Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
Bocs, ezt kellene:

ma 20:30 #83989-as

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
BF2-es topkbol ezt torolni kellene:
ma 20:40 #83991 -as post

Kosz

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

nf1
hát ez a keresõ megtalálható a jobb felsõ sarokban és nagyon ügyes kis szerkezet
😛PPP

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pheel
Nem mondooooood! Taníts még mester! <#wow3><#sniffles><#wilting><#falbav>
nf1
ha beirod a téma címét a keresõben akkor megtalálod a topicot <#nezze>

Pheel
Gondolom a topicot meg szopjam ki az ujjamból...
Dying Soul
😄DD!

akyyy
Szeretnék kérni 4 darab büntipontot érettségi miatt mer nem tanulok😄 de csak hétfõ délutánig (6 nap)ha megoldható lenne, tegnap elfelejtettem kérni😞 meg nem full bant mer az meg nem jó😄

szal köszi vmelyik modnak aki segít

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

deep
Szeretném kérni ezt a képet a Resident Evil 5 topik bannerébe. Köszönöm szépen.
circa
Hali, valaki a Holnpa vizsga, bukta topic nevét átírhatná Holnap vizsga, bukta névre kössz!<#idiota>

Lacc
Plz valaki ebben a topikban a fejlécben szereplõ Underdogs-linket javítsa már át www.the-underdogs.info-ra.
Gerzson
itt a #3-ast töröljétek legyetek szivesek
valami figyelmeztetést is kaphatna az illetõ, nem kellene egy értelmes topicot elbarmolni

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

mi az a téma?

PíszLávJuniti
1 hónapig nem lehet témátnyitni. Rákerestem nincs ilyen téma. Akkor?

PíszLávJuniti
<#wilting>
És mégis mi a baj vele?

samuray
nem semmi vagy! ide nekem a lovat is mi? 😊

Magnumrolcsi
<#csodalk>

PíszLávJuniti
Sziasztok.
Szeretném ha nyitnátok egy topikot az operációs rendszerekben, Tor néven, mivel még nincs jogom nyitni.

Kösz.

nAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!

c115

Kedves Modik.
Dual Masters nevü témámnak a nevét át kéne irni Duel Masters -re!
tudtok segíteni?

c115

The FlashBack
RelakS
Jelentem, takarítok rendesen, de valami szivatja az sg-t, ezért sikerült össze-vissza törölnöm...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Dudás Vajk bannt akar reklámozás miatt.

Szameg... A Garfield képregény topikban meg akartam tartani a bizonyítékot, de valamiért össze-vissza törli a hozzászólásokat a fórum...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Calver
ROKICA
nekem meg nemokoz gondot visszajönni... de nem kötöszködni akarok de még banoltatni se akarom magam... (utálnám megint importálni a fav topicjaimat)..

csak megköszöntem a hawernak hogy lekoppintotta a listát mert nekem épp akkor nemvolt netem pedig hetekkel azelõtt készültem rá hogy mien atomul fog majd kinézni a szülnap lista....😞( de ezt nem is mertem remélni hogy valaki helyettem lefotózza úgyhogy THX!

Punker
ha viszketne már hetekkel ezelött ki lehetett volna vágni, de ha mindenhol elkezd megint garázdálkodni akkor nem okoz gondot orvosolni a hibát.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Viszket a tenyered, ugye?

Stat?

😄DD

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punker
te most banoltatni akarod magad?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ROKICA
amúgy ezt a képet kösz!! mert épp nemértem rá lefényképezni...😊
csak én felismertem volna az összes nevemet.,😞 sajnos itt csak párat kereteztél be...

PíszLávJuniti
Befigyelt egy hibaüz a chat felett:

Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0. in /web/supergamez/web/html/forumchat_engine.php on line 30

Tuvok
Heló

Egy mod legyen szíves itt rendet rakni, azaz átjavítani a beszúrt képeket linkké és egymás alá pakolni õket, mert szörnyû kupi van . Köszi .

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

The FlashBack
laslandes
pfff... no comment

St
nem látok ebben a topicban sehol sem tiltott önkényuralmi jelképet
laslandes
Akkor Humoros, aranyos topik megérne egy kattintást.

St
szerepelhet, amíg észre nem vesszük.
laslandes
Tiltott önkényuralmi jelkép szerepelhet logoban?

Dying Soul
http://www.sg.hu/moderatorok.php

G1nic
hány modi van összesen kb?

oldschool.trance.techno.rave

Pheel
TommyC
de azért köszi =)

dixitque deus fiat lux

TommyC
pedig letöltöttem egy bannert s arra festettem újra...
de majd akkor újra méretezem...
de ettõl függetlenül mondhatták volna elõbb is -_-

dixitque deus fiat lux

Akos 001
majd ha banner méretû lesz berakják.
(616 x 128)

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

TommyC
hol vannak ilyenkor a modok?.............:S

dixitque deus fiat lux

TommyC
valaki rakja má be a nyamvadt képet PLS!

dixitque deus fiat lux

reménytelen
Boldog születésnapot, St! <#vigyor5>