24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
itt #1295től #1298ig a vadbarmoknak három felkiáltójelet minimum, sértegetnek, oltogatnak, meg minden buziság.
de inkább bannoljátok őket, REST IN PEACE.
mit jönnek ahhoz, hogy megmondják, húzzak el?
nem csinálok semmit, erre beugatnak ezek a kretének.
-
Tűzfal topic -
amelyik mod törli majd innen is tegye meg -
http://www.sg.hu/cikkek/75694/a_microsoftnal_dolgozott_az_egyik_orosz_kem
#1 terroristás -
#216982 Ebből a fajta "humoros" képekből szerintem senki se kér, ráadásul volt már. -
st3ve #20232 Kössz a két büntetőt ,de ti sem bírtok magatokkal. -
Steeve nem bir magaval... -
ITT #17 politika -
a bejelentkezve maradás IP címhez kötött, ha megváltozik a címed (pl. bontja a kapcsolatot éjszaka a modem és újrakapcsolódik), akkor kijelentkezel. -
vajo #20228 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Amikor bejelentkezek, akkor kipipálom hogy bejelentkezve maradjak. Ez kb 2 éven át működött, de most akárhányszor bekapcsolom a gépet, és jönnék ide, sose vagyok bejelentkezve. Ez nem tudom miért van? Eddig sose kellet, most meg igen. Előre is köszi a választ. -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1191504504]ETS topic
[/URL] Veress elemében van.
-
VERESS 96 szeretne pár bünti pontot... -
Téma lezárva. Folytatni pontokért lehet. -
mert nem szeretik ők se valszeg ha vki szánalmasan vergődik és sajnáltatja magát -
Én ezt nem hiszem el hogy mind ellenem vagytok.
Nem bántottam senkit. Nem csináltam semmit.
Azt sem értem hogy mért nem segítenek a moderátorok már...
=( -
gregtom6 #20222 Az első bekezdéssel egyetértek, a 2.-at felesleges volt odaírni, mert meg fog sértődni:D -
xxxpaulxxx #20221 Szerintem szidjon csak tovább:D -
Mivel egész nap sajnáltatod magad a cseten hogy mennyire elnyomnak téged az emóságod meg a homoszexuálitásod miatt, ne csodálkozz, hogy ez több ember nemtetszését is kiváltja.
Úgyhogy ne hazudozz mert megmondalak anyunak és majd jól letilt a gépről. -
Szeretném jelezni, hogy tommygear nem szeretne többet csetelni.
Állandóan csúfol, belémköt, és a barátaimat is szidja.
És ez órákon át így megy...azt mondja nem fél a bantól.
Szerintem ne legyünk vele önzőek, megkaphatná azt amit ő is akar, és amit már sokan akarunk...
Az egész bu*i témát is mindig ő hozza fel.
Ha nem akar csetelni..hát segítsetek rajta.
0:30-tól..most 2 óra van és még mindig csinálja
-
Szeretném bejelenteni ebben a topicban, ettől a hozzászólástól megy az off.[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969]#20184[/URL]
Ok én magkaptam, megérdemeltem a tied hol van? -
egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz - te sem vagy jobb azzal, ahogy bekezdtél a topicba. -
idióták 
.
-
Flammius #20213 Akkor link
#121 #124 #133 #134 #138 #140 #146
De ez csak a jéghegy csúcsa. Amint azt az ELSŐ itteni hozzászólásomban is írtam elegem van abból, hogy ez a 2-3 fős társaság megtalál minden topikban és rákezd a takarodj szaros alreg cirkuszra. Nekem ezzel a jelenséggel van bajom, nem csak a hozzászólásokkal. -
annyit kérek amennyit magadnak is kiosztasz
érdekes az eddigi offolókat miért nem fenyegeted ilyennel?
azt hittem itt ebben a topicban kell bejelenteni a moderálandó dolgokat én pedig ebben a témában írtam a hozzászólásomat nem tértem el tőle -
perchno #20211 Te nem vagy véletlen alreg?
Mert azért a 2 pontot nekem is megadtad napi 100 pont tol megszabadúlsz nem ?
-
"Munkájukat a szerkesztőség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik."
Ha nem tetszik valami lehet írni a fenti email címre, ha pedig moderálnivalót látsz, akkor a TOPIC CÍMÉT linkeled, és a hozzászólás számot kiírod. Erre való ez a topic. -
Flammius #20209 Szerintem egyszerűbb lenne, ha feladnátok a moderációt, jelen állapotában ugyanis a rosszabb, mint semmi kategóriába tartozik... Ha ez a munkaköröd, akkor azonnal ki kéne, hogy rúgjanak. -
kaphatsz te is offolásért - kérsz? -
pár elakadásjelzőt én már kiosztottam volna a helyedben
-
perchno #20206 
-
nem akarom itt olvasni a további nyavalygásokat, intézzétek el egymás között, ehhez semmi közünk. -
istenem te most komolyan ennyire ostoba vagy??
"gyönyörű privátokat tudsz írni totál ismeretlenül"
1x nem láttalak itt és te kezdtél el nekem pofázni pm-ben
nemtudom hanyadik öngólod ez már ma -
ki szállt rád magyarázd már el????????
te kezdtél el nekem ok nélkül pm-eket küldözgetni, na állítsd már le magad nagyon gyorsan -
Flammius #20202 Valahogy azért mégis biztosítani kéne, hogy ne lehessen mindenféle következmények nélkül rászállni egy fórumozóra, főleg ilyen blőd indokokkal és ilyen alpári stílussal. -
egymás iránti rajongásotokat nem itt kellene kitárgyalni. -
Mért nem tudok Firefox-ról bejelentkezni? -
Flammius #20199 "mit flémelsz te alreg köcsög, pofád fogd már be, kurva unalmas vagy baszdmeg"
Intelligens úri fiú vagy te is, gyönyörű privátokat tudsz írni totál ismeretlenül. Az a gondolat pedig, hogy aki nem rak szir-szar képeket a nevére alreg egyszerűen bámulatos. -
n3whous3 #20198 de alreg vagy -
perchno #20197 
-
Flammius #20196 Valamelyik moderátor privátban meg tudná erősíteni ennek a szerencsétlen tommygear-nek, hogy nem vagyok alreg. PM-jeit már egy hete le kellett tiltanom, mert napi 5-öt küldött azzal, hogy "szaros alreg". Most akármelyik topikba beírok előkerül, és rákezd a "takarodj szaros alreg" mondókájára. Kicsit már unom...