24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • panther112
    23:58 tugyiti: panther ezt is másolhatod
    23:58 tugyiti: ZSIDÓ BÉRENC VAGY PANTHER
    23:59 tugyiti: HA MI GYŐZÜNK AZ ILYEN FÉREG ÁRULÓKAT FOGJUK ELŐSZÖR ELTAKARITANI

Ezt akkor vegyem úgy, hogy az sg.hu hivatalos álláspontja? Mert akkor már megyek is a bíróságra feljelenteni a weblapot, hogy ilyen, és ehhez hasonló antiszemita tartalmakat jelenít meg, azokat nem hajlandó törölni többszöri kérés ellenére sem.
  • panther112
    Ez nem hozzászólás, hanem chat, de gondolom a chat felismerése nem okozhat gondot egy moderátornak... Legalábbis eddig nem okozott, ahogy látom a régebbi hozzászólásokat itt.
  • clio1616v
    #62926 hozzászólás - A nagy szavazó topik-ban figyelemre méltó

kösz
  • Bala10
    én nem inogtam meg! tudtam, hogy te voltál!:D
  • tugyiti
    Semmi probléma nincs srácok,valóban én voltam mert kurvára kezd tele lenni a tököm ezzel a nagy demokráciával meg szólás szabadsággal meg hogy szétlopják az országunkat,tudom hogy nincs politika sg-n ,de azért azon érdemes elgondolkodni hogy közel egy évig nálunk is arról volt szó hogy megszünt az sms vip mert:"nem ebből lesz Ferrarink,meg a Vox megvariálta a fizetési rendszert" ennek ellenére érdekes módon [valószinűleg a szerkesztők meg a tulajdonosok kérésére] mégis meg lett oldva hogy legyen újra sms fizetés... Pénz beszél kutya ugat na,lehet itt tiltogatni meg hangzatos beszédeket tartani,de abszolute nem függ tőletek semmi,csinálhattok akármilyen peticiót,írhattok maileket.Szegény St. is csak báb azt csinálja amit a pénzemberek mondanak neki ha megoldható ha nem,csináld meg és kész.
  • nandorb
    hamis
  • hedonist
    akkor ez most a te hozzászólásod, vagy tugyiti-é?

linkelhetted volna a topikot.
  • Bala10
    kösz!
  • wordsworth
    kizártnak tartom hogy ez tugyiti legyen
  • exider
    Az Te vagy.
  • panther112
    Van bármiféle oka, hogy a:
    "23:33 tugyiti: mocskos zsidók megvették az extra.hu -t is
    23:33 tugyiti: fasza kis ingyenes tárhely volt
    23:40 matyi0323: hulye zsidok "

hozzászólásom törölve lett innen? Remélem, nem rasszisták a kedves moderátorok...
  • hungary27
    reklám #89090
  • Bala10
    reklám 7301
  • SitatiS
    Köszi a reagálást! :)
  • Pheel
    Szívesen és szívesen.
  • SitatiS
    Kukkantsatok már be idepicit!
  • Krszti1160
    Köszönöm aki ki törölte a hsz-t :)
  • Krszti1160
    upsz egy kicsit el rontottam :S
    Szóval Logóműhely-ben a #89070 hsz-t kellene törölni vagy valamit csinálni mert meg tévesztő szerepe van szóval nem smiley alap anyag hanem valami műszaki cuccokat árusító oldalra vezet rá. Előre is kösz üdv Krszti :)
  • Krszti1160
    Helló Ez a 2 linke ami ebben a hsz-ben van nem ide való.(valami műszaki cuccokat árusító oldal)
  • Wreck86
    Ok,nem én indítottam,megkérdezem.
  • Pheel
    Többiekkel megbeszélted? Nem te indítottad a topikot.
  • Wreck86
    Tudom,azt is én kértem,de akkor nem értek rá a banner kovácsok így az eredeti honlaptól lett az beillesztve.
  • Pheel
    Már van ott egy másik...
  • Wreck86
    Sziasztok Moderátorok!

Ezt a banner képet be tudnátok tenni ennek a topiknak a bannerébe?

Köszönöm!
  • joebacsi
    köszi szépen!
  • Pheel
    Jó nagy kép, de baraktam.
  • joebacsi
    mobil moderátor
  • Pheel
    száni...
  • Bala10
    merőmajdmost megmutassa...

• Efreet
    pihenj egy kicsit.
  • angelslie
    Csak meg lesz az az 5 elakadásjelzö..

Hogy megmondtam
  • Fabio Capello
    lol, ez nálam már kötözködés kategória...

miért nem tudod elfogadni, hogy vannak írott és íratlan szabályok?
  • Sir Ny
    Ez a topic: Moderátor figyelmébe

Itt valamelyik hozzászólásom off-topic. ( én nem tudom melyik, engem erről valahogy elfelejtettek tájékoztatni )
    Az off-topic hozzászólásomat kérem a
    Hozzászólások törlése:
    # A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.

szabály értelmében az off-topic hozzászólásomat(aimat) eltávolítani.

Továbbá ismételten felhívom a tisztelt moderátorok figyelmét a Moderátor figyelmébe topic #19293 -as hozzászólására, melyben fenyegetés található. Ismételten kérem az említett hozzászólás eltávolítását.

Továbbá ismételten panaszt nyújtok be, ezúttal már az egész moderátor közösség ellen, mivel a szabálysértő hozzászólás bejelentésemre reagálás nem érkezett.
    Sem egy: "köszönjük az észrevételét, az említett hsz törlésre került", sem egy "az említett hsz szerintünk nem minősül fenyegetésnek és szabályszegésnek, de azért köszönjük az észrevételét".

Továbbá panaszt nyújtok be SHADOWEYES7 nevezetű moderátor ellen, méghozzá a
    "A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezőek, betartatása a moderátorok feladata. "

pont értelmében, vagyis a feladata a szabályok betartása, a szabály az, hogy a off topic hozzászólás törlésre kerül (fentebb bemásolva található a szabályzat kérdéses pontja), ő talált nálam offtopic hozzászólást, de nem törölte, csupán büntetőpontot osztott ki, tehát a feladatát nem teljesítette. ( amennyiben a kérdéses hozzászólásom még e bejelentés előtt törlésre került (szerintem nem, de nem vagyok biztos benne, hogy nem törölt ki hozzászólást), úgy ezt, és a legfentebb lévő bejelentésemet tekintsék tárgytalannak)

Immáron tisztelet nélkül:
    Sir Ny
  • uwu
    Kampány "A magyar mentalitás" topikban.
    Ha jól tudom tilos politizálni, a kampányolásra nem tudom mi vonatkozik, de tippem szerint törölhető.
    először
    másodszor
  • nandorb
    A házigazda kéréseket NEM a moderátorok bírálják el.
  • PttM Fa
    Szevasztok!
    Már énis unom de még egyetlen utolsó kérés!
    Itt házigazda szeretnék lenni de hiába irok [email protected] cimre mert nem figyelik!
    Kérem valamelyik moderátort hogy rakjon be házigazdának!
  • PttM Fa
    Köszi szépen!
  • SHADOWEYES7
    kész
  • SHADOWEYES7
    Szóltam,hogy fejezd be!
  • PttM Fa
    Szevasztok !
    Valaki ezt a bannert berakná
    ebbe a topikba?
    Köszönöm előre is!