24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
1. Tanulj meg helyesen írni, ha már panaszkodsz!
2. Érett már neked egy pihenő jó ideje, már régóta hergeled a társaságot hol ezzel, hol azzal (más is téged, de a pofozkodáshoz két ember kell).
Most nyugi, aztán majd egyszer leszedjük. Addig kicsit gondolkozz el azon, hogy miért jó, ha állandóan rázod a pofonfát. -
Na nemááá
Mért kaptam chatbant?
Timivel a tartármártásról beszélgettünk.
Hogy hogy csináljuk.
Szerintem kevesen szeretik ha túl sűrű, én pl útálom.
Kérdezzétek meg timit, hogy tényleg ezekről a kajákról beszélgettünk..
Persze így könnyű másra gondolni, hogy így ki van ragadva egy részlet belőle. tomigear meg amúgy is természetes ellenségem, mindig megpróbál ártani nekem
Léci vegyétek le a chatbant =(
Tényleg kajáról beszélgettünk
-
de legalább díjazandó, hogy több hozzászólással, elegánsan fel lett vezetve :) (máskor már a 2. hozzászólás reklám) -
Garfield #20519 13813 (lásd még 13809, 13807) -
St-nek írj, a moderátorok ilyen téren nem látnak bele a fórum működésébe. -
valami nem stimmel, mert én se látom, hogy VIP lennél. Ha oda rakod a fejlécemhez az egeret akkor kiírja a nevem és mellé, hogy -VIP, nálad nem írja. -
A VIP státuszod (marsu) aktív: 2010.12.24-ig
Mégsem tudom az üzeneteimet szerkeszteni??!!! Miét??
Ha nem ide kell írni akkor hova??
-
#36909 és #36911 pár hét pihenésre vágyik -
SL #20514 már én is unom, hogy ismerteti a gusztustalan szokásait. -
Undorító bazz, most akartam enni. :( -
22:47 Frayer: én bármikor kész vagyok arra hogy bekapjak valamit
22:47 jazzy: de mi túl híg v sűrű lesz?
22:48 Frayer: nekem mindegy..én lenyelem
22:48 Frayer: bár a túl sűrűt nem szeretem
22:48 Timikecuncika: van mikor csomos marad
22:48 Frayer: attól öklendezek néha
22:48 Timikecuncika: van mikor meg bazi suru
ide való egy ilyen ember? csetbant neki pls -
Van olyan, hogy rögtön te vagy a házigazda szavazás nélkül - ezt hívják itt úgy, hogy Saját topicok. Mindenhol máshol mi tartunk rendet elsősorban.
Egy ETS méretű témát (főleg amilyen híre van) meg nehogy már hasonlítsunk egy zenei témában levő kistopichoz, ahol van ~10 látogató. -
aboriginal74 #20510 OK...but i feel :D Thx -
vajo #20509 Hát nekik nyitottam, de én nyitottam és az a felállás szerint akkor én lennék a HG-ja bármilyen szavazás nélkül is! De majd szavaztatok akkor! -
Monoton #20508 A témát nem magadnak nyitod, hanem a közösségnek. Ha ez a felállás nem tetszik máskor a Sajátba nyitsz topikot. -
vajo #20507 Itt sincsen 500 hsz!
És most komolyan. Én nyitok egy topikot, és még szavazni is kell arról, hogy lehessek a HG-ja? na ezt ugye nem gondoljátok komolyan? Ez olyan mint ha én nyitnék egy éttermet és és szavazást kéne tartani arról, hogy az az enyém legyen! De ha annyira muszáj. De majd valami illetékest is megkérdezek erről, mert ez így nekem kicsit fura. -
Azt nem tudom, hogy így érvényes lesz-e a kérelmed ha nem volt szavazás, de más szabály is van még ami nem teljesült:
A házigazdai jogok kiosztásának elvei:
- legalább 500 hozzászólás legyen a témában
-
vajo #20505 Sziasztok.
