Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kaptad akkor várj amíg lejár!Vagy írj annak a modinak aki adta!
(a büntetõpont jogos mellesleg)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
törölni sem lehet, ha nem akarod tovább használni, ne használd.
változtasd meg a jelszót valami véletlenszerûre, és többet ne jelentkezz be.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
スラッグ
Elõre is köszönöm!
vagy az adott moderátor, aki adta.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
16:51 Különc: totyik? te valami buzi vagy?
köszönöm
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
a személyeskedése még haggyán de két napja jár a topikba és máris elkezdi rombolni..
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mik ezek a vádaskodások rólam, hogy regeket törökfel???
Regeket feltörni hülyének kell lennem elõszöris,mert egyáltalán nem értek a PHP mindtom én mien vacakságához...stb. a programozáshoz se értek pedig jó volna...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Szeretném kérni, hogy EBBE A TOPIKBA legyetek szívesek betenni bannerba EZT A FORRÁSKÓDOT.
Készült egy FAQ, beleszerkesztettem a linkjét.
Elõre is köszönöm szépen a segítséget a topik lakói nevében!
Nem szólás szabadságot akarok, hiszen az VAN.
Az természetes joga minden embernek. Alkotmányos joga minden embertõl született személynek. Ebbe most ne menjünk bele.
Én csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy önbíráskodás folyik az sgén. Vannak itt súlyosabb gondok is, szó szó. De most azért emelnék szót, ami velem kapcsolatos.
Szeretném visszakapni a cset hozzáférésemet, hogy ne kellejen több tucat alreget létrehoznom minden eshetõségre.
Ne kelljen regeket rabolnom stb stb.
Leírtam egy szót..zsidó.. nem bántottam senkit, röhögtünk a haverokkal, erre meg nem tudtam beírni semmit.
Ennyi.
Az ilyen esetek elkerülésére hozzatok már létre valamilyen önellenörzõ, belsõ felügyeletet, amelyik nem hagyja, hogy az ilyen és hasonló önbíráskodások megtörténhessenek, illetve azokat a kellõ súllyal torolja meg.
Most kár arról vitázni, hogy kinek milyen jogai vannak. Ami az alkotmányban le van írva, az elvileg szent és sérthetelen, amit mindnyájunknak érdemes tiszteletben tartani, önös érdekeinktõl vezérelten. Hiszen közös alapvetõ megállapodások azok. Nem szabad elnyomni senkit. Ez meg magától értetõdõ is.
A saját erkölcsünk is gátolja az ilyen agresszív viselkedést.
Erkölcs nélkül, pedig egy ilyen nagy forumon, hogy lehet valaki egyáltalán moderátor?
amúgy egyetértek veled,de az SG-n ezt hanyagoljuk
BMW Über Alles!
Ott van a kippa a fején.
Ha ezt vesszük alapul, õ meg lemagyarozott 8 millió embert akik itt élnek az országban.
Ha azt mondom rá, hogy zsidó, azzal a származására utalok.
Mindenki származik valahonnan, országból, anyától, stb.
Amikor rám azt mondják, hogy magyar vagyok, én nem sértõdök meg, és nem akarom magam elszeparálni a többi nemzettõl, hogy engem bizony ne magyarozzanak már le.
A zsidózás, és a magyarozás ugyan az.
Ne legyen már kettõsmérce istenem. Ha az egyiket ki szabad mondani, a másikat meg nem, akkor itt komoly gondok vannak.
Mi az hogy zsidózás?
Mi?? A zsidó szó tán valami káromkodás, olyan mint az anyázás vagy mi?
Meg lehet nézni az értelmezõ szótárban a zsidó szó jelentését.
Nem tom mióta van betiltva a zsidó szó, mióta tilos kimondani. Hiszen köztudott, hogy az szidó származású embereket, zsidóknak hívják.
Most akkor miért nincs betiltva a magyar, mint jelzõ szó???
Ezt magyarázza el nekem valaki. Mert én nem értem.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Hello.
Múlt héten szidni mertem a csintalan urat a tv-bõl, mert szerintem manipulálja a nézõket, a közvéleményt, és mert egyértelmûen bebizonyosodott, hogy szándékosan hazudott több millió embernek.
Ezért kaptam a cseten egy ban-t.
Ez múlt héten volt, és szeretnék visszamenni mostmár a csetre.
Súlyos elvonási tünetein vannak. <#idiota>#idiota> Görcsben vannak az újjaim amióta nem írhatok a csetre. Alig bírom behajlítani is. <#help>#help>
Nehéz így élnem, és meg már rég edzettem a nevetõ izmokat is.
kérem nézzetek be a maffiózó topikba!
elõre is köszi!
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Egyébként igaza van, van már vizipipás topic, nem kell nyitni másikat - nem véletlenül lett zárva amit nyitottál.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
nem tõled kértem segítséget, de te mindig utánam jössz és osztassz, fejezd már be te idióta !
http://www.czmaister.hupont.hu
kaptál segítséget is, hogy hova nyisd, ha nagyon akarsz...de mint mondtam, mindenki jobban jár, ha nem nyitsz te sehova semmit...
ne reagáljon senki erre, befejeztem 😉
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
púúúúú
Vízipipával kapcsolatos dolgok ????
http://www.czmaister.hupont.hu