Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
upc
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
#18588: Lásd a fejlécben: "Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]" -ra - ide hiába írsz, egyik moderátornak sincs joga ahhoz, hogy házigazdát váltson, az email címet viszont a szerkesztõk is olvassák.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
#18577 ügyében valami elõrelépés várható?
Köszönöm.
Racism is a weapon of mass destruction!
Egy reklám esetén ez tök felesleges.
púúúúú
★
itt teljesen szétoffolta a cikket a 2 alreg.
http://www.sg.hu/cikkek/69844/battlestations_pacific
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Várjunk csak, hoppá egy újreg !
Regisztráció idõpontja: 2009. 09. 12.
Utolsó üzenet idõpontja: 2009. 09. 18. 16:17
Utolsó látogatás idõpontja: 2009. 09. 18. 16:30
Nem Sanyix vagy véletlenül !? Nexus haverodat megtaláltam, nem nagyon álcázza magát... Ezek mind-mind ban megkerülése másik nickel. Mikor én ideregeltem sok hsz-ed olvastam, és elég normálisnak tûntél, de ezt a terroristázást már túlzásba viszed !
Fulladásos halálomat kívánja az olvtárs valamiféle érthetetlen okból.
Ennek a témának a HG jogát szeretném átvenni, a topikindítóval már leleveleztem. (ha kell, akkor azt is bedobom)
Köszönet
Racism is a weapon of mass destruction!
+ #28-as aláírása
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
22:19 Zinaj: vagy hogy is van ?
22:19 Zinaj: vki segitsen
22:19 A Kaszas: ja
22:19 A Kaszas: köztemetõ😄
22:19 n3whous3: google majd kisegít
22:19 extramagascsaj: nekem a szomszédban van a temetõ 😄
22:19 A Kaszas: nem
22:20 Zinaj: „Jobb kezem a Rókus kórház, bal kezem a temetõ. .
22:20 Zinaj: nu meg a kurva anyád az
ma már nem elõször szitkozódik az 'öreg'
púúúúú
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
anno 1987
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
de te vagy a moderátor, a te dolgod eldönteni.
meg azóta bocsánatot is kért, szal szerintem lényegtelen a dolog.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ha azt mondom van Magyar bûnözés akkor rasszista vagyok?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Szerintem értelmes, kerek magyar mondatokban fejtem ki, hogy mi a gondom, moderációval kapcsolatos, tehát nem is nagyon offtopik, igyekszem nem személyeskedni, mindössze leírom, ahogy szerintem történnek a dolgok, megindokoltam az állításaimat, és azt, hogy miért tartom ezt igazságtalannak/önkényesnek/logikátlannak. Ez nem flamekeltés, ez klasszikus vita, állításokkal, cáfolatokkal és érvekkel.
Ehhez képest Te is belém kötsz, nem pl. az igencsak értelmes, konstruktív 18551-es, vagy 18538-as hozzászólásba. Ezek mennyivel értelmesebbek, mint a terroristázás? Ja, hogy az ellenem van, tehát akkor szabad, mert most én vagyok a rossz.
Teljesen mindegy az elakadásjelzõ, ha bannolnak majd elkussolok, de nyilván attól igaza nem lesz senkinek, hogy hatalmánál fogva elhallgattatja egy vitapartnerét.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.