Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
púúúúú
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Akkor már vagy mindkettõ, vagy egyik sem.
(Kicsit olyan "b@szni megyek f@sz nélkül" jelenség)
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Amúgy= #19147
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Nem gond törölni (1 klikk), de nem minden moderátor törölhet mindenhonnan, és elõfordul, hogy egymásra várunk lustaságból 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ha arra van kapacitás, hogy "idióta topik" hozzászólóinak pontokat adjanak a modik, akkor arra miért nincs, hogy a lezárt topikot töröljék? Nem hiszem, hogy az ilyenkor elõforduló 10-20-30 klikk mellett nehéz lenne még 1 vagy 2.
Legalábbis, ha normális fórummotorról volna szó, ott ez nem jelenthet gondot, és rossz kifogás, amikor a büntetõk meg csak úgy potyognak a usereknek.
uff
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
és szerintem egyébként se mindenki jár oda feltétlenül megnézni ezeket a kiemelt topikokat. Rakjátok be linknek mindenhova a hozzászólást, vagy valami.
púúúúú
Turn Me On Dead Man
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Þór vígi þessi rúnar
BorsodiRCmodell
13:17 BorsodiRCmodell: http://borsodircmodell.hu
13:18 BorsodiRCmodell: Csak hogy nektek is jó napotok legyen! Sziasztok!
aztán egy kis anyázás, mert nem voltunk rá vevõk, éelküldtük reklámozni máshova...
Racism is a weapon of mass destruction!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1261342830
Turn Me On Dead Man
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tudom jól hogy nem a moderátorok döntenek hg ügyben, attól függetlenül még mindig nem jó ami folyik a hg jogok kérésével kapcsolatban.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azt a levlistát olvassák az sg tulajok is, na azok foglalkoznak a házigazda jogokkal.
Tehát nem a moderátorok vannak elszállva, mégcsak nem is degradáló nekik válaszolni, hanem egyszerûen nem a moderátorok feladata ezen levelek elbírálása és megválaszolása.
Köszönöm a türelmet!