24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Köszi szépen mindkettőtöknek!:) -
igaz, nem logikus helyen van, de azért illett volna már olvasni: http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php
A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe. -
parancsolj. -

Bf42?:) -
Köszi!
Azt látom.
Csak valami feltétel nem kell? -
Bala10 #19664 bal oldala. -
banner. -
Köszi!Értem,csak azt nem tudom,hogy hol találhatnám meg,mi kell ahhoz,hogy valaki házigazda lehessen a topikban? -
Érdemes lenne egy Házigazdát választanotok és ezt ő is meg tudná csinálni.:) -
Sziasztok Moderátorok!
Annyi kérésem lehetne még,hogy ezt a linket betennétek ebbe a fórumba megint,csak a másik link mellé,azzal a névvel,hogy "Angol FAQ".(amíg nem készítek magyart)
Annyit kérnék még,hogy kicsit megnövelnétek a betűtípust?
Köszönöm! -
Köszönöm! -
Talán ezért? -
shumika #19657 Ezt most télleg megérdemeltem. -
shumika #19656 Miért kaptam chatbann-t?? Miért nem veszitek le?? xD -
n3whous3 #19655 és még azt kérdezi, hogy miért kap chatbant meg hogy miért nem vették le róla -
SL #19654 nem bír magával
18:24 shumika: SL egy fa*som tuggya hány éves ge*i rágó kecseggg!! -
Azért nektek illő lenne tudni róla... -
mi is pont annyit tudunk arról, hogy melyik büntetőponttal mi jár, ami ki van írva - ha ezekszerint mégis másképp működik, arról se mi tehetünk, velünk sincs kommunikálva a dolog - ott a mi kellene az SG-nek topic, oda panaszkodj te is - hátha... -
nem sírunk, meg te is befoghatod!
csak igazságtalan, ennyi... -
Akkor majd tőlem kapsz további elakadásjelzőket, ha tovább offolsz.
A moderálási alapelveket nem tudjuk átírni, nem szerkesztők vagyunk, hanem moderátorok. -
Modi vagy?
Akkor mit osztod az észt?
Kustri mi meg majd sírunk ahol akarunk -
vagy talán máskor normálisan viselkedsz nem kapsz elakadásjelzőket és nem kell majd idejárnod sírni. -
épp ezaz.... akkor frissítsék, majd ha frissítve lesz utána tiltsanak csetről is.... -
n3whous3 #19646 Mert az jár 2 ponthoz is, nincs frissítve tuti a moderálási elv lista, de nem te vagy az első, aki 2 ponttal sír, hogy nem tud chatelni és gondolom nem véletlenül van akkor. -
Válaszolna egy mod?
Mire fel kaptam chatbant?
2 pontom van csak. -
n3whous3 #19644 az 5 pont a ban, de egyébként a pontok miatt van, jah -
shumika #19643 Chat-re azért nem tudsz írni azthiszem mert van bannod . -
Hali
Miért nem tudok chatre írni? Illetve egész pontosan az érdekelne, hogy kitől és miért kaptam a tiltást? -
sziasztok már pár, jópár hete kivagyok húzva csetről. ez meddig tart még?
köszönöm a figyelmet! -
Sziasztok Moderátorok!
Betennétek ebbe a topikba a kép alá ezt a linket azzal a névvel,hogy "Hivatalos honlap"?
Köszi szépen! -
Szerintem ezeket hagyni kell, ők legalább megvannak abban az egy topicban és nem spammelnek mindenhova a fórumon. Elvannak a maguk kis pár dolláros pénzkeresési játékaikkal.:) -
DRFlame #19638 Pénzkeresés
Hát például:
#8504 és #8500 (spammeli ugyanazt)
De igazából az egész egy spamtopic. -
kösz!
-
ránéztem... -
Garfield #19635 Egy moderátor ránézhetne a topikra. -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1268872140
Valószínűleg egy és ugyanaz a személy. -
Csak mert unom magam:
[url=http://www.sg.hu/cikkek/73233/az_ellenzeki_aktivistak_nyomara_vezetnek_a_kozossegi_portalok]#2 és #4[/url]
[url=http://www.sg.hu/cikkek/73232/az_esemenyeket_erto_kamerakat_fejleszt_a_darpa]#11[/url]
[url=http://www.sg.hu/cikkek/73109/torpecsillag_haladhat_at_a_naprendszeren_a_tavoli_jovoben]#140[/url]
[url=http://www.sg.hu/cikkek/73236/a_mobil_alkalmazasok_evei_jonnek]#4[/url]
Nem találok töbet de nem is érdekel, dögunalom :D. -
köszi, de máskor topicot linkelj kérlek (ott jelenik meg a törlés gomb nekünk) -
pl -
köszi! kitiltani már sikerült, de nem látom, hogy hol szólt még hozzá...