24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Dzsini
    plusz annak a programnak volt része, hogy minden általános és középiskolát netre kötöttek - vagyis lett számítógépterem...
  • USAMEN POWER
    Jaja ismerős... Leárazott számítógépek, és gondolom már akkor is idejöttek játszótér helyett... -.-
  • Dzsini
    hát, az elmúlt 6 év alapján... régen sulineteseknek neveztük őket :)
  • USAMEN POWER
    Bízom benne hogy nem így lesz.
  • Dzsini
    ...és iskolában informatika/számítástechnika órán ideszabadulnak. sajnos minden szeptemberben az van.
  • USAMEN POWER
    Egyetlen dolog nyugtat meg ! Szeptember elsején iskolakezdés, és az összes kis hülyegyerek elmegy szépen suliba ! Ladicsbácsi te is kezdjed a táskádat bepakkolni, ahelyett hogy a TDU topikban spamelsz !
  • USAMEN POWER
    Szerintem meg ha eltakarodnál a topikból, az lenne a legjobb mindenkinek !
    Egész nap a mocskolódáson, és a topikrongáláson kívül, semmi mást nem csináltál és te vagy felháborodva ? Már nyugi van ott, de te szítod a tüzet, nem győzöm törölni a hszeidet, csak mert nem birod elviselni hogy HG vagyok ott ! Mindenemet ráteszem hogy nem vagy normális !
  • ladics
    Szeretnék kezdeményezni 1 újab HG-választást mert ez így senkinek se tetszik legalább is nekem nem se a véleményemet [normális formában ] nem tehet közzé vagy semmijen HSZ-et mivel az Anarhia vezetője törli az összes üzenetet és álszenteskedik ami rontja a színvonalat így szeretném kérvényezni hogy a Test Drive Unlimited forumba keressetek új HG-t én pepsi twist-re szavazok ő volt itt 1éve és 3év alatt összebírta tartani a fórumot így elöre is köszönöm!

Köszönöm az időt és remélem tesztek is valamit ebben az ügyben!

ladics
  • SHADOWEYES7
    ok
  • nonicks

ez mehetne bannernak ide: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242810483
    kösz!
  • TheRock18
    loááál :D xD
  • immovable
  • zuio
    no comment
  • TheRock18
    jóó..bant az egész bagázsnak...offoltok itt basszátok meg :D xD
  • tommygear
    ok
  • tommygear
    mutass már egyetlen linket is az elmúlt 1-2 hónapban ahol beírtam valahova is hogy ki kinek az alrege, thx
  • RAMyMamy
    nézd már meg, hogy honnan indult, én nem szóltam be neki, te nem fogod fel
  • tommygear
    ehez milyen tudás kell? beszóltál neki hogynem tud írni, haezt nem teszed meg nincs vita
    na haggyuk úgyse fogod fel
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk én is céges proxyról írok, de legalább a külső IP címünk szvsz. fix, így kiderül, ha beborul.
  • lobig
    nincsmit
  • l0b1g
    köszönöm
  • SHADOWEYES7
    [email protected]
  • l0b1g
    olyasfélét, amiben közlöm a tényeket az illetékesnek.
  • SHADOWEYES7
    Miféle levelet?
  • l0b1g
    remek. tudtok mondani egy személyt/címet, akinek írhatok? egy levelet még megér nekem a dolog.
  • drbob
    ez a fixa ideád? nem mindenki van azért proxyról hogy accokat lopkodjon, már mondtam a múltkor is...melóhelyről vagyok, proxy van, hiába szeret/nem szeret, ez van...

kéne valami más módszer a tolvajok kilétének felderítésére szerintem
  • SHADOWEYES7
    igen ő proxyról ír ebből is látszik,hogy ellopták az accod
  • l0b1g
    na itt a jejjee, ő a lopott lobig acc. azért szépen elprivizünk:

látom mentél moditipikba, amúgy nagy hírneved lett sok topik nyílt gumiba meg sajátba

l0b1g írta, 2009. 08. 24. 09:16
    ja, csak azt nem értem, mire jó ez neked.

lobig írta, 2009. 08. 20. 16:56

ügyi hekker vok?
    l0b1g írta, 2009. 08. 18. 08:36
    gratulálok, hogy sikerült ellopnod az accountomat. te barom!

ennyit erről, nem foglalkozom a témával. örüljön neki, hogy a nevemben írogathat.
  • lobig
    LOL?
  • l33t
    az egy lopott account volt és nem te regisztráltad te kcsg.
  • drbob
    módosítok :( most loggoltam be a régi accal, és meglepve látom hogy két pm-em is jött: egy, hogy Efreet visszavonta a büntetőpontjaimat, illetve egy, 08.22-ről:

SHADOWEYES7 5 db büntetőpontot adott neked.

