Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AudiQuattro
Pedal to the metal topik #49049

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Heffi
Valaki csinálna valamit itt?

Valami teljesen nem odaillö és topikot széthúzó banner van betéve :S

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Benny04
kockazone

gaga79
hozzászólásban kicsit gyanús a név, nem egyszer volt permban a gyerek

Véletlenül bement egy üres légyszives töröljétek.
upc

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Efreet
<#heureka>

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Ability
Valaki legyen kedves, és tegye be ezt a kódot ebbe a topikba, hogy tudjunk szavazást készíteni. Köszi elõre is!
Barnabyka

Gladiatus vagy mi a rák toborzó link -.-

DNDN
<#wow1><#eljen>
JohnnyNapalm
azt én se értem, hogy miért mondják ezt és hogy miért baj

gfreak
oks, köszi 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

nandorb
jaj,es miez a cirkusz hogy nehogy teororistak kezebe keruljon?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Narxis

Pheel
Dzsini
#18587: meg azért is, mert így, a közvetlen megjelenített hozzászólást nem lehet törölni, a topicban látva pedig igen - ahogy ezt is már többször elmondtuk.

#18588: Lásd a fejlécben: "Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]" -ra - ide hiába írsz, egyik moderátornak sincs joga ahhoz, hogy házigazdát váltson, az email címet viszont a szerkesztõk is olvassák.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gfreak
Jó reggelt!

#18577 ügyében valami elõrelépés várható?

Köszönöm.

n3whous3
Kilogikázhattad volna már, hogy azt miért írják ki. Szerertnék a környezet hozzászólásait is látni és ne csak egy ember irányába legyenek elfogultak, lássák, hogy honnan indult ki pl egy flém.

Egy reklám esetén ez tök felesleges.

púúúúú

nandorb
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!

GhostRider1

&#9733;

Narxis

Narxis

Narxis

OrioN the S
mennyi idotok van paszmek :c

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Sajnálom, de ez itt offtopik. Ha valamit közölni szeretnél velem, akkor légy szíves PM-ben tedd, ne zavard a moderátorok munkáját!
Te meg egyszerûen sunyi vagy ! Takargatva folytatod az idiótizmust, és neked áll feljebb ?
Várjunk csak, hoppá egy újreg !

Regisztráció idõpontja: 2009. 09. 12.
Utolsó üzenet idõpontja: 2009. 09. 18. 16:17
Utolsó látogatás idõpontja: 2009. 09. 18. 16:30

Nem Sanyix vagy véletlenül !? Nexus haverodat megtaláltam, nem nagyon álcázza magát... Ezek mind-mind ban megkerülése másik nickel. Mikor én ideregeltem sok hsz-ed olvastam, és elég normálisnak tûntél, de ezt a terroristázást már túlzásba viszed !

http://www.sg.hu/cikkek/69759/150_dollaros_szondaval_a_vilagurben

Fulladásos halálomat kívánja az olvtárs valamiféle érthetetlen okból.
gfreak
Szevasztok!

Ennek a témának a HG jogát szeretném átvenni, a topikindítóval már leleveleztem. (ha kell, akkor azt is bedobom)

Köszönet

Nem tudom, miért számít offtopiknak ott a véleményem, magánkézben lévõ csúcstechnológiáról van szó, érthetõen megfordul az emberek fejében, hogy rosszra is lehetne használni.
JohnnyNapalm
most mi ez a terror mánia, és miért baj?

Narxis

n3whous3
jól esik

púúúúú

MR ME
ne legyél már óvodás h ilyeneket másolgatsz be ide...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

n3whous3
22:19 Zinaj: balkezem a temetõ jobb meg a halál?
22:19 Zinaj: vagy hogy is van ?
22:19 Zinaj: vki segitsen
22:19 A Kaszas: ja
22:19 A Kaszas: köztemetõ😄
22:19 n3whous3: google majd kisegít
22:19 extramagascsaj: nekem a szomszédban van a temetõ 😄
22:19 A Kaszas: nem
22:20 Zinaj: „Jobb kezem a Rókus kórház, bal kezem a temetõ. .
22:20 Zinaj: nu meg a kurva anyád az

ma már nem elõször szitkozódik az 'öreg'

púúúúú

SHADOWEYES7
Cserélj logót!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

jhetedikj
Ciao! Anno nyitottam egy "Találtam" és egy "Járnál-e egy roma csajjal?" topikot. A profilomban megtalálható mindkettõ, valakit szeretnék megkérni, hogy törölje ezeket már úgy is zárva vannak. Köszönöm!

anno 1987

Atikah

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Narxis

takysoft
az egész topic

ez azért kissé erõs..

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Pheel
"Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe."
http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php
Heffi

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

nandorb
Tudod mit rendezd el privatban ne irj minden nap osszevissza ide... hogy de,meg miert stb... senki sem kivancsi ra rendezd el a moderatorral aki adta a buntetest PM-ben.

takysoft
hát elvileg igen😄
de te vagy a moderátor, a te dolgod eldönteni.

meg azóta bocsánatot is kért, szal szerintem lényegtelen a dolog.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Kandurex
Csak tény közlés,...

Ha azt mondom van Magyar bûnözés akkor rasszista vagyok?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

takysoft
#175630 rasszizmus..

Az említetten kívül mehetne a lecsóba a többi, ezen hozzászólás kapcsán született "spontán" reakció is, úgyismint:

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Persze nyilván ez esetben te is offolsz, és te is küldhettél volna privátban üzenetet nekem, hogy hagyjam abba az offolást... eh.

Szerintem értelmes, kerek magyar mondatokban fejtem ki, hogy mi a gondom, moderációval kapcsolatos, tehát nem is nagyon offtopik, igyekszem nem személyeskedni, mindössze leírom, ahogy szerintem történnek a dolgok, megindokoltam az állításaimat, és azt, hogy miért tartom ezt igazságtalannak/önkényesnek/logikátlannak. Ez nem flamekeltés, ez klasszikus vita, állításokkal, cáfolatokkal és érvekkel.

Ehhez képest Te is belém kötsz, nem pl. az igencsak értelmes, konstruktív 18551-es, vagy 18538-as hozzászólásba. Ezek mennyivel értelmesebbek, mint a terroristázás? Ja, hogy az ellenem van, tehát akkor szabad, mert most én vagyok a rossz.

Teljesen mindegy az elakadásjelzõ, ha bannolnak majd elkussolok, de nyilván attól igaza nem lesz senkinek, hogy hatalmánál fogva elhallgattatja egy vitapartnerét.
Lord Nomak
Minek offolsz ? Olvasd már el a bannert, topic és hozzászólás reklamációért van a hely. Egyéb jellegû dolgokat fõleg, ha reklamálni akarsz inkább e-mailben csináld szerintem. Elõbb vagy utóbb, ha sokáig megy a nyavajgás meg az offolás kapsz még 1-2 elakadásjelzõt aztán akkor tényleg nézhetsz. Ez csak jó tanács, nem cseszegetni akarlak.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Nem tudom, miért kéne bannolni azért, mert a moderációval kapcsolatos kérdéseimet, illetve esetleges aggályaimat itt kívánom kifejteni. Ha jól tudom, ez a topik többek közt erre is van.