Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ikegami
Kérlek tegyétek be ezt a 3 bannert a topikokba (tárhely csere miatt):
Ezt a bannert ebbe a topikba

Ezt a bannert ebbe a topikba

Ezt a bannert ebbe a topikba!

Köszönöm!
üdv:Ike

SHADOWEYES7
FUUUUUUUUUUUU

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

csaresz
a topik

hszek: #441,#442,#447,#454

ráférne egy kis moderálás. sztem a topik is teljesen felesleges, a maffiozo.hu-nak van már egy topikja. thx

angelslie
Pontosan <#eljen>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

n3whous3
Most erre mit mondjunk, vajon hány mailt kaptok ezzel kapcsolatban naponta, 5-10? Olyan nehéz válaszuolni? 😄 Tekintve, hogy mint mondtad minden moderátor látja a listát, tehát szétoszolhat a válaszadás? :-\

púúúúú

<#eljen>

SHADOWEYES7
Tényleg?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Magas a ló alattuk, és spontán csak leszarnak. Ez ellen nem tudsz tenni.

raczger
Jól látod. 4x is.

SHADOWEYES7
Ma is elküldted látom.

bertino
nekem aztán küldheted, sok értelme van 😄
én is csak egy szimpla user vagyok itt.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

raczger
Ha kíváncsi vagy a mailemre elküldhetem neked, ebben nem tudom mi olyan volt amit el kéne utasítani indoklás nélkül (inkább nemtörõdömség).
Mellesleg akiket eddig kérdeztem a közelmúltban (csak pár embert) és emailt írtak a fenti email címre nem kaptak választ.

bertino
igaz, én nem vagyok moderátor, de ez egy fórum, így válaszolhatok, ez nem tiltott.

november 13án írtál mailt és nem válaszoltak ?
fenntartják a jogot az "indoklás nélküli elutasításra."

ezzel nincs mit tenni egyszerûen, max elfogadni tudod.

ha meg mégis elkerülték az e-mailed, hát akkor fail <#idiota>

raczger
Kérdésem lenne itt nyíltan a moderátorokhoz, mert tényleg nem tudom máshol megkérdezni.

Várható-e hogy a [email protected] -ra írt normálisan fogalmazott email-re választ reméljek? November 13.-án írtam email-t.

Tudom én hogy nehéz, idõigényes válaszolni, utánanézni ilyen emaileknek, de nyílván egy ilyen "jogot" abban a tudatban kell elvállalni, hogy mennyi meló van vele. Remélem értitek hogy mire gondolok.
Persze az is lehet hogy pont elkerülte a figyelmeteket az email, ebben az esetben nem szóltam semmit 😊

bertino
<#idiota>

SHADOWEYES7
Miféle admin jogot nem tudsz te felvenni?

apaszka
Miért van,hogy mióta karbantartották,és fejlesztették az SG-s fórum motorját,az egyik adminum nem tud belépni adminként! A fórumba igen,de admin jogot,nem tud felvenni!????<#rinya>

Illaberek nádak erek Suzukisok jó emberek!

angelslie
Komolyan te akkora hülye vagy :S

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

LordAdam911
búzalekvár

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Garrett27
Ebben a topikban a #16070 -et kérem törölni, a hsz-bõl és írójából kiderül miért. Kösz elõre

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Promi
Promi
n3whous3

púúúúú

n3whous3
Én kötve hiszem, hogy napi 3-4 mailtõl több mehet nekik csak ezzel kapcsolatban. És akkor még pár egyéb megjegyzés.

púúúúú

meg nem 1 email érkezhet naponta. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

n3whous3
Ez azért van, mert nem akarnak összevitázni az adott emberrel gondolom.

púúúúú

Rash87
De ez hülyeség. Mi az,h indoklás nélkül :\
Mert jó,elutasítani el lehet,bár szerintem semmi se szól ez ellen,ha meg még is,akk legalább indoklás...vagy ez is olyan h kinek milyen napja van?!:S

Glory, Glory Man. United!

Pheel
"Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra."
Máté94
Rash87
"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]."

Én-e szerint cselekedtem 😊 Bár jogos,nick-et nem írtam bele,de javítva 😊
Mondjuk nem tudom,h emailt olvassa-e vki,de legalább visszaírt volna vki,h nick nevet írjak.
Csak ha már ki van írva,akk mailt írtam...de ha kell,ide is beírhatom.

Pheel
Ha nem írod meg a nicked vagy a topik url-jét, akkor praktikusan végtelen ideig.
Rash87
Meddig tart egy házigazda jog átvétele? Mert 4 nap,s semmi válasz...nagyon elfoglalt vki :\

PlogT
Off... #40 es hsz!

Különc
#8207 Reklám

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

JohnnyNapalm
Üdv
Ide kérnénk majd egy illetékest, ha van ideje

Kandurex
nem,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

OLI
mivan örökre banos maradok csetrõl?

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

M@TriX
ha egy moderátor ide be tudna kukkantani, azt köszi

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

majd a moderátorok eldöntik, hogy adnak-e büntipontot vagy sem és, hogy kiknek
#19069: A téma már le van zárva ott, fölösleges a pontok osztogatása, rami kisasszonynak meg fõleg. Különc viszont kaphatna, chaten is folyton parádézik.

#19066: Rossz válasz !
#19064: Jó válasz !
#19063: <#hehe>

a flémhez minimum 2 ember kell, ezt te is tudod. 😉
így aki indítja és folytatja, ugyan úgy hibás.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

VRSDM
/akartam javítani a hsz-szám véletlen linkbe rakását. de elõbb berakta.
szerkesztés meg ugye nájn.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
bocsánat. tudom hogy nem a zenei részlegért felelõs modiknak írok, de ott több napos késések is vannak...
drumandbass téma
#4498-as hsz.

momy megint azthiszi karácsonyi börze van, hiába szóltunk már többször neki hogy ne errefelé keresse a cigirevalót.

u dont have to listen anybody else but me

Különc
Te nagyon buta vagy, egyáltalán hogy jön ide a chat? Egyébként sem provokáltam semmit, minden szarságodra egy <#levele> jelet raktam, tán gond?

Chaten azt beszélek a "játszótársaimmal" amit akarok

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Dj Faustus
A Keyloggerek topik #204-es hozzászólójának kissé elgurult a gyógyszere. Kérem a kedves moderátorokat gurítsák már neki vissza! Köszönöm!

<#idiota><#idiota>ne törõdj vele ne idegesítsd fel rajta magad..nem éri meg..

berczely
Bekussoltál már?<#wow3>