Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na akkor hogy is van ez?
Én kaptam 1 sor XD-ért 3 büntetõ pontot
pinnacle meg direkt hergeli a népet és uszítja maga ellen ÁLTALÁNOS FÓRUMBA és nem kap semmit (azt még érteném ha gumiszobába lenne ez)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
スラッグ
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Na akkor lássuk:
- õ beszél agresszivitásról, meg bántó jellegû hozzászólásokkal vádol, amikor 20 betûvel odébb meg engem IQ huszároz, na mind1
- "egy ideje agresszívan, támadóan szól hozzá a topikhoz" - meg lehet nézni, az elõtt kb 5 hsz-el írtam, hogy 200 posttal ezelõtt néztem be a topikba utoljára, akkor is csak a "õket" láttam szinte a szokásos topicomlasztós magatartásukkal.
- "fórumozó társamra szállt rá" - rászálltam? ez elég zaklatás szagú, pedig nem az. Csak megmondtam a frankót.
- "állandóan õt kell olvasnom". lásd 2. pont.
- "Nekem az is jó lenne már ha soha többé nem látnánk a hozzászólásait." milyen kedves, még alkudozik a drága 😊
- "Gondoltam mielõtt átmenne a topik flamebe, szólok nektek, tegyetek ti igazságot." Azóta van flame csak, mióta õk "megtalálták" azt a topikot. El lehet olvasni, hogy azelõtt milyen hasznos és építõjellegû hsz-ek voltak. Õk b.szták szét a topikot a sok sírással, hogy így kib.sznak velük a gazdagok, meg úgy kibasznak velük. Szánalmas.
Remélem nem kerül törlésre a hsz, mert csak azt szerettem volna, hogy mindkét szempontból világos legyen a helyzet.
A büntetésemet elfogadom és jogosnak találom, azzal nincs semmi baj.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A gazdasági világválság topikban.
Egy Hegi90 nevezetû egyén, már egy ideje agresszívan, támadóan szól hozzá a topikhoz. Sokunkat bántó jelleggel lehülyéz, baromarcúz, stb stb. Biztos ismeritek az ilyen fotelkommandós beképzelt iq huszárokat.
Most az egyik forumozó társamra szált rá, de már a fa* ki van,hogy állandóan õt kell olvasnom.
Idézet a mostani tevékeny, kreatív és értékes hsz.eibõl.
"takarodj má el innen." - #1971
"semmi közöd a gazdasághoz. nemtom mi a faszt vered itt a nyálad, de fogd már fel hogy kibaszott hülye vagy, és kurvára nem érdekelsz itt senkit" - #1972
Az igazság, észosztás nem az én reszortom.
Gondoltam mielõtt átmenne a topik flamebe, szólok nektek, tegyetek ti igazságot.
Nekem az is jó lenne már ha soha többé nem látnánk a hozzászólásait.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
púúúúú
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Egy moderátort szeretnék megkérni, hogy a UPC - CHELLO topicban a banner alatti elsõ hivatkozásban javítsa a szöveget "AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK ÉS ÁRAK"-ra. Elõre is köszönöm! <#smile>#smile>
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Jó lenne ha megnyitnátok a fórumot, tudom hogy tele vagyunk lámákkal, de azért roccot is megkéne moderálni nem törõdik a topiccal semmit se!
De nem adja át senkinek nem tom miért... pedig lennének akik elvállalnák szerintem! (én is elvállalnám ha más nincs, én sûrûn látogatom a topicot). Beszéljetek roccoval hogy adja át vagy figyeljen oda egy kicsit! Elõre is köszönöm!<#worship>#worship>
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Már nem azért, de a hozzászólásommal ki a fasznak szúrtam MEGINT a szemét??????????????"
Van már neki négy felkiálltójele, de nem tanul...pihenõt neki. <#vigyor1>#vigyor1>
Þór vígi þessi rúnar
HTML gyakorlás, #1963
SZONIK 2 TOPIKJA - legalább a Gumiba vagy a Sajátba tette volna...
Jaccunk mi is szoláncot, #111244
Geotermikus energia, #181
Idõutazás, #766
http://www.startlapjatekok.hu/ugyessegi/1/
"Rajzolással segítsd a golyót" Ha nincs ott, akkor ha ezt beirod google-ba, simán kiadja..
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Bazinga!
Ezt a bannertebbe a topikba
ezt a bannertebbe a topikba
ENNYI LENNE! KÉRLEK RAJÁTOK ÚJRA VISSZA EZEKET!
KÖSZÖNÖM!
Hát asszem marad hogy elkezdem elõlrõl.
ಠ_ಠ
thx