Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
úgyérzem szépet fogtok ezzel kaszálni 😉

St
jaja

a 40 pixel kicsit magas logonak, szélességben lehet gondolkozni, pl. a fizetõseknek duplaszéles logo
RelakSfromhome
Csekkoltad már a privet?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

St
jelentkezéseket nekem privben ki akar gumimenedzser lenni, végén közzéteszem a listát és lehet ellenvetni.
RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FtranX
Szerintem jó lenne.

RelakSfromhome
Értek egyet felé

VinylToy
Én jó lennék? Senki se ismer, bírom a negatív kritikát 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Tuvok
Szvsz mindenki magát ajánlja...
Legalább ne olyan legyen, aki a legtöbb "negatív" topikot nyitotta ott. (adminok ezt meg tudják nézni, nem ?)

RelakSfromhome
St-nek nyomtam priv 😄 😛

Efreet
ajánlani lehet, meg jelentkezni is lehet. 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

RelakSfromhome
Vesszetek még össze 😄

RelakSfromhome

mikike
jól mondod
SZERINTED

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Bunyós Pityu
mikike: te szerintem nem az az ember vagy, aki
a: moderátor lehetne a gumiban
b: megmondja hogy ki legyen az

hi púh

mikike
esetleg még geszt is lehet
talán mike
(fõleg hogy õ nyitná a legperverzebb topikokat)
igen
mike jó lesz

RelakSfromhome
Ajánlom magamat 😄

mikike
csak ne te legyél az
vagy pyx

akkor inkább jano

mikike
ja...
akkor mégse
azt hittem megtaláltam a kiutat állástalan életembõl

Bunyós Pityu
Szerintem a CSETESEK™ közül kerülhetnének ki a gumi "moderátorai", vagy ráérõs vagy hetes alapon. A mindig felül topik is jó ötlet.

hi púh

Efreet
mikike: nekem mondod? 😊) de ha jól csinálod, csak a moderátor-nicket fogják anyázni 😉

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

cSuwwi
ja, társadalmi munkára mégis mit vársz? 😊

shit happens

mikike
a moderátorság hálátlan feladat
mindenki utálja õket és gátolják a munkájukat
végülis pont nekem való

de remélem jó a fizu

FtranX

Tuvok
énénén ! akkor megy a fél gumi 😄DD (jóvanna, viccvót)

Dzsini
kell csinálni egy "mindig felül", és lezárt topicot a gumiszobába, és oda kihirdetni a parancsolatot.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
az élvezet, és a felelõsség, hogy pucolhatod a ....-t amíg meg nem értik, hogy szabályok vannak 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mikike
vajon miért pont azt szúrtad ki te kis jogász?

mikike
hehe
mi a fizetés?

Bunyós Pityu
ÁZ!!!

hi púh

St
ki jelentkezik gumiszoba menedzsernek? fényképes önéletrajzokat motivációs levéllel várjuk a [email protected] címen ;>
Jano
Korrekt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Bunyós Pityu
Tökéletes és elég.

hi púh

St
Szerintem egyetlen moderálási szabályt be lehetne vezetni a gumiban: személyeket sértõ topicokat ne lehessen nyitni (pl. megdugnád-e st apukáját, stb)
Bunyós Pityu
K.Ancsó: sodit már írtam, gumi meg ne zavarjon!

hi púh

Jano
Hö, köszönöm. 😄 😊))

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

RelakSfromhome

mikike
na...
most jó 5letet adtál nekik

RelakSfromhome
De látom, rendet raktatok a gumiban 😄

RelakSfromhome
Rendõrállam???
Nem jártál a fotozz.hu-n?
Levontak tõlem 1 kreditet, mert a 8db, pontokba egyáltalán nem szedett szabályból talán csak 6-ot teljesítettem maradéktalanul, a másik kettõre meg rá lehetett fogni! (módosított kép volt, sok szabály, a lényeg, hogy a gazdája tudott róla...)

RelakSfromhome
Háááát.....
Sztem pl: 120*<20|40|60>, esetleg tv méretarányok: 63*112 (9:16), 60*80-90*120 (3:4)

De ha az SG megtartja a jelenlegi dizájnt, akkor a 120*<10-40> sztem ami elfogadható. (szélesség kell a szövegnek, magasság kell, mert a mobillogóban is alig lehetett valamit csinálni, a képüzik sokkal jobbak voltak)
Mindjárt csinálok is egy feltevést, hogy ugyanmárhogynézneki 😄

mikike
aki meg nem ül egyenes háttal a székén annak meg adjatok 2 hét ban-t
aki nem mosott fogat, az is

mikike
rendõrállam

RelakSfromhome
Gumiban bõven elég lenne, ha látszana, ki is nyitotta a topikot. Mindjárt meggondolná az illetõ

K.András
Szerintem mehetne a gumi a levesbe,be is kéne szüntetni szinte vonza a forumra az idegbeteg iq-bajnok emberkéket...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Dynamic
Azt nem mondom, hogy törölni kell a gumit, de tény hogy nagyon leromlott a színvonal.Nem áll másból csak naponta min. 10 új topik nyílik amik tul.képpen null hozzászólásosak.Csak a "vicces" cím miatt jön létre, max. üres csetelés megy benne a hozzászólásszámokat növelendõ.Hanyagolom régóta, a francnak sincs kedve naponta új és értelmetlen címek között túrkálni.
K.András
Ja és én is javasolnám Sodi banolását mivel berakta bencsik birojának a képét, ráadásul ugy hogy egy célkerszt van rajta!!!Aszem ez nem használ az sg-nek sem...

K.András
Ja és én is javasolnám Sodi banolását mivel berakta bencsik birojának a képét, ráadásul ugy hogy egy célkerszt van rajta!!!Aszem ez nem használ az sg-nek sem...

Pyx
kirájos>saját forumok>házigazda Pyx, thx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

K.András
Mi a picsku van a forummal???