Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetne, hogy a Botos Ágnes topikomat áttegyétek a gumiszobába? Nagyon megköszönném.. Thx 😉
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ezzel együtt mostmár megbántam bûneimet, jókisfiú vagyok, és kérem szépen a chatignore-t levenni :3
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
(negyeidk kérés)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Mi equipo favorito: Real Madrid
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
szerk:Sedó
pff 😄 akkor az a csaj vagy színlel vagy színlel 😄 vagy csak simán színlel vagy csak simán sajnálja...
na off vége pá!
sedó olyan testalkatú mint bud spencer, flammius meg mint a user 😄 itt ugral, sedó meg csak halkan mondja hogy "nem, bannt kapsz" de te csak erõsködsz...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Lol most komolyan ki akarod moderálni az összes aktív embert?
erre gondolsz?
persze
Akkor remélem õt is kizárod, mert se idézõjel, se kukac, se csillag...
Ha ennyire f@szozni akarsz menj a gumiba.
Téma lezárva.
Igen.
magyarázatot: követelek :c
Swedish people are albino monkeys
meg amikor közeleg a "ték" akkor már gyülnek..és ugranak mint gyöngytyúk a meleg takonyra
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Köszi.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