<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
16:26 djsos: anyád

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

MR ME
legjobb film :DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bocs, de errõl eszembe jutott...

http://www.youtube.com/v/aw0-NC05H90

csak a Zs-t helyettesíteni kell a ni helyére ;)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Sir Quno Jedi
Elszabadultak az indulatok, elõkerültek a zs betûs szavak. Engem ugyan szórakoztat, de ezeket zárni szoktuk, nem véletlenül!

ZÁRNI kéne!

Azonnal, ha lehet! Büntiket szvsz. még nem érdemes osztani (egyelõre), mert a mi hibánk (áldott jószív és engedékenység) is, hogy eddig is élhetettt a totyik...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

n3whous3

púúúúú

gz8
np :)

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Efreet
köszi!

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

tugyiti
Üdv, csetbant nem tudná valaki lekapni rólam? köszi elõre is
Varenga
elég szánalmas szegény kisgyerek....az ilyet szívlapáttal kellene simogatni

nandorb
nem csak ott mashol is... benyomja a hulye kepeket,random google talalatait...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Varenga
Varenga
Srácok!

"Balesetek" topicban bannolni egy pöcsköszörût "Nothing117" "értelmes" regen szennyezi a hangulatot!

Thx!

gz8
Legalább a bannert olvasd el:

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!

ForRedGlory
Jah, szóval a topic linkje:
internetes fogadások, tippmix

36708-as hsz

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ForRedGlory
Sziasztok!

Kérlek töröljétek ezt a hozzászólást, hülye voltam és linkeltem egy adatlapot:

Ezt kellene törölni

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Arcor
Töröljétek ezt légyszi:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1164766475&no=14768#160

Köszönöm!

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

morcosqtya
Reklám.

desigo
#91343-es Forma 1 topik
morcosqtya
Moderátor topicba..
gratulálok.

Efreet
köszi!

morcosqtya
Politikai felhívás/reklám - vagy mi,
nem annyira vág a humoros és aranyosba (de az SG-be sem)

Olcsóvér
hurr durr turul

Acer Aspire one

Olcsóvér
??:DD: chat?:D:D

Acer Aspire one

solo
Hmm, bocsi az újabb beírásért, de miért cask a fele változott meg a címnek?: DDD TEG et is át kéne TAG ra átírni...

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

desigo
forma 1 topik #91208 spam
hedonist
Hát nem gondoltam rá, mert neki már rég ez a logója! De persze bármi megtörténhet csak nem feltételeztem volna. (egyébként mi volt?)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

solo
Ödv modik.
Lenne egy kérésem.
Ennek a topiknak kéne átírni a címét Graffiti & TAG re.

Köszi.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Barnabyka
szerinted azóta nem cserélte le?(:

hedonist
akárhogy nézem 2 focicsapat címere van a logójában. Hol itt a politika?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LeWyTy
Azt hittem ide kell.
Ezer bocs.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fabio Capello
de miért nem a játékosok moditopikjába írsz?

LeWyTy
Üdv
A RAY CITY topicban Leevi szinte összes HSZ-e csak beszólás és kötkedés.
#514-(nemis hozzá szóltak)
...stb
Már az egész topic-ot idegesíti.
Nemtudom máshol csinálja-e.
Kérem csináljon vele valaki valamit.
Köszönöm.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Frayer
hello, léci valaki kapja már le rólam a chat-bant, mert már 2 hete nem tudok írni.
Nem tartok alreget amivel ilyen esetekben addig írkálhatnék.
Egy piros pöttyös túrórudi, és egy bocicsoki annak aki felszabadít.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Efreet
Az SG politikamentes fórum. Kérlek cseréld le a logódat, hogy az is maradhasson anélkül, hogy neked büntetõpontokat kelljen adni.

szerk: köszönöm szépen!

idézd már kérlek a szabályok közül azt amelyik a logókkal kapcsolatos és én sértem azt.

csak ennyit akartam. be is fejeztem.
LeWyTy
Üdv
A Ray City topikban.
Flame:phappa/leevi
Már tegnap óta.
Valaki álítsa le õket.
Hsz pl #473-#474
De elõtte is sok van.

politikai logó?

tigerbácsi
nem ez a Te totyikod! nem tom melyik az, de ez nem. ez itt ha valami gond támad sg általános fórumon, vagy a chaten, akkor itt kell szólni. olvass kicsit vissza s akkor rádöbbensz! itt a Moderátoroknak szokás segíteni, illetve sírni! :-)írd be a játék nevét a fenti fórumkeresõbe, s majd rátalálsz a Neked való topikra!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

hedonist
xDD

Piloss
16:39 Tompika8: http://href.hu/x/beqo ezt nézzétek meg tök jó!!
16:39 Tompika8: http://href.hu/x/beqo

valami hülye játék megint

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Running
Sziasztok Geri vagyok, szeretném megkérdezni, hol tudnak nekem abban segíteni, hogy a BC2-ben hogyan kõ zúmóni?

Gondoltam itt is érdeklõdök, mert láttam hogy itt Szolgálnak és védenek. Egyébként ez rendõrtopik e?

Ez a két mancs a titanikbó van? A fiákker ablakán volt ilyen mikor a káprió meg a csaja témázgattak a párás levegõvel teli kocsiban.

nandorb
Reklam
Bannoljatok a kiscsavot mar...

angelslie
Ez nem ide tartozik és már más megkérte a modikat.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

XFeckaX
Üdv, kérnék egy kis segítséget:
van a Ray City fórum , és oda kellene kirakni 1 bannert, ha megtudná csinálni valameik moderátor:)

Itt a kép link.
Elõre is köszönöm!Ray City SG Fórum

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

Lord Nomak
Szerintem delete az összes böngészõre, karbantartás A-tól Z-ig, aztán rakd fel megint õket, win frissítés satöbbi, bár ezek alapvetõ dolgok.. ha ezekkel sem megy akkor én kiszálltam az ötletelésbõl. ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

nandorb
ugylatszik igazad van,mert masik forumon is ezt csinalja es pedig azota amiota felraktam a legfrissebb firefoxot,google chrome-on nem csinal ilyet... vmi. tippet nemtudtok adni probaltam az addonokat disable-ezni de semmi.

Krszti1160
Sziasztok. a logó mûhelyben: ittés a #89424-hszemet töröljétek nem oda ment volna hanem a maffiózó topikba csak el rontottam :S Elõre is kösz