24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Gondolom megunták,hogy nyitottál 2 fölös topikot,azé.
De nem fogok miattad "fleem a modi topicban"jogcímen büntit kapni.
Bár ahogy írtam,ált. az kap aki megérdemli de vannak egyéb esetek is.
Nah be is fogtam.
A chat-tiltás még él!!!
Kérném az okát?
Minden módi nyaral. -
balcsipisti #15263 Miért nem nyithatok topikot???????????????????????????????????? -
Modik,ha van valaki a közelbe,akkor a problémám ez:
Ebből
a topikból kéne Firerock-nak a enyhén sértő beszólásait honorálni.
[Ha magam rendezném,akkor sajna rosszul járnék,mert engem büntetnétek meg helyette.[Tapasztalat] ]. #207-től.
Köszöntem -
Hali!
Sorry,hogy ide írok ,de nem jutott más hely az eszembe.
Szóval a problémám az ,hogy valamilyen oknál fogva én le vagyok tiltva a chat-ről és nem értem eme intézkedés jogalapját.
Valaki felvilágosítana?
Tiszt.:
Zole -
Valaki kukkantson rá az utóbbi két társ-topikra:D
Egyik
Másik -
nem, be van építve a flashbe, egyedi kell -
a másikból ki lehet szedni nem? a mass effect tápigból én néztem és sztem kilehet (vagy el kell kérni) -
Ez így nem fog menni, saját flasht kell készíteni -
Hello. ez a zene kellene ebbe a topikba. Úgy értem, hogy hogy ha valaki megnyissa a topikot, ezt a zenét hallja, mint például a Mass Effect topikban. Persze ismétlődnie kellene, amikor vége lesz.
Ha megoldható, akkor beraknátok? Köszi. -
Ok. -
ez lesz az -
11763. hsz -
-
Hali!
A stereogram topik címéből egy m betűt a végéről "radírozzatok" ki légyszi.
köszi -
sirdond #15250 Diablo 2
#22438 és utána
kicsit túl lőtt a célon -
-
sirdond #15248 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=942223865
#22438 -
Momentán, ha rajtam múlik, azonnal töröltem volna, mivel ez is egy tipikus poltopic (mivel ez idehaza már igencsak politikai kérdés lett, így nem lehet róla polmentesen beszélni) és az ugye tiltva van errefelé keményen. De szerencséje volt, más látta meg előbb... :D -
látom semmi sem ragadt meg benned abból, amit írtam. hát, így nehéz dolgod lesz az SG-n :) -
Bala10 #15245 mint emberjogi harcosnak azt tudnod kell, hogy az élet igazságtalan.
ám mint lentebb írtam, ne otthonról a kényelemből piszkáld a jónépet, hogy segítsen szegény bajbajutottaknak, hanem cselekedj! aztán írd be tapasztalataidat(jókat rosszakat egyaránt)a topikodba, hátha kedvet kapnak az emberek.
de befejezem, mert még miattad fogok kapni büntipontot, ez a topik nem erre való. majd nálad folytatjuk
-
balcsipisti #15244 Jó reggelt mindenkinek, már csak azért írtam, hogy megnézzem hány bűntetőpontom van.
Éljen az igazságtalanság, ja és lehet még adni, fér. -
balcsipisti #15243 no comment...
Good night! -
Bala10 #15242 szóban lettek figyelmeztetve
-
balcsipisti #15241 Véleménye mindenkinek lehet, csak tudod egyetlen trágár és minősíthetetlen hozzászólás sem lett törölve és/vagy bűntetőponttal honorálva.
Ezt tessék megmagyarázni, nem elsiklani a tartalom mellett és félrebeszélni.
-
Bala10 #15240 a saját fórumban nem is lesz baja. ha meg nyitsz egy ilyen topikot, akkor vállald a benne lévő hozzászólásokat is. vagyis, nem olyanok lesznek mint amilyet te szeretnél. mindenkinek megvan véleménye és ha ezt nem tudod elfogadni, akkor ne légy önkéntes érdekvédő. inkább menj ételt osztani a hajléktalanoknak, vagy taníts nekik szakmát, hogy boldoguljanak, tégy is valamit ha már ennyire ingerenciád van rá. -
balcsipisti #15239 "Magyarországon a romákat védeni... nem is tudom hol élsz. szerintem inkább hagyjad ezt az egész témát, készíts egy blogot. amúgy sem egy informatikai fórum a legoptimálisabb erre a célra. ezért is lett átrakva a saját topikok közé."
