24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
jó indulat megvan... :D -
Vagy csak egy ravasz mód a reklámozásra, mert mindenki rákeres arra amit ír, és feltornázza a találatokat az oldalon :) -
a hülyeségeiddel menj innen, biztos beszoptál valami gyökér böngésző plugin scam progit, ami telenyomja reklámokkal az oldalakat, amikre rámész, mert itt bizisten nincsen senkinél ilyen, megnéztem már vagy 30 adatlapot. -
abdul alahmed #23291 logika. Onnan veszem hogy benézek az emberkék adatlapjaira, és az 50%-nál ugyan azokat a dolgokat látom ;) Nem nehéz ám, rá kell klikkelni a nevére vagy avatarjára ;D -
Ebben én is biztos vagyok! -
mert ő volt :D vagy valami "felregje" :D -
Te aztán ezzel a 37 hozzászólásoddal a 3 éves regisztrációval honnan veszed? -
abdul alahmed #23287 Nem szavar senkit hogy rohadtul fel van/volt törve a fórum?
Egy rakás ember adatlapján minden sorba valami "DreamBoard CollageMaker" és ennek a linkjei vannak. :D -
meg még azon kívül is min 5 topicba betolta, nagyon ügyes gyerek...
-
itt is (szavazó)
#102539 -
nyelvi topicban
kérdőíves OFF
Nem Isten ellen való dolog az ilyesmi, de tanuljuk már meg, hogy ennek nem ez a módja (legalább témaközeli topicba tette volna be), ez ebben a formában bizony valahol a "spam" és a "direkt marketing" határán mozog.
Netikett, fórumtárs...
-
csak szólok
ismét kicsattant a kultúra egy "álregnél". -
Alapvető dolgokra miért kéne felhívni a figyelmet? Ne kelljen már ennyire mindent szájba rágni.
Tök mindegy voltt a stílus, mert szépen meglettetek kérve, hogy ne itt folytassátok. Akinek nagyon fáj az írjon privátot a másiknak, vagy pontozza le a neki nem tetsző hszt, de alapvetően nem érdemes oda nemvaló dolgokra reagálni, értekezést írni. -
G_ArchAngel #23281 Erre gondolsz?
"Akkor az iphone sírást itt be is lehet fejezni. (Batman se kell több.)
htx
Legyetek jók."
Egy szoval nem emlitettem az iPhone-t a kommentemben, amire te felhivtad a forumozok figyelmet.
Kicsit legyel kovetkezetesebb legkozelebb legyszives es ird ki, hogy az osszes Apple/Win/Galaxy fikazas menjen az arra nyitott topikokba, pl a PC Humorba, mert picit unalmas, hogy folyamatosan celtablai vagyunk par egybites forumozonak, ha reagalunk, akkor meg mi vagyunk az elvakult fanboyok.
Ergo, megertelek, mert en is unom, de akkor ne csak az egyik oldalt baszogasd, foleg ne azt, aki vedekezesre kenyszerul. Mindemellett viszonylag normalis hangnemben reagaltam egy szemelyeskedo uzenetre.
-
Ahhoz képest, hogy bant akartam adni először neked - is - mivel a figyelmeztetés után se sikerült visszatartani magad, külön öröm, hogy most itt meg méltatlankodsz... -
G_ArchAngel #23279 OFF
Humoros-Aranyos:
Apple usert lehet fikazni, ha vedekezik, akkor az torlesre kerul?
A vitat kivalto posztot miert nem torli a kedves moderator?
ON -
Jaja, csak hát a cím miatt gondoltam oda is érdemes jelenteni, ha gebasz van, de majd egy mod javít. -
"T. moderátor kollégák legyenek kedvesek ide posztolni, ha vkit kivágnak, lehetőleg idézettel" Gondoltam ez nekik van. -
Talán ITT. -
Nem tudom erre van külön topic, de Chaten 11:31-től Retsu az, akit a Sport Fórum Általános modtopikban jelentettem, ott is ezt csinálja. Én nem tudom, hogy csak visszajelzés nem volt az előzőre, mert mindent rendben találtatok, vagy nincs most ott aktív moderátor? Azért gondolom, mert a delikvens bannolva volt már és most, hogy visszajött ugyanazt csinálja. Feltételezem másodjára sem megtűrt dolog az, amiért elsőre ban járt.
