24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
DecenS #5574 Én inkább arra akartam célozni, hogy fölöslegesen pörögsz. Vedd már észre, hogy számtalan emberrel volt összetűzésed. Folyamatosan. Nap, nap után.
Ilyenkor az embernek illenék elgondolkodnia rajta, hogy nem vele van-e a baj. Semmint a többivel.
Tudod. A klasszikus vicc: "Egy őrült szemben autózik a forgalommal! - Egy?! Mind!!!" -
gobelin #5573 gondolom ezzel arra akartok célozni, hogy semmi esélyem, egyesek mindent megtehetnek?
én ezt nem hiszem, szerintem még STnek is van főnöke
-
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=963177135
Szvsz zárható. -
DecenS #5571 A rendőrségen. Jelentsd fel. Pereld be a bíróságon. Vagy szaladj az ombuccmanhoz. -
Strasburgba -
gobelin #5569 azt szeretném tudni, kinél lehet panaszt emelni, ha valaki úgy érzi, hogy egy moderátor nem megfelelően járt el vele szemben
pl. a moderálási alapelveknek megkerülve ("...törlés, figyelmeztetés...") egyből kizárt egy fórumozót
ráadásul anélkül, hogy megmondta volna, hogy miért, és hogy mennyi időre
kihez lehet fordulni ilyen esetben, és milyen következmények várhatóak?
-
DEL plz -
Jóvan, de kérni csak lehető ! -
nem újreg, szal nem lehet megnevelni. -
kiSTino-ra nézzetek már rá a chat-ben és kcisit neveljétek át (márha nem ST maga :DDD)! Htx ! -
már semmi. -
MIVANITTEEEEEEN?! -
oaah, kedvenc topikom mostanság :D -
ne firtassuk ,) -
Cat #5559 egyébként mikike szerintem mostanában klimaxol, akit érdekel láthatja ebben a topikban is -
del? -
akkor valamelyikünk rosszul használta a 'firtat' szót - most meg lusta vagyok megnézni az értelmezőben :)
asszem alaposan túltárgyaltuk a dolgot :D -
sry
-
ték ? -
én nem tom.... -
hm, én meg szórakozni :) -
tökre nem érdekel... én beszélgetni járok ide. -
hogy lenne jó? :D -
"a homoszexuális beállítottságodat firtatta"
Ezzel azt mondtad, hogy azt firtatja, ami van neki, nem ? :D -
pedig néha marha jókat el lehet szórakozni ott, most épp a Desert Combat topik IRL-ig elmenő flémjeit ajánlom figyelmedbe :) -
de a legnagyobb baj tudod mi? Hogy ilyenekkel van tele a net. -
ki perel be kit? -
? :) -
ez a szörnyű ebben, hogy még megis tervezte.... persze ha sokáig csinálja és peres ügy lesz a dologból akkor jön a nagy ártatlanság.. én nem tudtam én nem gondoltam izé internet...pfff -
király :) -
én a játékosokba már nem járok hosszú ideje... -
ez kicsit félreérthető :) -
a homoszexuális beállítottságodat firtatta (a manapság elterjedt szófordulattal), és hogy látott-e valaki nővel már. -
nemi beállítottságod firtatták ... -
lál :DDDDDD -
akkor menj ki a levegőre 5 percre és ereszd ki a gőzt -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
te aztán felkészültél ilyen esetekre :DDDDDDDDDDDDDDD -
Én a Battlefield topikból kapásból mondok neked 6-8 ilyet ... :) -
egyébként mi volt a topik tartalma? én nem láttam
(mikike, mk2 már banon van) -
Ne akarj végleges bant, barom. :)