Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nos, én így negyedjére is szerencsét próbálok. (Ebben a moderátori topicban még csak harmadjára)
A történet a következõ, röviden.
1. Nyitottam egy topicot.
2. A kezdõ HSZ-t féltõ gonddal kiszerkesztgettem, de sajnos: elszúrtam. Mert:
3. Ugyan a vastagon szedett rész nyitótag-jei (
) jók lettek, így onnantól vastagon is szedi a szöveget. DE: sajnos a lezázó tag-ek (
) már el lettek rontva, helyettük
került a szövegbe <#rinya>#rinya> Ez így szívás, mert így onnantól minden szöveg vastagon szedett, ami rém ronda.
4. Ezekez az elrontott
tag-eket szeretném veletek kicseréltetni ilyenekre:
. Ha jól emlékszem 2 ilyen rontott lezáró tag került a hsz-be.
Kérlek, tegyétek meg, hogy kicserélitek õket! Számtásaim szerint az összes melótok vele: 2 x shift+6 billentyûzet-kombó beütése lesz a megfelelõ helyre a szövegbe, szerintem nem fog sokáig tartani, de nyilván olyan moderátor tudja ezt megtenni, aki bejáratos a zenetopikba.
Ott próbálkoztam elõször, az ottani hsz-em 2009. júl. 21-én kelt, és a mai napon is az enyém a legutolsó hozzászólás. Ezért próbálkozok azóta itt, az általánosban, hátha van olyan moderátor, aki szabadon tevékenykedhet akár mindkét témakörben is, és végre megoldódik a 12 napja tartó problémám.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
de azért köszönöm 😉 😊
http://www.czmaister.hupont.hu
vagy társalogj a már létezõ topikjában vagy ha annyira szeretnél topikot nyitni neki akkor azt csak a saját fórumba teheted szerintem
olyat lehetne ???
de szerintem a saját fórumokba nyithatod nyugodtan
vagy ha az oldalhoz szeretnél fórumot akkor meg fent a saját fórum gomb
mivel még nem nagyon vagyok képbe itt sg-n, a segítségeteket kérném !
nyitottam egy weboldalt a vízipipáról http://vizipipa-forever.mindenkilapja.hu/
és ehhez szeretnék itt egy topicot csinálni, csak látom már van 1-2 pipás topic !
ilyenkor mi a teendõ ???
az a lényeg hogy ne pont ugyan az legyen a neve, és ne arról szóljon mint a másik topicok ???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
BMW Über Alles!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Varj Mulder! En megvarom a valaszt! Ha O az igaz Sculy ,akkor megtudja mondani!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
púúúúú
-
mond meg meik topikban vitáztunk,és akkor elhiszem,hogy gfreak vagy!
BMW Über Alles!
mivel a gfreak - accountomat még mindig használja valaki, legyetek szívesek és bannoljátok
kösz
Köszönöm.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Itt volt egy kis csetepaté,így utólag a következõt kérném:
#2-#4-ig
aztán pedig #9-tõl #42-ig töröljétek a kommenteket plíz😊
Köszönöm!
Látom, volt pár hsz azóta, de még nem oldódott meg a problémám.
Nagyon szeretném, ha ebben a topicban a kezdõ hsz-ben a lezáró -ket átírnátok
Elõre is köszönöm!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
nem lehetne valamit tenni hogy ne menjen ez a mûsör random emberekkel hetente (kétnaponta, stb)?
TheRock18: azért mert nem vagyok neked egy szimpatikus ember, lehetõleg ne dumálj rólam hülyeségeket...mellesleg mindenki tudja hogy nem vagyok rasszista, ebbõl fakadt idáig az össze nézeteltérésem veled, Árpád vérével...
modiknak írtam is jah még Monotonnak nem, meg gz8nak sem, de írok Nekik :-)
ám köszönöm a segítséget!
Monotonnak is a gyors választ hova forduljak :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
púúúúú
púúúúú
-Lcapitant
-gfreak (szokatlanul csúnya beszéd a chaten)
tegyetek ez ellen valamit!
"14:06 gfreak: takarodj te innen a budos ciganyf*szra"
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
elegem van Lobigból, szétcseszi a chatet:
22:59 lobig: -.-
22:59 lobig: ok
22:59 lobig: lol
22:59 lobig: ték
22:59 lobig: omg
22:59 lobig: :/
23:00 lobig: ték
23:00 lobig: 😄DD
bant neki! köszi
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
(amúgy ezt nem alert-tel kell megoldani, hanem if(confirm...) feltétellel, és akkor nem küldi el a formot "nem" választása esetén)
Ha valamelyikõtöknek van jogosultsága a "Zene" kategóriában módosítani, kérem: tegye meg, mert az ottani moderátor figyelmébe topic úgy érzem, moderátorok figyelmén kívül esik. Plz tényleg írjátok már át a topicomban a második -ket
Köszi elõre is!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
ja, de ez az általános eszmecsere... játékosokba kellett vón...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.