<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
csak a Zs-t helyettesíteni kell a ni helyére ;)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ZÁRNI kéne!
Azonnal, ha lehet! Büntiket szvsz. még nem érdemes osztani (egyelõre), mert a mi hibánk (áldott jószív és engedékenység) is, hogy eddig is élhetettt a totyik...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"Balesetek" topicban bannolni egy pöcsköszörût "Nothing117" "értelmes" regen szennyezi a hangulatot!
Thx!
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Kérlek töröljétek ezt a hozzászólást, hülye voltam és linkeltem egy adatlapot:
Ezt kellene törölni
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
gratulálok.
nem annyira vág a humoros és aranyosba (de az SG-be sem)
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Ezer bocs.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A RAY CITY topicban Leevi szinte összes HSZ-e csak beszólás és kötkedés.
#514-(nemis hozzá szóltak)
...stb
Már az egész topic-ot idegesíti.
Nemtudom máshol csinálja-e.
Kérem csináljon vele valaki valamit.
Köszönöm.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem tartok alreget amivel ilyen esetekben addig írkálhatnék.
Egy piros pöttyös túrórudi, és egy bocicsoki annak aki felszabadít.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
szerk: köszönöm szépen!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
csak ennyit akartam. be is fejeztem.
A Ray City topikban.
Flame:phappa/leevi
Már tegnap óta.
Valaki álítsa le õket.
Hsz pl #473-#474
De elõtte is sok van.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
16:39 Tompika8: http://href.hu/x/beqo
valami hülye játék megint
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Gondoltam itt is érdeklõdök, mert láttam hogy itt Szolgálnak és védenek. Egyébként ez rendõrtopik e?
Ez a két mancs a titanikbó van? A fiákker ablakán volt ilyen mikor a káprió meg a csaja témázgattak a párás levegõvel teli kocsiban.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
van a Ray City fórum , és oda kellene kirakni 1 bannert, ha megtudná csinálni valameik moderátor:)
Itt a kép link.
Elõre is köszönöm!Ray City SG Fórum
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.