Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
(topik rombolás)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Amúgy meg vicces 😊
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
15:53 Zinaj: 5-10-20-50-stb tételeket a penzvaltok ?
15:54 MR ME: kérdezd meg
15:55 Zinaj: kit?
15:56 75lacika: úgy látom ez egy tudakozó itt
15:56 MR ME: a pénzváltót pl? 😄
15:57 75lacika: ez a zinaj mindig azért jön ide, hogy kérdezõsködjön?
15:57 Zinaj: azert, h szajba basszalak te szar
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
#6257, 6260, 6262, 6263, 6265 és ha még lesz a hsz-em után akkor azokat is😊
itt
kösz
ui.: tudom nehéz, de az ilyen fajankókat és az sg 25 alatti állományát az univerzumból is törölni tessenek. thx😉
MJ rulz Pink Team The Only One
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Érdekelne h miért van az h nem férek hozzá az ftp-n tárolt dolgokhoz.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Pls. itten vegyétek ki a topikom alcímébõl azt a hülye linken kívüli a szöveget (a link maradhat), hogy ha már nem én tõlem származik... htx! 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nonicket már el lehetne küldeni bannra minden nap 1 új topik.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
köszönet
20:40 Zinaj: SL: kocka az anyád aki a vilagra hozott
20:44 Zinaj: te ugattál be elsõre.szal kussolj el
20:44 Zinaj: kocka te vagy mert nekem irsz.meg buzi is meg fasziknak irsz.nem jottél rá?hulyegyerek
20:44 Zinaj: mi a kurva anyadat foglalkozol velem?szarhazi.mit kell beugatni?majom
20:45 Zinaj: igen rogton.utallom ha ugatnak szarosok neten
ennyiért felkapni a vizet...
púúúúú
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690