24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
bakker bocs, el is felejtettem hogy ez reklám:O -
valaki törölje, -
Ismételten kérném az ilyen reklámok törlését
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1088419454&no=1987
úgy tudom az sg-n tilos
-
most már tényleg csináljatok valamit ezzel a kocsis gyerekkel -
ahhoz fel kéne gyújtani:) -
elég! -
Folytatja #12 -
ITT #7 stílus -
Irtam en hozza vmit? csak erdekelt miez a piocas tema da lattom mar megint vmi. 12 eves akart poenkodni. -
azt nem értem, hogy miért adjátok a lovat szegény idióta alá azzal, hogy állandóan hozzászóltok a topicjaihoz (meg gyűjtitek a beírásait)... annyira nem vet jó fényt az SG-re, hogy éjszakákon át ilyen témák vannak a legújabbak között. -
Torlesre:1. 2. -
Én is így vagyok, kértem hogy oldják fel de rám se bagoztak...:S -
ENGEM BANNOLTAK A CSETRŐL ÉS NEM TUDOM MIÉRT
-
:)))
am ittvan az alrege -
Szerintem kompromisszumos megoldás született
-
nem hajítom ki, mert az 1 hét után lejár - 3 büntetőponttól pedig már nem mehet a gumiba (se), és az 2 hétig kitart... csak hogy folytassuk a fórum logikus működésének bemutatóját :) -
hát most erre mit mondjak? nem én vagyok St, és jó 7-8 éve is van, hogy napi beszélgetésben voltam vele... -
beraktam, bár nem tudom, hogy tényleg birtokos jelzőt akartál-e a címbe
-
nade ezaz ismételten, nem hogy felvennének 1-2 plusz modit, hanem a ti jogaitokat terjesztik ki, pl. Shad is kapott jogot a sportba, aminek (bocsáss meg Shad) én például egyáltalán nem örülök. Hogy miért, az nem nyilvános, egyszerűen csak úgy érzem nem ez lett volna a megoldás. -
légyszi dobd már ki ezt a gyereket, nem bír leállni a fórumrongálással -
ebben kivételesen van (valamennyi) logika :)
nem poénból csináljuk, hanem nem minden moderátornak van minden főtémában törölni/szerkeszteni joga (lásd moderálási elvek -> moderátorok listája) - így ha egy olyan helyen nyílik idióta topic, ahol nem tudja az adott moderátor rögtön törölni a témát (pl. én az Autó-motorban), akkor beírja a figyelmeztetést, hogy amíg egy kompetens személy arra nem jár, addig se okozzatok örömet a topicnyitónak azzal, hogy beirogattok.
és hogy miért nincs mindannyiunknak mindenhova joga? ez tipikusan az "így maradt" esete, a később elkészített főtémáknál (pl. sport/foci, néhány hírtípus fóruma) St beírogatott pár moderátort, néhány meg kimaradt innen-onnan (na EBBEN már nincs logika, de abból főzünk, amit kaptunk) -
efreet is megmondta, senki ne keressen logikát az sg moderálásában mert nincs benne
szal haggyuk ezt rájuk -
immonak bant mert kurva anyázott:D bocs de ez így igazságos:D -
+1 -
Megfogadtam h sose írok ide mert annak úgyis ban vagy pont lesz a vége, de muszáj megkérdeznem hogy:
Hogy működik ezeknek az idióta topikoknak a bezárása? Ugye jön egy modi és beírja hogy aki azután kommentel, büntipontot kap. A topik nyitva marad és úgyis lesz valaki aki beír, azoknak viszont egyből röpül a pont. Akkor ez most jó poén kiosztani pár pontot zárás előtt, vagy külön mod tud zárni és pontot adni vagy mindkettő vagy ez most mi? -
Valaki levenné a chatbannom?Előre is köszönöm.Üdv. -
ide is nézzen már be legyen szives valaki
#117 -
gumiban nem nagyon van most modi ezért belinkelem ide
aki tudja állítsa le ezt a gyereket minden topikot szétbarmol -
Betettem a sajat galeria-ba is,mert a VU meter az kell menjen,mivel GIF! Koszonom! -
Udv mindenkinek!
Elinditottam egy topikot,ami jol megy mar eleg regota,es szeretnek BANNERT-t,a banner mar elkeszult,csak be kene tenni! Itt a banner,ami kene: a topik pedig a Subwoofers-Melynyomok
[IMG][/IMG]
-
reklám -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=978781897
ban mehet neki újra -
rajtam is van már mióta... -
ha nekem nem akkor nektek se -
énis kérném
köszi előre is -
Kérném szépen a chatban levételét. Előre is köszönöm. -
Szeretném kérni, hogy ebben a hozzászólásomban középre igazítsa valaki a képeket és a szöveget. -
a név csak simán F1 2010 legyen az előbb említetnél...
Előre is köszönöm. -
Tisztelt Moderátorok!
Kérem ezt a topicot átnevezni FCodemasters F1 2010-re és ugyanebbe a topicban ( itt ) banenrtnek kitenni ezt
Elnézést a duplikált üzenetért, de ez a jó! -
Tisztelt Modik!
Kérem ezt topicot átnevezni Formula 1 2010 Codemasters -re és ugyan ebbe a topicba (itt) bannernek kitenni ezt
[/IMG]