Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terensz
Semmi baj, nagyon szépen köszönöm!

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Efreet
kész, és elnézést a késlekedésért, sajnos néha a sok rendrakás mellett elkallódik az ilyesmi 😞

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Terensz
Kedves Modik!

Nos, én így negyedjére is szerencsét próbálok. (Ebben a moderátori topicban még csak harmadjára)

A történet a következõ, röviden.

1. Nyitottam egy topicot.
2. A kezdõ HSZ-t féltõ gonddal kiszerkesztgettem, de sajnos: elszúrtam. Mert:
3. Ugyan a vastagon szedett rész nyitótag-jei () jók lettek, így onnantól vastagon is szedi a szöveget. DE: sajnos a lezázó tag-ek () már el lettek rontva, helyettük került a szövegbe <#rinya> Ez így szívás, mert így onnantól minden szöveg vastagon szedett, ami rém ronda.
4. Ezekez az elrontott tag-eket szeretném veletek kicseréltetni ilyenekre: . Ha jól emlékszem 2 ilyen rontott lezáró tag került a hsz-be.

Kérlek, tegyétek meg, hogy kicserélitek õket! Számtásaim szerint az összes melótok vele: 2 x shift+6 billentyûzet-kombó beütése lesz a megfelelõ helyre a szövegbe, szerintem nem fog sokáig tartani, de nyilván olyan moderátor tudja ezt megtenni, aki bejáratos a zenetopikba.

Ott próbálkoztam elõször, az ottani hsz-em 2009. júl. 21-én kelt, és a mai napon is az enyém a legutolsó hozzászólás. Ezért próbálkozok azóta itt, az általánosban, hátha van olyan moderátor, aki szabadon tevékenykedhet akár mindkét témakörben is, és végre megoldódik a 12 napja tartó problémám.

Segítségeteket elõre is köszönöm!

permban-t a hülyegyerekenek!

Hack44
ezt ismerem, de nem nagyon tetszik, nekem ilyesmi kell !!!
de azért köszönöm 😉 😊

http://www.czmaister.hupont.hu

Benny04
itt csinálhatsz magadnak fórumot az oldaladhoz 😉

JohnnyNapalm
már van vízipipa topik szóval: nem
vagy társalogj a már létezõ topikjában vagy ha annyira szeretnél topikot nyitni neki akkor azt csak a saját fórumba teheted szerintem

Hack44
itt az általános eszmecserébe szeretnék pl:. egy olyat nyitni aminek a neve : Minden ami vízipiva
olyat lehetne ???

JohnnyNapalm
ha van már ilyen topik akkor nem nyithatsz
de szerintem a saját fórumokba nyithatod nyugodtan

vagy ha az oldalhoz szeretnél fórumot akkor meg fent a saját fórum gomb

Hack44
üdv !
mivel még nem nagyon vagyok képbe itt sg-n, a segítségeteket kérném !
nyitottam egy weboldalt a vízipipáról http://vizipipa-forever.mindenkilapja.hu/
és ehhez szeretnék itt egy topicot csinálni, csak látom már van 1-2 pipás topic !
ilyenkor mi a teendõ ???
az a lényeg hogy ne pont ugyan az legyen a neve, és ne arról szóljon mint a másik topicok ???

SL
és van is egy sejtésem ki volt mert pont fent volt akkor a chaten.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2redman (ellopta a qwe123 reget)

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

TheRock18
itt nem gyógyulnak az emberek,hanem leépülnek méginkább a sok vérkoczkától 😊 amúgy itt komoly témájú topikot nyitni öngyilkosság 😄

BMW Über Alles!

itt inkább csak meghülyülni lehet, nem meggyógyulni
TheRock18
én már rég megmondtam...az SG az internet elmegyógyintézete,és ezt tartom 😊 xD

BMW Über Alles!

OrioN the S
Lehet 😊 Jo ,nem piszkalni akartalak csak neha elmosolygok rajta ,hogy mekkora dramak vannak SG-n.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

TheRock18
lehet túl kevés filmet nézek? ;-)

BMW Über Alles!

OrioN the S
Tutira o az 😄 Es azon nevetek ,h mar ugy mondod ,mintha vmi sci-fi lenne 😄

Varj Mulder! En megvarom a valaszt! Ha O az igaz Sculy ,akkor megtudja mondani!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

TheRock18
heh? 😄

BMW Über Alles!

OrioN the S
lol 😄 szajlensz fikson.... O az!

TheRock18
várj
én megvárom a választ
ha õ az igazi gfreak,akkor megtudja mondani!!

