Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Értem, köszi. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Dzsini
Fogod látni, amint van 5 értékelés egy hozzászólásodon, a sajátodra nem tudsz pontot adni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

chhaya
Most nem látni, hogy saját hsz-ekre milyen értékelést kapok.
Ez így marad, vagy majd fogom látni én is, melyik megnyilvánulásomat mennyire nem szeretik?

Dzsini
Igen, sajnos - bár most már 1 embertõl 1 személy csak napi 1 pontot kap (a hozzászólás többet is).

Clio jelenleg -100-on van, tehát a 99 alá került...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

chhaya
99-re raktam rögtön, de clio hsz-ét görgethetem így is. 😄

Úgy tûnik elsõsorban ezek a lájkok személynek szólnak, semmint a hozzászólás hasznosságának mérésére, ahogy eredetileg szánták. 😊

Dzsini
Te állítod be magadnál, hogy milyen pontszámok alatti hozzászólásokat akarsz olvasni - nézz körül a profilod beállításainál. Ha engedékeny vagy -99-re állítod, és akkor nem kell görgetni.

clio1616v
miért romboljátok szét a topikot ilyen módon mint a Kata is szól hozzá meg a Molni gyerek és le kell gördítenem, ahhoz hogy elolvassam?

mire jó ez?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Kata
Elmondod, te hogy ismered? Légyszi! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

jazzy
Én ezt a mondást nem így ismertem, de lehet mert vidéki vagyok.
Kata
Nem, kedves Juduka, a bant azért kaptad mert beszóltál egy moderátornak (nem nekem).

Mellesleg bagoly ne mondjon dolgokat a verébnek, mert ugye mire fel. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Na lejárt a büntim!!Engedjen már ki valaki😊
ilyenért jár bünti , hogy Katanak azt írtam el van szállva magától????????Szerintem mások jobban megérdemlik ! Kedves moderátok figyeljetek már jobban oda

TaRka0107
Értem. Köszi!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

gergely1991
Lásd #22349 hsz másrészt pedig

Ide menj ha voltál akkor várj.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Piloss
"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]-ra. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni.
Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra),
és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."

lásd banner

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

TaRka0107
Üdv!
Játékosok fóruma--> Driver San Francisco topikhoz szeretnék kérni házigazda jogot.
Köszi elõre is.😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Fabio Capello
Küldtem házigazda kérelmet modimailre, meglesnétek? 😊

[NST]Cifu
Az erõdemonstráció megtörtént.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fresh Duke
Humiariban régen volt erõ demonstráció.
Tudom javasolni davidka003 bannolását.

OK:
- Aki linkel blog.hu, bökkenõs, vagy bármi ilyen szarságot, az AZONNAL megy banra figyelmeztetés nélkül
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetõpontokkal jutalmazzuk.

Elõször az aztadomos szar képeket rakta be, most meg jöttek a nagy mellû és tetkós csajos képek. (Nem rég volt belõle flame, vélhetõleg ezen felbuzdulva dobálta be ezeket a képeket...)

A heavy cost. I pay it gladly.

pomogacs2
téma
107,108
ide:
ide

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

pomogacs2
Általános eszmecsere/Figyelemfelkeltõ hirdetések, 107,108
->ált.eszm./Otthoni számítógépes munkák

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

immovable
....s közben ezzel a kétes fogalmazással is trollkodni.
Kata
Határmezsgyén? Szerintem bõven a határon túl szokott lenni, csak igyekszik mindent úgy megfogalmazni hogy ez is meg az is belemagyarázható legyen.

[/cserf][/fülünyúl]

Froopy
Humiari-ban a #275501. Elszabadultak az indulatok.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

[NST]Cifu
Az adott kontexusban egy adott káromkodást.

Calver
na jó, ezt most nem értem... ezt most minden szarkasztikus felhang nélkül értsd, de: azért büntetõpontoztál, mert leírtam egy káromkodást?

"The trees move. Do you not see it?"

[NST]Cifu
Nem áll szándékomban Clio-t védeni, mert õ is szépen egyensúlyozik a trollság határmesgyéjén sokszor, de azért mégiscsak te alkalmaztad a "k**** anyját" kifejezést, nemdebár?

