Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
csak azt nem értem hogy miért nyom rám plusszt clio, amikor az alregekkel meg mínuszt... komolyan ez a csávó akkora kamu, hogy tévében kéne mutogatni

practitioner of the forbidden arts of death

tommygear
alregekkel hogy nyomja már magára a pluszt 😄DDD
Büdös Bohóc
nem baj én javítottam az arányon

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tomsolo
még én is (badklick) és nem tudom visszavonni 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

georgesmatyas
milyen hírõs regek pontoztak le téged ecsém -100-ra<#banplz>

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Frosty01
életfogytig!

practitioner of the forbidden arts of death

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tomsolo
Értékelem a csodálatos meaculpát és ezért a többi moderátor kollégámra bízom a döntést.

clio1616v
Kedves tomsolo!

Légy szíves és légy kegyes, távolítsd el a nyilvános chatre kiosztott eltiltás büntetésemet. Tanultam az esetbõl és a jövõbeni hozzászólásaim megfogalmazásainál ügyelni fogok arra, hogy azok ne sértsék a közízlést és összeegyeztethetõek legyenek a megfelelõ fórumviselkedéssel, melyet egyértelmûen jeleztél a kitiltásommal.

Remélem, ezzel sikerült mások számára is világossá tenned és nem esnek bele abba a hibába, hogy hozzám hasonlóan felelõtlenül és meggondolatlanul formálják meg és tegyék gondolataikat mindenki számára látható helyre és ezzel másoknak kellemetlenséget okozva.

Köszönöm a türelmedet és a munkádat és hogy köszönetemet ne csak szavakkal fejezzem ki, a késõbbiekben viselkedésemmel azon leszek, hogy ne generáljak neked problémát - ezzel egyidejûleg többletmunkát.

Tisztelettel:
clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

immovable
ITT #13
desigo
ide egy mod nézzen be
köszönöm
poruljartal
valóban, megtörtént, kösz, nem figyeltem

j0nNyKa
eskü nem akarlak hülyének nézni, de ide kéne ezt benyögnöd, rossz kategóriában jársz.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Southy
+1

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

poruljartal
üdv
szeretném kérni a diablo3 topik rehabilitációját a különc nevû köpködõ eltávolításával. Elég ha csak onnan teszitek ki máshol savazhat tõlem napestig.
itt

clio1616v
Milyen hosszú bûnhõdés jár a morbid mondatomért?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Büdös Bohóc
Akkor a többi korlátozást is vegyétek ki a topikból khtxvm.

Efreet
A "ne nyafogj" kitétel, ami a topicban van, itt is érvényes.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

+1
Büdös Bohóc
Egy kérdés: a batmanes képes humiari büntipontozás nagy sikerére való tekintette ezt a szabályt be lehetne az énkicsipónimra is vezetni?

berczely
Köszönöm!

-
Fresh Duke
Reklám. (A kép egy link.)

A heavy cost. I pay it gladly.

SHADOWEYES7
Aki offolt meg is kapta a jutalmát nem tudom ezen mit olyan nehéz nem érteni?
Figyelmeztetve lett mindenki Kifli hozzászólása elõtt legalább 8-10 hsz-el.
Egyébként nem értem neked mi közöd ehhez az egészhez?

Részemrõl téma lezárva.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Érdekes, hogy pont Kiflit jutalmazzátok 2 büntetõponttal, amikor õ csak egy hozzászólásban reagált a dolgokra, ha jobban megnéznétek van még itt 3-4 olyan ember, akinek ugyanúgy járna az a pont, ha már elkezdtétek osztogatni.
Ez így kicsit igazságtalan, hisz nem csak õ offolt, átgondolatlan döntést hozott Shadoweyes7 névre hallgató moderátor.
tomsolo
Dzsenáj, nyissatok már egy ide egy Chat moderáció topikot ahova loggoljuk kit mikor miért (meddig?) szórtunk ki, aztán nem kell itt keverni a szezont a fazonnal.

Annó Kata is próbálkozott ilyesmivel csak egymaga nem volt igazán hivatalos, de az ötlet okés volt sztem.

Trollok/alregekek/mardekérosok nem kell hogy itt szerepeljenek csak a normális userek akiknél elszakad a cérna.

georgesmatyas

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

SHADOWEYES7

georgesmatyas
TÉK-et nem durván basztad el amúgy...

berczely
Chatbant kérem megszüntetni! <#taps>

Efreet
Elkezdjem osztogatni offolásért a büntetõpontokat, vagy abbahagyjátok anélkül is? Személyes kommunikációra a privát üzenetek küldését javaslom.

ez volt az utolsó figyelmeztetés, ha valakinek nehéz lenne a felfogása

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Rash87
Hihetetlen,h mikor Te elõkerülsz,csak a feszkó van, biztos véletlen?!
Egyébként ezt a folyamatos üldözési mániádat szerintem kezeltesd.

Glory, Glory Man. United!

Aha, általában anélkül szoktak emberek bekerülni a középpontba, hogy elõtte rászolgálnának. (Nõkre érvényes diszkrimináció van a fórumon ?)

