Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

te ilyenkor hülye vagy vagy mi?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

semennyire 😄

toysoldier
inkább az a gáz, hogy te 7 év alatt nem tanultál meg olvasni/szöveget értelmezni.

legalább a linket megnézhetted volna mielõtt okoskodsz.

errõl ennyit.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

gz8
Amúgy meg elég gáz, hogy az sg-n lehúzott 3 év alatt még mindig nem tanultál meg olvasni/szöveget értelmezni.

A kérés amúgy nem véletlen, mert ha hsz.-t kell törölni, azt csak topicból lehet, az így belinkeltet nem.

Részemrõl a téma lezárva.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Efreet
Már lejárt büntetõpontot utólag nem lehet eltörölni, az összesített pontszámban az már benne van. De ez nem fog gondot okozni, hiszen több büntetõpontot a te neved alatt úgysem gyûjt be igaz? 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

remek....akkor efreet légy oly kedves és a gfreak-rõl töröld az utolsó kettõ büntetõpontot..shadow te meg azt az ötöt amit valamilyen topik nyitása miatt raktatok rá...köszönöm

Barnabyka
ÉS folytatja..

gondolok itt:

Klemice
Hello
Valaki le tudná venni a chatban-omat?
Nem tudom miért és mikor került rám.
Elõre is kösz.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Efreet
A hardvernél ki van írva a segítség topicnál, hogy MINDEN felesleges hozzászóló büntetést kap, ott szigorúbb a büntetési rendszer.
Ez a téma az általánosba nyílt, itt nincs ilyesmi kijelentve - plusz a hangnem is más volt.

A büntetõpontok meg majd lejárnak (bár a számlálóból nem fog törlõdni) - ha írsz annak, aki adta esetleg leveszi, ha elmondod mi történt.

szerintem sem korrekt, de ez így van

nem hiszem hogy ez lenne a korrekt hozzáállás <#ravasz1>

várni hogy leteljen

még egy érdekes kérdés: kaptam egy pm-et, aki lenyúlta a régi regemet (gfreak) most "visszaadta", azaz elküldte a jelszót, gyors be is léptem, meg is változtattam, viszont az én accommal az illetõ kiérdemelt egy zsák büntetõpontot...(jelenleg is van kettõ rajta)...most ezeket ugye nem én 'érdemeltem ki', ettõl függetlenül engem illetnek (mivel az enyém volt, és most megint enyém az acc, csak közben valaki trollkodott a nevemben)...ilyenkor mit lehet csinálni?

Hegi90
ennyitõl biztos nem fogják abbahagyni

szerintem ezek a topik (és fórum) romboló baromságok sokkal jobban bomlasztják a közösséget/fórumot mint az anyázások.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

bocs a duplázásért

most látom hogy onnan egyetlen 'vicces' hozzászóló nem kapott büntetést...innentõl kezdve viszont röhejes az egész büntetõpontos rendszer...tehát ha egyszer bedobok egy wtf/ibtl vagy más kommentképet, akkor vagy kapok két büntetõpontot, vagy nem? és mitõl függ hogy kapok-e vagy nem? anyázni nem anyáztam (és azért vastagon szórnám a büntetést), a topiknyitó értelmi képességeirõl sem alkottam semmiféle 'humoros' véleményt, csak bedobtam egy képet...ezzel szemben ha inkább fröcsögtem volna, akkor nem kapok büntetést????

és remélem nekik is fejenként 2 büntipontot adtál mint nekem egy IBTL-ért (ami szerintem még mindig nem olyan szintû mintha nekilátnál anyázni meg fröcsögni, más fórumokon ezért spec. nem járt bünti...itt mások a szokások, oké, rendben...csak kicsit sokalltam a 'díjazást', de belefér (amennyiben mindenki ennyi büntit kap egy ugyanilyen megmozdulásért))

Efreet
azért is hagytam meg azt a topicot lezárva, mert hátha néhányan egy pillanatra elgondolkodnak azon, mit is jelent normálisan fórumozni.

Hegi90
Nah BoB topikból átirányítva:

Szvsz a büntipontokat azoknak kéne tartogatni, akik elég intenzíven hátráltatják a kultúrált fórumozást. Példa. 1 darab értelmes hsz. Kb a fél bandát kibannoltam volna, a többinek meg 2-3 pontocska.

Az idióta képeknek, meg a keményfiúknak a homokozóból is megvan a maga helye. Akik meg új topikba járnak vicceskedni (viccesnek tûnni), meg beszólogatni, annak nincs helye ezen a fórumon. Igazán nem lenne nehéz egy kis fegyelmet tartani, és hogy ne arról híresüljön el az SG fórum, hogy 13 éves kockák baromkodnak. Minden lehetõség adott erre, simán lehetne egy fasza számtech fórumot csinálni belõle, ha ezek a bizonyos körök meg lennének fegyelmezve normálisan.

