Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
19:14 A Kaszas: nagyon helyes
19:15 1greenman: kussojjá
19:16 A Kaszas: itt vagy te görény
19:16 A Kaszas: ban
19:16 extramagascsaj: de cink :I muter pasija itt van :I
19:16 A Kaszas: megkerülés
19:17 A Kaszas: banoljáanak má ki bazd más h megkerüli kibasszák
19:17 1greenman: kis patkány bébi 😄
19:17 A Kaszas: itt aztán kurva nagy az igazság
Ilyenkor nem számít a @ kedves Shadow? vagy itt mindenkire más elvek vonatkoznak?
12:06 0blueman: faszom
12:08 0blueman: úgy hogy mindenki köcsög velem
12:11 0blueman: kurvaélet
12:13 0blueman: kuss
stb, stb. ha már az én beszólásomért ennyit kaptam...
azért valld be magadnak, hogy megesik amikro téged is idegesít.
Csak hát ez nemindok apontoknak..
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Szeretném az illetékes moderátort megkérni, hogy ebben a topikban a #9-es hozzászólást törölje, ha módjában áll.
Elõre is köszönöm a segítséget!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Kicsit igazságtalannak tartom azt, hogy ennyit kaptam.
Üdv.
Nem akarok vitatkzoni meg még offolni se,szerintem az,hogy én mit tudok,hogy miérrt mi jár,azt is mondták nekem szoval a elnézést kérek ha offoltunk nem vettem észre.
Mi equipo favorito: Real Madrid
majd a modok eldöntik mi legyen
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2
érdekes olvasmány, hogy aztán mennyire kell komolyan venni, vagy ha tényleg megtette ez mekkora probléma, majd ti modok, eldöntitek
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Megkérdeztem tõle mért kaptam 2 db büntetõ pontot azt mondta,hogy bezáratta a topikját.
Mi equipo favorito: Real Madrid
ha nem kapok pontot akkorjó huh😄😄D😄😄:
akkor am ott maradnakxD nem zavar😄
és köfi
. - Kamionosképek és egyébmás
- Sunyi Team Kft
Szijasztok ezek a saját fórumaim😄 valaki törõlné? köszi^^
ಠ_ಠ
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.