<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
#18955 ha ennyire zavar, szokj le róla. :)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
eddig nem így mûködött, hanem kis ablak nyílt meg, de örülök hogy Te ilyen okos vagy..
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A logoja ugyan az, szóval egyértelmü hogy ö az.
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Ezzel csinálhatnátok már valamit, mostanában naponta 3x találkozok vele különbözõ topikokban...!
REKLÁM:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1019331381&no=183285
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
A nagy szavazó topikban volt egy nem feltétlen politikai jellegû kérdés, de várható volt, hogy átcsap politikába, fajgyûlöletbe, stb. Az lenne a kérésem, hogy régen mi simán be tudtunk tenni ilyen kérdést úgy, hogy a modik is jó szemmel nézték, segítségetekkel eleinte felügyeltük a helyzetet és sikerült kialakítani egy olyan fórumozói réteget illetve magatartást a topikban, hogy az ehhez hasonló kérdések sem csaptak át vagdalkozásba. Éppen ezért "kaptunk engedélyt", hogy ritkán ilyesmi kérdésnek is helyt adhassunk, mert be tudtuk tartattni a véleményformálást kultúrált formáját. Ez még most is mûködik valamennyre, de kezd a banda elszokni tõle, már nem én vagyok a házigazda, de én már most tennék lépéseket a megelõzés felé. Szóval arra kérnélek titeket, hogy nézzetek rá és ha egyetértetek akkor kicsit helyre kéne tenni a bandát, hogy a jövõben is mûködhessen ez a rendszer. Arra azért felhívnám a figyelmet az esetleges elbírálásnál, hogy ugye a mi topikunkban ez meg volt engedve, csak nem ilyen formában. Tehát nem maga a véleménynyilvánítás a fõ baj, hanem az, hogy régen ugyan azt a véleményt, ugyan olyan "kifejezõen" el tudták mondani mégis kultúráltan. Tehát ha esetleg pontozni akartok (amit én szeretnék, mert legalább lenne valamilyen hatás ami a javulás felé visz), akkor azért kalkuláljátok bele hogy ez nem egy SG átlagtopik, az ittlevõk megszokták a véleménynyilvánítás lehetõségét ilyen témában is, csak most sokan azt rossz formában teszik.
torolni kellene , en csinaltam, de felhivtak a figyelmemet , hogy dupe .. szal gyalu ;(
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1258647278
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
akkor így: sazuku CSUNYAMACSKA alregével írt, tehát #18923
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
meglehetõsen fórumképtelen viselkedés...
szegénységi bizonyítvány ilyeneket mondani egy nõnek...
19:14 SL: JEEE
19:14 SL: végig vittem a Modern Warfail 2-t
19:17 tommygear: jeeeeee
19:17 rumkola: jee ez tényleg egy FAIL :D
19:23 schrank: jeeee végig vittem ...nyádat jeee :DDD
egy kis pihenõt adjatok már neki. köszi!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Pain is inevitable. Suffering is optional.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.