Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Ekkora ellentétet még nem láttam!^^
Ha kaptad akkor várj amíg lejár!Vagy írj annak a modinak aki adta!
persze, csak maga az is röhejes hogy miért kaptam...szóval tényleg jó lenne ha levenné végre rólam valaki

(a büntetõpont jogos mellesleg)

Máté94
Várd még egy hetet!
szevasztok fejek! ismételten megkérnék valakit hogy takarítsa le rólam a chatban-t, köszönöm

Barnabyka

Mostmár uncsi.

Efreet
topic címét linkeled, hozzászólás számát kiírod. nem nehéz, nagybetûvel van kiírva.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Csuhai G

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Máté94
Mi volt ma az SG-vel?Nem volt elérhetõ az egész oldsl😞
Narxis
Link

terroristázás, offolás, topikrombolás

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
nevet módosítani nem lehet, regisztrálj másik nevet, ha azt szeretnéd inkább használni.
törölni sem lehet, ha nem akarod tovább használni, ne használd.
változtasd meg a jelszót valami véletlenszerûre, és többet ne jelentkezz be.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Slig
Üdv! Légyszi töröljétek a profilomat! Vagy van lehetõség rá, hogy nevet módosíthassak? Ha nincs, akkor légyszíves töröljétek! Köszi.

スラッグ

Szerk.: szólt, hogy nem szabad direkt linkelni és javítsam, de mégis elküldte, nem tudtam mit tenni, elnézést érte. Amúgy ebben a topikban található a linkelt hozzászólás: #18194
EBBEN A HOZZÁSZÓLÁSBAN kértem egy bannercserét, ezt a kérést szeretném megismételni, mert feltételezésem szerint elkerülte a moderátorok figyelmét. Ha nem kerülte el a figyelmeteket de akadályba ütközik a dolog, akkor legyetek szívesek jelezni, hogy mi a gond.

Elõre is köszönöm!
Dj Faustus
W2K WXP jelszó törés - #18,#19,#20,#21,#22

remek...akkor szeretnék megkérni egy moderátort hogy távolítsa el rólam a némaság átkát...köszönöm

bertino
nagy valószínûséggel, amikor ugy döntenek a moderátorok.
vagy az adott moderátor, aki adta.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szevasztok! érdeklõdnék, hogy a chatban-om mikor jár le végre. köszi!

Dj Faustus
W2K WXP jelszó törés - #18, #19, #20: spam

Piloss
mármint #171217

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

kuci06
humorosaranyos

#171218 - refferal link spam

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Lcapitant
kéretik büntetõpontot adni Különcnek:
16:51 Különc: totyik? te valami buzi vagy?

köszönöm

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Barnabyka
Kezd sok lenni a srácból..

a személyeskedése még haggyán de két napja jár a topikba és máris elkezdi rombolni..

gz8
Nincs mit.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Frayer
köszi a közben járást..

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

nandorb
hm...az masra vonatkozik,en windows szoktam hozzajuk menni instalalni,semmi tobb azert...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

nandorb
Tisztelt Moderátorúrak!

Mik ezek a vádaskodások rólam, hogy regeket törökfel???
Regeket feltörni hülyének kell lennem elõszöris,mert egyáltalán nem értek a PHP mindtom én mien vacakságához...stb. a programozáshoz se értek pedig jó volna...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Lord Nomak
Itt a #170859 számú kommentre ránézne valaki ? Nem hiszem, hogy humoros lenne még, ha poénnak is szánta illetve poénból készült a kép.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Frayer
Igen, az enyémet is legyetek szivesek.

chatban-om szedjétek le legyetek szívesek! köszi!
Sziasztok!

Szeretném kérni, hogy EBBE A TOPIKBA legyetek szívesek betenni bannerba EZT A FORRÁSKÓDOT.
Készült egy FAQ, beleszerkesztettem a linkjét.

Elõre is köszönöm szépen a segítséget a topik lakói nevében!
Frayer
Én is egyet értek.
Nem szólás szabadságot akarok, hiszen az VAN.
Az természetes joga minden embernek. Alkotmányos joga minden embertõl született személynek. Ebbe most ne menjünk bele.

Én csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy önbíráskodás folyik az sgén. Vannak itt súlyosabb gondok is, szó szó. De most azért emelnék szót, ami velem kapcsolatos.

Szeretném visszakapni a cset hozzáférésemet, hogy ne kellejen több tucat alreget létrehoznom minden eshetõségre.
Ne kelljen regeket rabolnom stb stb.

Leírtam egy szót..zsidó.. nem bántottam senkit, röhögtünk a haverokkal, erre meg nem tudtam beírni semmit.
Ennyi.

