Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mehetne bannernak ide: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242810483
kösz!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
na haggyuk úgyse fogod fel
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
kéne valami más módszer a tolvajok kilétének felderítésére szerintem
látom mentél moditipikba, amúgy nagy hírneved lett sok topik nyílt gumiba meg sajátba
l0b1g írta, 2009. 08. 24. 09:16
ja, csak azt nem értem, mire jó ez neked.
lobig írta, 2009. 08. 20. 16:56
ügyi hekker vok?
l0b1g írta, 2009. 08. 18. 08:36
gratulálok, hogy sikerült ellopnod az accountomat. te barom!
ennyit errõl, nem foglalkozom a témával. örüljön neki, hogy a nevemben írogathat.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
SHADOWEYES7 5 db büntetõpontot adott neked.
Indoklás:
"mit képzel ez a 3 éves újreg vagy mennyi? más modik ittvannak 2001 óta kiadtak 500-1000 pontot, ez meg 3 év alatt veri itt a nyálát MIEZ? pheel a másik fõköcsg is csak 3000nél jár ezmeg 5000
jános az igazi, igazságos modi
sedó = aljas zsidó"
Viszlát.
augusztus 22-én Szombathelyen Savaria Karneválon múlattam az idõt holland kollegáimmal, gépnek közelében sem voltam egy jó ideje...a hozzászólást nem én követtem el, és mivel már rohadtul elegem van ebbõl az egész szarakodásból, örülnénk ha valaki tényleg tenne valamit annak érdekében hogy ne lopkodhassák el az accountokat nyakra-fõre...mit lejebb kifejtettem tisztában vagyok azzal, hoyg ez nem moderátori feladat, de elsõsorban azért is jelentjük nektek, mert nagyobb a rálátásotok az egész rendszerre...
valóban volt egy kisebb összezördülésem Shadow-val mikor lenyúlták a gfreak regemet éps a drbob-ot lebüntette elõször 5 ponttal a proxy miatt, aztán a stílus miatt a chaten is kaptam tõle egy kussoltatást (egyébként még mindig úgy vélem hogy jogosan kisbarátomozom ha engem is kisbarátomozik, elvégre nem tizeniksz éves kis tinigyerek vagyok, jó ha van köztünk 5-6 év...mindenesetre nem az lett volna a megoldást hogy chatkuss, hanem hogy végighallgat, és az egész félreértés tisztázódik...persze megértem hogy õ pipa volt az acclopás/nyavalygás miatt ami aznap itt ment, õ is megérthette volna hogy a nevembe kurvaanyáztak olyan embereknek akikkel meg jóban vagyok, de ez már tök mindegy...)annál viszont sokkal intelligensebb vagyok (legalábbis annak tartom magam 😄 ) hogy most gyalázkodjak meg gyûlölködjek (1.: miért is tenném, egy félreértés miatt nem fogok utálni valakit, 2.: minek pazarolnék bárminemû érzelmet egy olyan emberre akivel háromszor beszéltem virtuál)...szóval röhejes...
(ja, ha meg bizonyítani kell hogy ezt nem én szültem, akkor egy tucat usert tudok mondani akik tudnak igazolni hogy sem a stílus, sem a gyûlölködõ, rasszista megnyilvánulás nem rám vall)
én ugyan visszakaptam a tolvajtól azóta a régi accomat, de halmozott rá pár büntipontot, meg "eltréfálkozott" a nevemben pár emberrel, szóval lehet hogy nem fogom már használni...
ellopták a 2005-ben regisztrált lobig névre hallgató accountomat.
mi a teendõ ebben az esetben? vissza tudom szerezni valahogyan vagy legalább tudom töröltetni?
köszönöm!
01:16 SL: miért nem írsz a kisvárda connection-be? :]
01:16 Red Bull: most elõadja hogy õ kisvárdai
01:16 Red Bull: közbe máshol lakik
01:16 Red Bull: kis geci
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
byzhouse már rég nem maffiózózik, odaadta a kariját aztech-nek...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1228662711
ugyanaz a két ember?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1236545979
büntetés megkerülése másik nickel
ban
megtenné valaki végre?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
()() (^^)
képet meg át lehet szerkeszteni 😉
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life