Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
😞((((
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
deutschland deutschland über alles
sieg heil"
hi púh
Vagy ne fessem a falra az admint? 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Bár én 160+fát sokallok 1 hónapra egy logóért.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mondjuk egy 160-as sms-ért máshol gigákat érek el, itt meg 15 kilobyteot... 😉
shit happens
Mert én nem fizetek 😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Na?
Ez milyen 5let? Aki nagyot akar, az perkáljon 😄
Csak az internet beállításokban kellett ezt azt átállítani
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

nem hiszem, hogy egy kis emelés miatt annyian szopnának.
sztm már most sem a logó mérete a határ, hanem a fantázia
ne nekem kelljen (illetve többezer embernek) szopnia amiatt, hogy valaki nem tudja leoptimalzálni kellõen kicsire a kreálmányát... valahol határt kell szabni.
és ne legyen ubb button se, a html helyett azért lett ubb, mert csomo topic szét lett szedve, nem lenne jó visszatérni ugyanoda
vélemény?