Az ilyen esetek elkerülésére hozzatok már létre valamilyen önellenörzõ, belsõ felügyeletet, amelyik nem hagyja, hogy az ilyen és hasonló önbíráskodások megtörténhessenek, illetve azokat a kellõ súllyal torolja meg.

Most kár arról vitázni, hogy kinek milyen jogai vannak. Ami az alkotmányban le van írva, az elvileg szent és sérthetelen, amit mindnyájunknak érdemes tiszteletben tartani, önös érdekeinktõl vezérelten. Hiszen közös alapvetõ megállapodások azok. Nem szabad elnyomni senkit. Ez meg magától értetõdõ is.
A saját erkölcsünk is gátolja az ilyen agresszív viselkedést.

Erkölcs nélkül, pedig egy ilyen nagy forumon, hogy lehet valaki egyáltalán moderátor?

TheRock18
"ST azt ûûûzente...hogy aki szólásszabadságot akar,az mennyen a Kossuth térre"
amúgy egyetértek veled,de az SG-n ezt hanyagoljuk

BMW Über Alles!

Frayer
Miért? Tán nem az?
Ott van a kippa a fején.

Ha ezt vesszük alapul, õ meg lemagyarozott 8 millió embert akik itt élnek az országban.
Ha azt mondom rá, hogy zsidó, azzal a származására utalok.
Mindenki származik valahonnan, országból, anyától, stb.
Amikor rám azt mondják, hogy magyar vagyok, én nem sértõdök meg, és nem akarom magam elszeparálni a többi nemzettõl, hogy engem bizony ne magyarozzanak már le.

A zsidózás, és a magyarozás ugyan az.
Ne legyen már kettõsmérce istenem. Ha az egyiket ki szabad mondani, a másikat meg nem, akkor itt komoly gondok vannak.

Mi az hogy zsidózás?
Mi?? A zsidó szó tán valami káromkodás, olyan mint az anyázás vagy mi?

Meg lehet nézni az értelmezõ szótárban a zsidó szó jelentését.

Nem tom mióta van betiltva a zsidó szó, mióta tilos kimondani. Hiszen köztudott, hogy az szidó származású embereket, zsidóknak hívják.

Most akkor miért nincs betiltva a magyar, mint jelzõ szó???

Ezt magyarázza el nekem valaki. Mert én nem értem.

gz8
Nem azért kaptál chatbant, hanem azért, mert zsidóztál.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Frayer

Hello.
Múlt héten szidni mertem a csintalan urat a tv-bõl, mert szerintem manipulálja a nézõket, a közvéleményt, és mert egyértelmûen bebizonyosodott, hogy szándékosan hazudott több millió embernek.

Ezért kaptam a cseten egy ban-t.
Ez múlt héten volt, és szeretnék visszamenni mostmár a csetre.

Súlyos elvonási tünetein vannak. <#idiota> Görcsben vannak az újjaim amióta nem írhatok a csetre. Alig bírom behajlítani is. <#help>
Nehéz így élnem, és meg már rég edzettem a nevetõ izmokat is.

viktor0203

Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...

viktor0203
tisztelt modik!
kérem nézzetek be a maffiózó topikba!
elõre is köszi!

Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...

takysoft
ez is off volt tõled😊

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

túlzásba vittem a dolgot és szeretném ha törölnétek a #69708 hszt.köszönöm és elnézést.

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Lcapitant
hát ez vicces... mindenki kapott büntetõpontot!!!!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

toysoldier
köszönöm <#eljen>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Efreet
stílus!

Egyébként igaza van, van már vizipipás topic, nem kell nyitni másikat - nem véletlenül lett zárva amit nyitottál.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Hack44
de te most mit ugatsz már bele, húzzál már el innen !!!
nem tõled kértem segítséget, de te mindig utánam jössz és osztassz, fejezd már be te idióta !

http://www.czmaister.hupont.hu

toysoldier
ne legyél már ilyen gyökér bazdmeg, 1-2 napja nyitottál egyet, bezárták mert már VAN OLYAN TOPIC
kaptál segítséget is, hogy hova nyisd, ha nagyon akarsz...de mint mondtam, mindenki jobban jár, ha nem nyitsz te sehova semmit...

ne reagáljon senki erre, befejeztem 😉

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

n3whous3
van már vízipipás topik és pont ma vagy tegnap nyílt sztem egy olyan és be is zárták -.-

púúúúú

Hack44
Ide az általános eszmecserébe nyithatok olyan címmel topicot hogy,
Vízipipával kapcsolatos dolgok ????

http://www.czmaister.hupont.hu

SL
23:43 byzhouse: sl buzi vagy ?
23:52 byzhouse: benny 1 buzi igy van meg te is

egy tiltás ráférne...

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;