24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • nenus
    túlzásba vittem a dolgot és szeretném ha törölnétek a #69708 hszt.köszönöm és elnézést.
  • Lcapitant
    hát ez vicces... mindenki kapott büntetőpontot!!!!
  • toysoldier
    köszönöm
  • Efreet
    stílus!

Egyébként igaza van, van már vizipipás topic, nem kell nyitni másikat - nem véletlenül lett zárva amit nyitottál.
  • Hack44
    de te most mit ugatsz már bele, húzzál már el innen !!!
    nem tőled kértem segítséget, de te mindig utánam jössz és osztassz, fejezd már be te idióta !
  • toysoldier
    ne legyél már ilyen gyökér bazdmeg, 1-2 napja nyitottál egyet, bezárták mert már VAN OLYAN TOPIC
    kaptál segítséget is, hogy hova nyisd, ha nagyon akarsz...de mint mondtam, mindenki jobban jár, ha nem nyitsz te sehova semmit...

ne reagáljon senki erre, befejeztem ;)
  • n3whous3
    van már vízipipás topik és pont ma vagy tegnap nyílt sztem egy olyan és be is zárták -.-
  • Hack44
    Ide az általános eszmecserébe nyithatok olyan címmel topicot hogy,
    Vízipipával kapcsolatos dolgok ????
  • SL
    23:43 byzhouse: sl buzi vagy ?
    23:52 byzhouse: benny 1 buzi igy van meg te is

egy tiltás ráférne...
  • Terensz
    Semmi baj, nagyon szépen köszönöm!
  • Efreet
    kész, és elnézést a késlekedésért, sajnos néha a sok rendrakás mellett elkallódik az ilyesmi :(
  • Terensz
    Kedves Modik!

Nos, én így negyedjére is szerencsét próbálok. (Ebben a moderátori topicban még csak harmadjára)

A történet a következő, röviden.

1. Nyitottam egy topicot.
    2. A kezdő HSZ-t féltő gonddal kiszerkesztgettem, de sajnos: elszúrtam. Mert:
    3. Ugyan a vastagon szedett rész nyitótag-jei () jók lettek, így onnantól vastagon is szedi a szöveget. DE: sajnos a lezázó tag-ek () már el lettek rontva, helyettük került a szövegbe Ez így szívás, mert így onnantól minden szöveg vastagon szedett, ami rém ronda.
    4. Ezekez az elrontott tag-eket szeretném veletek kicseréltetni ilyenekre: . Ha jól emlékszem 2 ilyen rontott lezáró tag került a hsz-be.

Kérlek, tegyétek meg, hogy kicserélitek őket! Számtásaim szerint az összes melótok vele: 2 x shift+6 billentyűzet-kombó beütése lesz a megfelelő helyre a szövegbe, szerintem nem fog sokáig tartani, de nyilván olyan moderátor tudja ezt megtenni, aki bejáratos a zenetopikba.

Ott próbálkoztam először, az ottani hsz-em 2009. júl. 21-én kelt, és a mai napon is az enyém a legutolsó hozzászólás. Ezért próbálkozok azóta itt, az általánosban, hátha van olyan moderátor, aki szabadon tevékenykedhet akár mindkét témakörben is, és végre megoldódik a 12 napja tartó problémám.

Segítségeteket előre is köszönöm!
  • geo91
    permban-t a hülyegyerekenek!

[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1249229346]#1[/URL]
  • Hack44
    ezt ismerem, de nem nagyon tetszik, nekem ilyesmi kell !!!
    de azért köszönöm ;) :)
  • Benny04
    itt csinálhatsz magadnak fórumot az oldaladhoz ;)
  • JohnnyNapalm
    már van vízipipa topik szóval: nem
    vagy társalogj a már létező topikjában vagy ha annyira szeretnél topikot nyitni neki akkor azt csak a saját fórumba teheted szerintem
  • Hack44
    itt az általános eszmecserébe szeretnék pl:. egy olyat nyitni aminek a neve : Minden ami vízipiva
    olyat lehetne ???
  • JohnnyNapalm
    ha van már ilyen topik akkor nem nyithatsz
    de szerintem a saját fórumokba nyithatod nyugodtan

