24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Dondark
    Neve, bankszámlaszáma.
    Hatalmas a valószínűsége hogy előre photoshopolva volt ez a kettő...
  • Büdös Bohóc
    milyen infók látszódtak még amúgy a képen, amit küldött?
  • jazzy
    Tévedés, otpsről otpsre abban a pillanatban megérkezik. A másik meg, lol, hogy lehet ilyet 2012ben megenni?
  • Dondark
    Este küldte az otp-s számláról otp-s számlára neten ma reggel meg kellett volna érkeznie. Engem törölt már chatről eltünt mindenhonnan, a tranzakciós azonisító megegyezett a két képen(két különböző utalásnál), amint megtudta hova valósi vagyok ő soproni lett hirtelen,és még sorolhatnám a sok véletlent. Már egy email cím is sokat segitene:)
  • Peter1
    Nem vártad/vártátok meg, hogy a pénz megérkezzen a számlátokra?
  • Dondark
    Sziasztok.
    Tegnap regisztrált egy srác ide és rámírt.
    Diablo 3 geart vette volna meg 60 ezerért haverét 40ért.
    Photoshopolt bizonylatot küldött hogy átutalta a pénz otp-s neten felületen ezért a gear felét átadtam, haverom az egészet.
    Nem várok csodát de bármiféle segítség ötlet jól jöhet, email cime amivel regelt, skype cimével tudok-e valamit csinálni.
    Neve:drakening1
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • Interstate 95
    Látom téged azóta is mélyen érint a Hír topik és gumi alternatívájának a zárása.
    Persze ki gondolta volna hogy minden egyes jelzésed alatt, egy-egy jobbos hsz lapul. Amire ment a válasz, miért nem linkelted ide ?
  • Büdös Bohóc
    Szokásos pm-ben zaklatós kocsis alregféle
  • Büdös Bohóc
    És az úgy mehet, hogy berak a cikk írója linket egy olyan képsorozatra, amit illegálisan rakott ki valaki? Mármint basszus, 5 dollárjába került itt pár embernek a fórumon is, hogy elsőkézből értesüljön a hírekről erre nem hogy nem vette meg gondolom a cikk írója, hanem még ki is rakja? Ez gáz.
  • immovable
    ITT 17 politika
  • zsoltioregon
    Reklám sokfelé, még az én szent topikomba #67143 is és még a Hajrá a Cset topicba is
  • tomsolo
    Igen.
  • Nemzsidó
    Elvégre ez magyarhon, itt nem élnek zsidók, legfeljebb izraelita vallásúak. Politikához ennek mi köze lenne? Nemde Be-solo lennél Te valójában?
    Ha magyar vagyok, az a baj. Ha nem vagyok zsidó, akkor az. Most mit kell ezen ennyit csámcsogni? Vannak zsidók, akik letagadják a fajtájukat, én meg nem tagadom le, hogy nem vagyok az. Pedig mégcsak antiszemita sem vagyok. (aszemita... az igen)
    Hány büntipont ha valaki nem blankolt? De lehet, már ez is politikai kinyilatkoztatásnak számít itt.
  • tomsolo
    Igen, már nick nevedből is látszik, hogy korrekten politikamentes vagy.

[FACEPALM]
  • Nemzsidó
    "[NST]Cifu 2 db büntetőpontot adott neked.

Indoklás:
    Kerüljük a politizálást az SG-n."

Pontosítsd, mert így nem tudom mire adtad.

Ha pl. a közel-kelet topik (mely eleve aktuálpolitikai eseményekre helyez hangsúlyt) 7732 hsz-re gondoltál, akkor jelzem, hogy egy cikk szövegéből átvett részlet, bár igaz, hogy a hivatkozás linkjét nem tettem mellé. Legközelebb jobban ügyelek erre. talán ez volt az, és akár mellé is tűzheted.

Esetleg más?

• Büdös Bohóc
    flame reg

Most bannolták ki, picsog itt, hogy ő nem ambrus és hogy milyen jogon lett kibannolva.
  • [NST]Cifu
    Egyfelől erre modi nem képes, max. admin.

Másfelől korántsem bizonyít semmit, mert lehet, hogy korábban már feltörték a reget (e-mail, jelszó megvan), csak most utólag akarja valaki megszerezni. Pont ezért (amennyire én tudom) nem is foglalkoznak az adminok sem ezzel a problémával. A nem "élő" mailcímes felhasználók kiestek, nem visszaszerezhetőek. Ez volt részben a cél ugyebár az egész mailcímes belépésre váltással.
  • Büdös Bohóc
    ha privátban megmondjátok neki a mail címet és tudja rá a jelszót az lehet mondjuk bizonyítaná
  • [NST]Cifu
    @Cumshot: Semmit sem lehet tenni. Mivel az e-mail címed nem él, bárki lehetsz, nem tudják ellenőrizni azt, hogy valóban tiéd volt-e a felhaszáló. Szóval bukta.

@Garfield: Szvsz a Még rosszabbul... topic mindig is határmesgyén ingadozott, de amíg a képekről szólt, és nem kommentelte őket senki, addig szerintem nincs probléma. Hogy most pontosan mi miatt kaptad a pontot, én nem tudom megítélni, de ugyebár az alapszabály az, hogy a moderátor dönt. Pont. Ha kérdésed van, vele kell megbeszélned.