Mindenesetre kérnék 1 modot, hogy nézzen be oda, köszönöm. -
reklám
[apro]False, várom a hisztidet
-
Ez és ez reklámgyanús. -
Humorosaranyos topicban reklám: #303812 -
Bejelentkezésnél pl. mobilról egyszerűbb egy emailcímet beírni, mint egy ékezetekkel, esetleg írásjelekkel bonyolított felhasználónevet, emellett biztonsági szempontból is előnyösebb. -
Batman-es kép=BAN a szabályzat szerint -
st3ve #23269 Elmondaná valaki, hogy mi a gyásznak kell megváltoztatni a felhasználónevet é-mailre? -
Kezelve -
Garfield #23267 Klikk, mondjuk #10-től felfelé..
Én Ki Más-t nem kellene elküldeni pár hétre, hogy megnyugodjon és kipihenje a trollkodás és a zsidózás okozta stresszt? -
Visszatért Doktor Kotász néven. ITT ismeri be.
[i(Bannedusermail vagyok, csak egy másik topikban lezsidóztak, mire felszólítottam az illetőt egy nemi aktusra a kedves mamával, mire kitiltottak.) :-)[/i] -
ITT 83
Azért, pedig mert elmész magyarkodásba, és a magyarságomat támadod, megbaszhatod a kurva anyádat telibe az összes testnyílásán keresztül, beleértve a szentháromságon kívül a szerműregeit, az orrlukait és a hallójáratait is. -
34547 volt a prolemas hsz szama, azota latom toroltek... -
Slinky, meleg van.. nem tudod mitől ?
V43 1105 nevu felhasznalo gyakran beszologat a tagnak hasonlo stilusban ok nelkul a gitarozas topicban, engem, es szerintem masokat is nagyon zavar! -
-
Tisztelete!
Szeretném ebben a topikban az egész témát kicseréltetni erre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<iframe src="http://maximus.net46.net/kaja/header.html" frameborder="0" width="775" height="390"></iframe>
<font size=3 color=FF0000><b>Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?</font>
<style type="text/css">
body {
background-image: url(http://www.hatterkepek.hu/picdownload.php?getit=1&path=small/www/givenchy/20070826_112032/gasztro-402.jpg);
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
background-position: center top;}
</style>
</style>
<script>writeclock()</script>
</script>
<br>
<input type=button value='Ízlett?' onclick="document.newmessage.message.value=document.newmessage.message.value+'';" />
Köszönöm!
-
Üdv!
Megkérném a kedves moderátorokat, hogy legyenek olyan jók és vizsgálják meg Papichulo beírásait a http://www.sg.hu/cikkek/92037/unalmas_lett_az_apple topikba, ugyanis egyfolytában rágalmaz engem. Kiemelt köztük az 594-es, az 598-as és a 624-es.
Előre is köszönöm.
Üdv: lordsithlord -
1.: Attól, hogy júniusi az utolsó üzenet, még ott van, és oda kellene írni. Ha arra jár egy modi, akkor intézkedik.
2.: A provokatív stílust te kezdted, szóval neked is, és neki is ment egy figyelmeztetés. -
szerintem az ottani modoknak ettől függetlenül bent van kedvencek között a topic, szóval látják, ha új üzenet érkezik
-
bocs, hogy ide.. de a hardware részlegnél az utolsó üzenet júniusi...oO
Milyen gépet vegyek most topikban a #80841-es hsz erősen provokatív jellegű.. -
A nagy szavazó topic
#102197, meg lentebb is nekiállt már bazdmegolni, amikor a vitában nincs igazad, állj neki káromkodni, mindig segít. -
ó eszem a kis szívét, milyen trükkösen reklámozik már
';" />