24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#7025 Kedves moderátorok!
Nem tudom, ki olvasta az üzeneteimet itt, de ujfent kérném, hogy a Logóműhelybe szeretnék házigazda jogot és NEM a Bannerműhelybe :DD -
#7024 még nem töltötem fel a képet csak egy email cimre el akarom küldeni hogy egy moderátor megnéze és birálja azt
-
#7023 ki tart vissza? :) -
#7022 ezt kéne beszúrni oda:D -
#7021 persze -
DannyBoy #7020 ez komoly?:D -
#7019 Helló moderátor azért irók mert van egy nagyon jó képem amit fel akarok rakni a humoros és vicces topikba de inkább elöte megkérdezem és megmutatnám neked elöte mert nem bisztos hogy jó ötlet lenne felrakni.
irj egy email cimet
üdv... -
#7018 nem gond -
#7017 Nem hiszem, hogy ennek valaki különösebben nagy jelentőséget fog tulajdonítani. -
#7016 legyen olyan kedves valamelyik mod,hogy a bannerműhely című topik #751-es hozzászólását törölje!
előre is köszönöm!
(sürgős lenne)
HTX! -
#7015 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1057869802]#4115 :DDDDDDDD[/URL]
[merszemét] -
Csesza #7014 valamelyik kedves moderátor legyenszíves ennek a topiknak ( a címének) kezdőbetűit naggyá tenni!! így: Konföderációs Kupa
előre is kösssz!!!! -
#7013 sff szeret fórumot reklámozni az "Operációs rendszerek ..." fórumban -
#7012 Vki majd adjon nekem is házigazdaságot (itt a #6996), Ottto is belegyzett már n_n -
Cicero #7011 Köszi moderátor bácsi! -
#7010 nincs mit.......
valahogy lekell állítani......
-
#7009 én is ezt akarom , köszi hogy leírtad:) -
#7008 Szeretném megkérni valamelyik kedves moderátort, hogy adjon büntetőpontot heytumafly-nak a BogyóKaticában való szpemmelésért.....
Mindenhol türelmetlenül teleírja a topikokat, és nem lehet leállítani, és úgy gondolom hogy ezzel talán vissza fogná egy kicsit magát!
Köszönöm előre is.! -
#7007 Egy Heysumattli vagy ki kicsit macerázik a GTA:SA topikban : \\ -
Cicero #7006 Kaphatnék ide házigazda jogot? Mert lenne mit törölni, és nem akarlak fárasztani titeket :) -
laliking #7005 lkehet hogy nem egészen ebbe a témába tartozik de:
dc++ már van ilyen topik
És nem írt bele a témanyitó! -
Cicero #7004 Köszönöm! :))) -
Cicero #7003 Valaki megtenné? -
Cicero #7002 Hátöizé.. én nemis tudom :D Szal' kérlek kedves moderátor ebbe a tápigba betennéd ezt a bannert, egy ilyen linkes szöveggel: System Mechanic letöltés és linkkel? Köszönöm! -
#7001 k htx -
#7000 vagy dobjon egy privit St-nek... -
#6999 és Ottto kinek irjon? Vagy neki is emailt kell írnia? -
#6998 értem -
#6997 [email protected]
és Ottto beleegyezése is kell. -
#6996 Lenne egy kérésem. Szeretnék házigazda jogot a Logoműhely topicba. Ottto már felhagyott a házigazdasággal, ezért átvenném egy időre -
#6995 köszi -
#6994 az ilyen kis patkányokhoz vadászpuska kellene :( -
Takezó #6993 ez bölcs volt :) az 1 fasz...
akkor már mind1, de azért:
flémkeltés :D -
#6992 házigazda jogot St-től kérj a moderator@sg-hu-n, reggel óta annak a baromnak a garázdálkodásait takarítom, most ban-ra tettem. -
#6991 vagy kérek házigazdai jogot -
#6990 hozzászólását
ha ezt annak lehet...... -
#6989 Nem hanem a #7087 -es hozzászólást
ennek az abberrált .....-nak
Ha ezért nem jár kizárás akkor semmiért -
#6988 mi? miért kéne törölni a kézi topic-ot? -
#6987 del -
#6986 Vicc topik: 12772-73
túl nagyot nevettem :S :D