy mégis melyekre gondolhattál? 😊

Továbbra sincs utolsó hozzászólás / topic megjelölés a felhasználói lapon, tehát nekünk nincs eszközünk arra, hogy kövessük ki merre és hol szól hozzá.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

RoyalPredator
Figyelmetekbe ajánlanám "Hawkclaw" felhasználót, aki állandóan támad, beszól, mindenféel csatornán.
SZVSZ egy erõs warn-t megérdemelne célzásnak, de ezt nektek kell eldönteni.

Tisztelettel - Royal.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

[NST]Cifu
Esetleg nagy kérés lenne, hogy ha nem a moderációs topicban osztaná meg mindenki az élet bölcsességeit egymással? Akad arra a célra kismillió másik topic...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

MR ME
élünk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gercse
frankó 😊 már megérte beírni<#nyes>

na minden jót fiatalok, éljetek!

Kata
Igen, most miattad kula még egy hónapig nem tud csetelni. Majd leveri rajtad. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

gercse
Nyugodt vagyok, inkább amiatt aggódtam, hogy én leszek a hibás még a végén, és a lelkemen szárad pár ban feloldásának hiánya 😊
viccet félre téve, sorry, szar napom volt...

What I'm thinking about is true, but I don't find the way to tell you the truth.

ezt meg csak úgy...szar napom volt

Kata
Ne vedd a szívedre, én is általánosságban írtam, nyugi. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

gercse
ELhiheted, hogy ez a pöcs soha az életben nem foglalkozott veled, keresheted a postjaim, nem fogod találni...,

szimplán nem tudok aludni, gondoltam benézek, postolok vmit, fene se gondolta, hogy ez lesz

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

MR ME
😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kata
Feldughatjátok magatoknak az epés megjegyzéseiteket, vagy akár fel is fordulhattok az sem érdekel. Engem csak az érdekel hogy az ilyen pöcsöktõl nyugtom legyen oszt' kész. Ha ehhez ilyen "hatalom" kell, az az itt fórumozók bizonyítványa. Ezt most általánosságban írtam.

Aztán amúgy meg nincs jobb dolgotok mint ezen kattogni még mindig? Mert akkor legyen.

[/cserf][/fülünyúl]

gercse
általában nem megváltoznak 😊
hanem ekkor önmaguk 😉

(ezt most általánosságban írtam...)

MR ME
....😄

Kata
Én is ezt mondtam.

[/cserf][/fülünyúl]

Rash87
Hogy megváltoznak egyesek, hogy "hatalmat" kapnak 😊)

Glory, Glory Man. United!

predator1982
jesszusom tisztára mint az ovi....

pred

Kata
Csak megjegyezted, valóban. Ilyen ártatlan megjegyzésekért szoktak bant osztani. 😊 Most már tudsz pm-et írni, feloldottam a tiltást. Azon meg még gondolkozom, hogy mikor oldjam fel, mert úgy tûnik nem igazán akarod tudomásul venni és elismerni amiért kaptad...

[/cserf][/fülünyúl]

MR ME
de haragszom 😄
am más is kérdezte h most ezt miért is kaptam, mivel semmi nem volt abban amit írtam csak megjegyeztem h már van nõi moderátor is, és most biztos boldog vagy, kb ennyi történt, de én ezt nem is akarom firtatni tovább mert nem érdemes, még ennyit se fogok ezek után írni mert látom nagyon ugrassz a témára, csak annyit kérek h vagy oldd fel létszíves a bant, vagy mondd meg h meddig lesz rajtam...

Kata
😄DD
Esküszöm nem volt szándékos, de végülis jól jött így ki. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem volt jogos, valóban. Ne haragudj, hogy ártatlanul bannoltalak a chatrõl...

[/cserf][/fülünyúl]

MR ME
ja am tök jó h múltkor mondtad h ha le akarom rendezni veled a dolgot írjak pm-et, közben meg le vagyok tiltva <#idiota><#taps>

MR ME
Kata létszives vedd le a chatbanomat, vagy mondd meg h meddig lesz rajtam (ami am nem is volt jogos) köszi...

Efreet
Üzenem az ott levõknek, hogy ha én nézek rá, akkor véglegesen be lesz zárva.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Hír topikra érdemes lenne ránézni...
kíváncsi vagyok mi volt az ami "helytelen" ...na de legyen ennyi elég, mielõtt jön majd ugyanaz a valaki és megszór vagy 20 büntiponttal 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Kata
Ja persze, aki bannolva van, azért kapta mert õ semmit nem csinált, csak poénkodott... Viselkedj a korodnak megfelelõen és vállald a felelõsséget ha valamit helytelenül teszel.

[/cserf][/fülünyúl]

Én meg még csak annyit se tudok, h ki bannolt ki, de akkor se tehettem olyan súlyos dolgot, hogy innentõl a végletekig bannolva legyek.

valakit szidtam? undok voltam? megbántottam/sértettem valakit? beszóltam? hülyeségeket poénból írkáltam tény, de se szó se beszéd...

Kata
Nem értem a felháborodást. Nem kéne parasztnak lenni és nem lenne ban. Ez ilyen kurvaegyszerû...

[/cserf][/fülünyúl]

ja hát ha ez kell h a modik elégedetten feküdjenek le aludni akkor ok, csak kíváncsi voltam, vicces

Kata
A chatban esetén nincs olyan hogy egy hét, egy hónap, vagy lejár...

[/cserf][/fülünyúl]

nekem már egy hónapja, de mindenki ül a babérjain (gratulálok ismét)

Ez és ez.
MR ME
Kata létszíves oldd fel a chatbanom, letelt az egy hét, köszi

Na jó...
Aki két hete letiltott a chatrõl, az a moderátor, vagy másik moderátor pls oldjon fel, vagy legalább indokolja meg, hogy miért vagyok letiltva. Mert ez így egy vicc.
Legalább egy konkrét idõpontot kaphattam volna, hogy meddig leszek letiltva, de még ezt se tudom.

És azt hallottam, hogy a feloldásért követelõzés is bannt von maga után, remélem ez így nem igaz, én nem követelõzök, csak egy jó indokot szeretnék, meg egy nevet, aki letiltott.
Köszönöm a megértéseteket.

Rash87
Kár,azt hittem azt is meg lehet tudni,mint a hsz-ok számát.
Kíváncsi lettem volna,h mennyim van, igaz jó pár éve nem volt egy se,de régebben sikerült párat összeszedni 😊)

Dzsini
Ha összegyûlik a 25, akkor jön a koponya - sajnos csak innen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rash87
Ha már itt tartunk, azt meg lehet tudni,h kinek mennyi van,vagyis hánynál tart? 😊

gergely1991
*....mind a.....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Nocsak, csak nem összegyûlt mint a 20/25 db?😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dzsini
Nincs lehetõség az összegyûlt büntetõpontok csökkentésére.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jhetedikj
*hogy le tudjak

anno 1987