24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#5565 kiSTino-ra nézzetek már rá a chat-ben és kcisit neveljétek át (márha nem ST maga :DDD)! Htx ! -
#5564 már semmi. -
#5563 MIVANITTEEEEEEN?! -
#5562 oaah, kedvenc topikom mostanság :D -
#5561 ne firtassuk ,) -
Cat #5559 egyébként mikike szerintem mostanában klimaxol, akit érdekel láthatja ebben a topikban is -
#5558 del? -
#5557 akkor valamelyikünk rosszul használta a 'firtat' szót - most meg lusta vagyok megnézni az értelmezőben :)
asszem alaposan túltárgyaltuk a dolgot :D -
#5556 sry -
#5555 ték ? -
#5554 én nem tom.... -
#5553 hm, én meg szórakozni :) -
#5552 tökre nem érdekel... én beszélgetni járok ide. -
#5551 hogy lenne jó? :D -
#5550 "a homoszexuális beállítottságodat firtatta"
Ezzel azt mondtad, hogy azt firtatja, ami van neki, nem ? :D -
#5549 pedig néha marha jókat el lehet szórakozni ott, most épp a Desert Combat topik IRL-ig elmenő flémjeit ajánlom figyelmedbe :) -
#5548 de a legnagyobb baj tudod mi? Hogy ilyenekkel van tele a net. -
#5547 ki perel be kit? -
#5546 ? :) -
#5545 ez a szörnyű ebben, hogy még megis tervezte.... persze ha sokáig csinálja és peres ügy lesz a dologból akkor jön a nagy ártatlanság.. én nem tudtam én nem gondoltam izé internet...pfff -
#5544 király :) -
#5543 én a játékosokba már nem járok hosszú ideje... -
#5542 ez kicsit félreérthető :) -
#5541 a homoszexuális beállítottságodat firtatta (a manapság elterjedt szófordulattal), és hogy látott-e valaki nővel már. -
#5540 nemi beállítottságod firtatták ... -
#5539 lál :DDDDDD -
#5538 akkor menj ki a levegőre 5 percre és ereszd ki a gőzt -
#5537 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
te aztán felkészültél ilyen esetekre :DDDDDDDDDDDDDDD -
#5536 Én a Battlefield topikból kapásból mondok neked 6-8 ilyet ... :) -
#5535 egyébként mi volt a topik tartalma? én nem láttam
(mikike, mk2 már banon van) -
#5534 Ne akarj végleges bant, barom. :) -
#5533 ajaj... -
mk3 #5532 jó de most nem jut eszembe semmi -
mk3 #5531 azért nem fogok rászokni a cigire -
#5530 mikike, sztem ha akarsz még vmit az SG-n, pl topiknyitás, most tedd meg, mer van egy sanda gyanúm, hogy ezután nem sok lehetőséged lesz -
#5529 szívj el 1 cigit (esetleg vedd be a bogyóid) és gondolkozz el az életedről szerintem. -
#5528 amikor valakinek megsértik a "büszkeségét", akkor előfordul ilyen. kap pár kör pihenést meg törölgetést, aztán vagy távozik a fórumról, vagy rájön, hogy nem ér el semmit az ilyen viselkedéssel.
az elmúlt 4 évben legalább 6-8 ilyenre emlékszem, és biztos vagyok benne, hogy több volt. -
#5527 mondjuk sztem ha sokáig folytatod, nem tudom nem merül e ki a tényleges és szándékos károkozás esete... -
#5526 törölték
:(
-
#5525 azta, ez se rossz