Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
játékosok fõcsoport =/= általános eszmecsere

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gz8
Vajon mi van a bannerban?

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!

-.-

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

passatgt
miért mondod, ha nem azért?😄

toysoldier

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
valaki nézzen már be a maffiozo topicba..

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Sir Quno Jedi
Na, megkövetem jackcsabit, mert azt állítja (priviben), hogy nem õ a hibás a vicces címben, sem pedig a delete-ált totyikban senem. Ugyan továbbra is lusta volnék utánanézni (annyit nem ér az egész), de hiszek neki, ezért elnézést kérek!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Furi ez a komolykodás, a segítség buzi lettem és a már címre is delete névre vett nyitott totyikokkal (képzelem mi volt az eredeti címe)... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jackcsabi
Nem zavar, hogy kivágsz-e. Legalább elmondom a véleményem.
Szóval, aki ennyire nem tudja magát fékezni 36 évesen, az nem hiszem, hogy nagyon modinak való. A gumiszobában elvileg nincs modi jogod ahogy tudom, mégis kibannoltad Különcöt (másodszorra) aki ott megmondta a véleményét. Ezzel nem öt védem, csak példának hoztam fel, mert teljesen igaza volt abban amit leírt. Szóval érdekesek ezek a dolgok amik mostanában itt sg-n történnek... Attól hogy moderátor vagy, még nincs jogod akármihez, bizonyos dolgokat azért neked is megkéne értened/bekéne tartanod.

Na csak ennyit akartam, bye.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Shadow lazíts kicsit. nem azért mondom de rád férne

SHADOWEYES7
2007-ben lettem moderátor,de egyébként kurvára nincs köze ennek a pár sornak ahhoz,hogy megfelek-e az sg-n vagy sem...

további offolásért viszont kiváglak

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

jackcsabi

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

SHADOWEYES7
kész

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Efreet
nekem sajnos nincs jogom az autós topicokba - remélem egy jogosult megcsinálja neked (ha nem, 1-2 nap múlva írj privát üzenetet valakinek, akinek van joga oda)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Dj Faustus
A W2K WXP jelszó törés #18,#19,#20,#21,#22-es hozzászólásai után, 0Keke0 folytatja ámokfutását a zip jelszófeltörõ progi #76-os hozzászólásában.
Amellett hogy spammel, a BTK 300/C. §-ba ütközõ bûncselekmény elkövetéséhez való segítségnyújtást (ami kimeríti a BTK 300/E. §-át) reklámozza.

zuio
00:01 Grizzly17: ti medig bírjtok a faszotokat a seggetekbe rakni?
00:01 nandorb: varja ma mi az a DMZ?
00:01 jackcsabi: grizzly és te?
00:01 Grizzly17: nekem már sikerült 21cmes fasszal könnyû
00:01 nandorb: grizly ameddig te a torkodon letudod dugni a faszod
00:01 Grizzly17: küldjek képet?
00:02 tugyiti: nézd meg a manualba kell lennie
00:02 bujcsik555: http://pcforum.hu/szotar/DMZ.html
00:02 Grizzly17: mondjuk egyszer lekakáltam a kukimat
<#idiota>

NeverwinterKING
mért is is kaptam büntipontot?

\"You are fucking crazy people!\"

LordAdam911
lényegtelen
Jeff Gordon
Üdv a moderátor Uraknak!
Ebben topicban a bannert ki tudjátok cserélni nekünk erre?
És még egy olyan kérésem lenne,hogy a szövegdobozban van egy kép,nagy "F1CHL" felirattal,azt ki tudjátok venni és a betûszín halványkék de nehezen látható a fehéren,még azt szeretném kérni,hogy feketére vissza tudjátok állítani?

Ezer köszönet elõre is,és bocs a sok kérés miatt.
Szép estét!

The only speedometer is in your head.

Anaid
Köszönöm a segítséget!

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Dzsini
fórum fõoldal - bal oldalt saját galéria, aztán szintén baloldalt kiválasztod az albumot, és minden kép alatt ott van a "törlés" felirat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Anaid
Hogyan?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Dzsini
a saját galériádból az általad feltöltött képeket te magad tudod törölni.

