24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
clio1616v #23376 A gumiban még elmenne a stílus.
#55227 -
Tök normális a topiknyitó, ráadásul hölgy az illető, erre ezt kapja.
Lehetne egy ban-t adni az ilyeneknek? -
Amyámba tettem. -
Nem kérdeztelek szaros bohóc. -
szerintem detektálta az SG, hogy nem kell belőled több ide és nem is enged regisztrálni -
Ok lol, ezt az emailt kaptam:
Kedves ********!
Örömmel értesítünk, hogy sikeresen regisztráltad magad az SG fórumában. Ahhoz, hogy a regisztrált hozzáférésedet használhasd, 24 órán belül változtasd meg a jelszavadat a http://www.sg.hu/forumjelszovaltas.php címen. Felhívjuk a figyelmedet, hogy amennyiben nem változtatod meg a jelszavadat, a regisztrációd törlõdik az adatbázisból, továbbá a jelszó megváltoztatásától (a hozzáférés aktiválásától) számítva minimum 24 óra múlva használhatod csak a hozzáférésedet!
Felhasználónév: ********
Jelszó: *******
Üdvözlettel, az SG csapata
Ráklikkelek a linkre, beírom az emailemet, beírom ezt a jelszót amit az sg küldött, majd kétszer egymás után az új jelszót, és ezt kapom:
Hiba!
A beírt jelszó hibás, ismételd meg újra!
Most akkor lol vagy lol?
3 irodai gépen is kipróbáltam, 3 különböző böngészőből.
-
Interstate 95 #23368 Ez annyira loál, hogy szerintem már jános. Ő tehet az egyészrű* !
-
Lol, most regisztráltam, mert nem hittem el és lol nekem sikerült simán lol, szóval szerintem a probléma nálad van.
Ja, és lol. -
Király ez az email alapú beléptetés, igazi tudós/doktor volt aki kitalálta, csak éppen regelni nem lehet az oldalra lol.
Regisztrációkor kapsz egy visszaigazoló emailt, amiben elkülditek a jelszavadat, amit azonnal meg kell változtatnod ahhoz, hogy aktív legyen a hozzáférésed.
Csak éppen nem lehet megváltoztatni a jelszót lol. Hiába írod be jól a jelszót változtatásnál, nem fogadja el. Hajrá srácok, így tovább! :D -
Tudom,linkelték is utána,le is mentettem a linkjét h legközelebb oda mehessen. -
Erre van külön teszt-topic. -
SG-n ne várj segítséget... sajnos nem arról híres,nagyon nem. -
Kedves Modik.A "szülők a számítógépnél" topikban szeretnék hsz törlést kérni.Még anno én nyitottam,2 éve nem volt ott forgalom és képet akartam beszúrni egy topikba ezért oda próbálgattam be a képeket.Kérném szépen h töröljétek az elcseszett kép linjeim és a képeimet is.Nagyon szépen köszönöm.Üdv -
A sok "bölcset böfögök" beszólásból elég volt, pattanjon mindenki le szépen róla. -
Hidd el, néha nyersz azon, hogy elbuktál valamit, sőt, legtöbbször nyersz, itt halmozottan nyersz. -
Akkor miután odaadtad a geart, menj szépen sportolni egy kicsit, többet nyersz vele, mint a semmitnemérő geareddel. Az, hogy így bedőltél meg gyanítom, hogy kiskorú vagy. -
Moderátoroknak nincs ehhez jogköre.
Ha van rendőrségi feljelentés akkor célszerű az oldal üzemeltetőjével felvenni a kapcsolatot, lásd impresszum. -

-
Dondark, az SG ilyen magán jellegű vitákba NEM fog belefojni. Ne is várj el ilyet. -
Hál Istennek nem te mondod meg, hogy kiről mikor milyen véleményt nyilvánítok. Mivel te egy FÓRUMRA írtál, ezért BÁRKI írhat hozzá BÁRMIT. Szóval ha idejönnek, és elmondják 50 millióan, hogy pancser vagy, akkor sem tehetsz semmit. E-mailt meg nem is értem hogyan remélhetsz ilyen esetben, azzal a moderátorok szabálysértést követnének el.
A tanácsom meg az, hogy:
1.: figyelj jobban
2.: megbízható helyen add el a cuccokat -
Dondark #23354 Igazából azt hittem valami admin kisegit egy email cimmel:)
Köszönöm a segítséget:) -
Kaptál segítséget, bár.. sokat nem lehet ilyen esetben segíteni. A magyar mentalitás pedig egy közhely. -
Dondark #23352 Fél geart se adtam oda ,abból is a rosszabbakat először ami max 10K;)(amint megérkezett a pénz utána adtam volna a többit)
Rossz indulatú vagyok azokkal akik úgy állnak hozzám.
Segítségért jöttem ide, erre mindent kapok csak azt nem(kivétel 1-2 tanács).
Tipikus magyar mentalitás hogy lehurrogják az embert, beleütik az orrukat, okoskodnak.
Tudom hogy elszúrtam de nem kell 100szor leírni de gondolom ti sose hibáztatok életetekben,semmit nem bántatok meg a tökéletes életetekben.
Segítséget kértem, ha nem tudsz segíteni akkor nem kell beleszólni, kioktatni hogy mekkora pancser vagyok hanem vedd el nem olvasottnak.
