Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Tippmix topik #157606
Kérlek intézkedjetek, mert állandóan csak kelti a feszkót! Tippet sose ad, értelmesen hozzászólni sose szól...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Vagy elvárod, hogy Sherlock Holmes mintára nyálazzuk végig a topicokat egyesével, hogy mégis melyekre gondolhattál? 😊
Továbbra sincs utolsó hozzászólás / topic megjelölés a felhasználói lapon, tehát nekünk nincs eszközünk arra, hogy kövessük ki merre és hol szól hozzá.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
SZVSZ egy erõs warn-t megérdemelne célzásnak, de ezt nektek kell eldönteni.
Tisztelettel - Royal.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[/cserf][/fülünyúl]
viccet félre téve, sorry, szar napom volt...
What I'm thinking about is true, but I don't find the way to tell you the truth.
ezt meg csak úgy...szar napom volt
szimplán nem tudok aludni, gondoltam benézek, postolok vmit, fene se gondolta, hogy ez lesz
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Aztán amúgy meg nincs jobb dolgotok mint ezen kattogni még mindig? Mert akkor legyen.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
am más is kérdezte h most ezt miért is kaptam, mivel semmi nem volt abban amit írtam csak megjegyeztem h már van nõi moderátor is, és most biztos boldog vagy, kb ennyi történt, de én ezt nem is akarom firtatni tovább mert nem érdemes, még ennyit se fogok ezek után írni mert látom nagyon ugrassz a témára, csak annyit kérek h vagy oldd fel létszíves a bant, vagy mondd meg h meddig lesz rajtam...
[/cserf][/fülünyúl]
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Aki két hete letiltott a chatrõl, az a moderátor, vagy másik moderátor pls oldjon fel, vagy legalább indokolja meg, hogy miért vagyok letiltva. Mert ez így egy vicc.
Legalább egy konkrét idõpontot kaphattam volna, hogy meddig leszek letiltva, de még ezt se tudom.
És azt hallottam, hogy a feloldásért követelõzés is bannt von maga után, remélem ez így nem igaz, én nem követelõzök, csak egy jó indokot szeretnék, meg egy nevet, aki letiltott.
Köszönöm a megértéseteket.
Kíváncsi lettem volna,h mennyim van, igaz jó pár éve nem volt egy se,de régebben sikerült párat összeszedni 😊)
Glory, Glory Man. United!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Glory, Glory Man. United!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.