<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
OFF vége számomra.
"The trees move. Do you not see it?"
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Ne próbálj mindig keresztbe tenni.
Legyszives a Ferencvaros topicban az utolso 3 hozzaszolasomat torolje egy moderator! Sajnos keptelen vagyok belinkelni a kepeket!:(
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
nem lehetne kérni egy csetbant amjan Úrnak????
22:26 amjan: monori fasz
22:28 amjan: szegediek ennyire buzik?
22:31 amjan: a kukacos te fasz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
azóta se beszéltél chaten meg én magam nem is láttalak soha, de most hú de sürgõs lett :D
/on
púúúúú
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szóval negyedszer is kérném, hogy szedje le valaki a chatbanom
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
fõleg ha ilyen hangnemben írod...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egész nap a mocskolódáson, és a topikrongáláson kívül, semmi mást nem csináltál és te vagy felháborodva ? Már nyugi van ott, de te szítod a tüzet, nem gyõzöm törölni a hszeidet, csak mert nem birod elviselni hogy HG vagyok ott ! Mindenemet ráteszem hogy nem vagy normális !
Köszönöm az idõt és remélem tesztek is valamit ebben az ügyben!
ladics
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ez mehetne bannernak ide: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242810483
kösz!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!