Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
hmm...levettem rólad #17885, ez volt két napja, azóta megint?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TheRock18
nem tom kinek is kéne szólni,de valamit kezdjetek a keresõvel,mert ritka szar,van egy rakás fav topikom,és hiába keresek rájuk a keresõben semmit sem talál :S valami komoly gond van vele

BMW Über Alles!

n3whous3
akyyy
Az miért van hogy tegnap bezárták c..... topikot, nálam kedvencekbe volt, mivel olvastam. benne felejtettem a kedvencebe zárás után, erre most nézem,2 új üzenet 😮OO pedig nem is.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Pepsi Twist
Sedó pácsi plz szedd le a cset bannom, köszi!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

TheRock18
Sedó,ha megkérhetlek,akkor vedd már le a chatban-omat,már félév is eltelt 😞 Kössz

BMW Über Alles!

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SHADOWEYES7
Elég volt!
Következõ csacsogó repül.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Falcon87
Ezért mondom, hogy gumiba vele, ott van a "Meddig lehet elmenni?" topik, annak is kb ugyanez a tartamla, mégsem volt vele eddig semmi baj.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

TheRock18
a kuruc.info-t megpróbálták bezárni,komoly tárgyalások folytak amerikával a szerverek leállításáért...mit gondolsz,egy ilyen,esetlegesen MO.-n lévõ szervert nem tudnak lekapcsolni?
dehogynem...a tulajnak nem velnk van baj...
hanem azzal,hogy a cenzúrát nem sérthetik meg...

BMW Über Alles!

A kuruc infót, meg még pár oldalt nem zárnak be, akk sg-n van ilyen topik (csak egy topik foglalkozik a témával az oldalon belül) szerinted ki nem szarja le.

Kedves Vlala ! Az sg színvonala, már jóidelye a sarat nyalja !

TheRock18
figyelj már Falcon...hiába nevezed át..nem a neve fogja zavarni a "megmondóembereket",hanem a tartalma...
rákeres valaki a google-n,hogy xy bûnözés...és egybpl kidobja,hogy SG.hu-n van ilyen topik
és hiába van kiírva,hogy az ezsgé elzárkózik a véleményünktõl,attól még õket fogják baszogatni,hogy nem akadályozták meg,mert ilyen az ország,cenzúrva van..és ST-t fogják megrángatni ezért 😞

BMW Über Alles!

Falcon87
Igaz... Akkor csak át kéne nevezni vagy nemtom :\

TheRock18
maradhatna,de egy a google egybõl kidobja találatnak az sg-t,ha olyat írnak be.. :S ez itt a baj

BMW Über Alles!

Falcon87
Az index épp az ellenkezõje a dolognak, de ebbe ne menjünk bele 😄
A lényeg az, hogy megint nyáriszünet van, a ma nyílt topikok nagy része baromság (cigányos topik maradhatna, vagy ha nem, akkor inkább átrakni a gumiba).

Zerénd
Te hüJe! Kitartás-Éljen Szálasi! Na ez volt a nyilas köszöntés.
Adjon az Isten-Szebb jövõt! Régi levente köszönés.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Adjon az Isten!

Ha téged zavar, szerintem ne olvasd el!

Szebb jövõt!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Az az egész topic elég indexes színvonalú szerintem... Talán nem kellene az SG színvonalát ilyen témákkal, ilyen "szakértõi" hozzászólásokkal taposni.

ForzaInter
Ez tudtam.. De ettõl még miért ne szabadna mondani?

Yo, Bitch!

n3whous3
szabad mondani

púúúúú

Mivan? már azt se szabad mondani ilyen szar gazdasági és országos helyzetben, hogy: szebb jövõt???
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy TÉNYLEG SZEBB JÖVÕT...

n3whous3
mintha nem tudná más is, látod még õk is játszák a hülyét, hogy miiii miiii, aztán persze, hogy tudta mind...

púúúúú

tommygear
aha ez most muszáj volt <#eljen><#wow3><#wilting>
n3whous3
Én se mondtam, hogy tiltott, meg engem se érdekel igazából, nem is kéne ezért büntit kapnod, csak a sok hülye azt se tudja, hogy honnan ered ez a szöveg és dobálózik vele.... Annyira jellemzõ amúgy, hogy bármi ami nem tiltott, atz már muszáj kihasználnotok. Az árpádsávos se az, mert történelmi múltja nagyon régi nálunk, de mindenki tudja jól, hogy azért mutogatjátok elõszeretettel, mert imádjátok a nagy náci nyilaskerestzes bandát. Ezért gennyes dolog olyannal kérkedni ("Szebb jövõt"), ami egy történelmet ismerõ és jóérzésû embert mindig a rosszra emlékezteti (még ha csak hallomásból is persze). MERT AZ UGYE NEM TILTOTT.

