Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VISSZATÉRTEM topic...
Bár ott van a legnépszerûbb és a legújabb témáknál is..
púúúúú
15:59 qwe123: mert 1greenmant nem sikerült neki
A "qwe123" véletlenül nem lopott reg?
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
#17837!! :|
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
amúgy meg én is már hónapok óta látom áthúzva a nevét chaten
púúúúú
ja ezt a cseten kivaghatnatok uncsi...
17:18 stonesour: http://www.julia-kraus.de.vu/index.php?id=6b08f5
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Enyhén idegesítõ már ez az ember. Ontja a hülyeségeit mióta a topik létrejött. Megérdemelne egy kitiltás !
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
amúgy meg... mind1,én is tehettem volna nyilaskeresztet,de nem akartam balhét a modikkal..így nem tettem
am meg a sarlókalapács is tiltott,sõt a vöröscsillag is,kivéve,ha politikus veszi fel
am meg,akadjatok már fel ilyeneken 😄
BMW Über Alles!
btw
a két eszköz a proletariátus és a szegényparasztság jelképe. Egymás mellé helyezésükkel az ipari és mezõgazdasági munkások szövetségét, összetartozását akarták kifejezni.
gz: te is ilyen mindekinek keresztbe teszek féle ember vagy gondolom.
púúúúú
púúúúú
StreetFighterIV topikban szeretnék bannert cseréltetni, a régi helyére be kéne rakni ezt>>>
KÉPLINK 😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
ha politizálni nem lehet, nem hinném hogy lehetne tiltott önkényuralmi jelképeket használni a logóhoz.I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Cookie-kat kipróbálom, köszi!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
BMW Über Alles!
A safe passokat brute force-szal is lehet törögetni évekig. Nekem pl. TrueCrypt-es partíciókra/rendszerre (laptop) voltak 30 karakteres jelszavaim, ahhoz jó szórakozást... 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A helyedben még törölném az összes sg-s cookie-t is.
Mert mostanában sokszor kilök az SG....
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
#15 és #16
zsidózás, ugyanaz a személy csak más nickkel
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.