Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megtalálni meg tudják, csak így nem lehet törölni asszem
Dj Faustus
Kiscsaj valami jó szert szívhat, nagyon bepörgött:
Scoubidou - #16
Hogy néz ki az asztalod? - #39051
Mutasd meg a weboldalad ! - #1444
Cigaretta - #3191
Márkás ruhák - #9015
Vízipipa - #6195

jhetedikj
De így könnyebben megtalálják vagy nem?

anno 1987

én amúgy ismerem ezt az oldalt, nemhiszem, hogy a szerkesztõje ilyen nyomorék lenne, hogy itt hirdet ilyen idióta módon. (mostanában g-portálon ezt csinálja pár idióta, hogy más nevében és oldal címével írogat helyekre, röhej)
Heffi
Itt a #11634-es reklám, és egy csomó topikba betette.
Egyik nap ugyan ezt eljátszotta, hogyhogy nincs bannolva?

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

gz8
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!

<#phone>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

jhetedikj
reklám<#levele>

anno 1987

Calver
köszi, ez gyors volt <#vigyor2>
(nem xxxpaulxxx-el volt bajom, nehogy valaki félreértse, az õ hozzászólása jött a törölt reklám helyére)

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
Dj Faustus
programozás topikban #226: béna MLM spam

RelakS
tenkenorman
Halo moderátorok.
Ebbe a fórumba
kellene beszúrni bannernak
Ezt a képet.
elõre is köszi. már régóta érdemes lett volna. már egyszer kértükk de nem lett eredménye. most mégegyszer szépen kérem. elõre is köszi.

http://www.tenke.hu

McKenny
helo!!
köszönöm hogy megoldottátok de megint ugyan azt van😄
aki csinálja annak van saját accja is itt saját nevével esetleg megirhatnátok ki az😄
õ a rosz😄
ez meg a togyik.

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=955734980
69-es hsz-t kérném törölni. Köszönöm
Dzsini
azért Saját téma - ott a topicnyitó felelõssége, hogy rendet tartson, nem a moderátoroké (az már az SG felhasználói színvonalát jellemzi, hogy ott a nagy átlag ezt ki is használja, és éretlenkedik - természetesen tisztelet a kivételnek)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigerbácsi
ok köszy :-) ezt jó tudni :-) szóval leszûrve ott is lehet moderálni bizonyos pont felett, de nem olyan szigorú a moderálás mint pl itt hogy offolásért kap az ember büntipontot.

(tudom akkor megérdemeltem :-D )

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Dzsini
a büntetõ és a polgári törvénykönyv azért ott is létezik. emellett már elõfordult, hogy néhány túlzásba esett eszementet onnan is kimoderáltunk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigerbácsi
helló!

tényleg a saját fórumban azt írok amit akarok büntetlenül?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Aquir
kivéve mondjuk zaklatás esetén

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ja...értem....akkor törlöm a hsz-eket!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Kandurex
Saját fórumba nincs moderálás <#nemtudom>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

45

42

valamit csináljatok!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Aquir
htx 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pheel
OK
Aquir
Hogyha ilyet lehet, akkor kérném az itteni moderátorokat a topik nevét nagy kezdõbetûvel átírni, valamint Ezt a bannert betenni
htx!

toysoldier
98942 stílus

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Mangoo
Ilyenekkel teszi tönkre a topikot!Csinálnátok végre vele valamit!
Itt

#98418 És ez csak e jéghegy csúcsa! Elege van belõle mindenkinek! Köszi!!

AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64

alert
Itt a Nesu nickre hallgató emberünk már kaphatna bant a 3 bünti után. Folyamatosan zsidózik és buzizik, huszasával kell törölnöm a hsz-eket napok óta. Más topicban is hasonlóan aktív. Köszi.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

toysoldier
nem akarná esetleg bannolni valaki?

csak mer szétbassza az egész topicot.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

McKenny
topik linkje
#186. hsz itt

McKenny
Helo!
vki az én nevemet és ruhámat használja!!
plz vmit csináljatok...
link

toysoldier
itt PatrickBateman kaphatna pár pontot.

LeonSilver
Bocsánat. Ide szerettem volna.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Van itt kérem szépen ez a NESU gyerek.Javaslom valakinek kicsit nézze meg, hogy hogyan és milyen stílusban kommentelget.Nem ez az elsõ topik amibe belerondít.
Köszönöm.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

nandorb
volt tobb is ott csak torolve lett es meguszta nagyon konyen ami nem FAIR

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

n3whous3
hát kb a 3. topikja a hónapban és 1 pontot kapott eddig érte

púúúúú

Üdv. Én nyitottam topikot, de kéretik átnevezni, vagy törölni pls.:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251899036
Az a címek fel lettek cserélve.

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Dj Faustus
Hackerek veszélyeztették a légiközlekedést - #26,#27 - reklám, spam, rock&roll

Fabio Capello
már elintéztem 😊

Heti kviz 1871 gyorsan torolni !!!

Barnabyka
írd be ide ,h mit szeretnél kiírni és azt max törlik és nemhiszem ,h bmi gondod is adódhat belõle😊

Dzsini
konkrét szabály szerintem nincs, inkább az úgynevezett józan észre kell hallgatni.

Sziasztok valaki megtudná nekem mondani merre találom az aláírásra vonatkozó szabályokat itt az SG-n? (azért teszem fel itt a kérdést mert nem találom sehol a moderátorok pedig biztos tudnak linket adni)

Barnabyka
<#eljen> ha te csináltad szépmunka😊

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.