Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez így marad, vagy majd fogom látni én is, melyik megnyilvánulásomat mennyire nem szeretik?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Clio jelenleg -100-on van, tehát a 99 alá került...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Úgy tûnik elsõsorban ezek a lájkok személynek szólnak, semmint a hozzászólás hasznosságának mérésére, ahogy eredetileg szánták. 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
mire jó ez?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mellesleg bagoly ne mondjon dolgokat a verébnek, mert ugye mire fel. 😉
[/cserf][/fülünyúl]
ilyenért jár bünti , hogy Katanak azt írtam el van szállva magától????????Szerintem mások jobban megérdemlik ! Kedves moderátok figyeljetek már jobban oda
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra),
és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."
lásd banner
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Játékosok fóruma--> Driver San Francisco topikhoz szeretnék kérni házigazda jogot.
Köszi elõre is.😊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Tudom javasolni davidka003 bannolását.
OK:
- Aki linkel blog.hu, bökkenõs, vagy bármi ilyen szarságot, az AZONNAL megy banra figyelmeztetés nélkül
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetõpontokkal jutalmazzuk.
Elõször az aztadomos szar képeket rakta be, most meg jöttek a nagy mellû és tetkós csajos képek. (Nem rég volt belõle flame, vélhetõleg ezen felbuzdulva dobálta be ezeket a képeket...)
A heavy cost. I pay it gladly.
->ált.eszm./Otthoni számítógépes munkák
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!
[/cserf][/fülünyúl]
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"The trees move. Do you not see it?"
bár lényegtelen... csak ne biztasd sg fõtrollját, mert még végül felbátorodik és nekiállt minden õt ért (vélt vagy valós) sértésen hisztizni. <#gonosz1>#gonosz1>
^^
practitioner of the forbidden arts of death
a káromkodások pedig csak a te kicsiny érzékeny lelkedet sértik, de ez még mindig nem az im-net. ha konkrétan valakit küldtem volna el a jó édes anyukájába, az már más dolog lenne.
"elég baj neki az impotenciája, lásd #90803.
bár ettõl függetlenül lehet, hogy "véletlenül" a kezemben maradna valami arc átalakításra alkalmas tárgy, miközben abszolút de udvariasan megkérném, hogy vigye innen a túlkompenzálását jó a kurva anyjába."
Calver - #90821 hozzászólás
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Amúgy mellesleg nemtudom, hogy miért hagyják létezni az általánosban.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ezzel finoman arra kívántam célozni hogy a topikban mintha az utóbbi idõben nem tengene túl a kultúra (meg lehet nézni hogy milyen hsz-ek születtek 10 oldallal korábban és milyenek most), emiatt a topik neve és tartalma együtt komikus hatást kelt. Úgy gondoltam ha ezt a fenti formában közlöm az nem lesz sértõ, sõt esetleg még szellems is lesz, de Lteebee besértõdött. Ezt én persze nagyon sajnálom de ettõl függetlenül ez a véleményem, és amikor a legutóbb néztem, a fórumszabályzat még nem tiltotta a véleménnyílvánítást (ami a topik neve miatt most még csak OFF-nak sem mondható).
Különben is, mi az hogy "Felesleges hangulatkeltés a Magyar mentalitás topicban"? Jól látom hogy az elmúlt 250 büntetõpont-esemény közül egyedül Lteebee adott "hangulatkeltés"-ért (õ is csak engem tisztelt meg).
Már megint reklámozza a honfoglalásos szarját, csak most már a honlapjával együtt.
Pedig ban megkerülése, és nem csak én ismertem fel:
link1
link2
link3
link4
link5
Az pedig már szinte egy beismerésnek is megfelel ezek után, hogy azt írta "itt Angliában".
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
к.ιηтнуα.
@