24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
!!!!!
-
dezsiszabi #22889 Hello!
Diablo 3 topikban: 33970 és 33972. Lehet bejelentkezve maradt, aztán vki vicces volt. -
-
kjhun #22887 Sziasztok
Emez Diablo III topik -kal ez a gond van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
kinél kell kérni a csetban feloldását? -
banama pozitív -
szedjétek már rólama chat bant , köszi ... -
Távozott. -
Az illető továbbra is őrjöng: topic #70, #71, #72, #73 -
Itt a #34. Az illetőnek durván elgurult a gyógyszere. -
Légyszíves legközelebb a topicot linkeld, és a hsz. számát ad meg, ahogy a fejlécben is olvasható.
A direkt linkelt hsz.-eknél nem él a moderátori eszköztár sajnos. Igen, tudom, hogy ez csak plusz két kattintás (és néha egy kicsi, néha sok keresgélés), de ennyivel is megkönnyíted ilyenkor az életünket (neked pedig nem jelent igazából plusz munkát). -
ezt a hsz-em delete, kösz! -
Mivel az adott topik témakörében nem találtam adminos részt így itt jelzem hogy egy kiadós tiltás nem ártana Doktor Kotász-nak mivel vastagon kurva anyázik és trollkodik.
A TOPIK
"Hol a kurva anyádba kritizáltam én itt azt, hogy ez egy látványmozi?
Eleve csak kérdeztem, hogy a dramaturgiában, az alapötletben mi az érdekes. A műfajnak mi a vonzereje. Erre lehet válaszolni is ám, nem csak pampogni, hogy fikázok... Érted a kurva anyádat?"
"sok kis buzi lerohan"
Stbstb.... -
megtudhatnám végre, miért kaptam kitiltást a chat-ről? -
Hogy a folyamatos igekötőt külön írja az igétől rettenetről már ne is beszéljünk! Folyton megakadtam az olvasásban miatta
(és nem ő az egyetlen ilyen ... mindegy)
-
Inkább az ellen tehetne már valaki, hogy ez a gyökér ne zaklathasson állandó jelleggel... -
Ezt a csodatriót megvizsgálná egy illetékes a cseten.
20:53 clio1616v: megnézném mit komponáltak a jóakaróim
20:53 Jefferson: ez is gyűllik az anyaghoz tudod :)
20:53 Kata: a bűncselekmény az a fajta zaklatás amit te művelsz irányomban gyökér
20:54 Jefferson: te beteg vagy komolyan
20:54 Jefferson: beképzelsz dolgokat
20:54 Kata: nem, a beteg te vagy -
Tiltsunk ki?
Egyszerűen ne gyere fórumozni, ha nem akarsz. -
lotsopa #22872 Ez szerintem elég baj, kicsit keresgettem a funkciót de nem találtam, azért írtam ide.
Azért köszi. (moderátorok tudnak valahogy tiltani, nem?) -
sehogy. Generálj egy random jelszót, írd át a jelenlegit, és felejtsd el. -
lotsopa #22870 Hogyan tudom törölni a hozzáférésemet? -
clio1616v #22869 előre is elnézést kérek, de az nem efféle? -
Nekem a "záradtam" szó tetszett a legjobban. -
A grammarnácizást én se szeretem, és nem is várja el senki, hogy Karinthy légy. De azért a helyesírás az általános iskolás tananyaghoz tartozik, és az olyan "apróságok", hogy a mondatot nagy betűvel kezdjük, az írásjelek után nyomunk egy space-t, illetve az írásjelek halmozásának elkerülése, és efélék csak egy minimális odafigyelést igényelnek... -
értem.és kösz a felvilágositást.Viszont a helyesirással kapcsolatban,nekem nincs diplomám,se fősulimse,de ettöl mégis ember vagyok.és mégegyszer köszi a választ -
Pont te írtad a topicba februárban záráskor, hogy megnyitod a külső fórumot, és ezt a témát bezáratod, leveszed róla a kezed - ez megtörtént, ezzel tulajdonképpen lemondtál a házigazdaságról.
Ahhoz neked most már semmi közöd, hogy újra ki lett nyitva, és egy másik közösség használja, akik választottak maguknak egy házigazdát.
A magyar nyelvvel pedig próbálj egy kicsit kibékülni, nagyon hadilábon álltok. -
Ls 2011
ezen voltam hg. -
Csak azt nem értem,hogy akkor amikor hg voltam a ls 2011 topicban,és be záradtam a sok szájkaratés végett majd el telik pár honap,és Dávid 001 ismerősőm csinált,nyitot egy másik Ls 2011 topicot!.Azt Maximus4 be is záradta,és mondta neki,hogy az igy nem jó,és a régi ls 2011 es topicot,amin én voltam hg azt ki nyitotta.És mit ad ur isten már egyböl meg is szavaztak ott egy másik hg?.Nem értem ezt az egészet.hogy zajlanak ezek,vagy a hasunkra ütünk?.Csak lényegében szeretnék választ kapni,mert ez igy nem volt részükröl célszerű. -
Nincs általad nyitott topic, és nem vagy házigazda sehol, tehát a kérdésnek nem sok értelme van.
további olvasnivaló a témában -
Ha én be záratok egy topikot,akkor az azt is jelenti,hogy le mondok a hg szerepröl? -
Nem titkos a lista. -
mester1987 #22859 Miért ő az? -
Az én problémám (#22851) mikor lészen megoldva? -
Szia!
Remélem nem haragszol,hogy le irtam a problémám,csak gondoltam hátha tud valaki erre,megoldást,vagy valamit. -
Ebből már nem jössz ki jól, az is biztos :) kezdheted szégyellni magad (azt hiszem)... -
Ha valaki sérteget másokat és nem veszi észre, az egy dolog.
Aztán megmondják neki, mi volt a sértő, de még mindig a másik a hibás.
Ezek a nagy dolgok.
:) -
Moderátor, és a moderátoroknak címezted a dolgot. Mégis mit kellett volna tennie? -
mester1987 #22853 Magadra vetted, ennyi. -
"Fogadni merek, hogy olyan személy akinek fogalma sincs a szó jelentéséről." -
Én is kérek szépen magamra egy csettiltás-levételi eljárást!
Köszcse!