Topic: Euro Truck Simulator 2
HG jelölt: Vajo
A két elődjének is nagy sikere volt. a GTS-nek, és az ETS-nek is. Ha már megcsináltam, szeretném a topikot szépen megcsinálni, előkészíteni mire megérkezik a sok ember, és ne tudják szét OFF-olni, mert már volt rá példa. Szavazás nem volt arról, hogy ki legyen a HG, ugyanis úgy gondolom, ha én megnyitottam, és szeretném is vezetni, akkor nem kell erről szavazni.
Régóta itt vagyok sg-n, tudom mi hogyan működik.
És remélem, hogy itt kapok választ a kérésemre, nem úgy mint az e-mail-ekre. Előre is köszönöm. -
hopsz... my bad
én linkeltem neki, hogy itt lehet panaszkodni, de nem tudtam, hogy játék topic miatt :) -
-
aboriginal74 #20502 "Hirtelen elpattant egy húr" kezdhetném ezzel az idézettel is..., de nem így teszek inkább megfogalmazom a számomra nem kívánatos topic-ot...
GW2 topic de minek?! az a bajom vele, hogy a topic nyitó nem nevezem nevén, mert tiszteletben tartom eddigi munkásságát, szval vegye a fáradtságot és ne FAKE-je tele a topic-ot mindenféle információval...ha már topic-ot vegye a fáradtságot és nézzen utána hiteles adatoknak, mielött leközölné azt!!!
Ráadásul van egy Guild Wars topic már, amiben nem kevesebb mint 33000+ hozzászólás van...(nem csak a GW, GW2 is...)
Thx... -
akkor készülnek a biztonsági mentések az egész adatbázisról, és nehéz lenne egy folyamatosan változó rendszert menteni.
(ajánlom amúgy ilyen témában a "mi kellene az SG-nek" című, hasonlóan kiemelt témánk alkalmankénti olvasását) -
pihen -
Nem tudom :S -
Miert nem elerheto minden nap hajanli 2-tol az SG? -
Vlala #20497 Tisztázva. -
Elnézést kérek elszalad velem a ló, már nem tudom törölni. Nehezen tolerálom ha engem szídnak te is megérdemelnél pár elakadásjelzőt... -
Vlala #20495 URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1096828734]#31008[/URL]
Azért nálam is vannak határok. -
Bala10 #20494
-
n3whous3 #20493 Egymás után már negyedjére, vagy ötödjére vagy kitiltva pár napos, vagy órás(!) időközökkel. Azt mondom, hogy rakjatok ki a fejlécbe egy fekete listát emlékeztetőnek mindenkiről, akit nem szabad visszaengedni, mert eltelik megint 1 hónap és valaki visszaengedi, pedig nem érdemli meg. -
Nem igaz hogy nem bír magával, permbant már neki :S -
Akkor nem lennél kizárva. Nem zörög a haraszt... -
shumika #20490 1. sztem nem ártottam semmit. 2.nem anyáztam és nem provokáltam senkit frayeren kivül 3. még nem jött ki:) -
nem keveset. viszont, ha beengednek csetre újra elkezdődik az anyázás, mert felvágsz minden hülyeséggel és provokálod a népet. most nyugi van... mennyé jáccá maffia2-öt. -
shumika #20488 Ártottam neked!? -
sírva kérlek nehogy levegyétek róla. -
shumika #20486 Modik levennétek a chatbbannt? -
WinStar #20485 Sziasztok.Szeretném ha ezt a topicot átneveznnétek Gundel Iskola Topic-nak..előre is köszönöm:
Ezt -
hír topik #30970
-
Álcázott reklámok:
Két éven belül jöhet a WiMAX 2 - #5
A HTC dizájnere szerint fárad az Apple - #34
Egy ősi gyógyszer enyhítheti a kemoterápia hatásait - #2
Viszik a hamis táblagépeket a kínaiak - #29
...és még további oldalakon