Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
www.CRIMEMUSIC.try.hu
Példának okáért itt!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
WoW Windows Theme
>:C
08:06 ka0713: JATszAtok ezt nekem naon tetszik online: http://www.travian.hu/?uc=hu1_65923 Annak aki szereti a strategiat
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Your IQ score is 99
Töröljetek basszátokmeg!
Viszlát-.-
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Csak az i"St"enek dönthetnek a sorsunk felõl! (és itt nem a Goa'uld-okról van szó... 😄)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Acer Aspire one
Ne várd el tõlem ,hogy a napi 3-5 cset tiltást mindig dokumentálni fogom,bár eddig mindig megtettem,de 2 hete ujra tettem a windows-t és elkavarodott a mappa!
Azt pedig ,hogy megfelelek-e moderátornak majd eldöntik akik felettem állnak!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
2. Shadoweyes a chat moderátora kitiltott a csetrõl, mert kb. 3-szor azt mondtam neki, hogy nem.
Azt hiszem fent nevezettek közül egyik sem felel meg moderátornak/házigazdának.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
htx
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ja, és így kezdted:
Úgyhogy ne csodálkozz a büntetõpontokon szerintem. Egyet biztos érdemeltél.
De ez csak különvéleményem...
(és már megint sokat pofázok😄)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Két kérdésem lenne:
1.Miért kell egybõl 3 büntetõpontot adni,nem elég egy darab figyelmeztetésnek?
2.Ha az én topikom "idióta" akkor az Elvesztettem topic miért nem,hiszen ugyanaz ment(és ott még megy is) mind a kettõben?
anno 1987
16:00 romaföldes: idétlenek vagytok
16:00 romaföldes: LESZARLAK APÁDRA
16:00 romaföldes: EGYÉL MÁR SZART
16:00 romaföldes: geci
harry potter topikra rá nézhetnétek (nem a játékosra)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=978781897
mostanába jön a könyv de már valahogy kiszivárgott,és 1es ipsék tuti hogy ellenálhatatlan vágyat éreznek majd hogy lelöjék a poént,ezeket a hozzászolásokat kéne mihamarabb törölni még akkor is ha spoilerbe van,
meg valmi fenyegetõ figyelmeztetõ szöveget beirni
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
12-én regisztrált, szóval látszik, hogy csak ezért.....
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
12:46 roli613: pisiszex
12:46 roli613: szõrszex
12:46 roli613: análisszex
12:46 roli613: brutálisszex
12:46 roli613: sadomaso
help