Másrészt persze az is hülyeség, hogy betiltsunk egy mondatot.

De nem az a cél soha az ilyeneknél, hogy azért tiltsuk be, mert el akarjuk lehetetleníteni az ilyen embereket (pedig mondjuk nem ártana a sok árja imádót). Hanem az, hogy a még tudatlanokat behülyítik ezzel, kezdõdik a szép kis történetekkel, aztán jönnek a skandálható szövegek, amikkel egységben/családként érezhetik magukat a "szegény kirekesztettek", majd a végén a tettek jönnek... Nézd meg, hogy egy szerencsétlen arab diákot hogy vontak bele a 9/11-be... Még csak nem is volt vallásos, szimplán a kis mértékû nemzeti érzését használták fel arra, hogy szépen belevezessék a rosszba, a végén pedig õ volt azon a gépen, ami a Fehér házba ment volna bele.

púúúúú

DeerHunter01
hé n3w azért én azt gondoltam hogy legalább mi (rock,te ,én ,tommy ,stb.) haverok vagyunk azért ne rúgj már még egyet bele teis.
ja és nekem (sincs) semmi bajom a Szebb Jövõt köszönéssel.

\"Erről van szó!\"

TheRock18
a barátok mindig kiállnak egymásért,ugye?
nyúúhúúz vazze :S
a törvény nem tiltja,és engem nem korlátozhatnak a szólásszabadságomban,ha így köszönök,akkor így.
ezen a fórumon nem szokásom ilyen dolgokról beszélni,csak most jött elõ.
ebbe meg ne dumáljatok bele,majd a moderátor eldönti,hogy szerinte kinek van igaza,bár nyílván nem nekem fog igazat adni.
a topik nyitó,meg én fogjuk elvinni a balhét...de csak azért,mert egyesekben a besúgó vér nagyon pezseg

Nah További szép napot...(remélem ez nem szúrja a szemét kedves gz8 meg nyúháúz)

BMW Über Alles!

immovable
De attól még nem tiltott.
n3whous3
á nem bírom ki, hogy ne írjam le:

immo, bala, forzainter:
nyilaskeresztes jelszó volt, kb mint a heil hitler

púúúúú

ForzaInter
omg, nevetséges ha ez tiltott, semmi rosszat nem írt ezzel..

Yo, Bitch!

mióta gáz8 aszonta

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

immovable
Mióta tiltott kifejezés?
TheRock18
más szemében a szálkát is...

BMW Über Alles!

gz8
#9, talán nem szebb jövõt!-tel kellene befejezni egy hozzászólást...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Bocs Kandurex, hogy munkát csináltam neked<#vigyor>
micsoda lavinát indítottam el 😄

Dj Faustus
bilentyûzet és egér felvevõ - #11: no ezt nem kellett volna (ha csak a topik témájánál maradt volna a delikvensünk még hagyján).

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pepsi Twist
leveszed rólam a chat bannt ha szépen megkérlek? már 1 hete is kértem, ugyan nem tõled de mostmár célzottan kérném 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Rólam is légyszíves !

kösz

Kandurex
leveszem rólad

n3whous3
amíg tart a ban

ha már nincs banod, akkor az a helyzet, hogy kézzel is ráddobtak egyet (fõleg mert 5 pont esetén nincs is ban a pontok mellé)

púúúúú

Ban után még meddig van rajtam chatban?

Match
ITT reklám a 3154-es hozzászólásban.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Mi van csak 5 napja ?

BB7
Elég erõs topikrombolás
2 reggel!
BB7
Dettó köszönöm! 😊
További szép napot!
BB7
De egybõl törölted is, csak pont láttam! 😊

Ha majd van egy szabad 3mp-ed és arra járnál akkor a kódban ahol "..." van azt átírhatnád egy szóközre! 😊
Tehát így nézne ki a kód:
<input type="button" value=" Annyira kocka vagy, hogy..."font-weight: bold;">[ i]Annyira kocka vagy, hogy [ /i]';">

A vastag részekre megint kéne ügyelni! 😊
Kandurex
"hö...honnan tudod?"

...akartam mondani...aztán rájöttem, hogy teszt miatt írtam bele...😊

BB7
Köszönöm szépen Kandurex! 😊
BB7
Valaki, ha lenne olyan kedves és IDE, ezt a HTML kódot berakná a fejlécbe:
<input type="button" value=" Annyira kocka vagy, hogy..."font-weight: bold;">[ i]Annyira kocka vagy, hogy…[/i]';">

És a vastag részen azt a kis szóközt ha majd eltüntetné, azt nagyon megköszönném!