24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Legend Killer
    itt #1295től #1298ig a vadbarmoknak három felkiáltójelet minimum, sértegetnek, oltogatnak, meg minden buziság.

de inkább bannoljátok őket, REST IN PEACE.

mit jönnek ahhoz, hogy megmondják, húzzak el?

nem csinálok semmit, erre beugatnak ezek a kretének.
  • slime001
    Tűzfal topic
  • desigo
    amelyik mod törli majd innen is tegye meg
  • Narxis
    http://www.sg.hu/cikkek/75694/a_microsoftnal_dolgozott_az_egyik_orosz_kem

#1 terroristás
  • Fresh Duke
    #216982 Ebből a fajta "humoros" képekből szerintem senki se kér, ráadásul volt már.
  • st3ve
    Kössz a két büntetőt ,de ti sem bírtok magatokkal.
  • sovatalevi
    Steeve nem bir magaval...
  • immovable
    ITT #17 politika
  • Dzsini
    a bejelentkezve maradás IP címhez kötött, ha megváltozik a címed (pl. bontja a kapcsolatot éjszaka a modem és újrakapcsolódik), akkor kijelentkezel.
  • vajo
    Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Amikor bejelentkezek, akkor kipipálom hogy bejelentkezve maradjak. Ez kb 2 éven át működött, de most akárhányszor bekapcsolom a gépet, és jönnék ide, sose vagyok bejelentkezve. Ez nem tudom miért van? Eddig sose kellet, most meg igen. Előre is köszi a választ.
  • tuzfal3
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1191504504]ETS topic[/URL] Veress elemében van.
  • tuzfal3
    VERESS 96 szeretne pár bünti pontot...
  • Pheel
    Téma lezárva. Folytatni pontokért lehet.
  • MR ME
    mert nem szeretik ők se valszeg ha vki szánalmasan vergődik és sajnáltatja magát
  • Frayer
    Én ezt nem hiszem el hogy mind ellenem vagytok.
    Nem bántottam senkit. Nem csináltam semmit.
    Azt sem értem hogy mért nem segítenek a moderátorok már...
    =(
  • gregtom6
    Az első bekezdéssel egyetértek, a 2.-at felesleges volt odaírni, mert meg fog sértődni:D
  • xxxpaulxxx
    Szerintem szidjon csak tovább:D
  • Piszkos  Fred
    Mivel egész nap sajnáltatod magad a cseten hogy mennyire elnyomnak téged az emóságod meg a homoszexuálitásod miatt, ne csodálkozz, hogy ez több ember nemtetszését is kiváltja.
    Úgyhogy ne hazudozz mert megmondalak anyunak és majd jól letilt a gépről.
  • Frayer
    Szeretném jelezni, hogy tommygear nem szeretne többet csetelni.
    Állandóan csúfol, belémköt, és a barátaimat is szidja.
    És ez órákon át így megy...azt mondja nem fél a bantól.
    Szerintem ne legyünk vele önzőek, megkaphatná azt amit ő is akar, és amit már sokan akarunk...
    Az egész bu*i témát is mindig ő hozza fel.
    Ha nem akar csetelni..hát segítsetek rajta.

0:30-tól..most 2 óra van és még mindig csinálja
  • jhetedikj
    Szeretném bejelenteni ebben a topicban, ettől a hozzászólástól megy az off.[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969]#20184[/URL]

Ok én magkaptam, megérdemeltem a tied hol van?
  • Efreet
    egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz - te sem vagy jobb azzal, ahogy bekezdtél a topicba.
  • Legend Killer
    idióták.
  • Flammius
    Akkor link

#121 #124 #133 #134 #138 #140 #146

De ez csak a jéghegy csúcsa. Amint azt az ELSŐ itteni hozzászólásomban is írtam elegem van abból, hogy ez a 2-3 fős társaság megtalál minden topikban és rákezd a takarodj szaros alreg cirkuszra. Nekem ezzel a jelenséggel van bajom, nem csak a hozzászólásokkal.
  • jhetedikj
    annyit kérek amennyit magadnak is kiosztasz

érdekes az eddigi offolókat miért nem fenyegeted ilyennel?

azt hittem itt ebben a topicban kell bejelenteni a moderálandó dolgokat én pedig ebben a témában írtam a hozzászólásomat nem tértem el tőle
  • perchno
    Te nem vagy véletlen alreg? Mert azért a 2 pontot nekem is megadtad napi 100 pont tol megszabadúlsz nem ?
  • Efreet
    "Munkájukat a szerkesztőség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik."

Ha nem tetszik valami lehet írni a fenti email címre, ha pedig moderálnivalót látsz, akkor a TOPIC CÍMÉT linkeled, és a hozzászólás számot kiírod. Erre való ez a topic.
  • Flammius
    Szerintem egyszerűbb lenne, ha feladnátok a moderációt, jelen állapotában ugyanis a rosszabb, mint semmi kategóriába tartozik... Ha ez a munkaköröd, akkor azonnal ki kéne, hogy rúgjanak.
  • Efreet
    kaphatsz te is offolásért - kérsz?
  • jhetedikj
    pár elakadásjelzőt én már kiosztottam volna a helyedben
  • perchno
  • Efreet
    nem akarom itt olvasni a további nyavalygásokat, intézzétek el egymás között, ehhez semmi közünk.
  • tommygear
    istenem te most komolyan ennyire ostoba vagy??

"gyönyörű privátokat tudsz írni totál ismeretlenül"

1x nem láttalak itt és te kezdtél el nekem pofázni pm-ben
    nemtudom hanyadik öngólod ez már ma
  • tommygear
    ki szállt rád magyarázd már el????????
    te kezdtél el nekem ok nélkül pm-eket küldözgetni, na állítsd már le magad nagyon gyorsan
  • Flammius
    Valahogy azért mégis biztosítani kéne, hogy ne lehessen mindenféle következmények nélkül rászállni egy fórumozóra, főleg ilyen blőd indokokkal és ilyen alpári stílussal.
  • Efreet
    egymás iránti rajongásotokat nem itt kellene kitárgyalni.
  • bakvarnyu
    Mért nem tudok Firefox-ról bejelentkezni?
  • Flammius
    "mit flémelsz te alreg köcsög, pofád fogd már be, kurva unalmas vagy baszdmeg"

Intelligens úri fiú vagy te is, gyönyörű privátokat tudsz írni totál ismeretlenül. Az a gondolat pedig, hogy aki nem rak szir-szar képeket a nevére alreg egyszerűen bámulatos.
  • n3whous3
    de alreg vagy
  • perchno
  • Flammius
    Valamelyik moderátor privátban meg tudná erősíteni ennek a szerencsétlen tommygear-nek, hogy nem vagyok alreg. PM-jeit már egy hete le kellett tiltanom, mert napi 5-öt küldött azzal, hogy "szaros alreg". Most akármelyik topikba beírok előkerül, és rákezd a "takarodj szaros alreg" mondókájára. Kicsit már unom...