Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
ha bezárnátok megköszönném.
u dont have to listen anybody else but me
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
20:41 Dávid1991: na utánozzá bazz, ezaz
bant
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
09:44 Csixy: van egy nagyon jó stratégiai játék próbáljátok ki!!!
09:44 Csixy: link:
09:45 Csixy: http://www.travian.hu/?uc=hux_18087
09:45 Csixy: itt regizzetek
Acer Aspire one
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Van már ilyen----> Pénzkeresés a neten topik majdnem ugyanilyen címmel, kéretik bezárni és büntetõpont is járna!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
amúgy alapvetõen nem türelmetlenkedünk, de az elsõ postom utáni topikokba is bekerültek már a bannerek, így ezért kérvényeztük újra a dolgot..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
<õ is jött könyörögni, hátha ketten elegek vagyunk>õ is jött könyörögni, hátha ketten elegek vagyunk>
ide.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Mégegyszer kérnénk szépen a MAGUS-topic nevében, hogy a #12940-as kommentben szereplõ scriptet az adott topicba tegyétek be. (lényegében 1 olyan srciptet hív meg, amivel több banner közül véletlenszerüen választ ki bannerképet.. sg-alapú saját fórumon mûködik is a dolog, szval itt is mûködnie kellene...)
Amúgy javítva. 😊
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
reINkarnáció
topik címét javítsátok, mert elírták, így nem fogja a keresõ megtalálni
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Szerintem nagyon nem jó helyen járok😊... de nem találtam másik helyet, ahol a moderátoroktól lehetne kérdezni... lehet, hogy itt sem lehet, de azért megpróbálom. Szóval, megtaláltam egy haveromat ezen a fórumon, de nem tudom, hogy milyen topicon van, mert ahol vártam volna, ott nem találtam. Van rá lehetõség, hogy kikeressem a hsz-ait, vagy végig kell néznem az összes topicot?
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
()() (^^)
Vamos Argentina!
a következõ scriptet betudnátok tenni a M.A.G.U.S. topic alcímébe ?
<script language=javascript src="http://shiwo.extra.hu/banner/magusbanner/banner.js" type="text/javascript"></script>
help
bezárnátok vagy törölnétek légyszives mert van belõle vagy 4, köszi
Feritíví topikba beszúrhatom a blog linkjét? csak azért kérdem, mert reklámblog, ugye.
Köszi!
-the invisible-