Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki csináljon már valamit mama2vel... -.-
VISSZATÉRTEM topic...
Bár ott van a legnépszerûbb és a legújabb témáknál is..
watto
Hali! Legyetek szívesek Ezt betenni Ide bocs hogy 2x írom , de senki nem reagált rá 4-5napja 😊

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

n3whous3
tegnap tommyg beszélt velem, hogy mikkel traktálta blue (green) pm-ben és ugyanazt kezdte most is chaten qwe, meg nem is tagadta, szal blue az.

púúúúú

SL
Hellósztok!

15:59 qwe123: mert 1greenmant nem sikerült neki

A "qwe123" véletlenül nem lopott reg?

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

Falcon87
😄DDDDD😄DD

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Aquir
Kedves Moderátorok!

#17837!! :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

gz8
Ráadásul még el sem olvastad a fejlécben foglaltakat, hogy ne hsz.-t linkelj... <#ejnye1>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

DJ RX7
Elnézést rossz topik, majd egy moderátor törölje.

EPIC FAIL

:3

DJ RX7
MR ME
vannak haverjaid? 😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tugyiti
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Legend Killer
vélemény? oltogatják topikom<#idiota><#hehe>😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

nandorb
hat latod mas mashogy gondolkozik... errol... habar a haverjaim is hackernak hivnak...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

MR ME
túl hülye õ ahhoz, õ mezõgazdász -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

n3whous3
hát akkor már meg is van a mostanában itt garázdálkodó hackerünk

púúúúú

nandorb
figyelem,scriptel,azt is tudom hogy te mindenhova 15sec.be benyomsz egy uzit

n3whous3
ezt ilyen pontosan te honnan tudod?

amúgy meg én is már hónapok óta látom áthúzva a nevét chaten

púúúúú

nandorb
5napja van csak,...

ja ezt a cseten kivaghatnatok uncsi...
17:18 stonesour: http://www.julia-kraus.de.vu/index.php?id=6b08f5

Lord Nomak
"Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!"

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

havercsotány
<#duhos2>

Jaa és nekem is van Chat banom, már több mint fél éve, amit nem értek...

Jackson Topik #960

Enyhén idegesítõ már ez az ember. Ontja a hülyeségeit mióta a topik létrejött. Megérdemelne egy kitiltás !

TheRock18
<#eljen>

BMW Über Alles!

Pepsi Twist
valaki leszedné plz a chat bannom? köszi

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

gz8
A nyilaskeresztért kaptál volna akkora banánt, hogy csak úgy zörög.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

TheRock18
már megint a komcsikat véded
amúgy meg... mind1,én is tehettem volna nyilaskeresztet,de nem akartam balhét a modikkal..így nem tettem
am meg a sarlókalapács is tiltott,sõt a vöröscsillag is,kivéve,ha politikus veszi fel

am meg,akadjatok már fel ilyeneken 😄

BMW Über Alles!

btw attól még tiltott önkényuralmi jelkép...
n3whous3
ss jeleset tuti láttam, nyilas keresztest is talán

btw

a két eszköz a proletariátus és a szegényparasztság jelképe. Egymás mellé helyezésükkel az ipari és mezõgazdasági munkások szövetségét, összetartozását akarták kifejezni.

gz: te is ilyen mindekinek keresztbe teszek féle ember vagy gondolom.

púúúúú

na mutass egy olyat amiben nyilaskereszt, horogkereszt vagy ss jel van!
így van.
gz8
Mert tiltott önkényuralmi jelkép, azért. Az Árpád-sávos zászló meg nem az.

n3whous3
mármint érted, most minek felidegesedni az ilyenen

púúúúú

n3whous3
Van bõven olyan logó még, ami meg nácikra meg magyar gárdára meg nyilasokra hajaz. Szerintem senkit nem érdekel az ilyen.

púúúúú

Aquir
Kedves Moderátorok!!

Kéretik Ezt betenni Ide!! Köszönöm!!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

watto
Hali!

StreetFighterIV topikban szeretnék bannert cseréltetni, a régi helyére be kéne rakni ezt>>>
KÉPLINK 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

kérem a tisztelt moderátorokat, hogy szólítsák a logója lecserélésére ezt a felhasználót. itt a logója: ha politizálni nem lehet, nem hinném hogy lehetne tiltott önkényuralmi jelképeket használni a logóhoz.
eightmiles
Miért, mostani mi?

Bandee1987
Egyesek megint unatkoznak, és meghalt kezdetû topikok nyitásával szeretnének jegyet nyerni a banamákra:

Topik1

Topik2

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sir Quno Jedi
Javaslom, hogy gyanús tátyikokba ne tessék járni. Sok itt a szkriptingkiddi, aztán próbálkoznak ezzel-azzal. Csak a biztos, sokak által látogatott, ellenõrzött, aktív házigazdával és betévedõ modikkal ellátott tátyikokat szabad nézegetni és kevésbé lehet baj. Nem árt a scripteket amúgyis tiltani stb.-stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zeli
Jelszócsere lesz mindenképpen, csak azért nem értettem, mert a mostani sem egyszerû. (Nem 'alma' szintû 😄)
Cookie-kat kipróbálom, köszi!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TheRock18
ilyenkor jön jól,ha ismered eléggé az illetõt...legtöbb embernek az ismerõse töri fel,mert nyílván a krapek nem hecker,meg fingja nincs róla,csak ismeri az észjárását és próbálgatja a jelszót 😊

BMW Über Alles!

Sir Quno Jedi
Háak vannak jó safe password generátorok neten is. Olyan paswoot rittyent neked, hogy élõ ember nem képes megjegyezni, hacsak nem valami merkúrkódos szefós.

A safe passokat brute force-szal is lehet törögetni évekig. Nekem pl. TrueCrypt-es partíciókra/rendszerre (laptop) voltak 30 karakteres jelszavaim, ahhoz jó szórakozást... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

gz8
Cserélj jelszót, lehetõleg jó erõsre (számok, nagybetûk, és persze ne 5 karakterbõl álljon), aztán próbáld újra.
A helyedben még törölném az összes sg-s cookie-t is.

zeli
Egy moderátor meg tudná nekem mondani, hogy mostanában, pl a mai napon lépem-e be más IP címmel, mint a mostani?
Mert mostanában sokszor kilök az SG....

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Narxis
http://www.sg.hu/cikkek/68221/nemetorszagban_is_jogdij_lesz_az_usb_kulcsokra

#15 és #16

zsidózás, ugyanaz a személy csak más nickkel

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

erieskrisz
Mennyi vamzer van itt<#hehe><#levele>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W