vagy ha az oldalhoz szeretnél fórumot akkor meg fent a saját fórum gomb
  • Hack44
    üdv !
    mivel még nem nagyon vagyok képbe itt sg-n, a segítségeteket kérném !
    nyitottam egy weboldalt a vízipipáról http://vizipipa-forever.mindenkilapja.hu/
    és ehhez szeretnék itt egy topicot csinálni, csak látom már van 1-2 pipás topic !
    ilyenkor mi a teendő ???
    az a lényeg hogy ne pont ugyan az legyen a neve, és ne arról szóljon mint a másik topicok ???
  • SL
    és van is egy sejtésem ki volt mert pont fent volt akkor a chaten.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2redman (ellopta a qwe123 reget)
  • TheRock18
    itt nem gyógyulnak az emberek,hanem leépülnek méginkább a sok vérkoczkától :) amúgy itt komoly témájú topikot nyitni öngyilkosság :D
  • RAMyMamy
    itt inkább csak meghülyülni lehet, nem meggyógyulni
  • TheRock18
    én már rég megmondtam...az SG az internet elmegyógyintézete,és ezt tartom :) xD
  • OrioN the S
    Lehet :) Jo ,nem piszkalni akartalak csak neha elmosolygok rajta ,hogy mekkora dramak vannak SG-n.
  • TheRock18
    lehet túl kevés filmet nézek? ;-)
  • OrioN the S
    Tutira o az :D Es azon nevetek ,h mar ugy mondod ,mintha vmi sci-fi lenne :D

Varj Mulder! En megvarom a valaszt! Ha O az igaz Sculy ,akkor megtudja mondani!
  • TheRock18
    heh? :D
  • OrioN the S
    lol :D szajlensz fikson.... O az!
  • TheRock18
    várj
    én megvárom a választ
    ha ő az igazi gfreak,akkor megtudja mondani!!
  • n3whous3
    ő az, tigerbának fent van msn-en és tegnap nagy szomorúsággal vette tudomásul, hogy az a buzi aki ellopta a regjét, nos visszaadta VOLNA, de beírta a jelszót csetre is, így valaki ellopta még gfreak előtt.
  • TheRock18
    miért bannolnák gfreak-et? ennyi erővel én vagyok nyúháúz..és bannoljátok a n3whous3-os regem...
    -
    mond meg meik topikban vitáztunk,és akkor elhiszem,hogy gfreak vagy!
  • drbob
    szevasztok

mivel a gfreak - accountomat még mindig használja valaki, legyetek szívesek és bannoljátok

kösz
  • mrzoltan
    Ezt a topikot kérném törölni.
    Köszönöm.
  • jackcsabi
    Ennyi erövel mehet az egész :D
  • greg benz
    Tisztelt moderátorok!

Itt volt egy kis csetepaté,így utólag a következőt kérném:

#2-#4-ig
    aztán pedig #9-től #42-ig töröljétek a kommenteket plíz:)

Köszönöm!
  • Terensz
    Kedves Modik!

Látom, volt pár hsz azóta, de még nem oldódott meg a problémám.

Nagyon szeretném, ha ebben a topicban a kezdő hsz-ben a lezáró [bé]-ket átírnátok [perbé]-kre. Sajnos elrontottam, mikor nyitottam a topicot.

Előre is köszönöm!
  • tigerbácsi
    jaja mind a kettő :-)
  • Lcapitant
    ez is megoldva: sg és mél is ok?
  • drbob
    szevasztok..látom SL már szólt, hogy feltörtek (gfreak)

nem lehetne valamit tenni hogy ne menjen ez a műsör random emberekkel hetente (kétnaponta, stb)?

TheRock18: azért mert nem vagyok neked egy szimpatikus ember, lehetőleg ne dumálj rólam hülyeségeket...mellesleg mindenki tudja hogy nem vagyok rasszista, ebből fakadt idáig az össze nézeteltérésem veled, Árpád vérével...
  • tigerbácsi
    jaja engem törtek fel, de megkaptam végre s megváltozatttam mindent :-)

modiknak írtam is jah még Monotonnak nem, meg gz8nak sem, de írok Nekik :-)

ám köszönöm a segítséget!

Monotonnak is a gyors választ hova forduljak :-)