24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
A koltsegvetes 2005 topikkal mi volt a probléma?
-
konkrétabban erről a topicról van szó, érdemes elolvasni az elmúlt egy-két oldalt, tanulságos.
-
folyt. topicban NEOreg2 és/vagy Wing Rockling hozzászólásaitval van egy kis gond... azon kívül, hogy szétspammelik az amúgy normális topicot, másokat is cseszegetnek (engem)... -
Kéretik törölni, már van sör topik -
www.opera.com
-
Akkor sajna nemtom mi lehet, pedig valami biztos ott van .
Esetleg XP szűzfala ? -
Valahogy éreztem, hogy van popup beállítás benne :) -
Már mindhárom beállítást kipróbáltam, de semmi jó :( -
Hát Oprában 4 féle beállitása is van pop-up-nak :)
Scroll problémával meg még nem találkoztam
-
Hmm, azért próbáld kiszedni azt is .
Ha nem jó, akkor nincs ötletem, talán próbáld egy ff-t használóval összeegyeztetni a beállításaid . -
Nekem nem kell komolyabb, a legegyszerűbb is jó, csak popup tiltás legyen benne és gyors legyen.
Az Operával egyébként nekem nem működött a scroll gomb benyomásakor az a feature, hogy tudjam simán scrollozni scroll nélkül :) -
Nem, mert az szerintem akkor lenne, ha azt választottam volna, hogy törölje a böngésző bezárásakor. -
Ez az "amíg le nem járnak" vonatkozhat arra, hogy bezárod a böngészőt, nem ? -
Érdekes, a cookie-k engedélyezését bekapcsoltam természetesen, a törlése pedig "amíg le nem járnak"-ra van állítva. Nem értem mi lehet :( -
Amúgy javaslom Operát, kicsit komolyabb ff-nál :)) -
Jaa, hát az nem fog cookie-kat törölni ... :))
Nézd át a ff beállításait, Privacy, Security, vagy valami ilyesmi beállításokat (régen néztem, nem emléxem), cookie-k törlésére vonatkozó opció tuti van valahol, szedd ki a pipákat . -
Nekem meg mindig van valami gondom, de ez most zavaró :( -
Nekem is FF-om van, de még ilyen gondom eddig nem volt... -
Az SMC routerben lévő -
Milyen tűzfalad van ? -
Sajnos nem lett jó, na akkor keresek majd másik böngészőt.
Azért thx. -
lol :))
amúgy igaz :D -
firefox gyermekbetegség, majd kinövi -
Garfield #5591 Jelentem, nálam megy FF alatt.
Esetleg próbáld meg "biztos, ami tuti" alapon kifejezetten engedélyezni a cookie-t a Privacy-ban. -
Ezzel tisztában vagyok, de reménykedtem benne, hogy valaki tud/ha tud méltóztat is segíteni, mert olyan jó lelke van. -
ez useroldali probléma, a firefoxod nincs jól beállítva (vagy tűzfal/egyebek), és az égvilágon semmi köze hozzá a moderátoroknak. -
Az mitől lehet, hogy a Firefoxban beikszelem a bejelentkezve marad-ot és mégis mindig újra kéri a jelszót/logint? -
innen a 166os, és a 174-es üzenetet töröljétek plz, kösz -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1101893245]Légyszíves zárjátok, és a témaindító nem bír magával napok óta!
[/URL]
-
Na most én nem tudom miért, de rábízom St-re.
De ő vajon tényleg nem tudja?
Vagy tényleg azt hiszi, hogy igaza van? -
na ja ilyen névvel nem írt :) -
1 vagy nem irtad be a levélbe hogy ki vagy
2 vagy olyan kérést tettél fel ami felesleges, marhaság, vagy válsz nélkül megoldották
én nem találtam gobein névvel 1 levelet sem. -
melyik mail-re? :) -
gobelin #5581 onnan nekem nem válaszoltak :(
-
sm1ccR for ban, mert reklámozza magát a játékok között! -
a panaszvonal címe tudtommal: [email protected] -
minden moderátori megmozdulást naplóz a rendszer szal St "főnöke" is tudja mikor mit törlünk stb... -
gobelin #5577 hát igen...
én is hasonlót szerettem volna elérni nálad -
DecenS #5576 Egy szóval nem említettem a tökéletességet. Nem haragszom. Nem is kell elhinned semmit. Talán már azzal előbbre jutottál volna, ha elgondolkodsz.
De már sokszor bebizonyítottad az öntörvényűségeddel, hogy ezt hiába is várja tőled bárki. 0 tolerancia. -
gobelin #5575 meglehet, hogy itt rajtam kívűl mindenki tökéletes
de ha nem haragszol ezt nem a te bemondásod alapján fogom elhinni
szal, ha tudod kihez lehet fordulni itt, akkor inkább azt írd ide