Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vannak sokkal régebbi topikok...
pihenjél már újreg <#wilting>#wilting>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
bár lehet.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Léccives nézz vissza a Haulin Topikba,és a #26842 hsz.
Jahh és kérlek töröld majd ki.
Utána meg mondom süni96-nak,hogy kitöröltem a zenés hsz-t mert OFF-nak számít erre felkapja a vizet.Most csak 1-2 ember ilyen:S
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Most szépen mondta Long Vehiclenek,hogy tanuljon megképet felrakni.
A másik meg Offolt.Ha megnézi az eggyik moderátór akkor törli vagy törlöm én.És légyszíves ne köss bele mindenbe..
Itt.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
ahol ötleteket lehet adni, hová fejleszthetnénk a fórumot
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Fail ?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
akkor vedd úgy,h én írtam neked 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kb. 4-5 éve látogatom az SG-t és még sose tapasztaltam, hogy egy kis pöcs felháborító privát üzeneteket küldözgetne.
Most kaptam egy gyönyörû darabot, de szerintem nem csak én "hungary27-tõl"
Íme: 😊
"Feladó: hungary27
Elküldve: 2009. 02. 02. 15:43
Tárgy: segnyalóka vagy
BAZD FEL MAGAD!!!!!
EZ PARANCS!!!!"
Nem tudom, hogy tudtok e tenni valamit ellene de nagyon megköszönném!
THX. Milán
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
ETS topickban logó lopásvan<#idiota>#idiota>
R620-AS lopta Sean logóját,ezértnemjár valami?<#idiota>#idiota>
bocsha lámaság volt. de eléggé idegesítõ<#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
22:41 METESTO: egyenként miután felnyomtam az ánuszodba a faszom végbélkup helyett
banánt neki pls.
éhes a majom...
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
de a topik is egybõl zárható
púúúúú
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!