24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
drbob #18224 persze, csak maga az is röhejes hogy miért kaptam...szóval tényleg jó lenne ha levenné végre rólam valaki
(a büntetőpont jogos mellesleg) -
Várd még egy hetet! -
drbob #18222 szevasztok fejek! ismételten megkérnék valakit hogy takarítsa le rólam a chatban-t, köszönöm -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103]#4140[/URL]
Mostmár uncsi. -
topic címét linkeled, hozzászólás számát kiírod. nem nehéz, nagybetűvel van kiírva. -
személyeskedés -
Mi volt ma az SG-vel?Nem volt elérhető az egész oldsl:( -
Link
terroristázás, offolás, topikrombolás -
nevet módosítani nem lehet, regisztrálj másik nevet, ha azt szeretnéd inkább használni.
törölni sem lehet, ha nem akarod tovább használni, ne használd.
változtasd meg a jelszót valami véletlenszerűre, és többet ne jelentkezz be. -
Üdv! Légyszi töröljétek a profilomat! Vagy van lehetőség rá, hogy nevet módosíthassak? Ha nincs, akkor légyszíves töröljétek! Köszi. -
Pio #18214 Szerk.: szólt, hogy nem szabad direkt linkelni és javítsam, de mégis elküldte, nem tudtam mit tenni, elnézést érte. Amúgy ebben a topikban található a linkelt hozzászólás: #18194 -
Pio #18213 EBBEN A HOZZÁSZÓLÁSBAN kértem egy bannercserét, ezt a kérést szeretném megismételni, mert feltételezésem szerint elkerülte a moderátorok figyelmét. Ha nem kerülte el a figyelmeteket de akadályba ütközik a dolog, akkor legyetek szívesek jelezni, hogy mi a gond.
Előre is köszönöm! -
W2K WXP jelszó törés - #18,#19,#20,#21,#22 -
drbob #18211 remek...akkor szeretnék megkérni egy moderátort hogy távolítsa el rólam a némaság átkát...köszönöm -
nagy valószínűséggel, amikor ugy döntenek a moderátorok.
vagy az adott moderátor, aki adta. -
drbob #18209 szevasztok! érdeklődnék, hogy a chatban-om mikor jár le végre. köszi! -
W2K WXP jelszó törés - #18, #19, #20: spam -
mármint #171217 -
humorosaranyos
#171218 - refferal link spam -
kéretik büntetőpontot adni Különcnek:
16:51 Különc: totyik? te valami buzi vagy?
köszönöm
-
Kezd sok lenni a srácból..
a személyeskedése még haggyán de két napja jár a topikba és máris elkezdi rombolni.. -
Nincs mit. -
köszi a közben járást.. -
hm...az masra vonatkozik,en windows szoktam hozzajuk menni instalalni,semmi tobb azert... -
Hellsing47 #18200 haha -
Tisztelt Moderátorúrak!
Mik ezek a vádaskodások rólam, hogy regeket törökfel???
Regeket feltörni hülyének kell lennem előszöris,mert egyáltalán nem értek a PHP mindtom én mien vacakságához...stb. a programozáshoz se értek pedig jó volna... -
Itt a #170859 számú kommentre ránézne valaki ? Nem hiszem, hogy humoros lenne még, ha poénnak is szánta illetve poénból készült a kép. -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1047241816]reklám ? #3967[/URL] -
Igen, az enyémet is legyetek szivesek. -
geo91 #18195 chatban-om szedjétek le legyetek szívesek! köszi! -
Pio #18194 Sziasztok!
Szeretném kérni, hogy EBBE A TOPIKBA legyetek szívesek betenni bannerba EZT A FORRÁSKÓDOT.
Készült egy FAQ, beleszerkesztettem a linkjét.
Előre is köszönöm szépen a segítséget a topik lakói nevében! -
Én is egyet értek.
Nem szólás szabadságot akarok, hiszen az VAN.
Az természetes joga minden embernek. Alkotmányos joga minden embertől született személynek. Ebbe most ne menjünk bele.
Én csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy önbíráskodás folyik az sgén. Vannak itt súlyosabb gondok is, szó szó. De most azért emelnék szót, ami velem kapcsolatos.
Szeretném visszakapni a cset hozzáférésemet, hogy ne kellejen több tucat alreget létrehoznom minden eshetőségre.
Ne kelljen regeket rabolnom stb stb.
Leírtam egy szót..zsidó.. nem bántottam senkit, röhögtünk a haverokkal, erre meg nem tudtam beírni semmit.
Ennyi.
Az ilyen esetek elkerülésére hozzatok már létre valamilyen önellenörző, belső felügyeletet, amelyik nem hagyja, hogy az ilyen és hasonló önbíráskodások megtörténhessenek, illetve azokat a kellő súllyal torolja meg.
Most kár arról vitázni, hogy kinek milyen jogai vannak. Ami az alkotmányban le van írva, az elvileg szent és sérthetelen, amit mindnyájunknak érdemes tiszteletben tartani, önös érdekeinktől vezérelten. Hiszen közös alapvető megállapodások azok. Nem szabad elnyomni senkit. Ez meg magától értetődő is.
A saját erkölcsünk is gátolja az ilyen agresszív viselkedést.
Erkölcs nélkül, pedig egy ilyen nagy forumon, hogy lehet valaki egyáltalán moderátor?
-
"ST azt űűűzente...hogy aki szólásszabadságot akar,az mennyen a Kossuth térre"
amúgy egyetértek veled,de az SG-n ezt hanyagoljuk -
Miért? Tán nem az?
Ott van a kippa a fején.
Ha ezt vesszük alapul, ő meg lemagyarozott 8 millió embert akik itt élnek az országban.
Ha azt mondom rá, hogy zsidó, azzal a származására utalok.
Mindenki származik valahonnan, országból, anyától, stb.
Amikor rám azt mondják, hogy magyar vagyok, én nem sértődök meg, és nem akarom magam elszeparálni a többi nemzettől, hogy engem bizony ne magyarozzanak már le.
A zsidózás, és a magyarozás ugyan az.
Ne legyen már kettősmérce istenem. Ha az egyiket ki szabad mondani, a másikat meg nem, akkor itt komoly gondok vannak.
Mi az hogy zsidózás?
Mi?? A zsidó szó tán valami káromkodás, olyan mint az anyázás vagy mi?
Meg lehet nézni az értelmező szótárban a zsidó szó jelentését.
Nem tom mióta van betiltva a zsidó szó, mióta tilos kimondani. Hiszen köztudott, hogy az szidó származású embereket, zsidóknak hívják.
Most akkor miért nincs betiltva a magyar, mint jelző szó???
Ezt magyarázza el nekem valaki. Mert én nem értem.
-
Nem azért kaptál chatbant, hanem azért, mert zsidóztál. -
ba32107 #18189 #130, #131 ?? -
Hello.
Múlt héten szidni mertem a csintalan urat a tv-ből, mert szerintem manipulálja a nézőket, a közvéleményt, és mert egyértelműen bebizonyosodott, hogy szándékosan hazudott több millió embernek.
Ezért kaptam a cseten egy ban-t.
Ez múlt héten volt, és szeretnék visszamenni mostmár a csetre.
Súlyos elvonási tünetein vannak.
Görcsben vannak az újjaim amióta nem írhatok a csetre. Alig bírom behajlítani is. 
Nehéz így élnem, és meg már rég edzettem a nevető izmokat is. -
#65562 -
tisztelt modik!
kérem nézzetek be a maffiózó topikba!
előre is köszi! -
ez is off volt tőled:)