Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem, ha lesz külön politika topic, egy ideig sokat írnak majd bele a lelkesek, de a többség nem amiatt jár ide, így szép lassan kikopik.
Szerintem se legyen folyamatos listázás.
Szerintem se legyen folyamatos listázás.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
St:Köszesz a listát,megértem hogy attól félsz lesz egy két ''olimpikon''aki megpróbálja megdönteni a hozzászólás-csúcsot ,de szvsz ettõl nem kell tartani...
Felõlem szavazhatunk is a további téma-bontások,racionalizálásokról!Bár ezzel csak neked csinálunk extra melót😊
Felõlem szavazhatunk is a további téma-bontások,racionalizálásokról!Bár ezzel csak neked csinálunk extra melót😊
Tudomásom szerint sehogy. Egy megoldás van, hohy St-nek írsz egy mail-t, amibe közlöd,hogy mit szeretnél módosítani,törölni.
Talán ha azt mondaná meg valaki ami régóta problémám: Hogy a francaba lehet itt regisztrációt törölni, vagy e-mail címet törölni egy regisztrációból - elõre is kösz!
St. nemazért , nemvagyok én sértodods tipus , de nem lehetne kitorolni a "Mateos az idegbeteg àlat" topicot ? hisz nemén nyitottam
Hmm, elnézve azt a pár órát ami eltelt a lista óta, télleg nem érdemes kitenni ezt a listát, mert jönne a sok értelmetlen cuccos...
Ja, azóta rájöttem :-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Bakker, én nem vagyok a listán???
Mit kell csinálni érte bazz??
:-)))
Mit kell csinálni érte bazz??
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Feleslegesnek tartom az új kategória nyitását, fõleg politikai témában.
Lehet, hogy még kampánycélokra is kihasználnák egyesek..😊
Lehet, hogy még kampánycélokra is kihasználnák egyesek..😊
Tehát:
"Beszólás számlálás" rendszerét majd valamilyen formában beépítem, hogy online lehessen figyelni, eddig csak azért idegenkedtem tõle, mert félõ, hogy akkor tele lesz minden egyszavas hozzászólásokkal, ami ugye nem használ a fórumnak.
A politika, sport és miegyéb fõkategóriák megnyitását én is javasoltam korábban, de többen a fórumban azt mondták, hogy egyszerûbb áttekinteni az általános témákat ha egyben van, mintha különvesszük 3 másikba. Másrészt politikai tartalmú cikkek sosem lesznek a SuperGamezen, ezért sem indokolt azt különválasztani.
Várom az érveket és az ellenérveket ezzel kapcsolatban. Elképzelhetõ, hogy a szavazás következõ témája is ez lehet.
"Beszólás számlálás" rendszerét majd valamilyen formában beépítem, hogy online lehessen figyelni, eddig csak azért idegenkedtem tõle, mert félõ, hogy akkor tele lesz minden egyszavas hozzászólásokkal, ami ugye nem használ a fórumnak.
A politika, sport és miegyéb fõkategóriák megnyitását én is javasoltam korábban, de többen a fórumban azt mondták, hogy egyszerûbb áttekinteni az általános témákat ha egyben van, mintha különvesszük 3 másikba. Másrészt politikai tartalmú cikkek sosem lesznek a SuperGamezen, ezért sem indokolt azt különválasztani.
Várom az érveket és az ellenérveket ezzel kapcsolatban. Elképzelhetõ, hogy a szavazás következõ témája is ez lehet.
Na íme a friss toplista, majd kiteszem állandóra is, a többi kérdésre este válaszolok, mert most jöttem meg az edzésrõl, és megyek zuhanyozni 😊
Laalee - 2961
Lteebee - 2511
Coine - 1954
Efreet - 1900
Dikkma - 1663
Tomcat - 1466
Assassin - 1433
CSOCSO - 1414
Anee - 1197
Sub - 969
Rincewind - 941
mateos - 903
kowajano - 872
ember - 859
PyRex - 711
Lacc - 664
Bith - 615
Att - 589
skorpio7 - 526
Hóhér - 516
Viking - 513
Bradock - 459
Gladiator - 453
Breki33 - 445
Deadman - 432
diegho™ - 423
Mr.Macho - 394
Alien! - 392
IMYke2.0.0.0 - 381
Gabo - 369
Laalee - 2961
Lteebee - 2511
Coine - 1954
Efreet - 1900
Dikkma - 1663
Tomcat - 1466
Assassin - 1433
CSOCSO - 1414
Anee - 1197
Sub - 969
Rincewind - 941
mateos - 903
kowajano - 872
ember - 859
PyRex - 711
Lacc - 664
Bith - 615
Att - 589
skorpio7 - 526
Hóhér - 516
Viking - 513
Bradock - 459
Gladiator - 453
Breki33 - 445
Deadman - 432
diegho™ - 423
Mr.Macho - 394
Alien! - 392
IMYke2.0.0.0 - 381
Gabo - 369
tudnám még ajánlani a butazsidozódivatnácik rovatot,és oda pakolni minden ilyen megnyilvánulást.
halál unalmas az ilyen beszolásokat kerülgetni teljesem más témáju rovatokban.
halál unalmas az ilyen beszolásokat kerülgetni teljesem más témáju rovatokban.
Nem szûrésre gondoltam hanem egy Politika és egy Sport rovat ahova ezeket a topicokat átvihetnék.
Nem érdekel ha anyáznak,meg sületlenségeket írkálnak,mert én a pol.topicokat nagy ívben kerülöm(untat)...
Nem érdekel ha anyáznak,meg sületlenségeket írkálnak,mert én a pol.topicokat nagy ívben kerülöm(untat)...
nembaj mostmart tuti en lesezk az elsö 😊
efreet mester elpártolt a csaladtol igy öt diszkvalifkáltuk.
ST statisztikat akrunk !
amugy az olyan topikokat telleg lehetne szürni ami masrol nem szol mint hogy a kurta anyukadat.
efreet mester elpártolt a csaladtol igy öt diszkvalifkáltuk.
ST statisztikat akrunk !
amugy az olyan topikokat telleg lehetne szürni ami masrol nem szol mint hogy a kurta anyukadat.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ebbe is beleszólhatnak a kicsik?
Banyek!
😊
Banyek!
😊
igen!
igen!
Halló! Olvassa ezt még vki, vagy magunkra maradtunk!?
igen!
Halló! Olvassa ezt még vki, vagy magunkra maradtunk!?