24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
hogy kaphatok büntit azért mert hozzászóltam egy idióta topikhoz? nem azért vannak hogy hozzászóljunk? ha meg idióta akkor töröljék... semmi rosszat nem tettem. -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1096828734]#22593[/URL] -
sok a buzgó mócsing aki királykodni akar mások felett... -
Ez hol reklám? Arról már említést sem teszek, hogy milyen módon linkelted. -
reklám -
> #19527 -
Az Opera a leggyorsabb böngésző? #42 reklám illetőleg spam. -
Üdv!
Körülbelül 3x írtam a [email protected] hogy házigazda szeretnék lenni a Jade Dynasty topic-ban amit indítottam, már hetek, hónapok teltek el a levelek között de semmi nem történik, egy válasz sem jön.. Valaki olvassa azt egyáltalán? vagy egyáltalán miért van ha nem foglalkozik vele senki?
Köszöntem a figyelmet.. -
Hogy a modik mit hogyan értékelnek azt te akard előre tudni.A stílusról meg kár lenne vitát nyitni,éppen most kezdtél újfent bunkózni.Barom,bunkó azt gondolom mindkettő sértő személyeskedés.Egyébként te szerepelsz az ominózus videón hogy a "mennyi barom ember él ebben az országban" általános megállapításommal érintettnek érzed magad?Én nem személyeskedtem,nem használtam jelzőt veled kapcsolatban mindaddíg míg te el nem kezdted azt. -
Flammius #19540 Kb. 3 másodperc törölni ezeket a hsz-eket, le is van írva, hogy törölve lesznek, mert formailag helytelenek... -
Flammius #19539 Nem, az alpári stílus a te védjegyed, amint ezt majd bármelyik moderátor is láthatja.
Mellesleg nem gondolom, hogy ne lenne helye egy közösségi fórumon az egymásról alkotott véleményeknek. Szóval nem ezzel van a gond, hanem a te alpári stílusoddal. Ha pedig az általad is linkelt hozzászólásomban utalok is egy nem teljesen szalonképes szóra, ez azért lehetséges, mert az alaptémára is a saját bunkó modorodban reagáltál, én pedig ez utóbbira. Tehát végső soron te magad voltál az, aki lebarmoztad magadat, amihez újfent csak gratulálni tudok... -
szerintem ezt ne ITT.
szerintem. -
A piktogram nem nyomdafestéket nem tűrő szó.Ezt a stílust pedig te kezdted el az alább linkelt sértő,személyeskedő megjegyzéssel.Felesleges itt tovább csépelni a szót,írj privit ha gondod van. -
Flammius #19536 A "köcsög" szó piktogramja eléggé magáért beszél.. -

-
Valóban:nagyobb baromnak titulálni valakit három másiknál eléggé szalonképtelen dolog.De minimum sértő személyeskedés.
Amúgy 19528 hsz-edben hol van a nyomdafestéket nem tűrő szó,a "kis"-re gondolsz talán vagy a "tanácsaidra?" -
Flammius #19533 Húha, ez a hozzászólás tényleg tele van szalonképtelen kifejezésekkel. Olyanokkal, mint "nem", "legdurvább", a többit inkább nem is idézném. Ezeket tényleg ki kell moderálni, mert nyomdafestéket nem tűrő szavak. -
Amit ez a személyeskedő provokálás előzött meg. -
Flammius #19531 [off]Már nem azért, de a villogó kiírás feltűnőbb, ráadásul az "elég, ha" szófordulatból nekem az következik, hogy: elég, ha így teszed, de még jobb, ha az url gombbal közvetlenül linkelsz.[off] -
zárható + banán -
Erre csak ezt tudom tanácsolni... -
Flammius #19528 stílus(talanság) -
helló bocsi hogy ezért írok de a chat ban már befigyel egy pár hete kérném szépen hogy távolítsák el köszönöm -
Garfield #19526 Meg itt is lenne egy kis takarítanivaló, #1 -
Garfield #19525 Klikk
A fórumozótársak csöppet elkanyarodtak a cikk témájától #50-től kezdve. -
reklám-spam-nemtommi #196148 -
hungaryws #19523 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1254945173 #83
Reklám!
Ezta bannert IDE
Köszönöm -

-
[URL=http://www.sg.hu/cikkek/72828/]#2 terroristázás[/URL] -
shumika #19520 De komolyan miért kaptam?? -
n3whous3 #19519 L'Oreal -
Saját fórumba ment, ott talán kevesebb kretén találja meg.
-
shumika #19517 Mért kaptam kitiltást a chat-ről??? -
Nekem az volt a szándékom, hogy fogjunk össze ezért a fórumért. Hiába csak a tulajdonosoknak van meg a joguk arra, hogy itt valamit is változtassanak, mégis mi vagyunk akik használjuk legyen szó modiról vagy viphuszárról esetleg kibicekről, akik itt beszéljük meg ezt vagy azt a témát.
Azért köszönöm, hogy kioktattál, de teljesen felesleges volt, mert szerintem egy véleményen vagyunk csak tán nem vetted észre ezt.
A topicot megnyitom a gumiba, ott lehet folytatni a csevegést tovább. -
shumika #19515 Pontosan. -
Meg az off topikkal és a politikával is ugye? -
shumika #19513 Moderátorok fura nem veszitek észre ha chat-en megy a cigányozás. lekéne már álni ezzel a cigányozásal nem? -
Valóban?! Mivel nincs szükségem vip jogra (se nagyobb galéria, sem nagyobb lokó, sem...) így nem is veszek már olyat, viszont talán többet tettem ezért a fórumért, mint sok viphuszár. De látom amúgy sem sikerült felfogni mondandóm értelmét!
"ingyenes fórum = azt kell szeretni ami van"
Persze lehetnek ÉPÍTŐ jellegű, jószándékú és óvatos "kritikák", ötletek, ajánlások és van is erre totyik, szívesen fogadjuk, de a destruktív követelődzőkre sem itt, sem másutt nincs szükség (ezt én is a saját bőrömön tapasztaltam meg).
A VIP meg opcionális és nem a fórumért fizetsz ilyenkor, hanem némi plusz szolgáltatásért (hogy megéri, avagy sem, arról kár vitázni, mert szvsz. sem ez, sem ennél több nem érné meg, de ez az én sarkos véleményem). Ergó a fórum ettől még ingyenes, így nem lehet jogos beleszólása senkinek sem, a készítőkön és a tulajokon kívül. MÉG nekünk modiknak sem. Mi is csak kérhetünk, javasolhatunk, kíváncsiskodhatunk, de ez minden. Követelőzéssel nem jutnánk sehova sem! -
Mondja ezt egy nem VIP... -
Arról nem szólva, hogy a dizájnt külső cég csinálja rakat pénzért és nem fognak új dizájnt rendelni újra egy valag pénzért, csak mert valamelyik amatőr kibicnek nem tetszik. Gondolom az meg már nem tetszene a kibiceknek, ha fizetős lenne az SG?! Na, ezért (is) marad a dizájn és ingyenes a fórum.
Böfögni-röfögni, követelőzni, anyázni, okoskodni, példálózni, ál-szakérteni, fröcsögni, jogvédeni, petíciózni, topicnyitogatni, privi-írogatni, asztalt verni mind-mind könnyű, tenni valamit (node pláne fizteni valamiért), na az már kissé nehezebb ugye... :D