24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#12799 az userbar kovácsoknál is van egy ilyen :( -
Axsys #12798 Hi,
ebben a topikban: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1164727755
ezt a két hozzászólást kéretik törölni: #534 , #535
A #534 esben a Bitefight nevű játékból való saját linkjét tette be, ami tilos. -
#12797 reklám :( -
#12796 A reklamált topic címét kéretik belinkelni! --legalább URL-be
A kép linkjét szintén....mert így nem tudják mien képet rakjanak be!!
-
#12795 hello a Philipp Lahm topicba szeretnék egy képet -
csgj #12794 Ezt a képet szeretném bannernak kérni
ebbe a topicba -
#12793 Üdv!
Szeretném, ha ennek a topicnak beillesztenétek ezt a kódot.
Köszi előre is a segítséget. -
#12792 üdv fórum őrei:)
Nagyon megköszönném ha valaki ráijesztene a srácra, és törölné a hozzászólását!(reklám)
Köszönöm előre is -
#12791 reklám -
#12790 Okkkay
[reszket] -
#12789 na jólvan,belehet fejezni itt a flémet,meg a szpemet,nem azért van a topik!! -
#12788 Sztem a tudományos eszmecserében találnék pár hasonlót...elég csak ha pár középkorról szóló topic van, vagy az inkvizícióval kapcsolatos...
Jah, itt vagyok már egy ideje, de nem vagyok hozzászokva hogy 500+ hsz-es topicokat zárnak be minden ok nélkül.
És valóban kár minden szóért, mert valószínű úgysem lehet visszahozni a topicot.
Shadow: Kreatívabbra nem tellett? -
#12787 #12774 -
#12786 "és egyáltalán nem illik a szellemiségébe mindenféle rotten téma"
szövegmegértés!
egyébként meg kár minden szóért
eddig sem engedték, eztán sem fogják, nem tudom min csodálkozol, itt vagy már egy ideje -
#12785 ezaz mike, írtsd ki az sg-t !!!!!!!!!
Adj a rohadékoknak!
Scenario: kattints a fórum főoldalán az "általános fórumok" címszóra.
Ha ez után több mint 50%-ban IT témát találsz, le a kalappal.
Hagynekáromkodjak. -
#12784 és nem 10 perc volt, és nem csak engem zavart -
#12783 leirtam a topikokban is mi a véleményem arról, hogy egyesek arról csevegnek milyen frankó kis kinzásokat ismernek
van fórum máshol is, az sg elsősorban sztech fórum, és egyáltalán nem illik a szellemiségébe mindenféle rotten téma
-
#12782 ha az öreges,akkor te meg gyerekes vagy!!! -
#12781 Arról sajnos lemaradtam, mert olvastam ezt a topikot, aztán észrevettem, hogy a kínzásos már nincs a favba...
De tényleg nem volt sok kép, és azokat is linkelték. Na, de most már mindegy... -
#12780 Ha a kezdetektől fogva olvastad, akkor tudod hogy nem sok kép volt benne, ha volt, az is linkelve (de még ez se volt sok). A rajzokat meg nem hiszem hogy 18+ értékeléssel kell ellátni.
Ok, valami idióta betett egy képet ami az utolsó oldalon volt, erre törlik az egész topicot, nem hogy banolták volna a francba.
(mellesleg nem a 18+ képek miatt törölték a topicot, úgyhogy ez nem vitatéma) -
#12779 nekemcsak aznemtetszett,h michael bejön beírja h nemegészséges erről beszélgetni és rá 10percre már törlődött is a topik....meglehetett volna oldani az említett képek kitörlésével ugyanis nem egy új témáról volt szó (500+os hozzászólás)....de mindegy lehet h az öregesgondolkozású fórumozótársunk éppen itt akarta kiélni a valovilágban kiélhetetlen hajlamát, a kedves moderátor meg csak annyit látott, h ismert név, jobbnembelekötni így a topik is mehet a kukába.. -
#12778 A 18+ os képekhez annyit, hogy csinálhattátok volna úgy is, mint másik topikokban, hogy a bannerben van írva, hogy "18+ os képek linkelése büntetőpontot eredményezhet."
bocsi, hogy belepofázok, de így egyszerűbb lett volna :S -
#12777 Én is olvastam kezdetektől a topikot. Szörnyű volt tényleg, amit írtak benne, de szerintem érdekes volt, és igazán elfért volna a "Szilveszteri dorrungatások", vagy a lángszoro-s topik mellé :S -
#12776 Banold ki a francba aki beszúrta, ne a topicot töröld.
