Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nem tudom ki volt az a pihent, aki bevezette ezt a minuszos rendszert, de azért mert sok hülye poénból leminuszoz nem látszanak a hsz-eim.. eddig jó fórumnak tartottam az sg-t, fizettem is lelkismeretesen a VIP díjat, de asszem ez pontot tett a végére, van sok más fórum is, ahol átgondolnak pár új dolgot, mielõtt a pórnépre szabadítanak egy olyan lehetõséget, amivel nem tud becsületesen élni..

BoneDragon
Hopp, bocsi benéztem!

[NST]Cifu
Ott van a bannerban....

Neked ez kell...

Továbbá kérjük a bannerben lévõket elolvasni. Ne a hozzászólást, hanem a topicot linkeld, a hozzászólások számával...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

BoneDragon
Kezd elszabadulni ismét a pokol az swtor topicban.

Dzsini
Már régóta nem látogatom. Pedig most van az évfordulója, hogy belátogattam oda (vörösiszap-katasztrófa).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Na valaki engedjen már szabadon...........😊))

immovable
Mostanában a hír topik elég nyugodt. (hál'isten)
morcosqtya
(OFF)
Pedig van rá esély, hogy elõrébb tartana a társadalom ha tanítanák (akár kisiskolás kortól már valami alap "szemléletmód-kialakítás" szintjén. (nyitottság kialakítása, büszkeség/sértettség levetkõzése, célok elmagyarázása, VITA fogalma stb)
ON

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini
Mert a vita célja nem a meggyõzés (kellene, hogy legyen), hanem az érvek ütköztetése, és az ütköztetésbõl származó tanulságok levonása, minden vitázó félnél, és egy objektív igazsághoz való közelebb kerülés, vagy legalább annak a perspektívának a megmutatása. Az álláspontot, indokokat kellene támadni, nem azt, aki mögötte ül - ideális esetben akár anonim is lehetne egy vita, mert lényegtelen, hogy egy érvet ki mond. Nem kellene félni attól, hogy valakinek azt mondja az egyik résztvevõ: "igen, ebben van valami, ezen érdemes elgondolkodni". Volt ilyenre lehetõségem egy-két emberrel itt a fórumon.

Sajnos vitakultúrát, érvelést (dialektikát) sem tanítanak egyetlen középiskolában sem, így pedig nem csoda, hogy sokak számára a vita azzal kezdõdik és ér véget, hogy "különben is a te anyád".

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Értem. Akkor inkább csöndben maradok. <#vigyor5>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

[NST]Cifu
Vékony a határmesgye a között, amikor valaki akkurátusan próbálja meggyõzni a másik a saját véleményének a helyességérõl, és a között, amikor ez már fájdalmas kategóriába csúszik át, és a másik fél provokációnak éli meg.

Nehéz értelmes vitát szülni ott, ahol két teljesen más nézeteket valló ember próbálja a másikat meggyõzni a saját véleményérõl, és közben rámutatni a másik fél véleményének a vélt vagy valós hibáira...

Azért van különbség a vita és személyeskedõ fröcsögés között.Az nem feltétlen baj, ha vitázik egymással két ellentétes véleményen levõ ember, kultúrált keretek között.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

[NST]Cifu
Ez az, amikor már szankcionálni kell a népeket. 😊

Dzsini
Kivéve, hogy továbbra is átjárnak beszólni a másiknak - a hírek topicnál sem sikerült felfogni az oda írogatóknak, hogy nyugodtabban lehet úgy fórumozni, ha hasonló vélekedésû emberek beszélik meg a dolgokat.

[NST]Cifu
Szerintem már párszor kifejtettem, nem feltétlenül kell gyûlölködõ hangnemben egymást húzni.

Ha én képes vagyok normális hangnemben szólni olyanhoz, akivel amúgy messze nem értek egyett, mint például veled, akkor szerintem más is képes lehet erre. Nem hinném, hogy annyira különleges, egyedülálló eme képességem, vagy legalábbis nagyon remélem, hogy nem az.

Alternatív megoldásként a témát szét lehet bontani olyan altémákra, ahol nem zavarják egymást a népek, lásd a játékoknál az Offtopic / Warez topickok, vagy a Gazdasági világválság vs. Világgazdasági válság topicok... Így aztán a különbözõ nézetû emberek nem zavarják egymás köreit.

"Mondjuk a közel-keleti topic is elõbb-utóbb arra a sorsra fog jutni, mint a Holdraszállás topic - lakat alá kerül..."

És mit lehetne tenni annak érdekében, hogy ez ne történjen meg?

immovable
Oké. Láttam.<#eljen>

Közel-keletet csak olvasom, nem akarok beszállni a "cionista, nem cionista" játszmába.
[NST]Cifu
Figyelmeztettem miatta, most meg mivel folytatta, kapta a jutalmát.