Anaid
Megértem, hogy nem lehet 24 órás ügyelet. Az egy dolog, hogy engem minõsíthetetlen jelzõkkel illetnek, de a gyerekeim megvédése érdekében a galériámban lévõ képek törlését kérem. Inkább nem másolnám be ide, hogy milyen "viccelõdés" volt velük kapcsolatban. A képek törlését elõre is köszönöm. És sajnálom, hogy egy ilyen külföldi oldalakon is méltatott fórumon pár ember erkölcsi színvonala a minimum elvárhetót sem éri el.

Efreet
vannak, de nincs napi 24 órában mindenhol egy moderátor, hogy figyeljen, és rákoppintson a rosszalkodók orrára - erre találták ki ezt a topicot. beírod a problémád, és elõbb-utóbb intézkedünk

jackcsabi
Most már spammeli a chatet 😊

jackcsabi
01:58 Padlogáz2: anaid faszopo
01:59 Padlogáz2: fasznak nyitsz minden szar topikot?
01:59 Padlogáz2: asd
...
02:01 Anaid: Mi bajod vele?
02:01 Padlogáz2: még egy ilyen topikot nyitsz és megbaszom anyádat

Ban kéne neki, más topikokba is csak beszól valamit random. Semmi értelmes hsz.

Anaid
Én azt hittem tudományos fórumon chaten is vannak szabályok és bizonyos korlátok, hogy meddig lehet elmenni...Ki moderálja a chatet?

Köszi szépen, ha ez régebbi hsz volt, akkor bocs hogy nem olvastam vissza, csak reptében futtában vagyok gép elõtt. Még egyszer köszi.

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Máté94
"Nincs idõm semmire mert melózok estig és nem tudok reagálni a válaszokra!Csak gondoltam leírom most hol tart a régi topik ügy.Szóval tegnap este kértem tanácsot egy móditól és segített abban,hogy írjak az sg üzemeltetõinek egy elég komoly emailt.Az még koránt sem biztos,hogy valaki feltörte egy módinak a regjét.Kértem nézzenek utána a dolognak és tegyenek valamit ha lehet,hogy állítsák vissza a topikot és megemlítettem az ETS-t is,hogy az is eltünt annak ellenére,hogy tegnap onnan egy "tisztelt" fórumozó leszólta a milyenket,hogy ilyen szarért nem kár.Amíg nem kapok választ addig nem nyitok újat és kérek mindenkit más se tegye,mert ha még mindíg "garázdálkodik" az illetõ akkor úgyis törli azt is,ez megfelel ideiglenesen.Szóval reménykedjünk benne,hogy visszakapjuk a régit."
Akkor ezek szerint a Mezõgazdasági Topicnak is ez lett a sorsa? Mert hogy ott nem voltak nagy viták és még csak gond sem volt soha.

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

STi2009
Köcc...ott valahogy mindig balhé volt. Na nem baj, regelve vagyok a másik fórumon is, ott csend van és nyugalom
Köszi a választ Máté
STi

Máté94
Valszeg a valaki feltörte egy modik acc.ját és törlgetett😊
STi2009
Sziasztok!
Valaki leírná, hogy miért szûnt meg az ETS topic? Pár napja még ment, most meg nincs? Remélem nem azok miatt, akikre én gondolok...

ezt a bannert kéne berakni:

ebbe a topikba: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1250198443

köszönöm szépen!
ismét ez a hülyegyerek: #54
törölhetõ ez is: #44

nem unja meg... érdemes lenne utánanézni kinek az alrege... mert biztos hogy az.
törölni kéne: #33
Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

HTS s3rg1nh00
172218
...and here comes the BANhammer!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kandurex
Úgy van! Megyek "BANutra"!

...hova is kell mennem?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LoDMaSt
Valaki pls bannolja a reklámozókat..

@ Hellomarci

Piloss
itt már megint #19

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Hayni
takysoft
egyetértek. nagyon is erõs.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Piloss
itt szerintem a #171992 egy kicsit erõs

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Efreet
1 éves regisztráció, 100 feletti hozzászólással.

A stílus maga az ember nevében, az ÖSSZES MODERÁTOR JÓ KURVA ANYJÁT!

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

hálás köszönetem!

írnék neki, de letiltotta az üzeneteket tõlem..mindenesetre a büntetõpontot itt érdemeltem ki offért, teljesen jogosan

viszont a chatban már korábbról van, teljesen más miatt, és szeretném ha végre lekerülne rólam, mivel már várom egy ideje hogy lejárjon...