<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de írhatnék még 15 másik topicot, mindet telefossa spammel..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
De ez csak egy kósza gondolat.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Például a tegnapi topik feltört regét is örülnék ha visszakapnám, de látom képtelenek vagytok bármit is tenni. Hiába írok 6szor a [email protected] is..
Hát jó..
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
nem azt akarom, hogy utólag büntesd õket (igazából nekem mindegy), de ha már bevezettek egy új szabályt, akkor nem kéne kivételezni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ilyenkor a topicnyitót sem szoktuk bántani (én maximum 1 büntit adok, ha látható, hogy nem keresett és éppen nem a keresõvel van gond vagy a hardverben nem talál be a kiemelt vastagbetûs általános segélykérõ topicba) - a cél a szándékos rongálás visszaszorítása.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
És a zárás elõtti idétlen képek beböfögése és hasonlók csak a további ilyen topicok nyitását hozzák, ezért határoztam el, hogy ezentúl figyelmeztetem azokat is.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kicsit összekavarodott a fórumunk...! Nem tudnátok kezdeni vele valamit? Az hogy újrakezdte a számolást, az még mind1 lenne, de ha valaki válasz hsz-t ír, azt biztosan rosszul írja ki...!
Link a topikhoz
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
köszönöm
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ám szotyinak igaza lehet, ott kéne beszüntetni az idióta topikokat... vagyis ott is. ezek azok, akire itt aztán egyáltalán nincs szükség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
aztán majd többet.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
púúúúú
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
Lehet, hogy már hamarabb kellett volna 3-4 büntetõponttal jutalmazni az idióta hozzászólókat.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Racism is a weapon of mass destruction!
Úgy vélem ez nem olyan téma amire ráillene ez a mondat, ugyanis nem hiszem hogy nehéz lenne kitörölni a sértõ hozzászólásokat és az említett embert valamilyen módon megfenyíteni, hogy többé itt ne tegyen ilyet. És mint írtam moderátornak vagy házigazdának nem lehet könnyû lenni, de csak akkor vállalja az egyén, ha tényleg képes elvégezni a feladatát. Én biztosan nem vállalnék el ilyet, mert jól tudom hogy mennyi gonddal tud ez járni.
De azt hiszem tényleg jobb ötlet a nemérdekel, napellenzõt behúzom stratégia és hagyni hogy továbbsértegesse a fórumtársakat. Na mindegy, ha itt nem tudom megértetni magamat akkor majd mással kell beszélnem.
Accot pedig nem lehet törölni. Sosem lehetett, és erõs a gyanúm, hogy késõbb sem lehet majd. Ne használd és kész! Esetleg változtasd meg úgy a jelszavad, hogy te se emlékezz rá...
Teljesen érthetõ ,hogy nehéz "jó" döntést hozni ,de valahogy néhány témában ,amiket nézegetek itt ,mégis szépen mûködik dolog (vagy csak jó a házigazda és nem elfogult senkivel)!
Régóta olvasgatom az sg-t és sokszor ,ha kikapcsolódást kerestem vagy egy témában kutakodtam ,akkor nagy részt találtam is választ vagy megoldást a fórumot böngészve s a lent említettben is ,ha tehettem én is segítettem ,mint a topic látogatók nagy többsége!
Persze tudom ,nem kell idejönni ,ha nem tetszik és már nem is szívesen jövök sajnos!
(saját accountot ,hogy lehet törölni? Mert nem találtam ilyen opciót.)
Tehát kezdeném az elejérõl:
Illegálisat valóban nem csinált, viszont amennyiben ezeket szoktátok moderálni minek a sok warezos topik? Tudom hogy most ez nem ide tartozik, de nem értem.
A másik az, ahogy nézem regisztrálásnál semmiféle fórum szabályzatot nem kell elfogadni (ha mégis azt jól eldugtátok). Én úgy vélem, hogy egy jó, kulturált fórumban nem megengedett mások sértegetése és folyamatosan flame jellegû hozzászólás, márpedig Ájjlebobbi folyamatosan ezt csinálta.
Moderációrol: úgy vélem nem csak azért vagy moderátor, hogyha valaki nem tetszik kirakod. Egy moderátornak a közösség zavartalan fórumozását kell szolgálnia, és úgy gondolom ebbe nem csak az tartozik bele, hogy fórum bannerképeket cserélget az ember. Bizonyos helyzetekben dönteni is kell, hogy ki hibázott, mivel súlytja a hibás felet, esetleg mindkét felet, ha úgy látja a moderátor. Amennyiben valaki meg nem tisztelné a moderátorokat és döntéseket, néhány napos bannal kellene jutalmazni. Én úgy vélem valahogy így mûködhetne egy fórum megfelelõen, a nemidevaló embereket nagyon jól ki lehetne szûrni.
És még egy megjegyzés: sokáig nem értettem miért mondják, hogy ez a fórum szar, csak idióták járnak ide. De most hogy a napokban elkezdtem nézni megértettem.
Én a törlést javasoltam, ami akár minden érintetthez kapcsolódik, és nem fenyítés, hanem "fenyegetés".
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Amúgy nem pattoghat?
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Tudom, hogy itt bizonyos mértékig elfajulhatnak a dolgok, mert sajnos süllyed a színvonal, viszont ha a közösség több tagjának is baja van az illetõvel, nem kéne csinálni valamit?
A céltalanul vitát szító hozzászólásokat ha lehetne kérni, törlést nekik.
Akár az enyémeket is, melyekben reagálunk, mert a házigizda nincs a toppon.
köszönjük
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
komolyan, vagy engem vagy õt bannoljátok ki a fórumról, legalább akkor nem tudnék reagálni az ilyen idiótákra, de valahogy ma nagyon felhúzott
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lenne egy elõzetes elbírálás az adminok részérõl, nem lenne ennyi felesleges szar...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.