-
"Mellesleg tiszta szívből kívánom hogy legyél egyszer pancser" - nemcsak pancser vagy, hanem rossz indulatú is. Te dolgod.
Olvasd vissza a véleményeket, aztán rájössz, hogy nagy hibát követtél el. 45 helyett 0, nem jött be.
-
Dondark #23350 Ne értsd félre én nem intenzívre gondoltam:))
1-2 saller max és megbeszélem vele. Már ha 1 emberrel kevesebbet ver át emiatt akkor megérte.
45öt kaptam volna TALÁN ha el tudok mindent adni(2 hét kb ez is). Nem voltál a helyzetemben másképpen látod és ítéled meg a dolgokat.
Balfasz voltam én is ,haverom is, de hát ebből tanul az ember.
Már ha visszaadná amit elvett az elég lenne igazából de így beszélni sem tudok vele.
-
Dondark #23349 Mellesleg tiszta szívből kívánom hogy legyél egyszer pancser (persze tudom te sose leszel) és hurrogjanak le mint itt engem :). -
és látod, itt tévedsz: RMAH-ban 45-öt kaptál volna TUTIRA, így meg... semmit.
Mivel a játékon kívüli eladás (a Blizzard megkerülése) elvileg tilos, így aligha fog bárki foglalkozni az üggyel, az pedig végképp nem megoldás, ha te lemész és móresre tanítod, mert te fogod megütni a bokádat a végén. Hozzáteszem, sajnos - aki átbassza az embert, független attól, hogy ki hibázott, megérdemel egy sallert. -
Ha meglopnak feljelentem, ha pedig illegális eladás közben vernek át akkor máskor jobban figyelek. Ehhez nem kell sem számítógépes, sem photoshop gurunak lenni. Nyeld le, nem tudsz mást tenni. -
Dondark #23346 Látom te is sokat segítettél azon kívül hogy beleütötted az orradat és megnevezted a fajtádat (INTERNET WARRIOR FOREVER! )
Láttál már valaha?:)
Ne alkoss rólam véleményt úgy hogy nem is ismersz...
-
Nem tudom ez hogy van, de Magyarországon ezeket ha jól tudom, nem lehet pénzért értékesíteni. Lehet tévedek.
Amúgy te voltál pancser, most hiába dühöngsz, hogy hú de megvered, meg bevered az arcát. Aztán nehogy fordítva süljön el a dolog.
INTERNET WARRIOR FOREVER! -
Dondark #23344 RMAH-ban 45 ezret kaptam volna minden levonás után így meg 60at .
Úgy érzem most nem kell ilyeneken fennakadni, így láttam jónak ennyi.. -
Egyébként, komolyan nem értem, miért nem az RMAH-ban tetted fel, még tán jobban is jártál volna. -
Dondark #23342 Gondolom akkor is ezt mondanád amikor 50ezer értékben loptak meg :))
Nem lehet mindenki számítástechnikai guru és photoshop mester már bocsi.
Igazad van, hagyni kell károsítson meg másokat is
-
Ne haragudj de ilyen miatt én tuti nem adnám ki az ipjét, inkább traineld az agyad, mint az öklöd, hogy máskor ne forduljon elő ilyen. Az önbíráskodás és az erőszak nem szokott jó véget érni. -
Dondark #23340 Tuti nem jelentem fel elhiheted,nekem többet ér az hogy elutazom hozzá és beverem a képét hogy elvegyem a kedvét a többi ilyentől...
Kibírom azt amivel megkárosított, a haverom szintén de azért pár dolgot megpróbálunk nem hagyjuk veszni csak úgy. -
(nem olvastam el jól a dolgot és azt hittem, hogy magát a játékot adták el stb)
-
A kép photoshopolva volt 99,9%, kb 0 tehetség kell egy ilyen kép photoshopolásához, én nem jelentenék fel valakit csak úgy, akinek épp véletlen beshopolta a bankszámlaszámát, ami egyébként valószínűleg nem egyezik meg a shopolt névvel.
SGre regelni kb akármilyen email címmel lehet, az egyetlen reális útnak azt látom, hogy a modik megadják az ipjét, hátha az alapján le lehet követni. De szerinted mennyire érdekli a rendőrséget, hogy valaki azt állítja egy noname fórumon, hogy egy másik noname fórumozónak goldért illegálisan eladott Diablo 3-as cuccot? Legális kereskedni vele a Blizzard hivatalos RMAHján keresztül, fórumon keresztül nem.
Ráadásul olyan egyszerű megoldások vannak, minthogy megvárod a pénzt amíg odaér, felrakod a cuccot rmahba ő megveszi, felrakod az aukciót ebayre, vaterára stb, ahol ha átvernek perelhető a dolog.
#23337 Nem, 150 forintokat otthagytam a boltban, nem szaroztam, de ilyen 5k+ fölötti összegeknél nem. Egyszerűen át kell gondolni a dolgot és oda kell figyelni. -
Dondark #23337 Gondolom te még sose hibáztál életedben...:)
-
Dondark #23336 Rendőrség nem foglalkozna vele :)
Bankot a legvégén próbálnám meg de addig van pár trükk a tarsolyomban :) -
rendőrség, bank?