24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • tommygear
    Red Bull = Különc ban megkerülése
  • SL
    01:16 SL: DJ RX7 ha már kisvárdai vagy te is...
    01:16 SL: miért nem írsz a kisvárda connection-be? :]
    01:16 Red Bull: most előadja hogy ő kisvárdai
    01:16 Red Bull: közbe máshol lakik
    01:16 Red Bull: kis geci
  • Benny04
    most látom, hogy írt maffiózó topikba...
    byzhouse már rég nem maffiózózik, odaadta a kariját aztech-nek...
  • Benny04
    ez tuti nem ő...
    msn-en mondta, hogy nem
  • toysoldier
    mostmár tudom, hogy ugyanaz...
  • toysoldier
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1181908097
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1228662711

ugyanaz a két ember?
  • xxxpaulxxx
    billentyűjét
  • Matt07
    húha ennek a huligánnak ki kéne mosni a száját hát hogy lehet így beszélni..
  • RAMyMamy
    mint mindig.
  • USAMEN POWER
    Logóműhely topikban megy a parádé !
  • xxxpaulxxx
    te mekkora egy fasz vagy öcsém
  • Heffi
    Neked mi bajod??
  • rdfg
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1245398186
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1236545979
    büntetés megkerülése másik nickel
  • tommygear
    18:36 Tirexi: nem én töröltem te fasszopó, YouTube törölte az acc-om... jaj Istenem mennyi faszjancsi van itt

ban
  • Klemice
    Pár napja kértem, hogy vegyétek már le a chatban-omat
    megtenné valaki végre?
  • Picar77
    valakinek baja van büntit neki
  • RAMyMamy
    lapozz vissza chaten, ott lesz az
    képet meg át lehet szerkeszteni ;)
  • nandorb
    hol a bizonyitek hogy ezt irta,kepet keszits legkozelebb
  • nar ancs
    01:32 Pepsi Twist: KAPJÁTOK BE A FASZOMAT ÉS SZOPJÁTOK ROHADT KÖCSÖG EZSGÉ MODIK
  • takysoft
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1250869842 #2
  • xxxpaulxxx
    te ilyenkor hülye vagy vagy mi?
  • 0Fritz0
    Bruk kolléga mai ref-jei:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211634723 #338

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=953727592 #21
  • Hajnalcat
    Kérném ezt a topikot a sajátban törölni végleg. Köszönöm.

úgy, hogy ezt írja ki.
  • drbob
    semennyire :D
  • toysoldier
    inkább az a gáz, hogy te 7 év alatt nem tanultál meg olvasni/szöveget értelmezni.

legalább a linket megnézhetted volna mielőtt okoskodsz.

erről ennyit.
  • gz8
    Amúgy meg elég gáz, hogy az sg-n lehúzott 3 év alatt még mindig nem tanultál meg olvasni/szöveget értelmezni.

A kérés amúgy nem véletlen, mert ha hsz.-t kell törölni, azt csak topicból lehet, az így belinkeltet nem.

Részemről a téma lezárva.
  • Efreet
    Már lejárt büntetőpontot utólag nem lehet eltörölni, az összesített pontszámban az már benne van. De ez nem fog gondot okozni, hiszen több büntetőpontot a te neved alatt úgysem gyűjt be igaz? :)
  • drbob
    remek....akkor efreet légy oly kedves és a gfreak-ről töröld az utolsó kettő büntetőpontot..shadow te meg azt az ötöt amit valamilyen topik nyitása miatt raktatok rá...köszönöm
  • Barnabyka
    ÉS folytatja..

gondolok itt:
  • Klemice
    Hello
    Valaki le tudná venni a chatban-omat?
    Nem tudom miért és mikor került rám.
    Előre is kösz.
  • Efreet
    A hardvernél ki van írva a segítség topicnál, hogy MINDEN felesleges hozzászóló büntetést kap, ott szigorúbb a büntetési rendszer.
    Ez a téma az általánosba nyílt, itt nincs ilyesmi kijelentve - plusz a hangnem is más volt.

A büntetőpontok meg majd lejárnak (bár a számlálóból nem fog törlődni) - ha írsz annak, aki adta esetleg leveszi, ha elmondod mi történt.
  • 2redman
    szerintem sem korrekt, de ez így van
  • drbob
    nem hiszem hogy ez lenne a korrekt hozzáállás
  • 2redman
    várni hogy leteljen
  • drbob
    még egy érdekes kérdés: kaptam egy pm-et, aki lenyúlta a régi regemet (gfreak) most "visszaadta", azaz elküldte a jelszót, gyors be is léptem, meg is változtattam, viszont az én accommal az illető kiérdemelt egy zsák büntetőpontot...(jelenleg is van kettő rajta)...most ezeket ugye nem én 'érdemeltem ki', ettől függetlenül engem illetnek (mivel az enyém volt, és most megint enyém az acc, csak közben valaki trollkodott a nevemben)...ilyenkor mit lehet csinálni?
  • Hegi90
    ennyitől biztos nem fogják abbahagyni

szerintem ezek a topik (és fórum) romboló baromságok sokkal jobban bomlasztják a közösséget/fórumot mint az anyázások.
  • drbob
    bocs a duplázásért

most látom hogy onnan egyetlen 'vicces' hozzászóló nem kapott büntetést...innentől kezdve viszont röhejes az egész büntetőpontos rendszer...tehát ha egyszer bedobok egy wtf/ibtl vagy más kommentképet, akkor vagy kapok két büntetőpontot, vagy nem? és mitől függ hogy kapok-e vagy nem? anyázni nem anyáztam (és azért vastagon szórnám a büntetést), a topiknyitó értelmi képességeiről sem alkottam semmiféle 'humoros' véleményt, csak bedobtam egy képet...ezzel szemben ha inkább fröcsögtem volna, akkor nem kapok büntetést????
  • drbob
    és remélem nekik is fejenként 2 büntipontot adtál mint nekem egy IBTL-ért (ami szerintem még mindig nem olyan szintű mintha nekilátnál anyázni meg fröcsögni, más fórumokon ezért spec. nem járt bünti...itt mások a szokások, oké, rendben...csak kicsit sokalltam a 'díjazást', de belefér (amennyiben mindenki ennyi büntit kap egy ugyanilyen megmozdulásért))
  • Efreet
    azért is hagytam meg azt a topicot lezárva, mert hátha néhányan egy pillanatra elgondolkodnak azon, mit is jelent normálisan fórumozni.
  • Hegi90
    Nah BoB topikból átirányítva:

Szvsz a büntipontokat azoknak kéne tartogatni, akik elég intenzíven hátráltatják a kultúrált fórumozást. Példa. 1 darab értelmes hsz. Kb a fél bandát kibannoltam volna, a többinek meg 2-3 pontocska.

Az idióta képeknek, meg a keményfiúknak a homokozóból is megvan a maga helye. Akik meg új topikba járnak vicceskedni (viccesnek tűnni), meg beszólogatni, annak nincs helye ezen a fórumon. Igazán nem lenne nehéz egy kis fegyelmet tartani, és hogy ne arról híresüljön el az SG fórum, hogy 13 éves kockák baromkodnak. Minden lehetőség adott erre, simán lehetne egy fasza számtech fórumot csinálni belőle, ha ezek a bizonyos körök meg lennének fegyelmezve normálisan.

Ha már ilyen masszívan büntetgetnek, akkor jobb helye is van ennek.