Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1108668523
#210 #209 #203 #201 #199 #190 #189 #181
Még ebbõl kellene ezeket:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1210336570&index=5
#1495 #1503 #1505 #1506 #1508 #1509 #1515 #1516 #1518 #1527 #1529 #1532 #1535 #1536 #1537 #1540 #1542 #1544 #1545 #1548 #1549 #1555
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Minek 10 évvel ezelõtti hsz-okat törölni,szúrják a szemed v. micsoda?
Glory, Glory Man. United!
Miért kell törölni?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1108668523
#210 #209 #203 #201 #199 #190 #189 #181
Még ebbõl kellene ezeket:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1210336570&index=5
#1495 #1503 #1505 #1506 #1508 #1509 #1515 #1516 #1518 #1527 #1529 #1532 #1535 #1536 #1537 #1540 #1542 #1544 #1545 #1548 #1549 #1555
Tudom hogy sok de fontos lenne a törlésük.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
15:52 zoliii: nincs itt olyan topik, hogy hogyan készítsünk házilag kézi ventilátort? 😄
15:52 zoliii: hordozható
16:23 clio1616v: vágd le a kezeidet bökd fel egy botra és kérd meg anyád, hogy forgassa
16:56 tomsolo: kicked
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Azok mit tudnak?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Glory, Glory Man. United!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azt hiszem az adminisztrátori kapcsolatokkal még nem voltunk fenyegetve. Most már ezen is túl vagyunk...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
(77-242-153-158.giganet.hu)
NA VALAMELYIK JAMPI VEGYE LE NAGYON GYORSAN RÓLAM A CSETBANT AMÍG SZÉPEN VAGYOK
különben adminisztrátorai kapcsolataimmal kirugatom az összes rühes bandát innen.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Nem tudom jó helyre írok-e, de nem találtam a tudományos cikkeknek külön moderátori topikot.
Ezt lehet ott: Ismétlem magam, buta, barom, agyhalott, gyökér. nyomorék, balfasz, csicska, nyomorult, senkiházi, agymosott, ökör, gyépés nulla vagy ember. NULLA. Szüleid jól elbasztak téged is.
cikk 42. hsz
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Lassan másfél hónapja bannolva vagyok a chat-rõl! Ez már kicsit sok! Börtönbe nem akartok zárni? <#idiota>#idiota> Nem tudom ki dobott ki, de szeretnék már cseverészni! Valaki visszaengedne?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=999883186
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1207147355
még tuti betolta pár helyre
"The trees move. Do you not see it?"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Sajnálom, a gyomrom nem birta, hogy lenézzem a hozzászólás számát. Jelenleg legfelül van.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem indulatbol irtam, nem fenyegettem szoval egy korekt levél volt, azota se válaszolt.
Azt megkérdezhetem hogy meddig leszek még bannolva a chatröl? Ugy gondoltam hogy már irhatok oda ha letelt az 5 büntetö pont miatt kapott 1 honap. (Föleg ugy hogy jogtalanué kaptam, de tényleg 😄)
tegnap este járt le az egy honap ban. (ami szerintem jogtalan volt, de ez most nem fontos)
Még mindig nem tudok a chatre irni, már tudok a a chat mezöbe irni, de ha elküldöm akkor nem jeleniti meg. Már 2 gépröl is probáltam de nem megy.
Még "van rajtam" valami chat ban vagy hasonlo?
Szövegértést már általános iskolában is tanítanak, itt csak alkalmazni kellene. Aki nem teszi, az lusta és/vagy figyelmetlen.
A write-only felhasználó egyébként nem ismeretlen máshol sem, egy jól ismert alaptípusa a felhasználóknak, nem nagyon lehet ellenük mit tenni.
Harmadik eset amúgy az, aki direkt, például trollkodásból tesz ilyesmit.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Legyen szó bármilyen rendszerrõl is, lehetséges annak kialakításakor a "hülyebiztosságot" - nem te mondtad így, így én mondom - mint szempontot figyelembe venni. A kérdésem, ami megválaszolatlan maradt, mindössze arra vonatkozott, hogy volt-e már erre nézve valakinek valamilyen kísérlete, hogy az sg-t "hülyebiztossá" tegye. A legrövidebb válasz az, hogy igen/nem.
Ez szimpla lustaság, az olvasási, szövegértelmezési hajlandóság szinte teljes hiánya.
Emellett szerintem elvárható lenne minden minimálisan kultúrlénytõl, hogy ha valamilyen fórumot, közösséget használ, ott jelen van, akkor akár megszólalás elõtt, akár után tájékozódik, körülnéz, megismeri a környezetét, hogy megismerjen egy minimális helyi kultúrát, szokásrendszert. Ha Rómában vagy tégy úgy, mint a rómaiak.
volt már rá példa, hogy valaki elnézést kért egy ilyen után, de ez se szokott elõfordulni, sajnos ez sem tartozik a mai alapvetõ internetes kultúrába