24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Tuvok #5605
    Hmm, azért próbáld kiszedni azt is .
    Ha nem jó, akkor nincs ötletem, talán próbáld egy ff-t használóval összeegyeztetni a beállításaid .
  • Taranov
    Nekem nem kell komolyabb, a legegyszerűbb is jó, csak popup tiltás legyen benne és gyors legyen.
    Az Operával egyébként nekem nem működött a scroll gomb benyomásakor az a feature, hogy tudjam simán scrollozni scroll nélkül :)
  • Taranov
    Nem, mert az szerintem akkor lenne, ha azt választottam volna, hogy törölje a böngésző bezárásakor.
  • Tuvok #5602
    Ez az "amíg le nem járnak" vonatkozhat arra, hogy bezárod a böngészőt, nem ?
  • Taranov
    Érdekes, a cookie-k engedélyezését bekapcsoltam természetesen, a törlése pedig "amíg le nem járnak"-ra van állítva. Nem értem mi lehet :(
  • Tuvok #5600
    Amúgy javaslom Operát, kicsit komolyabb ff-nál :))
  • Tuvok #5599
    Jaa, hát az nem fog cookie-kat törölni ... :))

Nézd át a ff beállításait, Privacy, Security, vagy valami ilyesmi beállításokat (régen néztem, nem emléxem), cookie-k törlésére vonatkozó opció tuti van valahol, szedd ki a pipákat .
  • Taranov
    Nekem meg mindig van valami gondom, de ez most zavaró :(
  • cSuwwi
    Nekem is FF-om van, de még ilyen gondom eddig nem volt...
  • Taranov
    Az SMC routerben lévő
  • Tuvok #5595
    Milyen tűzfalad van ?
  • Taranov
    Sajnos nem lett jó, na akkor keresek majd másik böngészőt.
    Azért thx.
  • Tuvok #5593
    lol :))

amúgy igaz :D
  • St
    firefox gyermekbetegség, majd kinövi
  • Garfield
    Jelentem, nálam megy FF alatt.
    Esetleg próbáld meg "biztos, ami tuti" alapon kifejezetten engedélyezni a cookie-t a Privacy-ban.
  • Taranov
    Ezzel tisztában vagyok, de reménykedtem benne, hogy valaki tud/ha tud méltóztat is segíteni, mert olyan jó lelke van.
  • Dzsini
    ez useroldali probléma, a firefoxod nincs jól beállítva (vagy tűzfal/egyebek), és az égvilágon semmi köze hozzá a moderátoroknak.
  • Taranov
    Az mitől lehet, hogy a Firefoxban beikszelem a bejelentkezve marad-ot és mégis mindig újra kéri a jelszót/logint?
  • Hentes Bill #5587
    innen a 166os, és a 174-es üzenetet töröljétek plz, kösz
  • VinylToy #5586
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1101893245]Légyszíves zárjátok, és a témaindító nem bír magával napok óta! [/URL]
  • Lteebee
    Na most én nem tudom miért, de rábízom St-re.

De ő vajon tényleg nem tudja?
    Vagy tényleg azt hiszi, hogy igaza van?
  • Punkerwork
    na ja ilyen névvel nem írt :)
  • Laalee
    1 vagy nem irtad be a levélbe hogy ki vagy
    2 vagy olyan kérést tettél fel ami felesleges, marhaság, vagy válsz nélkül megoldották

én nem találtam gobein névvel 1 levelet sem.
  • Punkerwork
    melyik mail-re? :)
  • gobelin
    onnan nekem nem válaszoltak :(
  • RelakSfromhome
    sm1ccR for ban, mert reklámozza magát a játékok között!
  • cSuwwi
    a panaszvonal címe tudtommal: [email protected]
  • Punker
    minden moderátori megmozdulást naplóz a rendszer szal St "főnöke" is tudja mikor mit törlünk stb...
  • gobelin
    hát igen...
    én is hasonlót szerettem volna elérni nálad
  • DecenS
    Egy szóval nem említettem a tökéletességet. Nem haragszom. Nem is kell elhinned semmit. Talán már azzal előbbre jutottál volna, ha elgondolkodsz.
    De már sokszor bebizonyítottad az öntörvényűségeddel, hogy ezt hiába is várja tőled bárki. 0 tolerancia.
  • gobelin
    meglehet, hogy itt rajtam kívűl mindenki tökéletes
    de ha nem haragszol ezt nem a te bemondásod alapján fogom elhinni

szal, ha tudod kihez lehet fordulni itt, akkor inkább azt írd ide
  • DecenS
    Én inkább arra akartam célozni, hogy fölöslegesen pörögsz. Vedd már észre, hogy számtalan emberrel volt összetűzésed. Folyamatosan. Nap, nap után.
    Ilyenkor az embernek illenék elgondolkodnia rajta, hogy nem vele van-e a baj. Semmint a többivel.
    Tudod. A klasszikus vicc: "Egy őrült szemben autózik a forgalommal! - Egy?! Mind!!!"
  • gobelin
    gondolom ezzel arra akartok célozni, hogy semmi esélyem, egyesek mindent megtehetnek?

én ezt nem hiszem, szerintem még STnek is van főnöke
  • Guest
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=963177135

Szvsz zárható.
  • DecenS
    A rendőrségen. Jelentsd fel. Pereld be a bíróságon. Vagy szaladj az ombuccmanhoz.
  • Tuvok #5570
    Strasburgba
  • gobelin
    azt szeretném tudni, kinél lehet panaszt emelni, ha valaki úgy érzi, hogy egy moderátor nem megfelelően járt el vele szemben
    pl. a moderálási alapelveknek megkerülve ("...törlés, figyelmeztetés...") egyből kizárt egy fórumozót
    ráadásul anélkül, hogy megmondta volna, hogy miért, és hogy mennyi időre

kihez lehet fordulni ilyen esetben, és milyen következmények várhatóak?
  • Punkerwork
    DEL plz
  • Sir Quno Jedi
    Jóvan, de kérni csak lehető !
  • Punkerwork
    nem újreg, szal nem lehet megnevelni.