Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vafeN
Jóvan csak érdekelt hogy hogyan lehet topicot nyitni^^ egyenlõre még nem volt szándékomban

[O_O] (.)(.)

Akos 001
<#hehe><#gonosz1><#buck>

asszem újregeknek van valami korlátozás,hogy mikor nyithat topikot
írd be a keresõbe amit szeretnél.90% hogy már van olyan topik.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

vafeN
Hellosztok. Lenne 1 olyan problémom, hogy nem tok topicot nyitni. Egyik gyerek mondta, hogy amikor regisztráltam akkor 5 büntetõ pontot vmit kellet volna kapnom. De hát nem kaptam. Ilyenkor mit tok tenni?😛

[O_O] (.)(.)

Újra müködik a Pirate bay! Lehet rólla ciket irni! Lehet hogy a bezárása is csak kamu poén volt,mert fejlesztettek állitólag. Hali
TommyC
Ha kérhetném, rakjátok be a Tudományos eszmecsere/Gracitáció vs. Kvantummevhanika topkinak képeként a következõ képet:

http://www.sg.hu/galeria/11117794611149334141.JPG

Köszönöm!

dixitque deus fiat lux

Akos 001
így sikerült😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Lteebee
A helyes válasz: nem.

És nem kisregény írása😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Akos 001
nem,de mivel tegnap óta nem válaszolt neki senki így hát...
egyébként meg nem azt írta hogy csak moderátorok válaszolhatnak neki.

Lteebee
Mod vagy?

Akos 001
:III
ilyen lehetõség nincs

BlackShadow
Hello!
Azzal a kéréssel fordulnék vmeyik kedves moderátorbácsi/nénihez, hogy van egy 'fate' nevû reg, 3éves és még üzenetet sem írt (tehát nem használják) lehet róla szó h letörlitek és akkor más tudná regelni? egyik ismerõsöm szeretné használni 😛
Köfi

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

The FlashBack
akkor jól emélkeztem😊 Bocs

Pheel
Van, de rossz helyen és zárva.
The FlashBack
<#integet2>Üdv!

Vanmár
Vagyis témacímét tekintve nincs, félrevezetõ...
De egy bizonyos mobilról szól, aminek már van

sziasztok
kamion topicba kérnék egy kis fegyelmet meg egy bannt!!
üdv
exo

aston shell
thx, akarki is volt 😊))

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

aston shell
pls! vmelyik moderator tudna torolni ebben a topicban a hozzaszolasomat? durvan beneztem a bongeszo ablakaot, es viccek topic helyett az egyszavas tortenet topicba CTRL+V-ztem bele...

😄DDDD

elore is koszi 😄

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

The FlashBack
Na, ilyen is ritkán van.
Ugyanaz

Nemértem, hogy au oprendszernél miért nem lehet modi topik😊

The FlashBack
Kérdezhette volna a video-codec ban is...

ja, thx a bannert amit kapott a regényíró topic
Pheel
Hogy mire? :-O
ezt kérném átnevezni cubez évre. köcc

Nekemis. 😮(

The FlashBack
Nem csak ma. Már egy ideje lehet olvasni sok modi topikba, illetve a mi kellene az sg-nek c. topikba is írtak már páran ezzel kapcsolatba. Nekem még nem jelentkezett egyiksem.

mert biztos valaki a gumiban szórakozik, berakott egy scriptet valahova.

Mike
ez csak ma van
tegnap miért volt jó?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Loál János
Az az érdekes, hogy egyszerre jelentkezett sok-sok embernek.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pheel
Töröld le a Temporary Internet Files-t!
Mike
meghibbant a kedvencek
ha van gumis kedvenced a listán, akkor véletlenszerüen beszór pár Üzenet a moderátoroknak topikot hol üresen, hol 6500 új hsz-szel

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ffxi
Akkor megkérném a moderátorokat...

Fákjúal!

Lteebee
MOndja ezt valaki, aki nem képes nagy betûvel kezdeni egy mondatot.

Pheel
Eldöntendő kérdés volt...
amúgy próbálj meg rendes, egészséges mondatokban válaszolni, meglátod mindjárt jobban érzed majd magad😊

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

kössz😊

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

Pheel
NEM
sziasztok!
lehet, hogy off-topic a kérdésem, de azért felteszem.
meglehet valahogy változtatni a nicknevemet? a moderátorok meg tudják? pliz help! thx <#lama>

Kedves moderátorok! Légyszíves csináljátok meg amit 9670-as hozzászólásban kértem!
The FlashBack
van már ilyen sztem

azért ide, mert ott nincs modi topik. Töröltétek<#vigyor4>

EmThor
new world order #3502, thx

Nem is volt kedvenc, és most berakódott. :-@

Dying Soul
Logómûhely, gerx.

Lteebee
mondd

Punker
nick duplikáció = ban, mond a nevet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dying Soul
Valakit bannolnak saját kérésre, aztán a haverja régnemhasznált regjén VIP-ként irogat és beteszi a bannolt regjéhez tartozó logót az nem szabályellenes?

Pheel
Gladiator
photoshop topik pl.

Gladiator
ciccegõs sanyi mehet banra.

htx

Csacsi
a viccek topicba szerintem törölhetõek ezek : #20082,#20086

Akár büntit is kaphatna.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.