Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
meg végülis egy kis idõ múlva lehet viccesen olvashat majd bele az ember..adik meg akkor hát sztorno a kedvencekbõl:$
bocsi közben én is belegondoltam..
Elnézést a hülye kérésért
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hanem ezt a Kovács erix-et kéne banolni mert nem elég neki a 3 bntetõpont
IDENézzetek csak be 2 oldalt szart írt már Bocs a csúny szóért
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Tisztelt moderátorok.
Egy másik moderátor (Kandurex) javallatára szeretném megtudni, van e mód az "ASCII topik" eredetileg "
Ezzel az üzenettel együtt másodszor is felhívnám a moderátorok figyelmét a "Logómûhely" nevû topic hozzám tartozó házigazdaságának "Misi az ezredes" nevû felhasználónak történõ átadására, már ha szándékoznak az elõzõ emailtõl eltérõen választ küldeni.
Köszönöm."
...de egyébként mire is volt jó az topik? Csak úgy kíváncsi vagyok.
a hozzászólásokat legalább lehet olvasni egyenként... :p most újra megnyissuk?
Vagy valaki a topicot törölte ki a hozzászólás helyett?
Elnézést, de hova az életbe tûnt az ASCII topik? A kedvencekbõl eltûnt, a keresõbe sem találom, ha meg kitörölték akkor miért?
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
valaki delet pls =|
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Valami infot kaphatnék a chatban-omról?
Esetleg miért volt vagy hogy mikor jár le...
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
A Kaszás ( 2szóközzel) barátunkra mehetne már igazán egy chatban.
Thx
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!