Ha már ilyen masszívan büntetgetnek, akkor jobb helye is van ennek.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Heffi
Ha 150+ lenne akkor nem sok mindenki látogatná a fórumot 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Lord Nomak
IQ tesztet mi alapján állítanád be ? 150+ ? Amúgy google és bárki kitölti, a korhoz azt ír be amit akar arról nem is beszélve, hogy ez nem egy olyan oldal/fórum ahol szabályozni kellene/lehetne a regisztráltak korát.
Egyszerûen több értelemre lenne szükség emberileg és ennyi. Akik régóta itt vannak döntõ többségben normálisak. Sajnálatos módon egy bizonyos chates oldalról mintha ide jönnének át a lowlife kategóriás emberek alacsony értelmi szinttel. Ezzel nem bántani akarom õket, csak ez nagyon nem az a hely ahol az idiótizmusnak teret kellene adni. Arra ott a napiszar és egyebek.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Fabio Capello
Meg kéne szigorítani a regisztrálást, minimum egy IQ-teszttel... De én azt se bánom, ha mondjuk 15 év lenne a fórum minimumkorhatára.... 😄

Efreet
Közben már megnéztem, csak nekünk sokkal kényelmesebb és gyorsabb így, köszi.

TheRock18
boccs
igazából semmi nem vezetett hozzá,csak beírt egy értelmetlen anyázós hozzászólást,tessék:

BMW Über Alles!

Efreet
Topiccím linkelve, hozzászólás szám kiírva. Nem véletlenül kérjük így, ekkor meg lehet nézni azt, hogy mi vezetett ehhez a hozzászóláshoz, úgy könnyebb dönteni, hogy mit tegyünk.

Efreet
Én vontam is vissza büntetõpontot nem túl rég is - még elnézést is kértem attól, akinek lendületbõl adtam a többiekkel együtt, helytelenül. A te esetedre nem emlékszem, de ha tényleg jogtalan volt, akkor elnézést utólag is - de azért el kell ismerned ritka az az eset, hogy nem szolgál rá egy felhasználó valamilyen figyelmeztetésre (fõleg, ha betû szerint vesszük a moderálási alapelveket - ha így lenne a Gumiszoba és a Saját fórumok legalább fele ki lenne törölve, és az ottani hozzászólók háromnegyede erõsen megbüntetõpontozva).

További moderátorokra meg ha szükség van, akkor fel lesznek kérve (St által) - most is azért elég jól mûködik a dolog, csúcsidõben legalább 2-3 aktív moderátor itt van azért - az meg, hogy egy hajnali 2-kor nyitott topic reggel 7-ig nyitva marad, az elõfordul.

TheRock18
ezt meg most vettem észre,szankcionáljátok már az ok nélküli anyád-ozást,köszi: nem kéne

BMW Über Alles!

Met
ok, köszi

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tommygear
engem haggyanak békén megvagyok nélkülük, SÕT <#hehe>
TheRock18
már ne haragudj meg háúz...de a modik vannak értünk,és nem fordítva..nemde?õk a mi fórumozásunk nyugalmát szolgálják

BMW Über Alles!

n3whous3
hát az sg sajnos nem bolt, mert ott mindig a vevõnek van igaza

púúúúú

TheRock18
mi lenne,ha néhány illetõt kijelölnétek akik helyettesítenek titeket? akik normálisak...és nem pofára mennek?
annyi lenne am a kérés,így a sg fórumozók nevében,hogy ne mindig az legyen a lényeg,hogy nektek legyen igazatok...mármint,ha nincs igazatok,akkor ismerjétek el,ne pedig bosszúból büntiponttal jutalmazzátok :S
Efreet...múltkor te adtál nekem pontot,olyanért,amirõl tudtad jól,hogy igazam/igazunk volt... 😞

BMW Über Alles!

Efreet
épp átalakítás alatt van a rendszer, van egy új programozó - olvass utána a Mi kellene az SG-nek topicban - gondolom emiatt van ez is.

Met
Ez, hogy van? Eltünt a legújabb témák közül a fifa 10 topic (mindkettõ) de itt el lehet érni link

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Efreet
Nem vagyunk itt 24/7, plusz nem ártana egy kis együttmûködési hajlam a fórumozóktól sem - kényelmetlen úgy takarítani, hogy a tagok egy hányada azzal foglalkozik, hogy kiélje gyerekes hajlamait értelmes fórumozás helyett (idióta topicok nyitása, beszólogatás, rombolás).

akkor azt még gyakoroljátok, mert nem mindig megy 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

TheRock18
gondoltam... 😊
kár,hogy St már nem foglalkozik a sg-vel,kitalálhatna valamit,hogy kiszûrjék az idiótákat
nem tom figyelted-e a szavazó topikot,nem rég volt szavazás,hogy többen támogatnák,ha lenne valami korlátozás...nah mind1
OFF vége

BMW Über Alles!

<#eljen>
Efreet
nem humorizálni vagyunk itt, hanem rendet tartani.

TheRock18
😞
látom vannak megint fogykósok...pl. vass gabi,meg jackcsabi..:S
meg a modiknak sincs most humorérzékük...

BMW Über Alles!

tommygear
<#eljen><#eljen>
Vass Gábor
kérek 1 permbant-t

Dzsini
abba a topicba egy rendes, aktív házigazda kell.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

JohnnyNapalm
na ezért is kéne még több modi

Calver
<#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

toysoldier
a játékosba irogathatok, kb ugyanolyan mint a zenei mod topic

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
holérdekel, top 1 es topic -.-

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.