<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Innen 1512,1514,1515,1517,
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ÁVE! Éljen a szeretet ünnepe...
u dont have to listen anybody else but me
kifejezetten jól veiselkedtem pedig😞
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
elõre is köszike szépen.szijasztok
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
Ezt kéne berakni bannerba ebbe a topikban. Ha át kell méretezni akkor csak szóljatok és megcsinálom.
Elõre is köszönöm.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mi equipo favorito: Real Madrid
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Egyébként már szánalmas amit mûveltek itt Nandusszal,miért nem mentek az indexre vagy valami nektek való fórumra?!
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
A nyítójának pedig végleges tíltást, mert flémkeltõ egyén.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egyelõre még van életem, majd ha nem lesz akkor talán bejön az igazad. ^^
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nah nem baj most megyek nyaralni remélem szerdára azért a rendszergazda megtudja nézni:S
szerk.: egyébként miért az általánosba írod, ami a játékosokba való, és amugy is van házigazda?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sir Quno Jedi próbált segíteni a Star Trek topikban (ugyanis leginkább annak elõzetesét szeretném letölteni), illetve fennállt annak lehetõsége, hogy azért hozz be nekem ilyen üres oldalt, mert több szálon akartam tölteni, ami SG-n tiltott (amúgy sehol nincs kiírva-.-')
Nos én nem használok letöltõprogramot, csak a Firefox alap letöltöjét, és azzal kezdõdött ez a probléma. (Bár lehet, nem tudom mennyire számít, sose szoktam megvárni még magától jön fel a letöltõs ablak, magam szeretek kattintani a letöltés gombra; esetleg emiatt tett tiltólistára a rendszer az IP-met) A letöltés pár másodpercen belül automatikusan elindul.
Ha mégsem indulna el, kattints ide.
Próbáltam Internet Explorert, másik gépet, mindenhol ugyanezt hozta be, másik IP-rõl nem lehetséges!
Próbáltam FlashGet-tel is letölteni, egy órán keresztül 0% , majd piros X.