24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • színesbocs
    ha esetleg erre tévedne egy modi, szólhatna :)
  • TheRock18
    talán a stílusodon kéne változtatni,vagyis nem csak neked,tudnám még sorolni:S
    találkoztam már pár kötekedő emberrel,meg ilyen nagy megmondó emberekkel
    de,hogy ki való a fórumra,ezt nem én döntöm el,hanem a modik...
  • 2redman
    figyelj én regisztrálok újból, engem nem érdekel, egy ilyen ember miatt én nem fogom abbahagyni a fórumozást

ha a moderátorok eltávolítanak, tegyék, de nem egy ilyen senkiházinak kell igaszságot osztogatni főleg nem ilyen módon
  • TheRock18
    2redmen=oblueman=1greenman
    kurva változatos neveid vannak,amekkora balhés vagy,meg is érdemeled
  • színesbocs
    ez van..
  • 2redman
    akárcsak az én sima regemmel, de hiába küldtem emaileket, semmit nem tettek
    és még mindig nincs banolva, pedig már 3 hónapja el van lopva
  • színesbocs
    Timbo nevű vip-es regemet vki feltörte .. egyből jelszót cserélt és ennyi.. köszönöm ...
  • mousee
    [URL=http://www.sg.hu/cikkek/68745/augusztusban_jon_a_windows_7_rtm]#42[/URL]. Ez az emberke az alregjeivel együtt kibírhatatlan...
  • NEOreg3
    itt loopflash #45766-ban
  • gregtom6
    Üdv. Kéretik törölni a 745#-ös hszemet a "Nóbeldíjat a PS3 emulátorért" című topikban. Majd ezt a hsz-emet is, h ne maradjon nyoma. Kösz.
  • Dobronski
    Már vagy fél éve nem tudok írni chat-be.
  • toysoldier
    maffiózó topic

folyamatos offolás
    superman2000
    Oogre
    hydro0
    littler
  • jackcsabi
    Mindkettöt linekeltem már...
  • bracsek #18047
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1248261969#15

az ilyent ip re kellene tiltani, sőt szolgáltatóra.
  • tommygear
    úgyis alreg kicsit sem érdekli h bannolják :D
  • Ability
    + egy maffiózó hülyegyerek. Szintén a lentebb linkelt topikban. Nem tudom őket szoktátok-e büntetni, de egy 2006-os reggel találjon már jobb topikot. Lehet én vagyok elszállva az egykori topikomtól, de ott mindig rend és tisztaság volt. Mindenki fegyelmezte magát még politikát érintő kérdésben is. Most meg elárasztották, szóval büntetném összeset.
  • jackcsabi
    #45528 maffiozó szarság...
  • jackcsabi
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1248261969]#15ös hsz szerintem túlzás azért...[/URL]
  • Ability
    + topik link, hogy kényelmes legyen. :D
  • Ability
    Szavazó topik: Cliót fikázták meg flém megy. Van két komment: egy kettő

Mivel a szavazó topik egy elitebb hely és amíg én voltam a házigazda sosem tűrtem meg ilyet, és ha már cigányoznak meg képeket linkelnek, akkor szeretném ha kapnának érte büntipontot. Példamutatásból is, az egy jó hely az sg-n, nem akarom hogy lezüllesszék.

Vitát majd BA lerendezi, de már vége fele vannak.
  • tigeroo
    nagy szavazó topikban kicsit elszabadultak az indulatok:P szerintem mára bezárhatnátok...
  • nandorb
    25hsz.-re?te tenyleg hulye lehetsz...van a gumiban is moderatorok figyelmeben..oda irja... meg kulonben BANNER vazze ekkora hulye lenni...
  • Metalmilitiakid
    ja jó , de azért létezik válasz erre gomb a félreértéseket elkerülve :D
  • MR ME
    azoknak akik lentebb másolgatták a chates szövegeléseket...
  • Metalmilitiakid
    ezt kinek válaszoltad ? mert én nem sírok csak kell a topik HG :D
  • MR ME
    bazz úgy siránkoztok mint az ovodában
    aszonták nekem a chaten h anyád, jujj azóta sírok a sarokba, egyből banoljátok!!!
  • Metalmilitiakid
    hát nemtom mi a baja a gyereknek velem , bár van egy olyan érzésem hogy a témanyitó df az Moslékos dézsa alregje , sőt szinte tuti , de annyira nem izgat
  • Kandurex
    kicsit kétes eme fajta dicsőség nem? :) pláne, a téma hosszú címe alapján...
  • Metalmilitiakid
    Hello ! Egy olyan kérésem lenne , hogy megnyitották ezt a topikot , és mivel rólam szól a topik , a témanyitó pedig bannolva van , nem e kaphatnék rá Házigazda jogot ?
  • toysoldier
    jólvan kuss legyen már, beszéljétek meg privátban vagy akárhol, de ne itt.
  • Tikal #18030
    én az egészre mondtam hogy lekicsinylő, mindegy hogy nevezzük őket, de ez az én véleményem, majd legközelebb figyelek hogy a meleg szót használjam, csak nem gondoltam volna hogy ez épp az sg-n lesz probléma...
  • jackcsabi
    Te ugyan ezt csinálod, szóval kuss.
  • hungary27
    bp t kaptok. flém a modi topikban.
  • jackcsabi
    Beszélsz róla, hogy ez lekicsinylö, ahhoz képest te is homokosozod öket...
  • Tikal #18026
    a bajom csak annyi hogy nem értettem miért baj hogy az egyik topikban szarnak neveztem az MTV homokos müsorát amit nap mint nap az emberek pofájába tol főmüsoridőben, na ezt rögtön ki kellett moderálni... bocs hogy nem vagyok politikailag korrekt, de már nem tudom követni melyik az éppen aktuális trendi elnevezés akár a cigányokra akár a homokosokra...
  • RAMyMamy
    inkább mondjuk úgy, hogy 90%-ban te voltál
  • jackcsabi
    Akkor ne nevezd sehogy, nem értem mi bajod...
  • Tikal #18023
    szerintem meg az egész lekicsinylő, bárhogy is nevezzük...
  • jackcsabi
    Meleg, homoszexuális. Ezek nem lekicsinylöek.
  • Tikal #18021
    jaj, ne má... akkor mi a korrekt? a meleg?