24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Felhívnám az érintettek figyelmét, ha még egyszer itt megy a szokásos flém abból sok felkiáltó jel lesz.
Ez nem vita topik, látsz vmit, úgy érzed szólni kell, jelented és majd egy moderátor intézkedik.
Az egyetértők meg az egyet nem értők meg kussolnak szépen, míg erre jár egy moderátor és eldönti rendben van az adott probléma vagy sem. Clear? -
DIESEL DOG #22728 Pláne úgy hogy a topik gyakorlatilag állandó felügyeletet igényelne... ebből kiindulva ki az aki állandóan a gép előtt fog ülni... -
21:17 hapet: ez nagyon szép: http://goo.gl/fGwgV
Az illetőnek már nem ártana, egy jó kiadós fenékberúgás.
-
és újra... -
Akkor talán máshol folytassátok, ugyanis erre itt nincs semmi szükség...
-
Nos akikről készítettél listát, az néhány a sokból,és az sem kizárt hogy a másik része vannak a többségben, csak hát a "elrejtőző" módszer kihasználásával megőrzik saját anonymus jellegüket.Szóval hogy te láthattad hogy ki pontozott le 5-nél többször de azok összeszámolása nem jelenti azt hogy azok az adatok pontosak. -
de legalább vicces... elmebeteg, de vicces.
[apro]internet: serious business. -
ismét feltűnt, másik nickel
megint van filmek topicban is, de még jó pár helyre beszemetelte... -
elküldtem pihenni a kis mocskot -
18+ oldal,rövidített linkkel
ban
szerk
filmes topikban is -
ManoNegra #22709 Ha vállalod a terhet, hogy gyomlálod a politikai híreket 0/24, akkor én támogatnálak egy politikamentes hír topik megnyitásában. -
Mivel a hírek nagy részét a politika teszi ki, szerintem érdekes lenne egy olyan hír topik amiben nincs politika, és egyben felesleges is. Minden esetre én látok alternatívákat hogyan lehetne folytatni úgy hogy mindenkinek jó legyen, sajnos az sg vezetőség kreativitása sántít, de ők döntenek.
A "Mi kéne hogy jobb legyen" topikban meg is írta az egyik tag, hatalmas tapasztalatokkal rendelkeznek, meg is látszik lol. -
Semmi gond nem volt amíg a politika ki volt tiltva.
Gratulálok a sok idiótának aki szétbaszta a topikot. -
Főszerkesztői döntés, ebből én azt vonom le, hogy felesleges feszegetni vagy szavazni, hogy legyen-e. -
Szeretnék (nyitni) politikamentes hír topikot.
A házigazda jogot is elvállalom ha kell.
Vélemény? -
Zárható. -
Nem lehet - vagy emlékszel, hogy hol szóltál hozzá, vagy böngészel, vagy valami külső keresővel próbálkozol. A fenti keresés a fórumban részen belül van hozzászólás tartalmára kereső, de az eléggé rapszodikusan működik. -
clio1616v #22701 Azt nem igazán értem, hogy hogyan lehet visszanézni, mert az szinte vadászni kell, hogy egy hozzászólás pontozása kint van-e. Lehet rá szűrni valahogy? -
Akk miért lett bevezetve? :) Értelme? -

-
Már megvan a topik a gumiban, eddig is megvolt, csak más a neve. Most majd aktívabb lesz, gondolom én. -
Engem nem zavarna, bár úgy tudnám elképzelni mellette van az NWO topik is és akkor nem kéne a Best Of-osoknak annyit kattingatni.
-
Nem örülök a bezárásnak.
-
Leírtam, hogy a topic főszerkesztői döntés alapján nem lesz többet kinyitva. Azt is leírtam, hogy kár rajta rugózni.
Ezek közül melyik olyan felfoghatatlan, hogy mindenkinek le kell írnia, hogy így meg úgy mégis ki kellene nyitni / újra kellene nyitni? -
Rémlik, hogy miért nincs politikai fórumrész? Kétlem, hogy a Gumi-modik örülnének ha elszabadulna a poli-dili a gumiba...
Mondjuk hozzáteszem, hogy én (szerencsére) nem vagyok modi-joggal megáldva a gumiba... de nem is hiányzik. :o) -
Van a magyar interneten éppen elég olyan oldal ahol ezek a hírek kint vannak, illetve ahol meg lehet vitatni őket. Nem véletlenül nincs az SG-n politikai fórumrész. A hír topic egy ideig meg volt tűrve, de eddig bírtuk cérnával. Ha valamivel nagyon sok a probléma, akkor nem fogjuk a fejünket a falba verni csak azért, mert értetlenek a népek - bezárjuk a topicot.
Kapott nem egy, de nagyon sok esélyt a hír topic, de azért lássuk be, hogy a közönsége nem tudott élni vele. Én is megpróbáltam egy ideig moderálni, de 7/24-ben nem is tudok és nem is fogok a hír topickkal foglalkozni.
Amúgy pedig ha az lenne a célja az SG-nek, hogy látogatottsági rekordot döntsön, akkor biztos lenne politikai részlege a főoldalon és a fórumokban is. A jelek szerint nem áll szándékukban az üzemeltetőknek ezt a kötelet a nyakukba venni. Ennyi... -
Ronny #22688 Én azt mondom, hogy az NWO illetve Magyar mentalitásba illő témáktól szigorúan megtisztítva működhetne egy kicsit komolyabb hangvételű topik is. -
index.hu -
Én is támogatnám a gumiba való áthelyezését. Több anyázás lenne? Nem rína ki a többi topik közül etéren... -
Szerintem a legrosszabb dolog, hogy bezártátok a hír topipot, ilyen nehéz helyzetben fontos, hogy az emberek hozzájussanak a fontos hírekhez.
Szerintem nyissátok ki újra, legalább valahogy üzemeljen, mert az semmiképp sem jó, a nézettség hozza a látogatottságot nektek is. -
Pares #22683 Szerintem egy igazi "hír" topik akkor működne jól, ha csak linkeket lehetne rakni hozzászólásba. Nulla kommentár, semmi vélemény, csak link a cikkhez. -
humorosból törölje már valaki azt az elmebeteg zenélő flash-t -
Ok főnök, akkor töröld az én első hozzászólásomat is onnan, innen pedig a #22679 -et, thx. -
#22658-at értelmezd. De kiemelem a lényeges mondatrészt: Itt nincs rá szükség, másik topicban sem. -
Mondjuk ezzel volt elég dolguk, a moderátoroknak.:) -
Egy moderátor ne panaszkodni jöjjön, hanem cselekedjen. -
valamék idióta elbaszta a humiarit megen... -
Nem. -
Ronny #22674 Ha végleges a zárás akkor mondjuk mehetne rá egy törlés.
Nem vagy Te egy kicsit túlbuzgó? -
Egy zárókérdés a moderátoroktól: Akkor végleg be lesz zárva a hírtopik, vagy még gondolkoztok ezen? Ha végleges a zárás akkor mondjuk mehetne rá egy törlés.
Nem örülök a bezárásnak.