1., nem a romákat védem, hanem mindenkit.
2., a vizipipa, japán ruhák és a horgászat nevű topikok tényleg sokkal jobban passzolnak egy informatikai fórumhoz, igaz? -
balcsipisti #15238 De gondolom ha te is tudod akkor mások is, de senki sem tesz semmit.
Látod, hogy írhatok akármit, ide és privátban a szolgálóknak és védőknek, nemhogy cselekedetre, de még válaszra sem méltatják az embert. -
Bala10 #15237 Magyarországon a romákat védeni... nem is tudom hol élsz. szerintem inkább hagyjad ezt az egész témát, készíts egy blogot. amúgy sem egy informatikai fórum a legoptimálisabb erre a célra. ezért is lett átrakva a saját topikok közé. -
hat ez igy megy
-
balcsipisti #15235 A topik célja az, hogy minden embert, minél kevesebb kirekesztés, megkülönböztetés, erőszakos cselekmény érjen.
Véleményeket és "megoldásokat" vártam a fórumtól, amit páran eltoltak egy irányba ami már csak az én piszkálásomról és a romák megalázásáról szólt.
Voltam én: fajvédő, hülye, barom, érthetetlen, rágalmazó stb...
És kaptam három bűntetőpontot máig sem tisztázott, szedetvetett indokkal, de azok persze nem akik, rágalmaztak, engem és családtagjaim, és az egyik személy, pontosabban Miskolc88 nyíltan rasszista nézeteit leírva etnikai tisztogatásra hívta fel a figyelmet, mert ő az egy nagyon jó ötletnek tartaná.
kb. ennyi. -
minek nyitottad meg mi benne a lenyeg en nem ertem a topikot??? Magyarazd meg !! -
balcsipisti #15233 Problémám van, de nem tudom belinkelni a topikot, mert igazságtalanul törölték vagy a saját fórumok közé rakták, amit egy ismételt igazságtalanság miatt ellenőrizni sem tudok.
Kismilliószor beírtam már a mélyen tisztelt moderátoroknak, linkelve külön a problémás hozzászólást ami legtöbbször: erősen trágár, rágalmazó, és tisztán rasszista megnyilvánulásokból állt, de sajnos (biztosan hatalmas elfoglaltságuk miatt az sg-n) soha nem tettek semmit.
Ezúttal kérném akármelyik kedves moderátort, hogy magyarázza ezt meg nekem.
Ha nem válaszol az is válasz, abban az esetben nyíltan vállalja, hogy igazságtalan és a "Szolgálunk és védünk" helyett az "Ittvagyunk oszt nézünk" jelmondat lenne az aktuális. -
balcsipisti #15232 Elnézést!
Az reklám ha egy petíció linkjét berakom? -
23:00 n3whous3: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
chat barmolása -
a Bannert jol figyeld meg meg vilog is !!! -
Humoros és aranyos képek, videók topikban 133939-as hsz = reklám... :S -
szerintem igen.
honnan tudnám mások mit és hogy gondolnak? nem olvastam a topicodat, őszintén szólva nem érdekel, már jópár éve kinőttem abból, hogy a neten fórumokon vitatkozzam másokkal, vagy anyázásba keveredjek. viszont ezalatt megtanultam azt is, hogy ha valahol nem látnak szívesen, akkor oda nem megyek, nem próbálok téríteni, stb... főleg egy ilyen fórumon, ahol (így nyáron még inkább) a látható többség kötözködős, problémás.
ha nem bírod a kritikát, a kötözködést, azt, hogy beszólnak neked, akkor nem jó helyen jársz. itt ez a módi, és a moderátoroknak nem az a dolga, hogy az érzékeny lelkedet (vagy bárkiét) ápolja.
a saját fórumokban házigazdája leszel a topicodnak, ott már törölhetsz hozzászólásokat, kedved szerint folyhat a beszélgetés. a két napot odáig használd fel arra, hogy önvizsgálatot folytatsz. -
balcsipisti #15227 Köszi a tájékoztatást.
És gratula a moderátorcsapatnak, királyok vagytok!!!
Ja és Dzsini szerinted miért van az, hogy az ellenem irányulú dolgokat nem honorálják bűntetőpontokkal? -
viszont:
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
úgyhogy most 2 napig gondolkodhatsz. -
ha bezárják, általában van rá indok (törölni nem szoktak). ha átkerül a sajátba, az nem bezárás.