Calver
na ezen most meglepõdtem, meg nem is igazán értem, fõleg mert tényleg nem állt szándékomban a mondat azon részével senkit elküldeni sehova. (elírnom ellenben sikerült gyönyörûen)
bár lényegtelen... csak ne biztasd sg fõtrollját, mert még végül felbátorodik és nekiállt minden õt ért (vélt vagy valós) sértésen hisztizni. <#gonosz1>

[NST]Cifu
Azért ne higyjük már azt, hogy ilyen ügyes trükkökkel kihúzzuk magunkat a dolog alól. Tessék normális hangnemben fórumozni...

Frosty01
ne parázz õt is nyugodtan elküldheted, ezek még olyan lightos dolgok amikért nem szoktak kapni az emberek pontokat, clio viszont picit túlbuzgó spicli, és mindenkit feljelent aki egy kicsit is "csúnyán beszél" akárhol is, vagy csak gondol rá valami rosszat
^^

practitioner of the forbidden arts of death

Calver
...és mint láthatod, egy hozzászólás számot írtam, nem pedig azt, hogy "lásd clio". <#szomoru2>
a káromkodások pedig csak a te kicsiny érzékeny lelkedet sértik, de ez még mindig nem az im-net. ha konkrétan valakit küldtem volna el a jó édes anyukájába, az már más dolog lenne.

clio1616v
már mutatom is:

"elég baj neki az impotenciája, lásd #90803.
bár ettõl függetlenül lehet, hogy "véletlenül" a kezemben maradna valami arc átalakításra alkalmas tárgy, miközben abszolút de udvariasan megkérném, hogy vigye innen a túlkompenzálását jó a kurva anyjába."

Calver - #90821 hozzászólás

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Calver
cliocica, kérlek légy oly' kedves, és mutass rá, mivel "igyekszem elnyerni a méltó jutalmamat" <#szomoru2> mert, csak példának kedvéért, ha nagyon konkrétan közlöm a világgal, hogy szerintem egy idióta troll vagy, nos, az valóban személyeskedés lenne... de én speciel semmi ilyet nem látok a hozzászólásomban <#nezze>

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

immovable
<#eljen>
[NST]Cifu
Figyelmeztetés megvolt. Lehet tényleg Efreetnek van igaza a topiccal kapcsolatban...

immovable
Ilyet talán nem kellene engedni.Link.#51344
Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fresh Duke

Csirke4
Egy jótanács: Kerüld el messze azt a topicot.

Amúgy mellesleg nemtudom, hogy miért hagyják létezni az általánosban.
gergely1991
Nemcsak abban a topikban.Nézd meg még egyszer azt,amit linkeltél.😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Abban a topikban? Dehogynem. Többek között pont erre kívántam rámutatni.
gergely1991
De mondjuk a obszcén kommunikációt nem tûrték eddig se😊

Nem igazán érzem indokoltnak a kapott két büntetõpontot. Az Lteebee által kifogásolt kommentem "A magyar mentalitás" topikban az alábbi volt:
Ezzel finoman arra kívántam célozni hogy a topikban mintha az utóbbi idõben nem tengene túl a kultúra (meg lehet nézni hogy milyen hsz-ek születtek 10 oldallal korábban és milyenek most), emiatt a topik neve és tartalma együtt komikus hatást kelt. Úgy gondoltam ha ezt a fenti formában közlöm az nem lesz sértõ, sõt esetleg még szellems is lesz, de Lteebee besértõdött. Ezt én persze nagyon sajnálom de ettõl függetlenül ez a véleményem, és amikor a legutóbb néztem, a fórumszabályzat még nem tiltotta a véleménnyílvánítást (ami a topik neve miatt most még csak OFF-nak sem mondható).

Különben is, mi az hogy "Felesleges hangulatkeltés a Magyar mentalitás topicban"? Jól látom hogy az elmúlt 250 büntetõpont-esemény közül egyedül Lteebee adott "hangulatkeltés"-ért (õ is csak engem tisztelt meg).
Fresh Duke
Már megint reklámozza a honfoglalásos szarját, csak most már a honlapjával együtt.

Hegi90
nem kapott semmi büntit?
Pedig ban megkerülése, és nem csak én ismertem fel:
link1
link2
link3
link4
link5

Az pedig már szinte egy beismerésnek is megfelel ezek után, hogy azt írta "itt Angliában".

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

clio1616v

Hegi90

Bocs.

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

armageddon666
Kitiltás is tökéletes. Hozzászólásokat egyenként lehet csak törölni, vagy van valami utolsó x hozzászólás törlése?

@

S2000
Megint kezdi