Indoklás:
    "mit képzel ez a 3 éves újreg vagy mennyi? más modik ittvannak 2001 óta kiadtak 500-1000 pontot, ez meg 3 év alatt veri itt a nyálát MIEZ? pheel a másik főköcsg is csak 3000nél jár ezmeg 5000
    jános az igazi, igazságos modi

sedó = aljas zsidó"

Viszlát.

augusztus 22-én Szombathelyen Savaria Karneválon múlattam az időt holland kollegáimmal, gépnek közelében sem voltam egy jó ideje...a hozzászólást nem én követtem el, és mivel már rohadtul elegem van ebből az egész szarakodásból, örülnénk ha valaki tényleg tenne valamit annak érdekében hogy ne lopkodhassák el az accountokat nyakra-főre...mit lejebb kifejtettem tisztában vagyok azzal, hoyg ez nem moderátori feladat, de elsősorban azért is jelentjük nektek, mert nagyobb a rálátásotok az egész rendszerre...

valóban volt egy kisebb összezördülésem Shadow-val mikor lenyúlták a gfreak regemet éps a drbob-ot lebüntette először 5 ponttal a proxy miatt, aztán a stílus miatt a chaten is kaptam tőle egy kussoltatást (egyébként még mindig úgy vélem hogy jogosan kisbarátomozom ha engem is kisbarátomozik, elvégre nem tizeniksz éves kis tinigyerek vagyok, jó ha van köztünk 5-6 év...mindenesetre nem az lett volna a megoldást hogy chatkuss, hanem hogy végighallgat, és az egész félreértés tisztázódik...persze megértem hogy ő pipa volt az acclopás/nyavalygás miatt ami aznap itt ment, ő is megérthette volna hogy a nevembe kurvaanyáztak olyan embereknek akikkel meg jóban vagyok, de ez már tök mindegy...)annál viszont sokkal intelligensebb vagyok (legalábbis annak tartom magam :D ) hogy most gyalázkodjak meg gyűlölködjek (1.: miért is tenném, egy félreértés miatt nem fogok utálni valakit, 2.: minek pazarolnék bárminemű érzelmet egy olyan emberre akivel háromszor beszéltem virtuál)...szóval röhejes...

(ja, ha meg bizonyítani kell hogy ezt nem én szültem, akkor egy tucat usert tudok mondani akik tudnak igazolni hogy sem a stílus, sem a gyűlölködő, rasszista megnyilvánulás nem rám vall)
  • RAMyMamy
    de szeretem, mikor olyanba szólsz bele, amiről semmit nem tudsz
  • l0b1g
    ebben igazad van. sehogy nem lehet ezt bizonyítani. remélem egyszer majd megunja és visszaadja büntipont nélkül.
  • drbob
    ja, de ez még csak nem is moderátori feladat igazán, a lopott accodat ők nem fogják tudni visszaadni...ha meg minden ilyen bejelentésre azonnal bannolnának bármilyen accot, akkor tuti bepróbálkoznának páran letiltani az általuk 'nem jó arc'-nak minősített fórumusereket :DDD

én ugyan visszakaptam a tolvajtól azóta a régi accomat, de halmozott rá pár büntipontot, meg "eltréfálkozott" a nevemben pár emberrel, szóval lehet hogy nem fogom már használni...
  • l0b1g
    igazából azt nem értem, hogy mire jó az, hogy ellopják más acc.-ját. egyrészt engem idegesít, mert az enyém volt a név, másrész mi a francot kezd vele? azt látom hogy írogat valahova, remélem hülyeségeket és akkor bannolják...
  • l0b1g
    hmmm, szép kilátások...
  • drbob
    hehe...ugyanez történt velem is, tenni senki nem fog semmit, majd kiutalnak neki pár büntipontot ha baromkodik a fórumon, ennyi...ugye bemondásos alapon tuti nem csinálják meg, ha találsz pár embert aki téged igazol, akkor talán kapsz rá egy banánt ;)
  • l0b1g
    sziasztok!

ellopták a 2005-ben regisztrált lobig névre hallgató accountomat.
    mi a teendő ebben az esetben? vissza tudom szerezni valahogyan vagy legalább tudom töröltetni?

köszönöm!
  • Barnabyka
    te ennyire unatkozol, hogy mindenkinek az alregjeit vadászod?
  • tommygear
    hát nem azért de ez megint miattad tört ki