Amúgy nincs kőkemény szabályokkal tűzdelt rendszer, sose volt, kialakult dolgok vannak, ennek egy része az, hogy nincs politizálás. Az ilyen határon ingadozó topicok esetében pedig nehéz jól dönteni...
  • Garfield
    2012. 10. 29. 09:23-kor Lteebeetől [i]Indoklás: Politizálás "Még rosszabbul..." topicban.[/] szöveggel kaptam egy büntetőpontot; az érintett hozzászólás valahol a 8776 és a 8783 közt tűnt el a digitális nirvánában. Nem tagadom, volt benne aktuálpolitikai felhang, csakhogy ha megnézzük a topikba beszúrt képek cirka 90%-át, akkor azok finoman szólva nem teljesítik a topik fejlécében szereplő felhívást, és jól láthatóan semmi probléma velük. Akkor ez most egy olyan topik, ahol megtűrt a politizálás? Mert ha igen, akkor mireföl a büntetőpont? Ha nem, akkor hogy lehet, hogy a kedves moderátornak csak az az egyetlen hozzászólás szúrta a szemét, mivel érdekes módon sem előttem, sem utánam nem kapott senki büntetőpontot ugyanilyen indokkal, pedig ahogy a képeken látszik, volna miért. (Hogy nem vette őket észre, kevésbé valószínű, mivel például a #8775-ben ő maga a #8772-#8773-as hozzászólások kapcsán a #8774-ben megfogalmazott véleményre reagál, amelyek - #8772, #8773 - finoman szólva szintén nem mentesek az aktuálpolitikai felhangoktól, azaz a törölt és "jutalmazott" hozzászólások idején tisztában lehetett azzal, hogy milyen hozzászólások születnek a topikban.)

Szóval érdeklődnék, hogy pontosan milyen rendszer alapján megy az adott topikban a büntetőpont-osztás úgymond politizálásért? Engem most nem ez az egy pont zavar, mert amennyit az elmúlt években összeszedtem, azok mellett elfér, hanem sokkal inkább az a látszólag mindenféle következetességet nélkülöző, már-már pofára menő büntipont-osztási logika, amely az említett moderátor - hozzászólástól függő? - aktivitása vagy éppenséggel látványos passzivitása mögött meghúzódik.
  • Cumshot
    Igazad van, még én fogom meghúzni magam, mert beugatott a bohóc. :)
    Feljövök ide segítséget kérni, belémköt valami gyökér, és a végén én leszek a bohóc mert megvédem magam? :)
  • jazzy
    Ezzel a stílussal teljesen fölösleges egyáltalán a fórumon lenni, nem hogy még érted tegyenek bármit a moderátorok.
  • Cumshot
    Akkor mosd ki a szemedet öcsi és figyelj jobban. Amúgy meg ki a ****** vagy te itt, valami önjelölt igazságf*só vagy mi? Nem hozzád szóltam peace ;)
  • Büdös Bohóc
    Te ezt a reget kb. főreg szinten használtad eddig ahogy én vettem észre, akkor elégedj meg vele :D
  • Cumshot
    Wazawat? Oktober kozepeig ki voltam tiltva + nem nagyon jartam erre.
  • Büdös Bohóc
    Azt, ami a regneved. Fura, hogy eddig elvoltál ezzel a reggel itt hónapok óta és csak most jut eszedbe, hogy nem kéne a régi regedet kibaszatni.
  • Cumshot
    Sziasztok.

Van egy problemam. Van egy 11 eves regem, de sajnos lemaradtam errol az email alapu beleptetes dologrol, es nem tudtam megvaltoztatni az email cimemet idoben. Az az igazsag, hogy a regi email cimem (amivel regisztraltam) mar nem el, es nem is emlekszem ra hogy mi volt az.
    Mit lehet tenni ilyenkor?
  • Lteebee
    Foglalkozása elárulja...
  • Effe88
    +ban
  • Fresh Duke
    Politika, #66612
  • SHADOWEYES7
  • LoSA
    Tegyétek be a képet légyszi! ;) Köszi
  • LoSA
    EZT szeretném IDE!
    thx
  • [NST]Cifu
    Kezelve.
  • morcosqtya
    viccek topic
    reklám
  • Dzsini
    Más is panaszkodott már, nemrég szóltunk a programozó(k)nak, ha válaszol és kiderül, hogy mi van, leírja valaki a "mi kellene az sg-nek" topicban - az a téma van fenntartva a fórum működésével kapcsolatos kérdésekre, az ilyesmiben a moderátorok nem kompetensek.
  • janikaslf
    Sziasztok!
    Nem tudom jóhelyen teszem e fel a kérdésem?
    Szeretném megváltoztatni a 2008 ban létrehozott jelszavamat, de nem tudom. Mindíg azt írja, hogy a megadott jelszó nem megfelelő. Pedig már hogyne lenne az, amikor azzal léptem be most is, és mindíg.
    Előlre is köszi!
  • pxxl
    Én a gyíkufókra szavazok.
  • abdul alahmed
    Azon nem lepődöm meg hogy te miért nem találsz, és azon sem hogy a szöveget sem sikerült értelmezned: Nem az én adatlapomról volt szó, hanem MÁSOKÉRÓL. A böngésző pluginos elméleted pedig tömény baromság.

de azért kerestem párat, mindössze csak pár topikban random rákattintgattam pár ember adatlapjára... Nem volt olyan nehéz.

http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1264431945
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1096502547
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1136374840
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1056032012
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1274992515

Kíváncsi vagyok mi lesz az új mondás azok után az okosságok után mint hogy én csinálom és jelentem magam (logikus bizony).
    hmm:
    -ők összesküdtek és reklámoznak
    -szíjáé kémszupervírust kaptak és azért
    -ufók voltak
  • Büdös Bohóc
    rákerestem, nincs jó találat