Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Nem fogja meghatni. Ö a MODERÁTOR. Bocs Punker de ez nem volt szép.

Downhill!!

Barney Tech
Oylan topic nics hogy a te saját gépházad csak hogy dizájnos gépházak attol az még nem a te gépházad.de mind1

CSOCSO
mit nem tudsz eldonteni??? "az en topikom" ami meg serto is.. mit kell ezen donteni? megkertem hogy toroljetek ki.az utcso mondatoddal csak rontottal a velemenyemen...
Jano
Ja, azt nem tudtam, bocsesz. -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
ki lett torolve a mai hsz...
gordon 24
Csak egy kérdés: Ha beírod a keresõbe hogy hogy néz ki a géped neked mit dob ki?
Biztos én vagyok hülye:<#idiota>

Downhill!!

Jano
3 éves az utolsó hozzászólás, most kezdett zavarni? <#conf>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Punker
beszélj St-vel ezt én nem tudom eldönteni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
ennyire nehez kitorolni??? nincs sok keresem feletek.. most is csak annyi hogy ezt topikot toroljetek. teged nem zavar az en kis lelkivilagomat mer rombadonti.neked sem fog fajni ha kitorlod en meg ugy alhatok el hogy szeretem az SG-t es ott is szeretnek engem... ennyi...
Punker
Csocso ne foglalkozz vele ennyi erõvel én is törölhetném a régi fölös topic-jaimat, de hozzá tartozik a fórumhoz hogy milyenek voltunk régen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
keresõ nélkül topic-ot mersz nyitni tuti kiváglak!

Barney Tech
Kérlek nyithatok egy ujat?<#sir>

CSOCSO
szoval meg ott van
CSOCSO
tok zsir.. megmarad az emlekezetedben meg a tobbi jofej emlekezeteben es szeretnem ha torolnek.. "rolam" szol szal legyen mar ez a kis dolog ugy ahogy en szeretnem ha mar itt vagyok x ideje.. nem gumi. nem lezarni.. torolni.. PLS!!!
csocso, ez már történelem 😊

CSOCSO
gordon 24
Nem szoktam szólni,de most nem volt igazatok. Méghozzá azért mert ez a Topik nem a házakról és a tuning házakról szólt. Hanem arról hogy hogy néz ki a géped. Ide belinkeltek olyan gépeket is ami tök alap. Szóval ez a topik jó volt, és értelme is volt. Nem kellett volna zárni. De gondolom ugyis lehurogsz, de nem ezeket a topikokat kéne törölni hanem azt a sok szart aminek semmi értelme.

Downhill!!

Barney Tech
<#rinya><#rinya>
Léccilécciléccii.

Punker
+ szerinted viccbõl van a hardware fórum?

Punker
büntit is szeretnél? meg se próbáltad a keresõt használni biztos vagyok benne!

Barney Tech
óóóóó
De ez inkább a ház tuningrol szolt.
Plsplspls.<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Mer amikor megnyitnak rengeteg gagyi forumot azokat nem szoktad zárni soha.

Punker
talán mert millió + 1 topic van házaknak tuningnak gépeknek?

Barney Tech
Miéert kellet bezárni ezt a topicot?
<#rinya>
Pedig olyan jol elvoltunk.
Please nyissátok ki.
Htxmv.<#integet2>

sz4bolcs
Egy retardált a retardált oldalát linkelgeti a tudományos fórumokba. Légyszi ha lehet olyat, a linket tegyétek banlistára, hogy ne látsszon, mert iszonyat idegesítõ!!!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

nekem se jönnek elõ, néha be kell írnom hogy #1 hogy kidobja õket...lapozás nincs tovább...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

B0B0
Megkérnék egy modit, hogy az alábbi képet tegye a Dinoszaurusz topic bannerjébe. Elõre is köszönöm!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Akkor tudnod kell azt is, hogy hozzászólások csak úgy nem tûnnek el. Állítsd át a hozzászólások számának megjelenítését defaultra (asszem 80), és nézd meg a topikot még egyszer.

Kedves Cat, 4 évnyi sg-zés után ne nézz hülyének kérlek.

War. War never changes.

az oldal alján biztos van egy olyan, hogy lapozás...

Dying Soul
Itt megkérdezheted mennyid van.

The FlashBack
Csak moderátorok látják, azért mert sokan azért spemmeltek, hogy töb hsz-ük legyen!

Tisztelt Moderátorok!
Emlékszem régebben meg lehetett nézni hogy kinek hány hozzászólása van eddig az sg-n. Ez az opció hova tûnt? És az is érdekelne, hogy a régebbi hozzászólásokat helymegtakarítás céljából törlitek? Van olyan topic hogy 2-300 hozzászólás van benne eddig de az elsõ az 60-as.

u.i.:Jó az oldal, így tovább!

War. War never changes.

The FlashBack
Kedves Moderátorok!

Grenzjager, és Jómagam, megegyeztünk, a Foci VB 2006 Tippjáték topik sorsán, miszerint, átadná nekem a "házigazda" jogot, hogy tudjam szerkeszteni a bannert, õ pedig tudjon számolni, ugyanis a kettõ együtt nem megy neki😊

Jóvá is hagyta, a #45-dik hozzászólásban!

Köszönettel:

The FlashBack

elnézést hogy gumitémával zaklatok, de megkaphatnám itt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1116159576
a házigazda jogot?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

GyuriX2572
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1049842910

nf1
thx <#worship>

Pheel
no problem
nf1
hali, egy mod legyen olyan kedves és tegye be ezt a képet
ebbe a topicnak a fejlécébe, htx
(csak azért nem az ottani mod topicba irtam, mert ahogy elnézem már egy jó ideje nem reagált senki senkinek az üzenetére)

Üdv!

hírtopic #22

Kérem a moderátorokat osszanak ki egy jutalompontot a kedves hozzászólónak! Elõre is köszönöm.

Pheel
#2, szal van. Ha abból nem érti meg, akkor másból sem.
PíszLávJuniti
az adsl-nt -s barátunknak
üzenném ezt a topikcímet
lezárt téma utolsó hsz-be sztem ilyenkor nem ártana megadni egy topikot, ahová intézze a kérdését..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ennek a témának a címét légyszives írjátok át ékezetesre! Mert nagyon bántó a szemnek.
Köszönöm szépen!

Aquir
Nem lehet hogy az a baj egyeseknél hogy nem tudják a keresõt használni? Mármint nem tudják pontosan mi is az a rejtélyesen megnevezett "hasonló téma"? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

j0nNyKa
Hali!

'http://www.blogthings.com/quizzes/' ezt kérhetném linkké alakítani ebben a topicban?

Elõre is thx

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Pheel
A gond nem a kreativitásommal volt...
Mike
valaki jutalmazza meg az úriembert, ha egy mód van rá

hírtopik

THX

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

deep
Azt hittem elég a topik neve. De akkor parancsolj😊
Pheel
Ne szemtelenkedj! :-P
Evogordon
Hí valaki csinálja már meg pls nekem hogy tudjak beszélgetni a chat-en mert már több mint fél éve ki vok tíltva róla reklámozásért... Kösz

78579-78580-ast töröljétek légyszi a humoros és aranyos képek-videók topicból!

War. War never changes.