Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma 20:30 #83989-as
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
ma 20:40 #83991 -as post
Kosz
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
szal köszi vmelyik modnak aki segít
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
valami figyelmeztetést is kaphatna az illetõ, nem kellene egy értelmes topicot elbarmolni
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
És mégis mi a baj vele?
Szeretném ha nyitnátok egy topikot az operációs rendszerekben, Tor néven, mivel még nincs jogom nyitni.
Kösz.
c115
Dual Masters nevü témámnak a nevét át kéne irni Duel Masters -re!
tudtok segíteni?
c115
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szameg... A Garfield képregény topikban meg akartam tartani a bizonyítékot, de valamiért össze-vissza törli a hozzászólásokat a fórum...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
elõre is kössz.
"The trees move. Do you not see it?"
csak megköszöntem a hawernak hogy lekoppintotta a listát mert nekem épp akkor nemvolt netem pedig hetekkel azelõtt készültem rá hogy mien atomul fog majd kinézni a szülnap lista....😞( de ezt nem is mertem remélni hogy valaki helyettem lefotózza úgyhogy THX!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
csak én felismertem volna az összes nevemet.,😞 sajnos itt csak párat kereteztél be...
Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0. in /web/supergamez/web/html/forumchat_engine.php on line 30
Egy mod legyen szíves itt rendet rakni, azaz átjavítani a beszúrt képeket linkké és egymás alá pakolni õket, mert szörnyû kupi van . Köszi .
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
de majd akkor újra méretezem...
de ettõl függetlenül mondhatták volna elõbb is -_-
dixitque deus fiat lux
(616 x 128)
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"