24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Dzsini túl jó e világnak. Ezért kell Efreet, hogy rendet tartson. :) -
Az első mondatoddal bebizonyítottad, hogy te sem látod át az SG-n az erőviszonyokat és azt, hogy mi hogy működik. Hidd el nem egyszerű, még én is csak a tanulmányaimat folytatom e téren. :)
De nem is hurrogok le senkit... -
Azé ha előtted nem is, de másik éned előtt meghunyászkodnak a halandók és a félistenek is, nem?!?! :DDD -
Erre most azt az örökérvényűt kellett volna reagálnod:
"sokat kell még tanulnod ifjú padavan"...
:)) -
Tizenpár éve itt vagyok az SG-n, egyike vagyok az első moderátoroknak (ráadásul még mindig aktív valamennyire), látom és tudom, hogy hogy működnek (illetve nem működnek) a fórumon a dolgok. Nem vagyok főgóré, nincs több beleszólásom abba, hogy mi történjen a fórumon, mint a többi moderátornak. -
"műszakvezető" ezen most bexartam :D -
Te valami főgóré vagy, esetleg "műszakvezető" ? Amikor meg arról van szó hogy változtatásra szorul az SG, akkor csak a kimagyarázás van.
-
gumi topikon kívül ez a hangnem nem különösebben megtűrt, tommy gumiban biztos ír neked szépeket, de azon kívül neki sem szokása pocskondiázni. -
kössz, de ne offolj -
clio1616v #22800 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969#TOP]off-topik hozzászólás #22799, a tag összekeverte a gumiszobával a topikot[/URL] -
kemény visszavágás
-
helyesen: "adnék" -
Bírom az ilyet, te írsz olyat,aztán sírsz,ha úgy válaszol.
Hamarabb adnák neked warn-t,mint neki. -
ez miféle hangnem? -
Ezért is vártam meg egy "nem involvált" modit, azaz téged, hogy rendet tegyen. -
A trollos sor az én kezem munkája, és úgy vélem mindenkire vonatkozik, még rám is, sőt, leginkább rám.
Most persze el lehet mélázni azon, hogy miért nem álltam neki büntipontokat osztani arra a figyelmeztetésre hivatkozva. Talán hiba volt, talán nem. De én úgy döntöttem, hogy akkor és ott ez a helyes eljárás. Remélem, hogy azt senki sem vitatja el, hogy a humi-arinak nem arról kell(ene) szólnia, hogy egymás nézeteiről mondjuk meg a magunkét. -
-
Nem tudom... vonatkozik??? -
Lehet. És ezek szerint akkor az rád nem is vonatkozik? -
A trollkodósat nem én írtam szvsz. (legalábbis nem emléxem rá), én a bökkenőset, meg a kéretlen jogvédőset stb. írtam. -
Ez hol függ össze azzal, hogy ha kiírsz egy egyértelmű, kategorikus tiltást egy topicban, akkor azt a saját hozzászólásaiddal köpöd szembe? -
Jó, nekem nincs több nick-em, egy modIstenbüntetésként, egy meg sima mortal hozzászólóként stb. :D -
Ahogy írtam az imént: "de nem írsz" - Természetesen úgy kezdődik, hogy nem veszel részt benne, ha már odaírtad, hogy az ilyesmit szigorúan bünteted. Főleg úgy nem, hogy már hosszú ideje ment a dolog, kezdtek lenyugodni, és ekkor írtad be a magadét, lendületből generálva még egy vödör hozzászólást. -
Namost, ha esetleg én is részt veszek a vitában/témában, akkor nem tiltogatom ki őket, mert azzal azt érném el, hogy azt gondolják, így próbálok igazat adni magamnak és "elnyomom" őket blablabla. Még így is meg szoktak vádolni, hogy visszaélek a reeettentő modihatlommal (csak tudnám akkor mégis hogyan)...
Ugye a bíró, meg az ügyész sem jó ha ítélkezik olyan ügyben, amiben érintett. -
Akkor fogod a moderátori jogkörödet, és élsz vele, de nem írsz felesleges tucatnyi flémkeltős hozzászólást abba a topicba, aminek a fejlécébe TE írtad be, hogy a kötözködős, beledumálós, flémelős hozzászólásokért azonnali kitiltást adsz. -
Pocsiak, de a kutyaleölős fazonoktól még a napi fejadagot is sajnálnám a munkatárborban... Ismersz. -
Egy 10 hetes friss életerös roti kölyköt tudok hadirendbe állítani a jó ügy érdekében, bárkinél szivesen vállal tapétabontást és bútorrágást. :3
At your service. -
Köszönöm a figyelmet :) -
Némi offtopic belefér, a gumicsont viszont a gumi fórumrészbe való. Figyelmeztetés megvolt, innen kezdve az értetlenkedőkhöz labdát vágunk, és rájunk engedünk egy falka rotit. :) -
Humoros-aranyos képes topikban kicsit megint elharapózott az állítvédők/állatot megölők flémje
tisztogatás/időre bezárás? -
Nem! -
Zero 7th #22778 Oké, akkor vissza az eredeti kérdéshez. -
a kettő nem összefüggő dolog, a chatban csak manuálisan szedhető le. -
Zero 7th #22776 Egy csetre beírt "baszni" ige használatért kaptam a büntit, gondoltam ha lejárt, akkor le van járva. Kaptam a böri mellé egy közügyektől való eltiltást is, vagy mi? -
mi a kettő között az összefüggés? :D -
Zero 7th #22774 Mi az, hogy lejárt a büntetőpont, de mégis ki vagyok tiltva a csetről?
Leszeditek rólam, vagy regisztráljak újat? :P -
Elnézést, én most agonizálok már két és fél hete, csak ritkán jövök fel, akkor sem mindig vagyok olyan állapotban minden modi teendőnek eleget tegyek, szóval e téren részben ez a háttér. :\ -
Akkor bocsi... és köszi
-
-
Vagy csak mindegyik azt hitte, hogy a másik megcsinálta már - sorry, intézkedtem. :)