Mondjuk a közel-keleti topic is elõbb-utóbb arra a sorsra fog jutni, mint a Holdraszállás topic - lakat alá kerül...

immovable
Modis topik tudományosban

Nem mind. A Többi csak a tendencia miatt van.
[NST]Cifu
Nyilván, ha nem linkelik a tudományosba, akkor nem történik semmi. Ha linkelik, akkor történik.

immovable
Ide linkelem, mert a tudományosba hiába linkelik többen is, nem történik semmi. Ez most már megengedett stílus? Csak kérdezem, mert én szívesen elküldenék egy-két embert a rákba ha lehet, na nem ilyen notóriusan mint a példában említett ember, de jól esne néha.

ITT #5858
ITT #410
ITT #5701
clio1616v
Rendben, köszönöm.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

[NST]Cifu
Kapott egy figyelmeztetést és ígéretet dupla büntipontra, ha folytatja a személyeskedést. Amennyiben nem bír a vérével, úgy jelezd majd.

clio1616v
javítás 20250-re

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v

Molnibalage
Most már látszik. Eddig valamiért ez sem látszott.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

clio1616v

Dzsini
ctrl+F5 azt hiszem IE alatt, vagy cache törlés segíthet, beragadhatott nálad egy elõzõ verziós css vagy ilyesmi (tegnap hasonlót magyarázott Robaj a mi kellene topicban) - kell ott lennie egy gombnak, ami átkapcsol a teljes kedvenclista és az olvasatlanok megjelenítése között

Molnibalage
Nem mûködik itt a céges gépen az IE alatt. Az otthoni FF alatt meg mes sem jelenik.

Nagyon érdekesre sikeredett ez az új külsõ...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Próbáld ki a kis ikont a kedvencek felirat mellett - azzal tudod kinyitni vagy becsukni a teljes topiclistát.

Molnibalage
Miért van az, hogy az IE alatt csak azok a kedvenc fórumok látszanak, ahol van új hozzászólás? Kicsit vicces, hogy keresõvel kell eljutni egyes topikokig, mert oldalt nincs kilistázva...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

52649

(Magyarázat http://adf.ly/ jobboldalon)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

tuzfal3
Rendben,Köszönöm!

Opel Movano 2.8DTi

Dzsini
Ne vedd figyelembe, egy "Rendszer üzenet" nevû felhasználó írta be, aki ilyesmivel éli ki magát. Ha valami hasonló valaha lesz, azt nem a chaten fogják kiírni, hogy pár tucat ember lássa.

tuzfal3
Sziasztok! Kis segítséget kérnék,ezt az üzenetet chat-en látam, igazi?

Rendszer üzenet : az SG.hu születésnapja alkalmából ingyenes VIP kódok! Ha írtok egy e-mailt a regisztrált címetekrõl a [email protected] címre VIP tárggyal.

Opel Movano 2.8DTi

Calver
gyanús troll alreg
a névben L helyett nagy i van.

"The trees move. Do you not see it?"

Efreet
<#eljen>

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Dj Faustus
Kérhetnék egy kedves moderátort, hogy a Éjféltõl tölthetõk ki a népszámlálási kérdõívek az interneten cíkkhez tartozó fórum #18-as hozzászólását törölni szíveskedjenek?
Mea culpa, elbénáztam. Köszönöm elõre is.

Töröltétek a hozzászólásomat vagy csak nem küldtem el ?

Jó ez a pontozás he : )))))) látszik ki kit utál : ))))))
Dzsini
Szerintem a legtöbben biztosak voltunk benne, de így mûködés közben jobban lehetett a hibákat megtalálni - nullázni meg egy mozdulat a pontszámokat.

Peter1
Szinte biztos voltam benne, hogy ez lesz a vége. Ahogy ezt reggel/délelõtt le is írtam a másik topikban.

Ide mit lehet írni?

Dzsini
Van, akinek továbbra sincs jobb dolga, minthogy X vagy Y fórumozó hozzászólásait - tartalomtól függetlenül - mínuszolgassa, szimpátia alapon. A felirat a gombon azt írja, hogy "hasznos" vagy "nem hasznos" hozzászólás, egyelõre ez sokaknak talán nem tûnt fel... sajnos nem is lehet sokkal jobbat várni egy jól érzékelhetõ részétõl a fórumozóknak, de majd a rendszer finomhangolásával az ilyen kampányok hatását talán ki lehet pucolni, majd kiderül, hogy a programozó milyen megoldást talál ki, kapott néhány ötletet.

Peter1
Téged nem nagyon kedvelnek. Hiába nulláztak, nem túl jó az arányod 😄

Ide mit lehet írni?

clio1616v
köszönhetõen a nullázásnak 😊

Dzsini
azóta feltörtél -60ig (3-12) 😊

morcosqtya
...vagy idõnként gyerekmenü. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

clio1616v
nálam is az van mint a McDonaldsban volt göröghetek

clio1616v
na erre muszáj voltam adni egy lájkot 😄