Nem volt tele a topic 18+-os képekkel, sztem egy kezemen meg tudtam volna számolni hogy hány volt, és spec csak a legutóbbira emléxem.
A topic törlésére egy normális okot mondj plz.
Ha jól emléxem, eddig 1 nézeteltérésen kívül sosem volt semmi konfliktusom a moderátorokkal itt az sg-n, tehát remélem megérted hogy nem kötekedni akarok, csak tényleg szeretném tudni (elvégre én is tudtam meg újat a topicból, pedig egy könyvet is elolvastam ezzel kapcsolatban).
Amit most mondtál, az egyáltalán nem ok, mert abszolút nem igaz. (persze kurvára mindegy, mert úgysem tudom bizonyítani...mondhatom hogy kezdetektől olvastam a topicot, de az én kis emlékezetem aztán szart sem ér). -
#12775 jaj nem kel az eszmefuttatásod a lényeg az hogy károsak az ilyen képek a kissebek és nagyobbak számára is pszihésen árt! vágod? -
#12774 18+ -os képekkel teli topic szerinted megengedett az általánosban? -
#12773 Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentősen eltérnek.
Esetleg ez vonatkozik erre az esetre, ha nem tekintjük azt, hogy ez új témákra vonatkozik (ha jól emléxem, a kérdéses topicba volt legalább 500 hozzászólás, és nem 1 nap alatt).
Ha az adott fórum, azaz az "Általános" témakört nézzük, akkor az általánosba belefér.
Ha pedig azt nézzük, hogy az SG profilja az "Informatika & Tudomány", akkor ideje kilistázni a topicokat, mert a felét törölheted. -
#12772 moderálási elveket el kll olvasni. -
#12771 Abban igaza van, hogy pár embernek ki lehetett volna osztani pár büntipontot, vagy akár 1 hetes bant (nem permbant, de miketól nem vártam mást), de a topicba írók nagyrésze csupán információkat cserélt, helyesbített, osztott meg. Néha jött 1-1 idióta, aki nem bírta felfogni hogy akik oda írnak, azok nem erre verik, csak érdekli őket a téma...
Javaslom én is az általad említett épületek bezárását, továbbá írjunk már az amcsiknak is, hogy a kivégzési módszereiket ne alkalmazzák már, mert lehet róla beszélni, hogy hogyan csinálják. -
#12770 jézusom...elégszűklátókörűvagy....zárasd be lécci a terrorházát is..meg a várbörtön múzeumokat..meg a panoptikumok középkori részlegét is.... Hiroshimai emlékmúzeumot is akkormár mert milyenmár az, hogy tömegpusztításról emlékezünk...az ember mindigis kíváncsi és amíg normális módon megy az információcsere addig semmigond nemlett volna...betegemberek meg mindiglesznek...meg hozzádhasonlo konzervatív gondolkodók is akik azt valják, h ami rossz arról inkább neis tudjunk, neis beszéljünk, zárjuk ki telljesen az életünkből... -
#12769 Grat... -
#12768 -
#12766 ez a topik dettó
feltámadtak hamvaikból a hulla/betegség képek imádói -
#12765 szerintem ez a topik is mehetne a levesbe, plusz a fő aktivitáknak permban, nem kell ez ide az sg-re, és ezek a userek sem fognak hiányozni
mint baltásgyilkos, fantomlovag, zarache, és a többiek
link -
#12764 ja és persze zárható -
#12763 reklám -
#12762 törölni plz
ezt is htx -
#12761 vki törölje ezt az undormányt -
#12760 brrrbrr postjait nem kéne törölni? -
#12759 bartu vagy ki már nem egy topikban láttam reklámozni