Nyár van, meleg, unatkoznak az emberek azt nem tudnak mit kezdeni magukkal. Én sem értem de ez van, vicc kategória. <#nevetes2>

Kata
Igen, ez mind szép és jó lenne, ha nem 2 hónapot írt volna, én meg egy éve nem vagyok chatmoderátor. Szóval kissé fail. Innentõl - mint ahogy leírtam - nekem egy kamunak tûnt, mint egy jó indok, hogy ha én tettem rá, akkor levenni már nem tudom, ezért leveszi valaki más jóhiszemûségbõl.
Mellesleg ettõl függetlenül nem hiszem, hogy üldözési mániám van, amikor mindenhol azt olvasom Kata így, meg Kata úgy, amikor kibaszottul semmit sem csináltam. De itt nem errõl volt szó ha elolvastad mit írtam, hanem arról, hogy a fent említett kamuzásnak, bepróbálkozásnak láttam amit írt.
Érdekes, hogy leírok valamit és rögtön teljesen másként próbáljátok meg értelmezni. Egyszer olvassátok már el amit leírok. Azt írtam le, hogy szerintem kamuzik, hogy nagyobb sansza legyen a ban visszavonására. Nem is azt írtam, hogy biztos, hanem hogy szerintem. És leírtam hogy miért. De most amit te leírtál ez meg teljesen másról szól. Nem egy nyelvet beszélünk vagy mi?

[/cserf][/fülünyúl]

kifli
Kicsit mintha üldözési mániád lenne, de elárulom, nem vagy te itt akkora valaki, hogy mindenki téged akarjon baszogatni. Leírta miért te jutottál az eszébe. Amúgy lehetne értelmesen is reagálni, nem úgy ahogy te csináltad. Pl egyszerûen ennyit írsz neki: Én biztos nem voltam, mert akkor már nem voltam moderátor.

És elvan intézve.

Ehelyett biztos 1000% hogy csak téged akart baszogatni. Elõre tudta, hogy te olvasod ezt a topikot. Azt is tudta, hogy meg fogják kérdezni, hogy ki adta a bant, és akkor õ majd jól téged mond. És akkor jól kibaszott veled.

Gondolj bele, ez így rohadtul nem életszerû.
Ha már itt tartunk, a globális felmelegedést is kihagyhatta volna. 😞
matyi0323
Azért Magdi anyust meghagyhattad volna.!
Azóta már nem is olyan, mint régen az a szar. 😞
Így már tényleg semmi értelme nézni.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

morcosqtya
Szóval társadalmi munkában jótékonykodsz is... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Kata
Na be lehet fejezni. Mindenesetre érdekes véletlen volt, hogy a kb. 20 moderátor neve helyett pont az enyém merült fel aki nem is vagyok moderátor. Szóval delikvensünk belefutott némi paradoxonba.

Ja, amúgy mindenkit én bannolok ki, a globális felmelegedést és a gazdasági válságot is én csináltam, sõt, Magdi anyust és én írtam ki az anyátokköztbõl. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

matyi0323
Ennyi pont elég. Bûnhõdni fogsz.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

berczely
Mi a picsa? " elég furcsán ellentmondásos - vagy rosszindulatú a megnyilvánulásod." Mi van? Maga vagyok a sátán!

Honnan a zsákomból tudjam, hogy te mikor vagy moderátor és mikor nem?? Nem követem a moderátorok életét és nem is vagyok benne az SG alvilágában. Én csak chatelni és fórumozni akarok nem érdekel a moderátor vs user harc meg az ilyen f*szságok. Te jutottál eszembe mert akkoriban láttalak, hogy írtál chatre és ha jól emlékszem bannoltál is egy két illetõt. Bocsánatodért esedezem... ha ha ha
Oldja fel valaki azt a sz*ros chatbant és kész. Mi ebben olyan bonyolult? Meg kell hekkelni az egész esgét vagy mi? <#wilting>

Azt sem tudom ki vagy csak annyit, hogy moddi voltál Kata a nikked és kész.

MR ME
akkor most megsértõdöm

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kata
Mert mindig az az ugatás tárgya hogy én így én úgy.
Amúgy nekem meg az ilyen beszóló és megmondóemberekbõl, mint pl. te is... De rohadtul.

[/cserf][/fülünyúl]

MR ME
nekünk meg abból h mindenre ugrasz...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kata
Nem sértõdöm meg, felesleges kekeckedned. Csak ezekbõl a negatív, rosszindulatú dolgokból van pöttyet elegem.

[/cserf][/fülünyúl]

MR ME
sértõdj meg!

Kata
Örülök, hogy én jutottam elsõként eszedbe, de azt írtad kb. 2 hónapja vagy bannolva, én pedig már jóval régebb óta nem vagyok moderátor. Vagy ez csak egy bepróbálkozás, hogy így biztosan leveszik rólad a bant? Mindenesetre akárhogy is, elég furcsán ellentmondásos - vagy rosszindulatú a megnyilvánulásod.

[/cserf][/fülünyúl]

berczely
Tán Kata és azért mert furcsa karakterekkel bombáztam a chatet (bombáztuk többen is).

Övéi.