BMW Über Alles!

n3whous3
õ az, tigerbának fent van msn-en és tegnap nagy szomorúsággal vette tudomásul, hogy az a buzi aki ellopta a regjét, nos visszaadta VOLNA, de beírta a jelszót csetre is, így valaki ellopta még gfreak elõtt.

púúúúú

TheRock18
miért bannolnák gfreak-et? ennyi erõvel én vagyok nyúháúz..és bannoljátok a n3whous3-os regem...
-
mond meg meik topikban vitáztunk,és akkor elhiszem,hogy gfreak vagy!

BMW Über Alles!

szevasztok

mivel a gfreak - accountomat még mindig használja valaki, legyetek szívesek és bannoljátok

kösz

mrzoltan
Ezt a topikot kérném törölni.
Köszönöm.
jackcsabi
Ennyi erövel mehet az egész 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

greg benz
Tisztelt moderátorok!

Itt volt egy kis csetepaté,így utólag a következõt kérném:

#2-#4-ig
aztán pedig #9-tõl #42-ig töröljétek a kommenteket plíz😊

Köszönöm!

Terensz
Kedves Modik!

Látom, volt pár hsz azóta, de még nem oldódott meg a problémám.

Nagyon szeretném, ha ebben a topicban a kezdõ hsz-ben a lezáró -ket átírnátok -kre. Sajnos elrontottam, mikor nyitottam a topicot.

Elõre is köszönöm!

tigerbácsi
jaja mind a kettõ :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Lcapitant
ez is megoldva: sg és mél is ok?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

szevasztok..látom SL már szólt, hogy feltörtek (gfreak)

nem lehetne valamit tenni hogy ne menjen ez a mûsör random emberekkel hetente (kétnaponta, stb)?

TheRock18: azért mert nem vagyok neked egy szimpatikus ember, lehetõleg ne dumálj rólam hülyeségeket...mellesleg mindenki tudja hogy nem vagyok rasszista, ebbõl fakadt idáig az össze nézeteltérésem veled, Árpád vérével...

tigerbácsi
jaja engem törtek fel, de megkaptam végre s megváltozatttam mindent :-)

modiknak írtam is jah még Monotonnak nem, meg gz8nak sem, de írok Nekik :-)

ám köszönöm a segítséget!

Monotonnak is a gyors választ hova forduljak :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

TheRock18
mit vársz tõle?tipikus rasszista személyiség... :S szarjál rá

BMW Über Alles!

n3whous3
kicsit már kezd harctérré válni ez az egész, beszédstílusból lobigre tippelünk ugyancsak, már ami a tettest illeti

púúúúú

n3whous3
nanana tigerbát törték fel, tettettük pár percig, hogy vissza tudjam lopni, de már megoldódott

púúúúú

SL
Kedves moderátorok! A mai napon 2 Felhasználót törtek fel!
-Lcapitant
-gfreak (szokatlanul csúnya beszéd a chaten)

tegyetek ez ellen valamit!

"14:06 gfreak: takarodj te innen a budos ciganyf*szra"

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

tigerbácsi
mármint lopott regje

tigerbácsi
Lcapitant lobig alregje ott írogat a csetbe

Lcapitant
Kedves Modik!
elegem van Lobigból, szétcseszi a chatet:
22:59 lobig: -.-
22:59 lobig: ok
22:59 lobig: lol
22:59 lobig: ték
22:59 lobig: omg
22:59 lobig: :/
23:00 lobig: ték
23:00 lobig: 😄DD

bant neki! köszi

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Terensz
Bocs, a javascript alert akkor jött (tilos direkt linkelni), amikor már elment a form. Úgyhogy direkt linkeltem, ez van.

(amúgy ezt nem alert-tel kell megoldani, hanem if(confirm...) feltétellel, és akkor nem küldi el a formot "nem" választása esetén)

Terensz
Kedves Modik!
Ha valamelyikõtöknek van jogosultsága a "Zene" kategóriában módosítani, kérem: tegye meg, mert az ottani moderátor figyelmébe topic úgy érzem, moderátorok figyelmén kívül esik. Plz tényleg írjátok már át a topicomban a második -ket -kre.

Köszi elõre is!

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

csak hogy érezze a törõdést. 😊
ja, de ez az általános eszmecsere... játékosokba kellett vón...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Herold
Áh, a dilinyósoknak már az ókorban is megkímélték az életét.

schrank-re is dobhatnátok pár eladásjelzõt<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Herold
logout linklogout link

TheRock18
hallgass

BMW Über Alles!

szánalom
tovább folytatja az idiótáskodást, jklt111, xcvb, stb. alregeivel