Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
BMW Über Alles!
púúúúú
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
BMW Über Alles!
#10 #31
off, terroristázás
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Következõ csacsogó repül.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
dehogynem...a tulajnak nem velnk van baj...
hanem azzal,hogy a cenzúrát nem sérthetik meg...
BMW Über Alles!
Kedves Vlala ! Az sg színvonala, már jóidelye a sarat nyalja !
rákeres valaki a google-n,hogy xy bûnözés...és egybpl kidobja,hogy SG.hu-n van ilyen topik
és hiába van kiírva,hogy az ezsgé elzárkózik a véleményünktõl,attól még õket fogják baszogatni,hogy nem akadályozták meg,mert ilyen az ország,cenzúrva van..és ST-t fogják megrángatni ezért 😞
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
A lényeg az, hogy megint nyáriszünet van, a ma nyílt topikok nagy része baromság (cigányos topik maradhatna, vagy ha nem, akkor inkább átrakni a gumiba).
Adjon az Isten-Szebb jövõt! Régi levente köszönés.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha téged zavar, szerintem ne olvasd el!
Szebb jövõt!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy TÉNYLEG SZEBB JÖVÕT...
púúúúú
Másrészt persze az is hülyeség, hogy betiltsunk egy mondatot.
De nem az a cél soha az ilyeneknél, hogy azért tiltsuk be, mert el akarjuk lehetetleníteni az ilyen embereket (pedig mondjuk nem ártana a sok árja imádót). Hanem az, hogy a még tudatlanokat behülyítik ezzel, kezdõdik a szép kis történetekkel, aztán jönnek a skandálható szövegek, amikkel egységben/családként érezhetik magukat a "szegény kirekesztettek", majd a végén a tettek jönnek... Nézd meg, hogy egy szerencsétlen arab diákot hogy vontak bele a 9/11-be... Még csak nem is volt vallásos, szimplán a kis mértékû nemzeti érzését használták fel arra, hogy szépen belevezessék a rosszba, a végén pedig õ volt azon a gépen, ami a Fehér házba ment volna bele.
púúúúú
ja és nekem (sincs) semmi bajom a Szebb Jövõt köszönéssel.
\"Erről van szó!\"
nyúúhúúz vazze :S
a törvény nem tiltja,és engem nem korlátozhatnak a szólásszabadságomban,ha így köszönök,akkor így.
ezen a fórumon nem szokásom ilyen dolgokról beszélni,csak most jött elõ.
ebbe meg ne dumáljatok bele,majd a moderátor eldönti,hogy szerinte kinek van igaza,bár nyílván nem nekem fog igazat adni.
a topik nyitó,meg én fogjuk elvinni a balhét...de csak azért,mert egyesekben a besúgó vér nagyon pezseg
Nah További szép napot...(remélem ez nem szúrja a szemét kedves gz8 meg nyúháúz)
BMW Über Alles!
immo, bala, forzainter:
nyilaskeresztes jelszó volt, kb mint a heil hitler
púúúúú
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
micsoda lavinát indítottam el 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ha már nincs banod, akkor az a helyzet, hogy kézzel is ráddobtak egyet (fõleg mert 5 pont esetén nincs is ban a pontok mellé)
púúúúú
Ha majd van egy szabad 3mp-ed és arra járnál akkor a kódban ahol "..." van azt átírhatnád egy szóközre! 😊
Tehát így nézne ki a kód:
<input type="button" value=" Annyira kocka vagy, hogy..."font-weight: bold;">[ i]Annyira kocka vagy, hogy [ /i]';">
A vastag részekre megint kéne ügyelni! 😊
...akartam mondani...aztán rájöttem, hogy teszt miatt írtam bele...😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
<input type="button" value=" Annyira kocka vagy, hogy..."font-weight: bold;">[ i]Annyira kocka vagy, hogy…[/i]';">
És a vastag részen azt a kis szóközt ha majd eltüntetné, azt nagyon megköszönném!