24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Ha 150+ lenne akkor nem sok mindenki látogatná a fórumot :) -
IQ tesztet mi alapján állítanád be ? 150+ ? Amúgy google és bárki kitölti, a korhoz azt ír be amit akar arról nem is beszélve, hogy ez nem egy olyan oldal/fórum ahol szabályozni kellene/lehetne a regisztráltak korát.
Egyszerűen több értelemre lenne szükség emberileg és ennyi. Akik régóta itt vannak döntő többségben normálisak. Sajnálatos módon egy bizonyos chates oldalról mintha ide jönnének át a lowlife kategóriás emberek alacsony értelmi szinttel. Ezzel nem bántani akarom őket, csak ez nagyon nem az a hely ahol az idiótizmusnak teret kellene adni. Arra ott a napiszar és egyebek. -
mod #18327 Ebben a topikban a #112688-ik hsz reklám... -
Meg kéne szigorítani a regisztrálást, minimum egy IQ-teszttel... De én azt se bánom, ha mondjuk 15 év lenne a fórum minimumkorhatára.... :D -
Közben már megnéztem, csak nekünk sokkal kényelmesebb és gyorsabb így, köszi. -
boccs
igazából semmi nem vezetett hozzá,csak beírt egy értelmetlen anyázós hozzászólást,tessék:
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1248073433]#221[/URL] -
Topiccím linkelve, hozzászólás szám kiírva. Nem véletlenül kérjük így, ekkor meg lehet nézni azt, hogy mi vezetett ehhez a hozzászóláshoz, úgy könnyebb dönteni, hogy mit tegyünk. -
Én vontam is vissza büntetőpontot nem túl rég is - még elnézést is kértem attól, akinek lendületből adtam a többiekkel együtt, helytelenül. A te esetedre nem emlékszem, de ha tényleg jogtalan volt, akkor elnézést utólag is - de azért el kell ismerned ritka az az eset, hogy nem szolgál rá egy felhasználó valamilyen figyelmeztetésre (főleg, ha betű szerint vesszük a moderálási alapelveket - ha így lenne a Gumiszoba és a Saját fórumok legalább fele ki lenne törölve, és az ottani hozzászólók háromnegyede erősen megbüntetőpontozva).
További moderátorokra meg ha szükség van, akkor fel lesznek kérve (St által) - most is azért elég jól működik a dolog, csúcsidőben legalább 2-3 aktív moderátor itt van azért - az meg, hogy egy hajnali 2-kor nyitott topic reggel 7-ig nyitva marad, az előfordul. -
ezt meg most vettem észre,szankcionáljátok már az ok nélküli anyád-ozást,köszi: nem kéne -
ok, köszi -
engem haggyanak békén megvagyok nélkülük, SŐT
-
már ne haragudj meg háúz...de a modik vannak értünk,és nem fordítva..nemde?ők a mi fórumozásunk nyugalmát szolgálják -
n3whous3 #18317 hát az sg sajnos nem bolt, mert ott mindig a vevőnek van igaza -
mi lenne,ha néhány illetőt kijelölnétek akik helyettesítenek titeket? akik normálisak...és nem pofára mennek?
annyi lenne am a kérés,így a sg fórumozók nevében,hogy ne mindig az legyen a lényeg,hogy nektek legyen igazatok...mármint,ha nincs igazatok,akkor ismerjétek el,ne pedig bosszúból büntiponttal jutalmazzátok :S
Efreet...múltkor te adtál nekem pontot,olyanért,amiről tudtad jól,hogy igazam/igazunk volt... :( -
épp átalakítás alatt van a rendszer, van egy új programozó - olvass utána a Mi kellene az SG-nek topicban - gondolom emiatt van ez is. -
Ez, hogy van? Eltünt a legújabb témák közül a fifa 10 topic (mindkettő) de itt el lehet érni link -
Nem vagyunk itt 24/7, plusz nem ártana egy kis együttműködési hajlam a fórumozóktól sem - kényelmetlen úgy takarítani, hogy a tagok egy hányada azzal foglalkozik, hogy kiélje gyerekes hajlamait értelmes fórumozás helyett (idióta topicok nyitása, beszólogatás, rombolás). -
Hellsing47 #18312 akkor azt még gyakoroljátok, mert nem mindig megy :) -
gondoltam... :)
kár,hogy St már nem foglalkozik a sg-vel,kitalálhatna valamit,hogy kiszűrjék az idiótákat
nem tom figyelted-e a szavazó topikot,nem rég volt szavazás,hogy többen támogatnák,ha lenne valami korlátozás...nah mind1
OFF vége -
RAMyMamy #18310
-
nem humorizálni vagyunk itt, hanem rendet tartani. -
:(
látom vannak megint fogykósok...pl. vass gabi,meg jackcsabi..:S
meg a modiknak sincs most humorérzékük...
-

-
kérek 1 permbant-t -
abba a topicba egy rendes, aktív házigazda kell. -
na ezért is kéne még több modi -
-
a játékosba irogathatok, kb ugyanolyan mint a zenei mod topic -
holérdekel, top 1 es topic -.- -
játékosok főcsoport =/= általános eszmecsere -
Vajon mi van a bannerban?
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
-.- -
miért mondod, ha nem azért?:D -
valaki esetleg?? -
valaki nézzen már be a maffiozo topicba.. -
Na, megkövetem jackcsabit, mert azt állítja (priviben), hogy nem ő a hibás a vicces címben, sem pedig a delete-ált totyikban senem. Ugyan továbbra is lusta volnék utánanézni (annyit nem ér az egész), de hiszek neki, ezért elnézést kérek! -
Furi ez a komolykodás, a segítség buzi lettem és a már címre is delete névre vett nyitott totyikokkal (képzelem mi volt az eredeti címe)... :DDD -
Nem zavar, hogy kivágsz-e. Legalább elmondom a véleményem.
Szóval, aki ennyire nem tudja magát fékezni 36 évesen, az nem hiszem, hogy nagyon modinak való. A gumiszobában elvileg nincs modi jogod ahogy tudom, mégis kibannoltad Különcöt (másodszorra) aki ott megmondta a véleményét. Ezzel nem öt védem, csak példának hoztam fel, mert teljesen igaza volt abban amit leírt. Szóval érdekesek ezek a dolgok amik mostanában itt sg-n történnek... Attól hogy moderátor vagy, még nincs jogod akármihez, bizonyos dolgokat azért neked is megkéne értened/bekéne tartanod.
Na csak ennyit akartam, bye. -
Neoncsoves #18292 Shadow lazíts kicsit. nem azért mondom de rád férne -
2007-ben lettem moderátor,de egyébként kurvára nincs köze ennek a pár sornak ahhoz,hogy megfelek-e az sg-n vagy sem...
további offolásért viszont kiváglak -
Hmmmm, ez után már nem értem, hogy hogy modi vagy, benyaltál valakinek?